Idol 2006

Så var det igång igen. Bänkad framför tv:n varje kväll mellan 20.00-21.00. Men åter igen, varför? varför är jag så dum så jag bänkar mig timtals framför tv:n varje vecka? Vad kollar jag på? Det insåg jag idag. Ett stort gäng tondöva idioter. Sen finns det ju dom som kan sjunga, men dom får ingå i en annan kategori. Men åter till dom tondöva idioterna... Vad gör dom där? Hur kan dom ens tro att dom ska gå vidare (ok, jag vet att dom är tondöva, men såå tondöva, nja...). Söker dom till idol bara för att nån stackars farmor nån gång i livet tyckte synd om dessa misslyckade barn i fråga, och då sa lite snällt att dom ju faktiskt kan sjunga. Är det så? Eller har jag fel?
Inte nog med att dom är tondöva heller. Dom är ju för fan DUMMA också!

""- Tyvärr, men du kan verkligen inte sjunga...
 - JO, det kan jag visst!!"

WHAT? Brist på intelligens, helt klart.

Anledningen till att jag fortfarande tittar är att adrenalinet ökar för varje gång jag skulle vilja hoppa in i tv rutan, ta den tondöva idioten i nackskinnet och praktiskt taget KASTA ut honom/henne samma väg han/hon kom in. En annan anledning är att jag faktiskt finner dessa människor extremt underhållande. DÄRFÖR tittar jag på idol 2006 (också....)

sleeping beauty

Idag har vi lekt mer lekar, inomhus tack och lov. Dansat har vi med gjort. Eller iaf försökt röra oss till musik... Får väl (motvilligt) erkänna att vår arbetsgrupp inte har den bästa taktkänslan. Och är inget vidare på att räkna till åtta heller, mer elva...tolv... kom in i dansen på tre eller så, avbrott vid sju och avslut vid elva tolv. Duger åt oss.

Efter lek och dans blev det mat. Efter maten blev Nina trött. Faktiskt så trött så hon somnade på båda föreläsningarna vi hade på eftermiddan, haha!

Kanske måste flytta till Växsjö ett år=/ usch och fy! Hoppas det går att lösa. Vad gör man i Växsjö?! Fiskar? Inte fan vet jag men det låter inget kul iaf.

Mitt tålamod kanske kommer hålla en vecka. Kanske...

Ge mig en anledning!

Regn, blött gräs, lera upp till knäna, tristess, regnkläder, människor där i, ca 80 st förresten och lekar.
Sen NÄR gick jag+regn+lekar ihop?

06.30 Vaknar av att mamma kastar smörpaketet i golvet och skriker ut alla fula ord hon kan.
06.45 Kliver upp. Äter, packar och grejjar.
07.30 Avfärd mot Bomull
08.15 Avfärd mot Brevik efter viss försening
09.00 Anländer
09.30 Börjar leka. (Under hela denna tid har våra "ledare" roat sig med att åka från färjan på andra sidan, det är ca 2-300 m över vattnet, ut över vikbolandet, flera mil, och till oss då färjan gått sönder).
15.45 SLUT!

Lek i regn och lera totalt  6 timmar och 15 minuter. Ge mig en anledning!

Ett roligt citat från dagen dock:
"det gick ju bättre för er när ni kom på att det gick att köra in den en bit" (sagt av en kille)
"Åhh, så skönt!" (Sagt av en tjej).

Vår ledare förklarade att vi visst var en aning smarta när vi insåg att plankan var flyttbar. Veronika var dock mest nöjd över att den förbannade leken var slut.

Nästa vecka ska vi tälja en trollstav. Mia (äldre student) har dock sagt att det går utmärkt att använda den som MASSAGEstav. Alltid nått.

Jag börjar undra vad jag har gett mig in på?

förvirrad och ganska gnällig

Hatar när jag gör såhär. Bestämmer en sak, ångrar mig, bestämmer en annan och får tillslut ångset. Nån som känner igen detta lilla dilemma??! Lite sentimental idag känner jag. Åker ut och leker med jonna, vickan, hästarna och resten en sväng ikväll istället.

Blev indelade i såkallade arbetsgrupper idag. Känns konstigt att gå i skolan måste jag erkänna, även om det itne har dragit igång ordentligt än. På måndag ska vi till Brevik och leka massa mer. Lördag är det förresten turnering av nått slag på Himpa. Tänker bara va med om jag vinner, annars ser jag ingen mening med det. Dålig förlorare helt enkelt.

Walles arbetskamrat är min idol! Jag har aldrig så roligt som när jag hör vad han gör på jobbet. Han är för rolig!

Fotografering imorn. Fler än jag som blev gröna i ansiktet när vi hörde det. Att bli bra på ett foto har aldrig varit min starka sida.

I´ll be back.

Varför alltid dessa problem?

Inget går enligt planerna. BIlen Walle skulle köpt verkar det inte bli nått med. Igår kväll ringde han på vägen hem från Jönköping. Vattenplaning, krasch i räcket, 6 snurrande varv på vägbanan, stop. Fronten i 118 delar, reg. plåten såg ut som en korkskruv, intryckt balk, trasiga lyktor osv...

Nu är katten sjuk. Ligger och saliverar som en vattenkanna. Mår förmodligen sjukt illa pga nått. Blir han inte bättre innan kl 13 bär det av till veterinären.

Igår hittade jag en underbar häst som jag tänkte att jag kunde få fortsätta att rida under året. Men nej, inte ens det gick min väg. Hon ska huras ut. När kommer min tur?

Ska på upptakt i skolan idag med och få reda på vilken arbetsgrupp man tillhör. Slår vad om att jag antingen cyklar omkull på vägen dit eller snubblar på tröskeln när jag ska gå in. Allt annat går ju så bra, så varför skulle det här gå bättre? Pubrunda torsd. Positivt.

Geijersholm - ödemark

Idag är ingen bra dag. Satt/stog/halvlåg på disken mer eller mindre halva dan på jobbet. Tårarna brände bakom ögonlocken. Värk. Sprang ut på lagret. Kräkas?! nä, phu, klarat. Så iriterande trött på den här ryggen nu. Går som att nån kört upp en planka i mig för att det ska göra något mindre ont. Hatart.

Igår va en bättre dag, bara hälften så ont i ryggen som idag och så var det första dan i skolan. Kände inte igen en kotte, men fick snart tag i Emmy så nu är hon min nya vän. På kvällen lekte vi lekar i Folkparken. Inte så vuxet kanske men barnsligt roligt! Ikväll är det mer lek och kalas men jag ska inte gå. Ryggjävel.
Studentfest måndag. Om jag så ska krypa dit så ska jag va där.

Kom hem från värmland i torsdags. Skönt att komma bort även om jag höll på att bryta ihop dom stunder vi befann oss i Gejiersholm (man kan lika gärna kalla det mitt ute i ödemarken-nära till ingenting). Sista dan med Frida och Christian räddade hela resan. Kom hit och hälsa på fort!!

Elin är hemma. Finally!

"Vad hade du i den där egetnligen?"

Elin är FAST! I england. å så bra... Förbannade terroristjävlar! Kom hem nu! Gå på vattnet eller så, bara du kommer hem innan vi åker till värmland imorn. Spring!

Augustifesten har satt sina spår. Jag är trött. Var ute med Walle, Wering och Tommy igår. Fick nått gott att dricka av Danne i baren, men minns inte vad det var. Tack iaf! Mötte upp Oskar (full av tjejproblem) på hemvägen, åkte till Nortullsgrillen och åt mat. Oskar mobil hann säkert ringa minst 36 gånger. Fick en predikan om hur dumma och korkade tjejer är. Hmm, räknas vi alla in i den kategorin vill jag inte va med mer.

"*stort leende* åh, som en barbie... *stort leende igen*" Ska jag skratta eller gråta?!

Imorn bär det av till värmland för näst intill en vecka. Ska bli så skönt att komma bort. Har fortfarande stora bekymmer över hur jag ska kunna förstå vad dom säger, har inte hittat nån värmländsk ordbok än.=) När vi kommer hem börjar jag skolan. Det låter konstigt. Ska JAG gå i skolan igen? I 4,5 år?! Antingen är jag galen eller också har jag bara slagit i huvet jävligt hårt nånstans.

Känner ingen person med mer otur än Edin och så är det.

En "pös"

För det första så har mina naglar vuxit sig på tok för långa. Halkar på tangenterna och tycker det är allmänt påfredstande att mixa ihop dessa ord. Ska snart göra nått åt saken!

Träffade Hanna för sista gången på ett år igår. Snabel vad jag kommer sakna. Hoppas det här året går fort.

På söndag eller måndag bär det av till värmland och Hagfors. Ska bli skönt att komma härifrån ett tag och träffa nya människor. Om jag är en snäll flicka kanske jag till och med kan få åka galet fort i Peters rallybil. Fast vet inte om jag törs. Feg flicka. Ja ja, får sova på saken. En vecka i värmland iaf. Great! Vet ju sen tidigare besök att dessa människor pratar bra konstigt. Måste skaffa mig en värmländsk ordbok. En "pös" också tack... What?! PÅSE för fan!!

Nu ska jag käka och sen åka till sjukgymnasten. Kommer göra ont som fan. Funderar på att ta med mig en kudde som jag kan bita i.

Alkohol ikväll om det orks.

Ett slut kräver en ny start!

Vad har hänt sen sist?

Slut på jobbet. Endast lördagar nu framöver. Inte alla dock, måste lösa på nått sätt.... Lillan? Du ställer väl upp raring? haha....

Elin kommer hem från England på torsadg.=) Nu får du fan ta och stanna här i stan ett tag. Har saknat dig på tok för mycket under det här året som gått!

Po och Jimmy har flyttat ihop. GRATTIS! Inflyttningsfest i fredags. Drinkar med den DYRA mixern och en inavlad katt. (Han ingick dock inte i drinkarna).

Spenderade helgen i Stockholm med tillhörande mat, drinkar, shopping, hotell mm. Spenderade dryga tvåtusen på 20 minuter i samma butik. Ganska bra av mig må jag säga.

Börjar skolan nästa fredag. Två introduktionsveckor med massa underhållning och party. Sen väntar en fattig tid.... Har dock hört att första året är slappt. Tack! Mjukstart uppskattas.

Ska köpa träningskort med Emm imorn. Hej då pengarna, hej hej musklerna. "Du har nästan inga muskler kvar". TACK du.=)

Augustifesten i helgen. ÄNTLIGEN händer det nått litet i den här stan också.

Hanna flyttar till USA för ett år. SAKNA!