jag är nog lite halvupptagen

Idag är det inte lika mycket pms som belägrar min kropp. Dock en del, för jag har ingen lust med nått. Skulle helst vilja lägga mig i soffan hemma med ett stort täcke uppdraget till näsan och kolla på film. Kanske ska göra slag i saken ikväll.

Hade lite småtur igår kväll, fick ett sms istället för ett tfn samtal. Slapp därmed förklara varför jag låg och tjöt i sängen för ingenting.
Varför i helvete ska man behöva dras med detta pms-fenomen?! Det är ju verklingen inte bra till nått! Eller jo, om du ska skälla på nån. Jag är en väldigt bra skällerska under mina pms perioder.
Dock har jag kommit fram till en mindre bra sak. Jag kommer att få leva ensam under dessa perioder för det är ingen som kommer orka med mig.

Besiktning på lägenheten sen. Vi va uppe igår och skrev ner det som jag ska påpeka sen. Var en del, men mest småsaker. Vissa saker, såsom färg har vi ju redan blivit lovade. Tror det blir jättebra när vi väl blir färdiga. Har satsat på inflytt nästa helg.

Varför har jag så sjukt mycket att göra fram till jul? Kan räkna mina lediga dagar på en hand, tre fingrar närmare bestämt. Helt sanslöst!

på lördag har jag blivit lovad att se på sunes jul. Två år sen sist, tiden går fort! Men det lär va lika sjukt kul i år skulle jag tro.
Thomas och jag har planerat att baka världens största pepparkakshus på fredag, sen ska han sova i det på natten. Tror det kan bli bra. Kanske ska baka ett till oss också så kan vi ju säga upp lägenheten. Det blir bra mycket billigare hyra!

Helg imorn. Det är bra. Ska dock jobba och måla hela helgen.
Nästa helg är det julbord med Partaj. Kul!
Vi behöver det.

Nu fortsätta planera lektioner.
Puss o kram

Pisskväll

Jaha, så var det dags igen. Trodde jag skulla klara mig idag, men inte. Jag har PMS och allt känns skit. Sitter och håller emot gråten i halsen, vet inte ens varför jag ska gråta? Har inget att gråta för. Möjligtvis för att inte Henke sover här i natt, hade behövet det. Nån som håller om mig.
Lika bra att gå och lägga sig snart. Henke ringer snart, vet att jag kommer gråta och så kommer han undra varför och så har jag inget svar, för jag vet ju inte varför.
Fan, vad jag hatar det här.
Fan, vad jag hatar allt!


Vet äldst bäst?

Nu tar jag en paus i min planering kring lektionerna om människans utvveckling och tecknen på att människor faktiskt levt för över 2 miljoner år sedan. Det ligger böcker överallt och jag har en hel massa fönster öppna med detta intressanta innehåll. Tänkte försöka hitta en film om Lucy också, men det verkar gå sådär. Får fråga Micke när han behagar komma tillbaka från sin idrottslektion.
Jag har planeringstid till kl elva. Jag lär behöva den!
Har kommit på att jag egentligen inte alls gillar att plugga, utan skulle mycket hellre ha min utbildning här på skolan, för här lär jag mig tiotusen gånger mer än på campus där jag endast läser massa onödiga böcker som jag inte alls kommer ha någon användning av i framtiden. Hade jag bara en bil så jag slapp åka den förbannade bussen två timmar om dagen så skulle jag bojkota Campus och va här jämt. Jag gillar mina elever.

Va på aerobics igår (kom för sent som vanligt, tror alla andra börjar vänja sig!) och idag blir det styrka. Emelie och jag har fastställt ett faktum. Vi är tjocka!
Inte i den bemärkelsen att vi är feta...tjocka kanske var fel ord ändå? utan vi är....sladdriga? Inte vet jag, men kroppen är inte fast iaf. Ändring!

Väntar fortfarande på besiktningstid av lägenheten. Har sjukt dåligt tålamod, så börjar tröttna på att vänta. Ringer hon inte idag så ringer jag henne.

Nu bör jag nog återgå till min planeringstid. Har ca två timmar kvar nu, sen matte lektion, sen rast, sen no/allt lektion.
Efter det - träning - hem - mat - umgås - sova.


Nötter!

Hallå!

Sitter på praktiken i Navestad. Har precis planerat en lektion som ska börja 09.10. Stafettskrivning ska det bli, blir nog bra. Lätt och självgående lektion. Skönt! Förstår inte varför jag ska vara så trött? Somnade som ett litet barn på Henkes arm igår och minns inget förrän jag vaknade imorse. Antar att jag sov gott iaf.

Skulle haft besiktning på lägenheten igår, men nötterna på Eon hade stängt av elen fyra dagar för tidigt så det blev ju inget. Alltid samma tur. Ringde och skällde på dom, och dom lovade att elen skulle va på idag igen. Bäst för dom, annars tvingas jag nog bränna ner deras kontor.

Bäst att gå in på lektion nu och se vad dom pysslar med.
God morgon!

Nyår snart=)

Gardinjävlar!

Jag hatar gardiner! Måste man ha sånna?
Elelr egentligen hatar jag inte gardiner, utan bara lååånga gardiner.
Varför valde just vi en lägenhet med 15 meter i takhöjd?
Jag är ruinerad. Det blir inga fler gardiner.
Går det inte lika bra med papper? Hushållspapper.

Hämta Henke snart. Jag behöver tröst. Gardinjävelströst!
Sen upp till Mackan.

Praktik imorn. NEEEEEEEJ!
godmorgon kl 06.00.

tack mamma!

Min mamma är världens snällaste! Så är det.

Jag känner mig bortskämd nu och det vill jag inte.
men TACK!

Lyckat på Palace

Nu är det snart tomt här. Har packat i princip hela dagen, jag lever i kartonger!
Var dock nere på ingelstad en sväng förut och köpte lite lampor. Hittade en riktigt fin kökslanpa som åkte med hem och så gjorde jag även ett fynd (tycker jag iaf) på en golvlampa, 99:-. Ja tack! SKulle köpa mattor och gardinstänger med men fästena till gardinstängerna var slut så det blev inget och när jag kom till mattorna fick jag beslutsångest! Överlåter det valet till henke.=) Min snälla mamma sa dock förut att dom kan betala en matta åt oss bara vi väljer nån vi vill ha. Tack!
Fy vad det är dyrt att flytta. MItt konto blir magrare och magrare.
Mitt rum ekar också. Hoho......(?!)
Om lägenheten går ingen om en besiktning på måndag så är det bara att börja bära kartonger på tisdag.=)

Annars har det varit en relatvit lugn dag idag. Var en desto mindre lugn igår. Satt först på Campus med Ilona och Henrik mellan 9 och 15 och skrev uppsats. Men vid tretiden där spårade vi ur så det var bara att gå hem. La mig i soffan hemma och laddade inför kvällen, åkte och hämtade nycklarna till lägenheten och sen kom Emelie hit.  Öppnade ett antal cider och spelade spel, så om några i omgivningen fick en del lustga sms igår så var det därför. Var nere på Palace vid tio, skulle kolla på Martina när hon och hennes grupp dansade. Fy fan så duktiga dom var! Synd att jag helt saknar taktkänsla annars vorde det kul att börja med något sånt. Vi fick fula discoperuker i silver som självklart åkte på. Kände oss lite missanpassade först när det endast var vi som var utspökade.
Kände att vi inte kunde stanna kvar på Palace, men höll ändå på att bli kvar där pga otevlig garderobssnubbe. Han menade att vi inte kunde gå ut och sen komma tillbaka utan att betala inträde en gång till. Då fick jag lilla utbrottet och menade att jag faktiskt inte tänkte betala honom 100:- två gånger samma kväll. Fick prata med vakten och sen en av ägarna. Han var dock trevlig och menade att han i garderoben inte kunde sin sak och att vi visst fick komma in igen.
Sagt och gjort.
Tog en taxi upp till Åvall och höll på att skrämma slag på sällskapet där uppe med våra peruker. Idag fick jag dock veta att lägenheten till största delen bestod av glitter imorse. Jag får väl erkänna att jag kände mig lite skyldig.
Vet itne hur länge vi var där elelr vad vi egentligen gjorde där. Drack Jäger minns jag, länge sen, gott! Ringde Henke framåt natten och diskuterade skohyllor(?). Vet inte om det var mitt mest gicande samtal, för det är nämligen det enda jag kommer ihåg av det.
Sen ner till Palace igen, in på dansgolvet och stod där till klockan närmade sig tre. Höll då på att göra ett stackars bartender döv när jag härjade om TVÅ STORA GLAS VATTEN!!! Hon menade att jag lät mest av alla så därför fick jag mitt vatten illa kvickt! tror hon endast ville få mig att hålla käften.
Taxi igen, hem den här gången. Satte oss i köket och åt fläskfilé och ost (?), återigen en väldigt lustig meny. Brukar dyka upp på fyllan.
I morse var jag inte pigg när jag vaknade!

Sjunger jag på en melodi när jag är full? Mange menar det...tror han ljuger. Eller så är han full själv. Mer troligt!

Stan imorn. Ska köpa julklappar så det är gjort.
VFU måndag, jag vill inte! Jag har inte tid!

image375
Vi brukar se någorlunda normala ut när vi beger oss mot krogen.
Utseendet vid hemkomsten skulle dock kunna diskuteras.
Vi har blivit dåliga på efterfester.
BÄTTRING!

länge sen sist

Det var ettt ag sen jag skrev här och förmodligen har det hänt en hel del men jag vet itne hur mycket jag har lagt på minnet.

Precis för fem minuter sedan gick jag mitt i en av våra (som vanligt) astråkiga föreläsningar och för varje gång blir jag mer och mer övertygad om att det inte krävs nån utbildning för att bli lärare. Inte den här utbildningen iaf.
Dessutom har vi massa att göra, ska ut på prakitk nu itvå veckor och göra massa uppgifter samtidigt som jag ska läsa in två litteraturseminarier och skriva en uppsats. Allt ska redovisas veckan efter vi kommer tillbaks till campus men vi har inte börjat och mina uppsatsvänner verkar inte behaga komma hit idag. Det känns ju sådär...har ingen lust att plugga dygnet runt nu i tre veckor framöver.

Får nycklarna till lägenheten imorn eller på måndag. Ska ringa henne snart och bestämma nått. Det är besiktning på måndag och efter det är lägenheten vår, men vi kunde ändå få nycklarna imrn om vi ville flytta upp lite grejjer i helgen. Dock blir det nog inte så mycket flyttande i helgen. Henke ska hem o packa, städa garage och laga bil (som återigen är trasig!) och själv ska jag supa bort mina sorjer på Palace imorn och sen ligga bakfull hela helgen. På lördag ska jag träffa Mackan och det är mycket möjligt att det åker fram alkohol så med och därför kommer jag förmodligen inte att flytta nått på söndag heller. Jag har ingen brådska, kan ju flytta nästa vecka och nästa helg.

Syster och Karin  hade smyginvigning i sin butik igår och det gick riktigt bra för dom. 15000:- på tre timmar är inte illa. Hoppas det går lika bra idag när det är invigning för allmänheten. Ska dit och kolla en sväng sen tror jag.

Måste beteala ridräkning på 3000:- idag. Suck! Har kanske ridit sju gånger den här terminen och många fler lär det inte bli. Har tröttnat. Ska rida idag egentligen men går nog på aerobicsen istället. Mycket roligare! Måste ändå ut till norf och lämna en lapp om att jag säger upp min plats till nästa år.

Var i v-vik förra helgen. Satt hos Johan i lördags, skulle ta det lugnt. Det gjorde vi väl iofs, men tanken om att det inte kulle bli så sent sket sig i starten. fem på morgonen gick vi hem, plockade ner tvätt halv sex och somnade halv åtta. Skulle gått på klätter-sm i lördags, men kroppen vägrade gå ur sängen innan fyra så det blev inget.
Åkte upp till Thomas i överum på kvällen och träffade konstig människa. 34 år och umgicks med 17-åringar. Vart är felet på karln? Sjukt otrevlig och dum i huvet, så alexander fick ingripa som min pojkvän för en stund, annars hade jag förmodligen blivit sjukt otrevlig och fått stryk.
Vaknade inte jätte tidigt på söndagen heller, men till slut fick harald upp mig ur sängen så vi kunde gå och köpa mat. Lasange stod på menyn. Åt lite, sov lite och åkte till Hula på em. Trerätters!! Hujeda mig! Visst var det gott, men min aptit var inte den största. Stackars Christina. Hade sjukt dåligt samvete för hon trodde säkert att jag itne tyckte om maten...
Åkte in till v-vik igen på kvällen och gick upp kl fem dagen efter. Aldrig mer! Trodde jag skulle på min egen begravning, iaf så kändes det så. Förstår inte hur man kan gå upp så tidigt. Skadligt!

nu äta med sara!

puss&kram

Galet trött

Jag är obotligt trött men måste ändå plugga. Har ett seminarie imorn där vi ska göra nått liknande en parodi på första världskriget. Måste skriva rent manuset, annars har jag inte en aning om vad jag ska säga imorn. Men tror det komemr bli bra iaf, är rädd för att jag kommer att skratta ihjäl mig mot slutet av scenerna.

Jag måste lära mig att somna tidigare och idag känns som ett ypperligt tillfälle att öva på. Sov tre timmar i natt eller nått. Låg uppe i djupa diskussioner och annat prat framåt halv fyra och var sen tvungen att gå upp vid halv sju för då skulle Henke jobba och jag till Campus. Jag förstår inte varför vi måste prata hela nätterna? Har vi ingen bättre tid att prata på? Min mamma menar dock att vi pratar JÄMT och "kan inte förstå hur vi orkar prata med varandra hela dagarna". Hon är avundsjuk. Jag är säker.

Imorn ska både hon och pappa gå ut. Men tro inte för den sakens skull att dom ska till samma ställe. Neeej då! Hon till ett och han till ett annat. Jag förstår mig ärligt talat inte på deras förhållande. Nu ska dom ju ha skilda sovrum med. Jösses!

Nu orkar jag inte vänta längre. Vill flytta nu och helst på en minut så det är klart sen. Skulle gärna flyttat idag för att slipp mina förmodligen väldigt-runda-under-fötterna-föräldrar som kommer ringa och härja om skjuts imorn och sen tvinga mig att spela nån dålig musik på högsta volym, laga mat när dom kommer hem, prata med katterna och slå i luckor och skåp. Allt det där står förresten min pappa för. Han skulle kunna väcka vem som helst när han kom hem om nätterna. Till och med Henrik och det måste va sensation!

Nu skriva rent det där och sen sova innan jag somna här.
Sov gott!

Kärlek är inte att hitta någon man kan leva med.
Kärlek är att hitta någon man inte kan leva utan.
Jag har hittat honom.

pissdag

OOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHH!
Idag är en sån dag när precis ALLT går åt helvete. Jag har faktiskt inte ett enda bra ord att säga om den här dagen. Eller jo, en rolig sak har hänt, och det var när jag hade en konversation med Åvall på msn förut. Enda gången jag och emelie ens har funderat på att lyfta på mungiporna idag. Annars har det rent utsagt varit SKIT!

Frå noc hemd imorn måste jag även förflytta min adress till Campusbiblioteket i Norrköping och jag kommer inte att vara tillgänglig för umgänge förrän nästa torsdag. Ska tom ta med mig sängen tror jag.
Nu är det så nära omm det bara  kan bli att jag hoppar av skolan. Fattar inte hur jag ska överleva den här kursen.

Ska dränka mig i badkaret nu, även om jag inte fick det för Henke. Jag tycker så synd om honom som ska tvingas leva med mig när jag har mina "jag-hatar-allt-dagar". Jag skulle inte kunna leva med mig då. Inte en chans.
Även om jag inte fick dränka mig så ska jag iaf hålla andan under vattnet tills jag blir blå i ansiktet. Tror det känns bättre då.

Jag vill åka på kryssning nästa helg. Så jävla gärna faktiskt. Komma bort och glömma allt vad skola heter. Hoppas, hoppas det går!

Fröken överanalys 2?

Vafrör måste jag överanalysera allt?
Nu har jag varit känslig i en vecka, kan det inte räcka snart?


Trna om en stund, det gör nog susen. Sen köpa böcker och så hem o läsa. SKA läsa. MÅSTE läsa om jag ska hinna med den här kursen. Fan. Jag gillar inte ens att läsa.

Helgen

Idag blev jag rik, idag blev jag glad! Eller rik och rik...jo för att va student får jag nog lov att kalla mig rik. Ska dock spara varenda liten krona tills vi flyttar. Måste ringa nuvarande hyresgäster när jag skrivt av mig lite här. Höra när vi kan få nycklarna.

Helgen bjöd på bravader av olika slag. I fredags drog vi (jag, emelie och ida) till Cromwell för att lyssna på Stoffe som börjat spela där varje fredagkväll. Satt här hemma ett tag och diskuterade livet o dess mening, ramlade in på sex om vanligt. Tror det är nån konsitg drgningskraft vi har inom oss. Efter att ha hällt i oss ett par flaskor vin och ropat hurra över att Sam åkte ur idol tog viv taxi (som inkluderade årets roligaste taxichaufför) ner till Cromwell. Hann inte sitta stilla särklit länge innan jag och ida tagit över mikrofonerna och fick hela Cromwell att sjunga med i tröjan, haha. Vilka stjärnor vi är (eller så försökte varenda en överrösta oss). Emelie fick ragg på nån Alladin, tydligen hette han Abbe men det hann jag inte med att uppfatta under hela lkvällen, så han fick gå som Alladin. Försökte lura bartendern, men det gick åt skogen. Dom är mer lättlurade i Västervik. Får åka dit oftare.
Tog taxi hem med en givmild taxichaufför som körde oss hem för en hundring då¨jag vilt påpekade att vi faktiskt itne hade mer pengar. Det hade vi visst, men det visste ju inte han!
Sen samtal som vi inte orkade svara på. Tydligen var det eftersläckare och klädpoker på gång. Tur jag itne var med, jag blir alltid av med kläderna först. Dåligt menar jag, bra menar andra...

Vaknade lite småsliten i lördags, va nere på stan en sväng och hann även med att hälsa på min farbror. Han verkade glad och travade runt med sin rullator samtidigt som han tjatade om plankstek och försökte köra över hon som bor i ett rum längre bort i korridoren. Han menar att hon är jobbig, jag menar att hon är fruktansvärt rolig när hon ljuger ihop sina historier.
På kvällen lurade jag med mig Emelie upp till Åvall där vi spenderade den första timman själv. Han med att gå igenom hela lägenheten, haha ställa 20 frågor till varandra, sen kom Macke och ett helt gäng med tjejer och avbröt oss. En stunde senare stövlade Åvall, med eftersläp upp. Sen blev det grogg, shots, tennisspe och raklödder i mängder. Macke stog för raklöddret.
Åkte ner till palace, gick till otten i stället. Höll på att dansa ihhjäl mig och hann bli kallad för jävla häxa innan vi GICK hem i STÖVLAR. Ajajaj, stackars fötter. Tänkte hugga av dom halvvägs.

              

Nu hämta Henke i svärtinge och sen kolla film. Undra om jag kommer hitta honom?

Dålig dom

Min dom utfärdad av Christer: "Ridning är inte bra för dig!"
Tror han ljuger. Talade om för honom på mitt mest envisa sätt att jag faktiskt tänker att rida ikväll ändå. Han ville nog egentligen kalla mig ointelligent, men istället sa han bara "ta det försiktigt".  "Looooovar" menade jag snabbt. Hoppas för guds skull att jag inte ramlar av ikväll.

Ska snart åka och träna. Aerobics står på tapeten och så ridning efteråt. Kommer va helt slut i min stackars kropp. Sen hämta mamma ute hos Linda och Mange där hon är barnvakt när dom vuxna går på filmpremiär och roar sig. Snart fyller dessutom Linda 35 och vad ska man köpa då?! Idétorka! Drygt en månad kvar dock, men en månad går fort.

Fick ett litet PMS infall på en gubbe förut mitt på Kungsgatan. Den saten försökte köra ihjäl mig! Undra hur många som trodde det var nått fel på mig när jag stod där mitt i gatan och gapade för mig själv.

Min mamma är oroilg. "Men var ska du nu fira jul?" haha, hennes största bekymmer just nu. Det är inget bestämt mama lilla. Dessutom gillar jag inte julen. Det är den tråkigaste helgen på hela året. Snart nyår med, det är kul. Klänning har inhandlats för säkerhets skull. Men vad ska gröas? Emelie och jag har planer, men det vet ingen annan om. Inte ens närmast berörda.

Nu packa träningskläder. Men vart är min mamma? hade inte vi bråttom??