Istid??

Fy fann vad jag är duktig! Eller det kanske var att ta i, men jag har iaf börjat skriva på mina Centrala begrepp som ska vara inne den 5:e, Dock kunde jag inte skriva så mycket eftersom de flesta begreppen inte fanns med i min uppslagsbok. Skitbok! Men men, på fredag är det ju jag och Ida som ska plugga på biblioteket (kors i taket!) så då får jag väl komplettera med resten. Är ju lååååång tid kvar...

Varit i Vingåker på Outletten idag med mamma och min moster. Kom hem med ett par stövlar, ett par puma skor och en väska. Inte illa pissat må jag säga! Är asnöjd dessutom=)

Var hos veterinären med Mirac i morse med. Eller jag mötte upp dom på hästkliniken eftersom jag som alla andra måndagar först måste skrika, slå och hyperventilera lite här hemma innan jag lyckas ta mig till badrummet, trycka i mig panodil, uträtta mina behov på toaletten och sedan sitta där i 15 minuter och slå lite till för att det gör så förbannat ont innan jag till slut kan krypa, ev gå framåtböjd till soffan och ligga där i fosterställning och vänta på att det onda ska gå över.
Det är sjukt hur jävla ont något kan göra!!!

Nu ska jag leta efter min spray till stövlarna så dom inte bli förstörda, för på lördag ska jag inviga dom i samand med att jag och Ida och kanske Emelie ska på krogen. WIIIIIHUUU!
Ida, om jag ens funderar på att banga så måste du peppa mig hela vägen fram (alltså tills dess att jag är så full att det står PALACE skrivet i ögonen på mig). För jag ska nämligen ha helkul!

Jag MÅSTE ha en pyjamas. Vad är det för fel på vårt hus? Jag fryser faan ihjäl! Nån som vet var man kan köpa en riktigt varm och skön pyjamas? Please tell me!!

Vissa saker dyker upp då och då. Det är både jobbigt, mysigt, hemskt, underbart, ja alla konstiga känslor på en gång. Men jag vet inte om jag vill vifta bort tankarna och känslorna. Jag har ingen som helst aning om ifall det betyder nått. Men jag både gillar och hatar att ha dem där...
Men jag erkänner här och nu att jag är lite rädd. Väldigt rädd.

All alone...

Sitter hemma och tycker synd om mig själv för att jag är ensam. Egentligen är det väl inte så synd om mig eftersom jag väldigt sällan är ensam annars. Desutom går Henke sin sista natt ikväll så från och med imorn kommer han vara hemma hos mig på nätterna. MYS! Nånting jag inte kan förstå är varför jag alltid ska drömma en massa otäcka drömmar när han är borta. Det händer ALDRIG annars. Har vaknat med hjärtat i halsgropen både en och två gånger de senaste dagarna. Men osm sagt, imorn är det slut på det!=)

Ida och Emelie var här förut. Vi planerade vad vi ska äta på nyår. Elin ska också vara med så sämde av med henne på tfn. Menyn kommer se ut såhär:
Förrätt: Vitlöksbröd med Tsatziki (kan inte komma på hur det stavas, haha!)
Varmrätt: Ugnsstekt fläskfilé med svampstuvning och potatisgratäng
Efterrätt: Marängswiss med after eight.
Och såklart en massa godis på det!
Emelie, vi kommer rulla fram på morgonfodringen på nyårsdagen=)
Väldigt mysigt ska det bli iaf.

Imorn är det veterinären med Mirac och sen Vingåker med mammsen. Egentligen skulle jag ridit Adde på lektion imorn, men med min underbara mensvärk kan jag inte sätta mig på en häst varannan söndag+måndag för det känns som om hela magpaketet ska komma ut ur munnen. Har envist försökt rida ändå ett par gånger, men det har adrig slutat lyckligt! Sofia red honom idag, hoppas hon kan göra det imorn med. Hon är så himla duktig! Och Sandra har ju tyvärr haft oturen tt slå sig både gul och blå den senaste veckan så jag antar att det inte blir någon ridning för henne imorn heller.

Jag vill börja träna på riktigt igen. Riktigt så jag ser resultat. Det var så himla roligt i somras. Men då hade jag mer tid. Nu har jag två hästar, ett hem, sambo, plugg och en del jobb. Jag måste nog sannsaka mitt liv och dra ner på vissa saker. Men det känns inget kul...Jag vill ju hinna ALLT! Dock SKA jag börja gå på aerobics igen efter jul, för det är så himla roligt! Step med, eller hur Ida?! HAHA! Sist Ida och jag gick på step så skrattade till och med instruktören åt oss för vi lyckades alltid stå vända åt motsatt håll gentemot alla andra...

Jag vill till Strömsholm med. Sandra sa idag att jag gärna får låna med mig Adde på en kurs. Ska försöka spara ihop lite pengar till sommaren för det är så sjukt nyttigt att åka dit! Men tyvärr väldigt dyrt...

Inte kommer jag kunna sova ikväll heller eftersom jag sov onormalt länge i morse. Kl 10 gick jag upp och jag kan inte ens minnas när jag sov så länge sist! Men det var mysigt att spendera några timmar tillsammans med Henke (även om vi båda sov som två grisar).

Usch vad jag är ensam och vad det är synd om mig.
Nu ska jag klippa av mig naglarna. Jag är trött på dom!

Godnatt mina vänner och konfirmander

Iskallt

Jag är så jävla trött på gnälliga och bittra människor! Ännu mer på självupptagna människor kanske. USCH!
Ida, jag vill till sälen nu!=) Fy faan så kul det ska bli!=) Ingen bitterhet där inte, bara lite kyla... och en MASSA humor! Me like.

Ska åka hem till mamma nu. Har varit där i två dagar för att hämta en ordlista som jag behöver, men den verkar stå kvar i hennes fina bokhylla fortfarande. Idag SKA den dock med hem.

Måste ner till Mirac sen med. Imorn ska vi tillbaka till veterinären och alla hysteriskt-nervösa mammor måste hålla sig på 500 meters avstånd från transporten. Nya regler!

Adde-padd har ont i sina muskler den lilla kraken. Sandra skulle ringa efter en massör. Hoppas hon kan komma fort, fort!

Henrik sover och sover...det är så tråkigt, så tråkigt!

Snart nyår. Men jag vet inte om jag bryr mig så mycket. Det är väl som vilken annan kväll som helst bara att människor smäller ansikten och händer av sig, eller? Nyår är överskattat som satan! Därav en bojkott och istället en mysig kväll med tjejerna=)
Jag ska vara chaufför med. Ville jag verkligen det när jag sa ja? Jag underar jag...

ingen kontakt

Jaha, och nu ett par timmar senare har jag fortfarande inte fått tag i varken min KC eller nån på Media Markt. På Media Markt svarar dom inte ens i infon som skulle öppnat för 20 minuter sedan...

Jag har dock haft tid på mig att fila på mina nyårslöften och i stort sett bara kommer bli ett:
- Börja leva som jag gjorde i våras/somras.

Låst rygg

Nu har jag i en och en halv timmas tid försökt få tag i både nån som jobbar på Media Markt samt min konsultchef. Hur tycker jag det har gått då? Jo, åt helvete! Min KC svarar inte och till Media Markt har jag inte fått något telefonnummer där det går att få tag på någon människa innan kl 10.00. Det verkar ju rimligt, eller?! Med tanke på att jag börjar 09.45.
Vaknade i natt och kunde inte röra mig. Trodde det skulle gått över tills nu, men icke! Mina muskler i bröstryggen har låst sig så jag kan inte vrida på mig. Ser ut som en pinne och min sjukgymnast öppnar på MÅNDAG! En tanke är att gå en promenad och se om det mjuknar nått, annars får jag väl käka panodil och gå runt såhär tills på måndag... det vore ju kanon.
Tänk om man nån gån i sitt liv skulle använda sina små (väldigt små!) hjärnceller och träna regelbundet så jag slipper hamna i den här situationen. Jag vet ju trots allt att den uppstår i takt med att mina muskler förtvinar eller nått.

Skitdag!

Sitter hos mamma och pappa. Ska se på körslaget och sen bli hemskjutsad eftersom det är punktering på min (jävla!) bil...
Egentligen skulle jag gått ut med Ida, Viktor och några fler, men jag är helt pajj i både kroppen och knoppen. Hoppas att det bara är nattens brist på sömn som satt sina gränser så jag inte håller på att bli sjuk igen för det orkar jag inte med! Ska ju jobba imorn med så då måste man vara fit for fight!
Men i natt sov jag som sagt inte så mycket. Det var svinkallt hemma, Henke snarkade som en hel traktor och grannkatten terroriserade mig. När jag väl somnat så ringde väckarklocka nr 1 efter ca en halvtimma. Jag höll på att kräkas!

Idag har varit en skitdag! Punktering som sagt, svinkallt, halta hästar (numera 2 st), jobbiga barn med dumma frågor och en Mirac som nu dagen till ära lyckades slita sig och fara omkring som en jävla idiot innan jag fick tag på honom. Hoppas han inte förvärrade sitt ben något bara...

Va på stan en sväng sen. Hittade inte ett skit på rean, så då köpte jag ett par pumabyxor istället. Det tyckte jag var bra. Letade efter en pyjamas med eftersom vi har minusgrader hemma, men jag hittade ingen fin. Får leta vidare imorn. Måste ju ha en till fjällen med=)

Nu ikväll kl 19 gick Henke på sitt 12-timmarspass. Suck! Jag som vill ha honom hemma hos mig.

Nu ska jag kolla på Snygg-Erik!=)

Den perfekta julen

Igår upplevde jag den perfekta julen! Allt var kanon, underbart! Perfekt sällskap, perfekt mat, perfekt stämning, perfekt tomte, perfekta paket och som sagt min första jul tillsammans med Henrik.
Fick jättefina julklappar: nya ridbyxor, kläder, fina saker till köket, en kalender, pengar, ett armband och så fick Henke och jag två biljetter till Champions och Rock=)
TACK ALLA FÖR IGÅR!

Idag är första dagen på länge som det är blankt i min kalender. Ingen häst, ingenting. Ska dock åka in till mamma och ta en promenad samt äta upp lite av julmaten som blev kvar (som vanligt!).
Imorn är det häst igen!=) Har både Adde och Mirac. Skulle vilja släppa Mirac i ridhuset så han fick springa av sig ordentliget, men det går ju inte eftersom han är under behandling. Får väl gå med den kraken i ridhuset om ingen vill följa med mig ut och gå. För det är inge vidare kul att gå ensam med den tokiga hästen just nu. Förr eller senare kommer jag att tappa honom så som han håller på.
För Addes del får det nog bli bommar imorn. Kanske kan lura dit nån så vi kan sätta upp en studsserie med. Han skulle behöva bli lite kvickare!

Ikväll då? Egentligen skulle jag inte gjort nånting, men funderar på att göra som på den (gamla?) god tiden. Jag, Ida, youtube, ett par flaskor vin och så får vi se var det bär av. Vi får se, vi får se. En mysig hemmakväll med Henke är ju inte heller helt fel nu när han jobbar så mycket.

Nu ska jag nog rasta BMW:n på en resa in till Pryssgården. Jag gillar att åka BMW!=)

Julafton

God Jul Allesammans! Hoppas ni alla får en fin dag!
Själv ska jag snart bege mig hem till mamma och pappa och fixa lite innan alla kommer. Har varit uppe sen ottan och till och med hunnit vara på maxi och bakat. Japp, hör och häpna, jag har BAKAT, haha!

Jag är sjukt besviken på vissa människor IGEN, men idag tränger jag undan det för det är julafton! Dessutom min första julafton tillsammans med min älskade pojkvän. LOVELY!

På återseende!
Kalle kl 15. Missa INTE=)

Here we go again (almost..)

Oh, vad glad jag blir, Oh vad glad jag blir, OH VAD GLAD JAG BLIR! (NOT!)
Och så var den här julen förstörd, eller?

Ska snart hämta Emelie, vi ska åka till MAXI och handla. MASSA ska jag handla. Eller massa om man ser till min ekonomi, men annars är det nog inte speciellt mycket. Ska mest handla lite till julafton som ska med till mamma.
Vi kanska kan börja planera för vad som ska ätas på nyår med då. Vi ha nämligen bojkottat (stavas?) nyår i år och ska sitta hemma och äta egengjord buffé. Slå det om ni kan, haha!

Red Adde idag. Underbara änglahäst! Blev nog lite kär i honom. Det var så roligt att rida idag!
Imorn ska han löshoppas och så ska jag rida lektion på kvällen, premiär, för det blev det ju ingen i torsdags eftersom han var varm och svullen i benet då.
Promenerade även med Mirac, den lilla idioten! Fick ringa till Emelie när vi var halvvägs hem för då orkade jag knappt hålla honom längre när han sprang omkring, reste sig och sprang rakt över mig, så gjorde henne beredd på att springa bort till bron och möta mig med en lina. Dock fick jag skaplig kontroll över idioten tills vi var hemma och han reste sig rakt emot mig. Då fick han SKÄLL! Skithäst!
Härmed är det träns och lina som gäller på den lilla mannen innan han lyckas slita sig.

Igår var jag och mamma på stan. Jag fick jättefina kläder av henne i julklapp. Tack mamma!
Följde sedan med henne hem så kom Henke förbi en sväng innan han åkte till L-hammar. Sen blev jag visst kvar på kvällen med. Vi pyntade granen, åt pizza och kollade på Die Hard II. Det höll dock på att bli en gran utan ljus eftersom min mamma köpte en "tung gran" så att katterna inte ska välta den i år IGEN. Det hon då inte tänkte på var att den är mycket större än de granar vi haft innan så då räckte ju inte ljusslingan. Så det var bara att ge sig ut på jakt efter en ny där på kvällen. Hittade ingen till en början och tillslut efter ett para affärer var min mamma helt rabiat. Hon SKULLE MINSANN HA EN LJUSSLINGA! Jaha...så det var bara att snällt följa med. Hittade en i sista affären som tur var...

Nu ska jag åka härifrån innan jag får oönskat besök.

Hej då, hej då!


Nytt jobb

Idag är första dagen på Media Markt. Ska gå nån form av introduktion. Mallet sa att jag skulle lyssna NOGA för sen var det visst bara att slå ner arslet vid kassan all alone.

Har redan varit på stallet. Hurtigt! Ännu hurtigare var väl Johanna som redan hade sadlat Ziggen när jag kom kvart i åtta. Galna kvinna!
Var ganska skönt att komma ut så tidigt faktiskt. Skönt att allt är klart tills ikväll så det bara är att rida då. Vi ska ha lektionspremiär ikväll, för se hur det går=) Valde en grupp som dom inte är så många i så vi har lite plats att spela på.

Fick skjutsa Henke till jobbet imorse med. Hans bil sitter fast här nere i leran, haha! Nu vet jag ju var jag har honom iaf för han kan ju inte ta sig så långt. Vi får väl dra loss den med min bil ikväll eller nått.

Jag har jeans på mig idag för första gången sen i somras. Usch så obekvämt! Känner mig som en stoppad jävla korv! Tacka vet jag leggings.

På måndag ska vi löshoppa Adde. Ska bli kul. Tror han hoppar ganska bra faktiskt. Enligt Irja gör han det iaf och hon har ju sett honom tidigare.

Nu ska jag packa ner det sista.
Hej då!

Jullov

Sitter i skolan och väntar på Mia... Hon är sen som vanligt=) Förstår inte varför jag stressade när jag vet att hon ändå kommer försent. Ska planera inför utvecklingsmässan. Vet inte hur vi ska lägga upp det, men känns inte som jag tänker lägga så mycket energi på det. Det kan dom som vill få göra istället, och dom är ju lätt uppräknade. Varför överarbeta allt?!?!
Har litteratuseminarie sen med. Det sista för den här kursen. Antar att det lär bli lika (om inte mer) innehållslöst som dom andra.
Underbara utbildning!
Jag har tagit jullov!

I lördags blev det minsann inget luciatåg. Ska nog ta Mallet i örat nästa gång jag träffar henne. Det var faktiskt utlovat ett tåg i världsklass!

Henke åker till Loftahammar i helgen. Segt,,, Får passa på att köpa som sista julklapparna samt spendera lite mer av min tid i stallet. Känns som jag bor där nu för tiden=)
Red Adde igår. Han skötte sig riktigt bra och jag börjar äntligen få lite styrsel på min egen kropp igen. Måste bara konditionsträna lite. Det börjar bli riktigt kul at rida igen sen den store kom till oss. Ska testa att ha honom på lektion på måndag, så se om vi får plats=)

Har fått jobb med! Var på intervju i måndags, så imorn börjar jag jobba extra på Media Markt. Bra med lite extra pengar!

På parkeringslappaen idag stod det den 17:e december. VAR tog alla dagar/veckor/månader vägen?! Det var ju nyss sommar! Det innebär ju dock att vi snart slipper det här mörka kalla slasket och att det snart blir sommar igen=) Undra vad man ska göra då? Jobba i Safariparken igen kanske?=) Vore faktiskt ganska så kul även om det var sjukt slitigt!

Så var det klart!

Äntligen är Åby Ridklubbs årliga luciatåg över efter timmar ute i kylan (jag känner knappt mina tår nu). Hästarna skötte sig kanon och dom flesta ryttarna med.

Jag behöver allvarlig konditionsträning!! Efter en månad hemma i soffan hade jag visst inte mycket kondition kvar upptäckte jag när jag travat tre varv på Adde och därefter flåsade som en häst. Git bara skrattade åt mig och underade hur jag över huvudtaget kommit upp?! Haha! Pall kallas det;)
Adde var iaf kanon duktig. Det är nog bara ryttaren som behöver lite övning och konditionsträning om hon ska orka ett helt pass.
Idag hade jag tom mat med mig till stallet, precis som på den gamla goda tiden.

Nu är det bäst att hoppa in i duschen och svida om till nått snyggare än fleecetröja och leggings kanske. Jag ska ju på luciatåg i världsklass;)

Vet.

Börjar med att säga ett stort GRATTIS till Kevin som blev Sveriges IDOL 2008! Och det var väl en jävla tur att han vann, annars hade jag nämligen varit skyldig Henke en TV nu då jag hade kastat ut den om inte Kevin vunnit.

Igår var vi hos Vet med Mirac. VIlken cirkus! Lasta inte häst tillsammans med nervöst-hysterisk hästmamma, pappa + dotter. Jag trodde att vi ALDRIG skulle få in den stackars rädda hästen. Tillslut fick jag be mamma-hysterisk att vara tyst och nästa gång får hon gå och fika eller nått. Vi ska nämligen tillbaka till vet den 29:e på åtb. Tottohästen klarade sig ock med diagnosen kotledsinflammation och blev ordinerad vila samt behandlad med kortison. Skönt det så det inte var nått värre!

Igår testade jag även att tömköra den store. Haha, jag vet väl inte hur duktig jag var men hästen var sjukt duktig iaf och galet fin! Får öva lite nån dag när ingen kan se mig...
Ska ut och rida honom snart=) Sandra skulle komma och titta så då kan jag ju tigga till mig lite hjälp också kanske.
Sen ska jag hjälpa henne på luciashowen där ute, så det blir en lång dag i kylan...

Ikväll ska jag till Mallet och Anton och jag väntar mig ett luciatåg i världsklass, haha!

Hos mamma och pappa

SItter hemma hos mamma och pappa. Skulle egentligen bara hit för att mata katterna vid fyra, men blev visst kvar ett tag. Har hunnit misshandla pianot. Egentligen skulle jag bara ta upp min gamla talang för en stund, men den verkar vara som bortblåst. Kanske borde spela mer än tre gånger om året om det ska hålla i sig=)
Hittade en massa gamla kort också ,så har suttit och drömt mig tillbaks. Mycket kul har man gjort, ända sen man var liten faktiskt. Mycket tokiga släktkort hittade jag.

Mår för övrigt liiiite bättre idag. Ingen feber, men fortfarande förkyld och ont i halsen + förhöjd temp. Så har försökt hålla mig ganska så stilla idag även om det kliar både här och där, haha! Ska försöka vara stilla under dagen imorn med så jag är på topp på julbordet på kvällen. Hjälp vad jag ska äta! Julbord kan vara bland det bästa som finns!

Henke kommer hem sent ikväll med så jag stannar nog här och tittar på bonde söker fu med mama om hon behagar komma hem nån gång..Pappa är ju i Sthlm så han lär väl inte dyka upp.
Min pappa har för övrigt mååånga stora (för honom väldigt viktiga) problem om människor i min bekantskapskrets. Vad pratar ni två om på era telefonkonferanser egentligen Käll??=)

Var ute i stallet idag och tog hand om + bekantade mig med Adde lite mera. Vi blev lite väl bekanta där ett tag när han försöka trycka ner sin hov i min sko. AJ! Ska för mina fötters skull aldrig mer åka till stallet i gympaskor.
Hittade mina gamla stallskor och vinterkängor här hemma hos mama och pappa så dom får vackert följa med hem idag.

Imorn fyller min syster 36 år. Grattis säger jag idag ifall jag skulle glömma imorn!=)

Godkväll!

feberfjanteri!

Sandra måste tycka att jag är helt värdelös! Skulle tagit Adde åt henne både helgen som var och nu ons-tor. Men vad gör jag? Jo jag ligger hemma med något så underhållande som feber.. Det är ju underbart. Jag klättrar snart på väggarna här hemma!!!
Nu ska jag dock följa min "extra-mammas" råd och ligga stilla, äta ordentligt och dricka mycket. Hon är ju trots allt snart sjuksköterska så jag antar att hon vet vad hon pratar om. Dock kommer hon få se mig i stallet imorn en snabbis, för nån måste ju göra mat och fixa åt Adde. Får akta så den galna kvinnan inte sticker ner mig med en grep!
Vårdcentralen kommer få ett helvete imorn när jag börjar terrorisera dom igen!
Gör nått! Ni är väl till för det, eller?

Nu mat. Äta var tydligen bra.


Henrik

Just nu mår jag sämre än sämst. Jag snorar och nyser och febern stiger som temperaturen i ett terrarium! (ursäkta gnället, men efter fyra veckor i sjukstuga börjar man ge upp hoppet om att bli frisk. Så lite gnäll från min sida är faktiskt befogat).
Henrik jobbar sent den här veckan, slutar nån gång mellan 22.00 och 00.00 trodde han. Ensamheten får mig att mån ännu sämre och känna mig ännu mindre.
Jag vill bara att han kommer hem och gör sina pojkvänsgrejjer som han är så bra på; Tar hand om mig, klappar mig på huvudet, pillar i mitt hår och håller om mig tills jag somnar i hans famn.
Kom hem till mig nu, jag saknar dig!


Tandådalen v. 6

Har precis sett världens kanske bästa film. Raise your voice tror jag den hette. Hjälp vilken tjejfilm=)
Många tårar har det varit idag. Dels till filmen, men så fick Mia mig att börja tjuta på trappan förut med när vi var och fikade. Jag skyller på mina snorförsedda tårkanaler;) Eller så får Mia helt enkelt sluta berätta en massa saker.=) (Ja Emelie. Det är sant. Jag har varit på Trappan TVÅ gånger inom samma vecka. Jag börjar faktiskt må lite dåligt, haha!).

Fjällen är klappad och klar. Vecka 6 bär det av och de som hittills planerat att packa väskan är dessa trogna försöksdjur:

            
Det blir alltså: Walle, Krille, Källa, Malmet, Carvelid, Ida och jag.


And I guess "Berit" is coming to...=)

Never give up!

SUCK! Precis som jag anade igår så börjar min sjukdomshistoria om från början idag. JAG VILL INTE MERA!
Dagen till ära är jag inne på min 5:e vecka som sjuk och det börjar kännas mer och mer som en vana, mitt liv. Höll mig hemma hela helgen i hopp om att bli frisk men eftersom frisk inte verkar vilja infinna sig i min kropp vägrar jag därför att va hemma nått mer. Det ger ju ändå ingenting mer än rastlöshet.
Idag är jag en stor konsument av papper. Toalettpapper, hushållspapper, servetter, näsdukar...you name it! Allt för att få min näsa att sluta rinna och nysa.

Jag har inte ridit på en månad heller (om man bortser från den stunden förra veckan som jag försökte sitta kvar på Mirac), så det suger ju med hästpung! På onsdag ska jag dock försöka mig på spektaklet att ta mig upp på Adde, frisk eller inte. Jag skiter it! Jag behöver rida.
Ska envist till stallet idag med, men bara för att ta hand om Mirac. Hokus-Pokus-tanten (kiropraktorn) lurade ju på Alexandra nått tallbarrs-tjafs i fredags att smörja insidan av låren med och det blev ju väldigt bra... Numera är hästen varm och svullen på hela insidan av låren och runt hela snoppaketet.
Tack Hokus-Pokus. Verkligen!

Henrik jobbar sent idag tom. onsdag, så jag är ganksa så själv. Både skönt och ensamt på samma gång.
Igår skulle vi gått på bio, men ingen av oss orkade så det blev film hemma istället. Mys!

Helt sanslöst!

Jaha, så var man sjuk IGEN! Det är ju faan helt sanslöst. Eventuellet och troligen mycket möjligt så får jag nog skylla mig själv eftersom jag ha väldigt svårt att sitta stilla på mitt feta arsle tills jag blir frisk. Imorn är det en EN MÅNAD sen jag blev sjuk så idag har jag gett mig själv utegångsförbud tills på måndag. Sitta stilla har jag dock fortfarande svårigheter med. Har skurat hela köket och badrummet.
Ni ska vata att det krävs mycket till att jag ska hålla mig inne. Febern hade gått ner lite nu iaf. Alltid nått!


Såhär söt är jag idag - osminkad, oduschad och allmänt jävla äcklig. Blek med, fy!
En dusch vore kanske på tiden?!

Henke är hos Sebban och hjälper honom snickra i hans nya hus. Kanske skulle stanna tills imorn så jag har laddat för en kväll med tända ljus och förhoppningsvis nått bra på TV.

Jag måste äta men jag kan inte idag. Usch.

Skulle ridit den store (Adde) idag, men efter samrådan med Sandra så blev det inte så. Både hon och Emelie menar att jag ska hålla mig hemma. Haha, att jag inte kan fatta nått själv?!
Småsur över att inte kunna rida är jag iaf. Skitsur snarare.
Får bjuda på lite bilder av totton istället.

  
Dom här bilderna gör honom tyvärr inte rättvisa gentemot sin storlek.
Ska försöka ta några nya nån dag. Emelie, du får agera fotograf=)
Jag ser ju dock sjukt liten ut brevid honom...

På fredag ska vi till Hästkliniken med Mirac. Kiropraktorn var ute och gjorde ett böjprov på honom igår och då var han närmre blockhalt på hö.bak. Inte bra alls. Får se hur det går med den gamla hästen. Tyvärr håller han nog inte länge till...


Lilla Tusse!
Ingen kan ju anklaga honom för att inte vara söt iaf!=)

Campus är fortfarande ett skämt! Och jag antar att det lär förbli så.
Nästa höst ska jag skriva mitt examensarbete och sen är jag färdig med Campus för gott om jag inte läser in spec. pedagogiken nästa vår med. Får se hur jag gör. Sen har jag bara bildutbildningen kvar på halvfart men då kan jag ju jobba halvtid samtidigt. Gud så bra, mindre studielån!=)

I min garderob finns det just nu alldeles för mycket nya kläder. Men jag har på tok för dålig självdiciplin för att lämna tillbaka några av dem, haha!
Men dom var behövliga (om jag ljuger väldigt mycket för mig själv!).

Det blev julbord på Torsdag istället. Ska bli jättekul.
Tack Sebban!

Nu dusch, mat och vila.
Godkväll mina vänner!

Halt häst

Mötte Sandra i stallet imorse, vi hade bestämt oss för att rida ihop. Men tyvärr blev det inte så för Mirac är FORTFARANDE halt. SKIT! Såg riktigt knackig ut idag faktiskt, såvi får se var det där slutar. Han är ju som anna sa VÄLDIGT gammal...
Jag promenerade dock runt med tokhästen i ridhuset medan Sandra red Adde. Sjukt kul ska det bli att rida honom. Förmodligen blir det på lördag eftersom Sandra är av den åsikten att jag ska få ta del av honom från första början, och det är ju både snällt och smart tänkt. Han har ju grym kapacitet och utbildning den stora hästen. Det saknas bara en del muskler, men vi göder honom för fullt! Sandra ska ringa "kraft-gubben" och kolla läget med.
Eftersom han är så pass stor så är det ju himla trevligt att han faktiskt verkar vara lika snäll som han är stor.

Nästa fredag ska vi på julbord med Henkes jobb, trevligt! Kan va kul och gör nått ihop för det lär väl inte bli så mycket av den varan nu framöver såsom våra liv ser ut. Mitt består mest av HÄST och hans av CROSS och JOBB. Men jag tror det kommer funka bra. Det har det gjort förr.

Sista veckan nu, jag håller ut!!=)

Jag behöver nya ridbyxor. Det är hål i mina. Mitt i mellan benen, haha!

Vad gör man nyår då? Min planering har inte riktigt hunnit så långt.
Man kanske skulle upprepa nyår 06/07?=)


Adom Atic

Är hemma från stallet en snabbis. Sandras stora häst Adde (Adom Atic) har ju kommit idag, så jag har varit nere och bekantat mig lite med honom. Ska tillbaks snart igen, var bara tvungen att hämta lite grejjer hemma och värma mig lite.
Min första kommentar när vi tog ut honom ur boxen var : "OH JÄÄÄVLAR SANDRA!". Jag kan lova att det är den största häst jag nånsin sett, haha!
Just nu är han inte så exteriört vacker dock då han inte är ordentligt riden på 5 månader. Men efter vad jag sett på film så kommer han bli kanonfin!

Var iväg och köpte lite grejjer till honom förut. 3000 spänn på en timma är inte dåligt! Vi kom hem med två nya täcken, benskydd, lindor, tömkörningsgjord, tömmar mm. Och mer lär det bli kunde vi snabbt konstatera.

Imornse vaknade jag med något som kan rankas som den näst värsta smärta jag nånsin upplevt (inget kommer nånsin slå smärtan när jag blev skadad i ryggen, aldrig!), vilken JÄVLA obarmhärtig mensvärk! Slog i väggarna och skrek här hemma. Aj, aj, aj vad ont det gjorde! TUR att det finns panodil här i världen!
Att föda barn kan knappt kännas i jämförelse.

Nej, nu tillbaks ut i regnet.
See ya!

Tokhäst!

Har varit och ridit nu. Får nog säga att Mirac och jag hade huvurollen i ridhuset idag, haha! Tacka vet jag min graman, den räddade mig många gånger idag=) Ett riktigt tokigt krutpaket hade jag under mig idag. Fick ge Ellie "smack-förbud" för att ens kunna vara där inne.. Sorry för det!

Imorn kommer Sandras häst. Ska ner på eftermiddagen och hjälpa henne lite, samt bekanta mig med hästen. Ska bli så himla kul att få hjälpa till med den=)

Nu ska jag ta min karl och krypa ner under täcket.

Allt känns bra.
Det känns faktiskt kanon!

shopping

Nu är det bokat, klappat och klart och nästan betalt. Nåja, jag har iaf satt över pengar till Ida som vi ska överlämna till Krille och Malmet imorn. I och med det ska vi till fjällen v.6. KUL!
Henke fick dock lite kalla fötter och undrade vad han ska göra i en hel vecka utan mig? Han klarar sig nog skulle jag tro=)

Idag har jag, Ida och Emelie varit på stan och shoppat. Emelie stod nog för den mesta shoppingen skulle jag tro. Själv köpte jag ett linne och en top på Gina och bytte min alldeles förstora fleecetröja till en mindre storlek.

Snart dax att åka till Mirac och min motivation är verkligen nere på NOLL! Vill vara hemma och mysa hela kvällen. (Iaf tills agressinsstimulit dyker upp igen. MEN nu är det ÄNTLIGEN sista gången och ingen är gladare än jag! Snart har jag ett eget privatliv igen!).

Imorn skola hela dagen. Det kommer bli en chock eftersom jag har varit ledig i tre veckor nu.

Henke tittar på AFV och jag ska nog göra honom sällskap. Det låter som det är galet roligt=)