I´m in a happy place right now

Nu ska jag nog ta upp det här med bloggandet igen. För nu har nämligen Henkes jobbarkompis Don varit här och fixat vår dator. Tackar och bockar för det. Don är btw en jävel på black metal har jag hört (om nån skulle vara intresserad). Har eget band och grejjer.

Just nu sitter jag hemma och njuter av en cider eller två. FIRAR nämligen att jag komma ha en LEDIG sommar för första gången på länge och ändå få in så pass mycket pengar att jag kommer klara mig galant. Mina och Idas planer flödar redan. Ska läsa in en religionskurs på distans.
Hur var et Ida? Varm berghäll, cider/vin och en massa snygga kroppar inklusive våra egna?=) Jag tror det stavas PERFEKT!

Vad som dagen till ära gjort mig ännu lyckligare är att Tommy (som jag jobbade med på parken förra året) flyttar upp hit nästa vecka. Så även om vi inte ska jobba ihop ska vi se till att umgås en del. He´s one in a millon!

I tisdags var jag och tittade på ett jobb som hästskötare. Hade kunnat tacka ja på stående fot, men Henke tog mitt förnuft till fånga och menade att jag faktiskt bara har ett halvår kvar innan jag kan släppa campus Norrköping helt och hållet.
Ska ringa honom imorn och se om han kanske behöver lite hjälp då och då. För min plan ligger nog i att försöka få jobb hos honom lagom till jul nästa år, för då har jag skrivit klart mitt examensarbete och ska göra vad jag vill!

Imorn bär det av till Loftahammar. Henkes famror fyller 80. Ska ta med mig kameran och ta kort på alla söta djur.
På lördag är det endurotävling för henke och Trädgårn för mig och Elin. Det ska bli mysigt. Vi hinner ju tyvärr inte ses så mycket längre=(

Well, det här var början. Nu ska nån bara se till att jag fortsätter uppdatera här.
Måste fixa så det går att lägga in bilder med. Får nog hyra in Don-don en kväll till kanske...

Kort uppdate

ÅH, vad jag älskar solen!!
Igår var vi ute hela dagen och fixade i trädgården. Jag passade även på att sola lite. Underbart med egen trädgård!
Sen på kvällen sprang vi en halvtimma och sen kom Ida och strumpan hit på premiärgrillning=)

Nu ska Ida och jag iväg för att gå runt Ågelsjön. Får se hur många timmar det tar...
Efter det ska Emelie och jag rida ut i skogen så ikväll lär jag väl vara lagom mör i benen=)

Imorn ställer vi till med kalas här ute i Loddby. Mange och hans tjej Amanda + Alex, Harpe och Ida kommer hit. Då ska det grillas ännu mer och kanske tas en sväng på krogen. Vi får se. Det ska bli riktigt kul iaf!

Nu är kameran färdigladdad får lite kort på dagens vandring.

tränat

Nu har jag varit och tränat och precis ätit. Är lite rädd för att jag kommer att äta för lite under den här perioden, för i så fall kan jag ju säga hej då till min vilknedgång på fem kilo och se fram emot fem nya plusklion.

Nu ska jag fixa mina naglar och sen åka till stallet.

gråtrist

Var är solen??! Jag som var så vuxen och köpte en kratta igår och hade tänkt gå ut och kratta upp alla äckliga löv idag samt bli lite brun på kuppen. Det blev ju inget. Istället ska jag strax släpa fram dammsugaren. Det är också vuxet!=)
Sen kommer PO hit. Det var längesen jag såg henne. Det går alltid så bra när vi ska ses...jämt nått som kommer i mellan. Men inte idag!

Har Proudy och Baron idag. Praoudy ska tack och lov bara promeneras. Funderar på om Baron ska få göra detsamma. Jag har HELT tappat sugen för ridningen sen Adde åkte. Känns inte så kul att bara rida omkring på ströhästar för att hålla ridningen igång, det ger mig inget. Det jag tappar kan jag ta igen sen, om jag börjar rida på riktigt igen.

Ska iväg och träna sen med. Fick ju mitt nya träningsprogram av Christer i måndags, så nu är det bara att köra på i två veckor innan jag ska på återbesök för att se hur min stackars rygg har utvecklats och stabiliserats.
Träningen har även fått en annan viktig funktion i mitt liv. Igår kväll gjorde jag nån form av deal med Henke om att jag ska gå ner fem kilo till 1:a juni, så det gäller att ligga i för jag SKA klara det bara för att överbevisa honom!

Helgen

Hello!

Nu ska jag snart till sjukgymnasten för att lägga upp ett träningsprogram som ska stabilisera upp mig ordentligt. Är lite nervös, det är jag alltid när jag ska till honom för han säger då verkligen vad han tycker! Dessutom har jag glömt att träna på det jag skulle den här veckan.... Ajja bajja! Blir ju inte bättre om jag inte gör som han säger....

I fredags var jag, Henke, Sebban, Cicci, Carro och Tina på bio och såg Fast & Furious. Faan, så bra den var! Hade inte speciellt höga förväntingar efter TokyoDrift, men den här var riktigt bra!

Igår var en riktig trött-dag! Vi va en sväng i linköping på biltema och IKANO-huset. Sen fixade vi lite med Henkes cross, jag skruvade=) och så var vi ute och for lite i skogen i ett par omgångar, höll på att slå ihjäl mig varje gång!
Igår var faktiskt en riktigt bra och mysig dag.

Har två föreläsningar sen och jag känner mig så omotiverad!
Usch!

Nu ska jag åka. Ska lämna Henkes matlåda på vägen som han glömde i morse.

Hej hopp!

Ida, 1,5 månad kvar till sommaren som du sa... haha!
Vi har LITE att göra;)
Idag är dag 1. Nu jävlar ska jag ta tag i det här!

kratta?

Har varit i skolan hela dagen. Är sjukt trött i huvudet! Hade en riktigt BRA föreläsning av en kurator från ViN. Han träffade mig rakt i magen några gånger. Skönt att veta varför man gör som man gör dock...

Köpte med mig en påse godis hem och nu sitter jag här. Tänkte gå ut och gå en sväng i det fina vårvädret. Sen borde jag faktiskt göra nått så vuxet som att kratta löv, haha! Henke fixade ju bort hela komposthögen igår så nu kanske jag också ska bidra med nått.

Ida har vunnit biljetter till FMX och jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ avundsjuk!!!!

Bye

Kanske en hjärnoperation?

Nu har jag vilat. Känns något bättre även om huvudet fortfarande är 100 kilo tungt! Har börjat se om alla avsnitt av Greys. Har sett tre från säsong 1 nu. Kan vara den bästa serien EVER!!

Igår skulle jag ju prova att rida Baron, men så blev det inte. Han hade gått i en större hage tillsammans med Ziggen igår och kom hem HELT SÖNDERBITEN! Var inte en chans att jag tänkte sätt mig på honom. Usch, det gjorde så ont på honom när jag tvättade rent allt...kraken!
Ziggen blir faktiskt bara mer och mer bränd i mina ögon. Sen kan man ju få tycka annat, men me don´t like!

Nu ska jag äta lite mat och sen åka till mamma och pappa för att ta emot deras nya kök som kommer idag. Skönt för dem att få iordning snart igen. Det ser just nu ut som ett slagfält där hemma!
Sen ska mamma få klippa min lugg lite. Har gjort det själv och resultatet blev att Henke tyckte jag skulle skaffa glasögon!=)
Han var förresten arg på mig i natt för att jag knuffade på honom. Sluta snarka då för i helvete! Well, han gick och la sig i gästrummet.

På lördag är det slätkmiddag hos Christian och Sara.

Min tur, årets första

Jahopp, då var det min tur. En hel hög från skolan ligger hemma och är sjuka, Mallet likaså. Var där med tabletter till henne igår, det kanske var då hon smittade mig det lilla monstret!?!
Nu sitter iaf jag här, känner mig som en klubbad säl med myror som springer upp och ner i halsen samt ett jävla tungt huvud.

Skulle träffat både Elin och Wering idag, men sås blev det inte. Får bli nästa vecka istället.
Måste bli frisk så jag kan åka och kolla på jobbet som hästskötare med...

Nu har jag anmält mig till omtentan. Det känns ju bra...verkligen. Även om vi inte fått tillbaka tentan vi skrev förra veckan så är jag rätt så säker på att det kommer så U på min.

Nu ska jag lägga mig i soffan och vila. Kanske försöka läsa lite till seminariet nästa vecka också.

Jobb?! Intervju iaf, YES!!=)

WIIIIIIIIIHUUUUUUUUUU!!!
 Richard från stall Idenius ringde precis mig och jag ska på jobbintervju inom de närmsta dagarna. GUD SÅ ROLIGT!=) Hoppas, hoppas att det är bra för jag vill verkligen ut och jobba med hästar nu.

ÅHHHH vad glad jag blev=)

Dessutom är det vår och Ida och jag har tagi tag i vår träning igen så vi kommer vara skitsnygga i sommar=) Det är bara en glass som saknas nu så är allt perfekt!

Ska ut och rida Baron snart. Ska ta hand om honom åt Susanna två dagar nästa vecka när hon åker bort. Ska bli lite kul det med.

Allt är kul nu=)