Sommar...

Åh, vad jag längtar till sommaren!
Jag vill ligga ute i solen och bli brun, ligga på klipporna vid ågelsjön, rida ut i solnedgången, grilla och ha massa sommarfester, dricka cider (det finns ingen som smakar så gott som en kall cider en sommakväll), gå till trädgår´n, vara i loftahammar.

JAG VILL HA SOMMAR NU!!!!

vååååååååååår

Jahopp, det här med bloggandet går väl sådär va?! Det är ju inte direkt varje dag det kommer upp nått nytt här...

Hursom... började ny kurs igår. Den verkar bra, riktigt bra! Dock mycket och göra men det känns faktiskt bara kul nu efter tre fjärdedels år utan att behövt göra ett skit.

I fredags skrev vi tenta på förra kursen. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!! Hade pluggat som en idiot innan, men vad hjälpte det? Tentan var mest skrattretande och kursansvarig fick en MASSA skit efteråt. Inte mer än rätt enligt min mening. Det är nog inte många som blir godkända iaf. I princip alla har redan anmält sig till omtentan...

Adde har åkt hem. Känns lite konstigt. Jag har en massa fritid som jag inte vet var jag ska göra av. Ida tjatar om att ta tag i träningen som dog ut och det kan ju vara lite bra.

Sjukgymnast + extrainsatt årsmöte ikväll. Kul.

Det är vååååååååååååååår=) Jag har sett tussilago=)

uppdate

Lite dålig uppatering, I know! Får skylla på att jag den senaste veckan har suttit med nosen i böcker och pluggat inför morgondagens tenta. Ska snart titta igenom allt en sista gång, sen får det bära eller brista!
Så snart är jag en normal människa igen. Imorgon vid tolv ungefär, för då har jag skrivit klart.

Var nere och tog in Adde nu. Först IDAG slog det mig att han faktiskt åker i helgen. Känns riktigt förjävligt faktiskt! Både vill och vill inte vara med när han åker, men jag vet ju att jag kommer ångra mig i graven om jag inte är med, så det är bara att svälj stoltheten och gråta inför allmänheten, för det är så det kommer sluta.
Jag vill inte att han ska åka...

Jag har ett perfekt förhållande och en helt underbar pojkvän! Allt på det planet känns HELT PERFEKT!=)
I like!

Väntar på svar från parken, men det verkar ta sing tid. Allt går ju genom sthlm nu (ge mig en anledning?) så vi får väl se om man ens får nått jobb. Po, som jobbat där så länge jag kan minnas är ju tom tveksam om hon får jobb...
Därför sökte jag sommmarkurser häromdagen. Lite sent, men ändå. Nån borde man komma in på. En VILL jag verkligen tom läsa, så den hoppas jag ju såklart på!

Nu ska jag stoppas huvudet i bäckerna för en sista gång. Sen städa och fixa!

plugg

Plugg, plugg, plugg!!! Var på seminarie igår och fick lite smått panik. Eller egentligen borde jag inte ha panik för jag har rätt stor koll på tentan, men jag hatar att inte få veta exakt vad som kommer. Är en hel jävla drös med sidor att gå igenom!
Nu har jag dessutom tagit en alldels för lång paus från böckerna...

Sökte sommarkurser igår, bättre sent än aldrig!=) Så om jag itne får jobb så kan jag ju alltid (förhoppningsvis) plugga över sommaren med. Hittade en kurs som jag verkligen VILL läsa, så det är nästan lite lockande. Dock kommer det i så fall bli en fattig sommmar....

Fika med Po sen, var ett tag sen nu.. och sen ner till stallet en sväng tror jag för att titta på hoppträningen. Vill också ha en fin häst som går att rida på!

Now, back to buisness!

Livet från den mörka sidan

Nu har det hänt lite väl mycket runt omkring mig ett tag och är lite väl mycket pågång utan känd utgång.
Det blev för mycket ikväll...

Idag har jag iaf spelat squash med Ida, Henke och Sebban, vilket vi ska göra fler gånger. Det var skitkul!

Min kropp tar livet av mig. Fyra dagar till nästa behandling. Jag håller ut! Men det blir ingen mer ridning innan dess, den bara förstör, så Proudy får nöja sig med en promenad imorn.

Sandra och jag släppte Adde i ridhuset förut. Han var så pigg, glad, charmig och social.
Det värker långt in i hjärtat! Det är han och det var Erbin III. Nått väldigt speciellt. En kontakt som inte går att beskriva.

Jag vill bara svära, slå, gapa, skrika och säga vad jag tycker. Men jag kan inte, får inte!
Måste ta på mig vuxenrocken och hålla mig i skinnet.

Idag känns livet inte så kul och jag vet precis varför och jag vet precis vem som har skulden och vem som kan göra nått åt det och jag måste!

Med tanke på bakgrund är det inte så konstigt att jag är rädd, håller hårt.
Du är ändå hälften av mitt liv!
Jag älskar dig!


I really miss the time I had...

Det snurrar en massa begrepp i mitt huvud och jag har tenta om en vecka. EN VECKA!!!!!
Alltid samma sak...tankarna vandrar kring att jag i god tid ska börja plugga, ta lite i taget och vara en sån där exemplariskt duktig student. Dock blir resultatet alltid detsamma. Jag sitter mot slutet, stressad som få och fattar ingenting!
Men tentan går nog bra ändå. Det måste den!

I natt har jag drömt en hel del skumma saker. Både bra och dåliga. Avslutade och påbörjade kapitlel, samt om en bilkrasch tillsammans med Ida på fältet utanför stallet (det var fält förr, nu består det endast av leriga små rasthagar).
Jag har drömt om min farbror, cromwell (?) en del romanser i mitt liv, om ett tfn samtal nere vid strömmen och en hel massa mer ända tills Henke börjar prata i sömnen om hur svårt det är att sätta upp  25-rör eller vad det hette helt ensam eftersom som viker sig (?).
I och med detta försvann all min livliga natt-fantasi. Jag kan dock inte låta bli och fundera på hur den här natten hade slutat i min drömmar?
Ibland undrar jag lite för mycket...

Igår blev det klart att Adde (hästen) åker hem till sin ägare nästa helg. Känns Piss, skit och faan om jag får uttrycka det själv!!! Jag vill ha honom hos mig, pigg och kry!

Jag saknar en del av mitt gamla liv även om jag älskar mitt liv som det är nu.
Men jag kan tyvärr inte sluta fundera över den där pusselbiten...

Emelie, det är PMS-vecka. Vi måste ha en vinkväll där vi planerar att vi inte ska gå ut (men undermedvetet vet att vi visst ska det) och prata sönder hela världen och alla små problem som nånsin funnits i våra liv! Och på krogen ska vi hata allt och alla! Precis som förr=)

upp som en sol

Startade min dag med att åka till stallet i spöregn. Skulle ridit Galinja, men så blev inte fallet då ridhuset var bokat hela fm. Det är nog det sämsta med ridskola, att ridhuset är bokat större delen av dagen. Så jag fick vända hem igen.
Bytte om och åkte till Nautilus där det blev sjukgymnastik tills jag höll på att kräkas! Hade glömt hur jobbigt det är att röra sig när man har ont!

Nu far tvätten runt i tvättmaskinen och jag borde egentligen städa lite här hemma... iaf plocka ur diskmaskinen.

Är så godissugen så jag håller på att dö!!! Och inget godis har jag hemma...Skit!

Idag fyller Mallet år, grattis!

Mörbultad och blå

Ringde som sagt min sjukgymnast Christer förut och fick en tid idag halv fyra. Aj, aj, aj vad blå och mörbultad jag är nu! Jag vet att jag ska säga ifrån när det gör för ont, men jag vill inte verka mesig juh;) dock sved tårarna bakom ögonen ett par gånger idag. JÄVLAR så ont det gör när han sätter igång!
Åtb. nästa onsdag när musklerna återhämtat sig ordentligt.
Efter hans utlåtande idag vet jag inte om min rygg är rätt nånstans?! För rak i bröstryggen, helt stum i översta revebenet vä. sida, trasigt muskelfäste, spänd i typ ALLA muslker som fäster i översta revbenet och som han till sist uttryckte sig "du är som en uggleunge i övredelen av halsen", dvs alldeles FÖR rörlig. Jag undrar hur mitt liv kommer att sluta? Haha!
Får se om jag kan rida imorn. Är ju inte helt bra att göra det imorn kanske....

Red lilla fröken Galinja idag, fick lite hjälp av Johanna. Jag vet inte vad det är men jag blir så stressad när hon ska hjälpa mig?! Går inte alls bra.
Dessutom sa hon att jag skulle röra på axlarna. Sant, men helt omöjligt. Dom satt ju fast!
Får se hur det går imorn om jag kan rida då. Nån gång i veckan ska vi ju ut i skogen med Emelie och fröken P med. Henne ska jag förresten ha hand om hela helgen. P alltså=)

Var ute och gick med Adde i skogen förut. Toggpigg var han och försökte hoppa på två killar som gjorde nått med nån brunn på gatan. Dom såg lite nervösa ut!

Nu vill jag hem till min Henrik! Är hos mamma och pappa nu och lånar deras skrivare eftersom jag inte har nån egen...


inflamerade och stela muskler

Har inte tränat på två veckor nu eftersom jag inte mått helt ok. Nu mår jag inte bättre i mina musker jag kag lova! Ska direkt efter att jag skrivit klart nått ovettigt ringa till Christer (världens bästa sjukgymnast) och boka en akkuttid samt trycka i mig panodil för att överleva dagens värk i axlar och rygg.
Efter det ska jag ta ut cykeln på premiär och bege mig till stallet för att rida Galinja samt ta hand om en halt Adde. Stackarn, han har så tråkigt nu när han inte får jobba nått alls=(
Ikväll MÅSTE jag åka till gymmet, men inte för muskeluppbygande träning, utan för sjukgymnastik. That sucks!
Red för Anna igår och det var hon som verkligen fick mig att inse att det var dags för en tid hos christer. När hon härjar om att jag inte får spänna mig fast kag inte gör det, då är det dags. Som alltid! Var dock sjukt kul att rida igår. Hoppade för fösta gången på evigheter!=)

Måste plugga idag med. BLÄÄÄÄÄÄ!

hästtok och sliiiiiiir

Imorse trodde jag att jag vaknade pigg och kry. Kändes så till en början så jag kläde glatt på mig träningskläderna och var laddad för ett pass. På väg in mot stan kände jag hur huvudet började dunka och luftvägarna täppas igen, men envis som jag är fortsatte jag min färd. Nästan framme vid Nautilus körde jag dock rakt in i trottoarkanten, vilket blev min signal om att jag INTE ska träna idag om jag inte ens kan hålla bilen på vägen.
Åkte till Maxi och köpte lite mat och nu sitter jag här och fryser som en bäng!

Blir ändå stallet idag. Har Adde + att vi ska på återbesök hos Micke med Ziggen. Han klarade nämligen inte av testet att bli en normal häst i onsdags, utan kastade glatt av Micke utan några som helst problem. Dumjävel!
Hela resan var för övrligt en helvetesresa med punktering på transporten, hysterisk hästägare samt ett jävla halt underlag som gjorde att vi inte tog oss upp för diverse backar vilket i sin tur ledde till i och ur lastning av häst flera gånger, ett jävla slirande, gapande och skrikande samt en del spån på backen i hopp om att överhuvudtaget få något fäste och glida något mindre mot diket.
Framhjulsdrift, transport, häst + halt underlag är inte att rekomendera!
Får se om vi tar oss hem ikväll...

Var hos veterinären med Adde igår. Inget kul besked. Hälta, förmodligen i knät vilket då gör att Sandra inte kan köpa hästen. JÄVLA SKIT! Åt upp en hel kladdkaka i rent tröstätande. Jag vill att han ska stanna!!!

Nu ska jag äta mat.

Jag saknar min Henrik. Massa!

Nu eller aldrig

Hmm...mådde dåligt igår och kunde vid dagens uppvaknande snabbt konstatera att idag mådde jag ju INTE bättre. Slängde iväg ett sms till Elin och meddelade att jag inte kunde komma och rida räcerdamen idag, drog sedan täcket över huvudet och dog.
Men kors i det jävla taket, till slut återuppstod jag även denna dag!
Blev efter lite frukost ett besök hos mor och far för att låna deras skrivare, fylla i ett papper som ska till campus som jag sedan skulle åka och lämna hos studievägledaren. Min bil hade dock andra planer. Huxflux svängde den in på mitt gamla hak PARTAJ och där blev jag sedan kvar i över en timma. Pratade sönder världen tillsammans med min IDOL - Kattis. Hon kan vara bland det mest underbara som finns!=) Nu har kvinnan dessutom köpt hus och ska vid 37 års ålder (eller hur gammal hon är, jag har ingen aning!) bli vuxen. Vi hann även med en del skitsnack och likaså frågan om jag fortfarande inte ska ha barn snart? Svaret består: Nej, jag ska inte ha barn snart. Bara tanken på ett skrikande litet bajs&kräksmonster som inte kan ta vara på sig själv får mig att fundera på en kastrering av Henke. Jag menar, jag äter ju P-piller och vi lever väl i ett jämställt samhälle om jag inte minns fel? Alltså fär han sätta snoppen till!=)

Sen har jag inte gjort så mycket mer viktigt idag. Ätit pasta och köttbullar. Riktig barnmat!

Ska bege mig till stallet vid tre för en färd mot Micke tillsammans med Ziggen, Johanna och Emelie.
Idag är ju dagen med stort D! Den dagen Ziggen förhoppningsvis ska finna alla sina försvunna skruvar och i samband med detta bli en snäll och normal häst som slutar bita allt och alla samt slänga av allt och alla. Johanna menar att "han inte alltid är helt bränd", men jag har svårt att hålla med henne. Jag saknar tillit till det där kreaturet. Han har smakat på min arm allt för många gånger! I vissa lägen har jag till och med övervägt att kalla honom hjärndöd...

Hej

Har inte orkat engagera mig i det här skrivandet på ett tag. Vet inte ens varför jag skriver. Det är ju inte mycket vettigt som kommer fram...

I lördags var jag och Elin på krogen, närmare bestämt Palace. Sen var vi visst en sväng utanför flygeln, försökte ta oss in en sväng på bomull, men vakten menade "att han inte är så dum" så det blev inget. Vi tröttnade efter ett tag och åkte hem. Det var nog lika bra för i söndags mådde jag som en misshandlad myra. URK!
Jag tror en del av  dessa sviter även satt kvar igår, men då tvingade jag ändå ut kroppen på en långpromenad tillsammans med Ida. Det var mörkt och lerigt, haha! Vi väljer inte alltid dom mest smarta vägarna=)

Idag vaknade jag och mådde skit igen. Men tröck i mig panodil och åkte ändå ut till Elin och red lite. Ska tillbaka imorn med. Tyckte det var en trevlig häst även om Elin och Lisa verkar ha en annan uppfattning, haha! Liiite bråttom kanske hon hade=)
På em imorn bär det av till Micke med Ziggen, johanna och Emelie. Ziggen ska nämligen på uppfostringsskola hos Micke. Det kan han behöva! Resulutatet av hur många skruvar som fattas där uppe ska bli intressant att höra.

På trosdag blir det mera häst. Då ska Adde till veterinären. Hoppas det inte är nått jättefel på honom. Vill komma igång och rida ordentligt igen!

Nu ska jag vila. För sen ska jag till stallet igen. Prata lite med Johanna, samt smörja alla grejjer och mocka hage. För det hann jag inte i helgen.

Hej då.


Stallet på morgonen är som msssage för själen

Nu har jag varit vaken i ca en timma efter att ha fått lyssna på Henkes alarm typ hundra gånger. Det finns INGEN som kan sova som han, tro mig! Försökte somna om när jag väl fått liv i honom, men då började jag drömma om ett blodsockerfall och i samma stund vaknade jag och trodde jag skulle dö! Så det var bara att gå upp och trycka i slig lite frukost och nu sitter jag här.
Ska snart till stallet och träffa Emelie. Hon ska berätta en massa saker för mig=)

Ska nog ta en promenad med det stroa djuret också. Tror han kan behöva lite miljöombyte så det får väl bli en sväng i skogen. Synd att han itne är frisk och hel så man kunde ha ridit ut...

Idag åker Henke till L-hammar med min bil som ska få hela bakskärmar. Det tackar den nog för. Dom bokstavligt talar ramlar sönder!

Körde ett ben + magpass igår. Gick riktigt, riktigt dåligt. Var assur när jag var färdig. Usch!
Nya tag idag. Bröst + triceps.

Liten, liten ponny!

Kom nyss hem från stallet. Har ridit en pigg och glad liten förken P eftersom Anna har halsfluss och Emelie sitter nergrävd i sin C-uppsats. Stackarn, jag mår redan dåligt inför min...
Fröken P skötte sig dock perfekt utom när Ella (en ridgeback på 7 månader) kom instörtandes i ridhuset och höll på att skrämma slag på den stackars hästen. Haha, kraken! Jag kände hennes puls genom sadeln. Annars var hon jättesnäll, men pigg och jag själv kände mig som en JÄTTE! Har nog fått lite problem med storleksuppfattning efter att bara ridit runt på Adde som är stor som en skyskrapa. För Proudy är väl egentligen inte så liten. Men hon kändes som en ponny=)

På tal om Adde så blir jag mer och mer fundersam över vad som är fel med den hästen. När jag åkte förbi hagen förut stod han och slet i sitt täcke och var mäktigt förbannad över något samtidigt som han sparkade åt alla möjliga håll. Stannade och tittade på honom läge och väl. Till sist gav han sig och ni när jag var nere nu och red (inte på honom då) så verkade det inte vara några som helst problem. Jag fattar inget!
Veterinären är iaf bokad den 12:e.
Usch, jag tycker så synd om Sandra! Mitt i köpet o allt så händer det här. Skit!

Hade min sista dag på praktiken idag. Kan ha varit den mest slappa praktien ever. Men jag har ändå fått en del gjort, så jag känner mig nöjd!

Igår blev det ingen träning, så det får bli idag om näsan slutar rinna och huvudet slutar värka. Tror att Herr Karlsson har smittat ner mig!
Om träning så blir det ben + mage.
Har ätit en massa godis idag (också)...känner mig som en fet ballong! Fy på mig!

Nu ska jag krypa ner i soffan. Kanske ska börja se om Greys fom the begining?!=) Är ju sjukt bra faktiskt!

rätt eller fel?

Pust, har alldeles nyss rättat färdigt 26 läxförhör. Känns som ögonen går i kors nu! Men det är väl bara att vänja sig, om ca ett år kommer det att vara en del av mitt arbete.
Var på praktiken på fm och genomförde läxförhöret. Min handledare är sjuk så jag gick hem efter det. Inte så jobbig praktik det här inte... Har väl en lektion kvar på torsdag sen är jag klar för den här gången=)

Stack iväg och tränade förut. Är maximalt spänd i min bröstrygg, så tog det lite lugnt med vikterna och mjukade upp kroppen istället. Får hoppas att det ger resultat, annars bär det av till Christer innan jag stelnar ihop helt. Det borde vara dags snar. Det var väl ett halvår sen jag var hos honom nu och mina intervaller brukar ligga på ett halvår ungefär.
Fick iaf till ett skapligt pass ändå.
Kör ben + mage imorn.

Tittade när Sandra joggade Adde igår. Jag blir inte klok på hästen! VART har han ont?!?! Är inte direkt halt, utan mer stel och öm, vilket då såklart leder tankarna till hans muskler. Några gånger (en stund efter vi sadlat) på sista tiden har han vik in benen under kroppen och nästan lagt sig ner, men markerar inget vid palpering av ryggmuskulatur. Igår markerade han dock lite på baken, men som sagt jag blir inte klok! Kan ju lova att han inte markerar på samma ställe idag.
Sandra skulle ringa kiropraktorn idag. Känns som vi inte kan reda ut det här själva...

Styrelsemöte ikväll. Jag är sådär laddad. Tre möten på fyra dagar känns lite segt...

praktik

Igår var en såndär löjligt bra dag där jag njöt av varje sekund. Spenderade hela dagen tillsammans med världens bästa pojkvän och sambo. Vi var ute och gick i skogen i det fina vädret på förmiddagen efter en riktigt slapp och mysig morgon hemma. Resterande av dagen spenderades mest i köket där vi gjorde massa matlådor och exprimenterade lite. Blev riktigt gott. Kvällen avslutades i soffan framför Beck.

Blev triceps och bröst igår, hann inte med mage eftersom jag fastnade framför en film precis innan jag skulle åka till gymmet. Fick till ett riktigt bra pass! Dock gick det inte lika bra på stepen... Var sjukt seg och tung i kroppen! Kändes hopplöst i mellan åt. Men ikväll blir det nya tag på aerobicsen.

Ska snart till min praktik, vilket känns helt onödigt. Men man får väl gå dit och le lite iaf. Är ju inte många timamr så jag ska väl inte klaga. Känns dock som jag hellre skulle sitta hemma och plugga till tentan. Den börjar ju faktiskt att närma sig. Beställde dom sista böckerna nyss... 700 Spänn där ja! Kul!=(
Tänk om det hade varit sommar och varmt. Då skulle jag kunna spendera varenda minut med näsan i böckerna ute på gräsmattan och njuta av solen. Det känns låångt dit. Hoho, sommaren?!??!

Nähe, om man skulle klä på sig lite kanske...

I´m so very old

Jösses, nu börjar jag verkligen på allvar tro att jag är  gammal. Är fortfarande trött efter fredagens roliga bravader! Var ju i Katrineheholm med Ida och Åsa + Åsas två kompisar. Barbados spelade och Åsa är ju sambo med trummisen. Hade en relatvit nykter kväll (tor jag är immun mot cider) men det var riktigt kul ändå tills tröttheten slog in. Men då var ju kalaset redan slut så vi satt ändå bara nere i logen och snackade skit tills grabbarna hade roddat klart.
Usch, jag blev påhoppad och fick nästan händerna avslitna av en uppriktigt sagt envis och kladdig människa. Efter att bestämt sagt NEJ hundra gånger på frågan om jag ville dansa med honom fick han visst för sig att det säkert skulle gå bättre om han slet ner mig på dansgolvet. David kom då som en räddande ängel och hoppade in som min stand - in - boyfriend under resten av kvällen. TACK för det!=) Jag fick till och med pilla lite på hans mixerbord eller vad det heter sen. Förstår inte hur han kunde överlåta ansvaret på mig, haha! Jag fattar ju inte vad nån av alla knapparna och rattarna är till för=)
Hemfärden blev ganska jobbig. Jag var så trött så jag mådde dåligt och deras turnébuss gungar på ganska bra. Kände mig stundtals grön i ansiktet och sa inte många ord under hemvägen.

Igår ringde Henke och väckte mig vid elva. Då hade jag fått drygt tre och en halv timmas sömn och var inte alls pigg på att gå upp. Men vi skulle ju till proteinfabriken med sebban och Jeppe så det var bara att snygga till sig och hämta upp gänget. Hade EN ENDA sak som jag skulle köpa, vilket var ett vaniljprotein. Vad kommer jag hem med då? Jo, ett skogsbärsprotein, haha! Det såg så gott ut=) Dessutom köpte Sebban ett vanilj så jag ville inte vara likadan. Nu ångrar jag mig dock i graven och funderar på om jag ska åka och köpa ett vailj också. Behöver ju faktiskt det! Får se över min ekonomi och sen bestämma tror jag.
Hade ju dock turen att bli VIP-kund igår. Fick en månads förbrukning av vitaminer gratis samt ett kort som ger mig 20% på deras sortiment. Perfekt!

Sen var det årsmöte i stallet. Så från och med igår är jag en av styrelsemedlemmarna i Åby Ridklubb. Visst låter det vackert?! Har lite planer på gång redan faktiskt... Vi har möte på tisdag igen. Får ta upp dem då.

Nu har Henke somnat i soffan och snarkar som en hel traktor! Ska nog väcka honom och ta med honom ut på en promenad. Förresten är det väl jagsom borde få sova när det är han som har hållt mig vaken i natt med sitt förbannade oljud!?

Ikväll blir det bröst, triceps, mage + lite cardio i form av step. Ska bli kul!