Varning på stan! PMS-vecka.

I helgen är det halloween som dom dumma usa:arna har lurat på oss och jag hade som plan att gå till Palace på fredag utklädd till djävulen. Min vän (?) Emelie var då snabb som fan att tilläga att jag faktiskt inte alls behövde klä ut mig utan är en djävul så stor jag är. Tack(?!) Tror nog att hon egentligen har lite rätt...PMS:en smög sig på här på eftermiddan och hela mitt liv gick åt helvete.  Blev galet arg på min mamma för att hon åt en glassbåt på fel sätt (ibland kan även väldigt små saker vara irriterande), fyllde i låneansökan till CSN och insåg såklart när jag satt på frimärket att jag glömt skriva vart bervaset skulle (!), blev obotligt arg och åkte till Nautilus. Höll på att köra in i stillastående bil så fick låsa däcken för att få stopp på min egen. Väl framme på prakeringen fungerade inte parkeringsautomaten (vad hade jag väntat mig?) och vid nästa automat åt den upp min pengar utan att ge mig en biljett tillbaka. Fick då lilla utbrottet och började slå på maskinen som vackert spottade ut min biljet så jag argt kunde stövla tillbaks till bilen. Slog SÅKLART huvudet i dörren när jag skulle sätta lappen i framrutan.
Jag har iaf aldrig orkat lyfta så mycket vikter som jag gjorde idag. Hjälp så arg.

Cromwell blir det iaf på fedag. Stoffe har premiär och jag har lovat att sjunga mig hes i karaoken. "Tröjan" tillsammans med ida är en självklarthet och en start på karaokekvällen. Måte bara lura dit lite fler människor. Mackan menade tufft att han minsann inte lyssnade på folk som inte sjunger sina egna låtar. Pyttsan! Du är bara avundsjuk för du inte kan sjunga din gamla bakplåt!=)

Var och red förut och nu känns det som att nån har hängt upp mig på en galge. Tror inte det är positivt. Får min dom av Christer imorn, sen får vi se om det blir nån mer ridning. Förresten så är jag sämst på att planera in mina besök hos honom. Börjar på Campus kl 9 imorn och ska va hos honom 10.30, haha. Klantigt!

Skrev på lägenheten igår=) Va det igår? ja det var det. Så nu har jag helt plötligt blivit vuxen och blir snart sambo och tvingas därmed bli vuxen. Vad har jag gett mig in på? Var det inte bättre när jag var liten, kunde gå ut i sandlådan, äta upp all sand, ha sönder min kompisars sandkakor, få lite skäll och ändå få lagad mat när jag kom in igen? Nu får jag varken leka i sandlåda, ha sönder några kakor eller få lagad mat på bordet. Hemska tanke!
Som tur är har jag iaf hittat rätt på en punkt, för det finns ingen jag hellre skulle vilja bo ihop med än Henrik.
Igår provade vi på vuxenkänslan med självscanning på Coop, haha! vet inte hur vi klarade oss, men hem kom vi, MED mat. Underbart.

Nu måste jag läsa Peters paper innan han blir arg på mig.

Ses o hörs.
Kram från gammeltackan.


Äntligen vuxen?

Förhoppningsvis skriver vi kontrakt på lägenheten imorn. Bara tiderna kan passa ihop. Sen blir det flytt 1 dec. Fy fan så skönt!

Usch.

Vissa karlar är så förbannat äckliga.
Även dom man minst tror...

-----------------------------------------------------------------

Egentligen har jag inget viktigt att skriva idag. Sitter mest och stör mig på äckliga karlar som tror at det är fritt fram att både flörta, tafsa och försöka hångla upp mig på ett dansgolv. Jag har stört mig på det här sen i fredags och inte blir det bättre när andra tror att det är fritt fram att försöka undersöka hela mitt liv på msn.
Nej!
Jag tror jag spyr.

----------------------------------------------------------------

Emelie, förlåt om jag lät arg förut. Det var både meningen och inte. Tyvärr är jag ju den där ärliga människan som man både hatar och älskar.
Jag älskar dig (och det vet du) även om jag inte alltid håller med om att allt du gör är bra;)

----------------------------------------------------------------

Kan det inte vara fredag nu? Då ska jag bege mig ner till Västervik och hålla koll på Henrik en hel helg. Måste få tag i syster så att jag förhoppningsvis får låna hennes bil ner.


Nu har jag tänkt och tänkt sen kl 03.17.
Kom hem till mig!





 


Är du Kalles barn?

Återigen har en människa lyckats ta sig ut på motorvägen i fel riktining, därefter krockat med mötande trafik, dött och skadat två andra personer svårt. Vad i helvete är felet?
Min teori är att antingen är man självmordskandidat eller också så alkohol-/drpgpåverkad att man tror att Kalle-Anka är ens egen morsa!

-----------------------------------------------------------------------------

Vad i helvet är felet förresten?
Måste lugna mina nerver.
Ringa Henrik, igen!

Jag vill till fjällen!

Jag är på asbra humör! Ska läsa Martina Haag snart och bli på ännu bättre humör. Vill se på sunes jul också. Satt och tänkte på det förut, haha! Så jävla bra. Pappa Rudolf. Tänkte jag skulle bli som han, men Åvall tyckte annat. Den saten har förresten köpt en för liten resväska som jag inte får plats i. Skit! Jag snor lägenheten när han är borta istället.
Varför åkte jag inte upp dit igår för mitt lata skrälle? 34 pers. Kunde vart nått. Kunde vart askul! Men vad är väl en bal på slottet?
Var iaf trevligt att träffa Wering och Tommy.

Jag har ett bekymmer. Jag har blivit gammal!
Har en sån där bekymmersrynka mellan ögonen, på näsan. Inte vackert! Jag är ju bara 22 år. Och hur jävla snyggt är det att va skrynklig i hela ansiktet? Inte så värst va?

Jag älskar min syster.

Jag saknar Henrik. Det börjar bli en vana.
Måste ringa honom. Undra om dom hade kul igår? Hoppas det!
Nästa helg ska jag inte släppa honom ur sikte en enda sekund. Kanske till och med borde kidnappa honom?

Tror jag är lite övertrött.

Måste ringa olsson med. Jag vill till fjällen!

                                         

Dom här ska åka. Jag vill med!
Haha, gillar dom två korten när Walle först konstaterar att Sigge hånlgar med en ful tjej och sen på nästa kort kastar ner henne i snön. Förklaringen var som sagt att hon var för ful att hånlga med, haha!
På sista kortet tror jag att min min förklarar Malmets ointelligens när det gäller att blanda kort=)


Nu ringa lite.

På återseende.

puss o kram


Grattis i förskott Nora!

Min kropp är trött nu. Har varit på step int. sjukt jobbigt, men sjukt kul. Dagen kommer att följas av städ, mat och födelsedagskalas. Ska fira Nora idag som blir sex år på tisdag. Har fått i uppgift att slå in hennes paket, men hur satan slår man in en ridhjälm på ett snyggt sätt då? Jag avsäger mig nog uppgiften igen...

Gårdagen blev som väntat lugn men med tevligt sällskap. Hade återigen en reunion med Wering och Tommy. Första gången på länge som jag träffat tommy två dagar i rad, haha. Men nu får det bli bättring. Wering menade också att det var på tiden att han fick träffa Henke och godkänna honom=)
Igår blev det iaf fika och prat hos Kela och sen en visit hos Danne (Johanna var hos Johanna) innan mina fulla föräldrar härjade om att jag skulle hämta dom utanför stopet och köra hem dom hit för en "eftersläckare". Sagt och gjort. Sen fick jag även äran att köra hem deras sällskap senare på natten. Jag minns inget av resan. Var obotligt trött!

Jobba imorn. Borde bygga om hela butiken IGEN! Men jag orkar inte längre. Det ser ju ändå ut som skit efter en vecka. Ska bli så skönt när Linda öppnar sin butik. Förhoppningsvis blir det i samband med flytt också så man kan lura av henne lite fina inredningsdetaljer. Stackars syster, jag utnyttjar hennes affärsidé.

Nu duscha och äta. Vet inte ens om jag får upp armarna ovanför huvudet. Mindre bra.

Ska jag till sthlm på fredag?
Ja, tydligen.
Kul!

svintrött.

Jag är så fruktansvärt trött och borde egentligen sova. Det är nog vad den här kvällen kommer att sluta med. Jag kommer ligga ensam hemma i soffan, kolla på en film och sen somna. Sen kommer jag ju dock bli väckt av mina försäldrar som kommer dundra in genom dörren allt annat än nyktra.

Sjukt kul kväll igår, även om jag återigen var otevlig mot en del killar. Dock lite mindre än vanligt.
Malmet ÄR den roligaste människa jag känner. Stod och skrattade åt karln i en halvtimma och hade fruktansvärd kramp i magen. Han är inte klok, men dock så rolig! Måste umgås med honom och Olsson mer.

image353
Malmet, i en av sina bättra stunder.

Jag har drömt en massa konstigt dom senaste nätterna så jag vet inte om jag våra somna nån mer gång. Drömde att jag högg huvet av Henke (?), vet inte vad han hade gjort för dumt den dagen.. Sen har jag iofs drömt en massa bra saker om honom också, men man kan ju undra hur det står till här uppe i "koka" som Olsson skulle ha sagt. Han (olsson) räddade mig förresten från en massa otäcka karlar på Palace igår. Tur jag har honom. Gud va kul det var att träffa honom.

Harald fyller 20 idag och firar med att vara i Köpenhamn med Henke, Thomas och Johan. Hoppas dom får kul!

Orkar jag göra nått ikväll? Nä jag tror inte det. Bättre att ta det lugnt och gå på stepen imorn kl 11. Vuxet.

Jag har en saknadattack nu igen. Hoppas du kan komma hit på måndag. Bara en stund.
Ska bli så skönt när vi flyttar. Men hur ska vi göra med lägenheten?? Återigen lider jag av min beslutsångest.
Fan.

Nu ringa min kastrullvän mackan och höra om han vill underhålla mig ikväll. Klart han vill förresten. Han gillar mig=)


Imorn fredag.

I morse satt jag på Campus i två timmar och snackade skit. Mest med Jesper och Peter. Om sånna viktiga saker som barnprogamm vi såg när vi va små, vad som händer i helgen och om vi skulle äta pizza idag. Egentligen borde vi skrivit uppsats men vi har tröttnat på skiten. Dessutom höll Dan och Ilona i trådarna idag så vi behövde inte göra nått. Varför är det inte så jämt för?

Lyckades tigga till mig en visning av en snäll tant på bostadsförmedlingnen idag. Men den var nog inge o ha trots allt. Ska kolla på två andra imorn men nu har tydligen Emelie tagit på sig ansvaret för min flytt så vi får se vad hon tycker=)

Dagen imorn är planerad till punkt och pricka:
-Skjutsa mamma till jobbet
-åka till sjukgymnast och bli misshandlad
-möta upp Emelie
-gå på visning
-träna
-gå på stan
-hämta mamma
-gå på visning
-göra sig i ordning
-gå till palace.

Asbra tror jag det blir. En girls night out precis som förr. Tror det kommer bli riktigt kul. Det propsades på från annat håll att jag borde druckit vin idag med, men jag avböjde. Sa att jag har blivit torsdagsnykterist. Jag ljög, men det vet inte han. På tal om vin så har jag inget. Måste bege mig till det heliga templet imorn.

Emelie försökte köra ihjäl en person förut. Jag är säker på att det var med flit. Tror hon egentligen är en liten mörderska. Lever bara under täckmantel nu.
Efter den lilla incidenten tog jag själv över ratten, lät henna bara gasa och bromsa själv. Den arma flicka nbehöver ett par körlektioner och ett par kärlekslektioner tror jag bestämt.

Nu ska jag ringa till min sjuka karl och se om han är vaken. Hörde ju knappt att det var han i tfn igår. Tror inte han mår så värst bra faktiskt. Stackarn!


Från början till slut

Den ähr dagen slutade ungefär precis lika bra som den började..
Imorse när jag skulle bege mig till Campus insåg jag att min mamma stulit med sig min nycklar till sitt jobb och inte gick hon att få tag på helelr så jag kunde få tillbaks dom. När jag väl efter en bra stund lyckades få lena på tråden och bli kopplad till nyckeltjuven hade hon inte möjligthet att lämna tillbaks dom. Kom då på att syster var ledig så hon fick åka på utryckning.

Har skrivit uppsats hela dagen, trodde jag skulle bli hjärndöd sista stunden. Jag hatar risaopr och allt som har med dem att göra! Om man dessutom måste skriva nått om dom så blir det itne bättre.

KOm loss från campus vid halv fem, gick till nautilus och tränade. Styrka + abs. Vet jag itne om jag gör om nån mer gång. Har aldriig haft sån karmp i magen nånsin tidigare i mitt liv och den som får mig att skratta imorn kommer jag förmodligen skjuta.
Ska dessutom till christer imorn och jag tror inte ryggen kommer va mycket piggare än magen imorn..Måte fråg honom om mitt ben. Jag tror foten komemr trilla av snart. Det vore ju snyggt. Fotlös vid 22 års ålder. Attraktivt!

FIck skjuts av papa hem från nautilus. Tvingades prata med honom för förrsta gången den här veckan. Det gick som vanligt. JAg tänkte återigen hoppas ur bilen och gå hem. Jag är nog allergisk mot honom. Har aldrig tidigare velat flytta så pass mycket som jag vill nu. Jag orkar inte bo här hemma. Gap, srkik, gråt, kastande av saker osv. Kan jag itne bara få slippa det? Egen lägenhet. Ja tack. Ska kolla på fredag. Hoppas den är fin.
Får iaf bo hos åvall tills jag (vi) flyttar. Haha, det vore just snyggt. Tror inte vi skulle kunna bo ihop en sekund.=) Behövde iaf bara betala halva hyran och ta med sovsäck + tandborste. Någon annan som vill flytta? Kan rekomendera er.=)

Jag har en saknadattack.
Henrik, kom hem till mig.

Det här är nog inte min bästa dag.

fröken velig

- För i helvete ta en jackjävel nu så vi kommer hem nån gång!
- Men jag vet ju inte vilken jag ska ha...

Koversationen ovan är mellan mig och min mamma för några timmar sen när hon snällt hade bestämt sig för att köpa en varm vinterjacka till mig. Men det är inte lärtt när man inte vet vilken storlek man ska ha eller vilken färg som är bäst. Stackars mamma, trodde hon skulle få hjärnblödning över mitt velande.
Det är inte lätt att va tjej, blond, velig och dessutom ha beslutsångest.

FIck med mig en tröja, en klänning och ett par leggings hem med. Linköping är en bra stad. Nästan ett par stövlar med, men den ena var för stor(!)

Jag har en så förbannad beslutsångest anågende fredag. Antingen ner till Loftahammar och fira Harald eller också gå till Cromwell och lyssna på Stoffe. Om det inte vore så krångligt att ta sig till och från Loftahammar skulle det vara lätt. Jaja, flera dagar kvar. Får se hur det blir. Det beror på bilmöjligheter och när grabbarna sticker till köpenhamn. Måste iaf köpa nått till Harald, men vad?!

Jag hatar kösystem när det gäller lägenheter. Jag ska trakassera som i flera veckor nu.


Helgen

En kul helg kan sumeras så här på söndageftermiddagen. I fredags följde jag och Ida med Stoffe till Ettan i FInspång där han skulle spela. Hade galet roligt, det var nog till och med den bästa kvällen på länge, allt var precis lagom om man bortser antalet fulla människor i vår omgivning.
Stoffe bjöd på mat för att vi hjälpt till (vet inte om vi va till så mycket hjälp), tack! Frigge och hans farbror johan med tillhörande kvinnligt sällskap kom dit också. Ida och jag fick för oss att sjunga lite och efter en låt blev det flera. Vet inte hur många det blev i slutet men det var sjukt roligt iaf. Sjöng oss hesa. Försökte hjälpa tokfull karl att vinna på Jack Vegas med men det vi en gång vunnit spelade han bort inom några minuter så det var rätt meningslöst.
Det blir iaf fler spelningar,. helt klart. Cromwell på fredag kanske? Stoffe vill säkert ha sina två privata fans där=) Ska nog sjunga lite då med.

Gårdagen inleddes med träning, börjar komma igång ordentligt nu. Ska träna imorn med, är lite seg idag, sov inte massa i natt.

Va hos FIlle igår. Henke, Johan och Thomas tog den lilla genvägen genom norrk för att hämta upp mig innan vi åkte till linköping. Skulle först ut till Berga för att lämna av kompis men det la vi ner rätt fort. Vi hittar inte i linköping. Åkte hem till Fille istället, träffade Susanne och Karlsson kom på att han glömt saker som vanligt och var tvungen att köpa Cola. Då passade han och filler på att skjutsa ut vår medresenär till Berga och kom såklart tillbaka UTAN cola. Ingen var förvånad.
Gick ner på stan lite senare. Jag Henke och Thomas menade att mat var  prioritet 1 så ett varv till kebaben blev det först. Vet itne om det var så gott, men mätt blev jag. sen gick vi till mysig pub med konstiga människor som pratade kiss och borttappade koftor (?).  Hade sen djupa diskussioner om diverse saker och människor men kom nog inte fram till nått vettigt.
Väl hos Fille igen blev det film som jag somnade ifrån men blev väckt en stund senare av lite smygmys=)
Skulle gå och handla frukost förut och döm om vår förvåning när vi kom ut och insåg att vi hade punktering. Det var bara att byta däck. Men för däckbyte behövs ett fölgkors och nått sånt har inte johan sparat på. Tur är väl då att Manges snälla bror finns som kom och lånade oss ett fälgkors så vi kunde bege oss hemåt senare. Det blev ett stop på leons här hemma där henke och thomas spelade bilspel för fullt och nästan klarade det.

Nu ska jag leta lägenheter. Det är nog på tiden att jag flyttar. Igår stod Henke utanför och väntade för han inte vågade gå in mitt i vår heta diskussion/mordhotande bråk här hemma.
Idag har jag låst in mig på mitt rum och tänker inte gå ut mer än om det verkligen behövs.
Jag orkar inte mer.
"du ser så allvarlig ut..." mm, jag ville helst inte åka hem.
Så ska det inte va.

Jag hatar veckorna.

ADHD? nått annat?

Jag är helt utvecklingsförstörd.
Haft mitt lilla utbrott nu
Att du ens orkar med mig en otroligt!
Jag måste gå kurs.
En "få-inte-för-dig-en-massa-konstiga-saker-kurs"

Ja jag är nog störd precis osm du sa.
Nu ska jag skratta eller gråta jag vet inte vilket.
Vad är det för sjukdom jag har?
Jag behöver en diagnos så jag har nått att skylla på.

------------------------------------------------
Emelie, det är en jävla tur att jag har dig!
Skulle inte klara mig en dag annars.
Tack för att du ALLTID ställer upp.
Älskar.

Dålig känsla

Varför?
Jag måste ta tag i det
Klumpen i magen, halsen bröstet
Jag mår illa.

Vänta

Jag har så fruktansvärt dåligt tålamod! Har lagt tre intresseanmälningar nu, men inget händer. RIngde och skulle skynda på dom lite förut men jag fick som svar att jag snällt skulle vänta så skulle dom höra av sig så fort som möjligt. Sluta driv med mig. Jag vill flytta!

Konstigt nig har min pappa och jag varit sams i snart en och en halv timma.
Det är rekord.

Måste göra mig vacker nu, tar ju ett tag. Sen på spelning med Stoffe som Åvall är oerhört avundsjuk på, haha!

"jag glömde bort dig...ett tag iaf"
Tack, Karlsson!

Så trött så trött..

Mitt huvud känns tungt som en påse full av sten. Jag borde sova! Timmarna på mitt dygn räcker dock inte till om jag ska sova mer idag. Ska ner på stan snart och köpa present till Anna som går på mammaledigt idag. Heter det mamma ledigt även om inte ungen kommit ut än? Sen äka till Jönsbergska och lämna present+bil, bli hämtad av Pem och sen träna. Nytt träningsprogram idag, får se hur det går. Min fot/vad gör så förbannat ont och jag kan inte förstå varför! Hugga av? Den fick iaf stå ut med att hoppa runt på areobics igår vilket den inte alls var särklit tacksam för. Skit samma, kul var det även om jag var totalt värdelös. En linda runt den så håller den nog idag med.

Ska till FInspång på sapelning med Stoffe ikväll. Blir kul. Fick med mig Ida också. Emelie sviker för att titta på film med pojkar. Hon är karltokig den där..=)
Måste dock försöka sova lite innan kvällen trots att tiden saknas annars kommer jag somna på en högtalare.
Kanske skulle man ge sig på att sjunga en trudelutt ikväll? Fast risken är väl att det blir folktomt på ettan då.

Linköping imorn?
Var är min karl? Tror jag tappat bort honom. Blir lite smånervös. Rädd att han liggger kvar platt under nån bil eller nått räcke i sthlm. Nä fy! Kanske borde ringa o väcka honom...?

Självömkan

Jag har smink i hela ansiktet, håret åt alla håll, ser allmänt nyknullad ut, men det enda som har hänt är att jag varit hos sjukgymnasten och fått stryk i en halvtimma. Och nu har jag dessutom så förbannat ont! Ska tillbaks nästa vecka igen. Två gånger. Kan ingen annan gå?
Han är den bästa och den sämsta människa jag vet.
Ska ner på stan med Johanna nu och tröstäta och köpa en mössa. Det är svinkallt ute. Fast egentligen köper jag den med mest som tröst.

Ska på en eller två visningar imorn. Har inte bestämt mig, måste fråga karln vad han tycker. Men en blir det iaf. Hoppas alla andra har blivit skrämda av priset så att jag blir själv på visningen.
Kan iaf inte bo hemma. Den här veckan kommer bli den värsta i mitt liv på mycket länge.
Får flytta in hos Mackan. Bo på madrassen.

Emelie! Sluta med din praktik. Du är ju nästan utbildad "ta-hand-omerska". Kom genast hem och ta hand om mig!=)

Jag måste plugga också. Fan. Imorn. Hela dagen. Skriva om risapornas liv. Toppen.
Kan det inte va torsdag? Jag ska lura med mig Emelie ut då. Vi kan behöva en girls night out, precis som förr. Ska va otrevlig mot killar, jaga negrer på cykel, springa ärevarv runt bilen, försöka värma pizza i micron utan el och dessutom tappa den saten över hela magen.
Jag gillart, och nej, jag är inte normal.
Vi ska ha vin. Det hör till.

Aerobics och abs ikväll. Jag kommer trassla ihop armar och ben och se ut som ett missfoster.

Bröderna H

Ibland springer dom ifatt en. När man minst anar det.
Misstagen, snedstegen, de val man gjort i livet som man faktiskt inte alls är så stolt över.
Men jag kan inte se det här som något snedsteg, misstag eller dåligt val, för det ledde till det bästa som nånsin hänt mig.
Henrik.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Om jag fick mitt livs bästa väckning av Henrik för några veckor sen så fick jag mitt livs sämsta av Harald i lördags. Sent mitt i natten nån gång när jag sov som bäst ramalde han och patrik in genom dörren och skulle sova i bäddsoffan. Och det hade väl inte varit några konstigheter med det om det inte hade varit för det soffbord som stod framför soffan som dessa två karlar bestämde sig för i fyllan och villan att ställa ut i köket. Kruxet var bara att bordet var bra mycket bredare än dörröppningen, så när Harald backade ut i köket stannade bordet kvar i dörröppningen vilket ledde till ett platt fall för Harald rakt ner på dammsugaren som gick igång. Haha! Jag har aldrig sett en så rädd Henrik komma upp ur sängen så fort. Sprang omkring och skällde på sin bror, som fortfarande satt på dammsugaren, och skällde ut honom efter noter. Sen sprang han tillbaks till sängen igen, kröp ner och höll om mig krampaktigt. Precis som jag skulle rädda honom om nått mer otäckt skulle hända. Vem är karl i det här förhållandet egentligen?=)
Det är nått lustigt med dom där två bröderna H.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag gav dig allt
Du gav tillbaks det
Nu är det ditt igen.
Mitt allt.

UNDERKÄND! (U)

O hjälp vilken värdelös människa jag är! Har varit på seminarie nu och sagt exakt två meningar som handlade om nått relevant. Jag kan inte på något vis i världen vara godkänd men det här programmet slutar ju aldrig att förvåna så varför inte? Om jag är godkänd är det ett bevis på att man inte behöver plugga för att bli lärare.
Det som stör mig mest är att jag kunde åkt till västervik bra mycket tidigare än vad det blir nu. FAN!

Jag måste packa... o köpa biljett.

Jesper menar att trasan och banarne eller vad dom heter är det bästa bandet genom tiderna. Jag ska ladda ner. På seminariet sjöng vi på fantomen. Asbra! Heter han trasan? Tarzan kanske?

Nä nu måste jag packa ner lite kläder som ser anständiga ut så karln inte behöver skämmas för mig i helgen.
Varför har jag lovat att diska en stekpanna åt Alexander? Jag kan inte må bra.

Vart tog det här vägen?

                      
 
image352
Såhär mycket tycker jag om henne och lika mycket saknar jag henne!

Rastlös.

Min första lediga dag och jag är redan uttråkad. Har pluggat, varit ute och gått, ätit, varit på jobbet och hälsat på, ska städa och sen gå på step. Men vad ska jag göra imorn? Jag kommer ju ha hunnit göra allt idag och dessutom känns det som att jag är den enda i hela världen som är ledig. Alla andra har vfu eller så jobbar dom. Johanna är hemma iofs men henne har dom tvingat att skriva ett arbete om Norrköpings turism så hon är inlåst. Får ringa Linus och se om han behöver nån hjälp imorn eller nästa vecka.

Kollade på asfin lägenhet igår. Men läget är väl inte vad som är tänkt och dessutom blev den svindyr. Jävla rikemansfolk! Tycker inte om dom. Ska leta vidare sen. Då har jag ju nått att göra iaf.

Jag vill ha helg. Det tjatas där uppifrån Sthlm att jag ska åka till V-vik redan imorn kväll, och tro mig, det hade jag gärna gjort om det inte var för ett litteraturseminarie på fredag. Campus förstör mitt liv tror jag bestämt.

Nu slutar Pemsan om en timma ungefär. Ska lura hit henne så hon kan underhålla mig  tills steppen börjar. Det har väl aldrig nånsin tidigare varit så här tråkigt att va ledig? Tänkt om min utbildning varit lite effektiviserad. Då hade jag haft något att göra och dessutom varit klar och tagit min examen inom 2.5 år. Dom vill bara tjäna pengar på mig. Helt säker.

Min karl är inte klok nånstans. Det är ju bra konstigt att jag tycker om honom egentligen=)


Fetto!

Jag har gjort det igen! Jag har ätit så mycket så jag känner mig fet och ser dessutom fet ut och till råga på allt tror jag att kräkas vore en utomordentligt bra idé just nu. Fick nån form av pannkaksabstinens när jag satt hemma hos johanna och pluggade förut. Sprang iväg och köpte sylt. Blev förföljd av otäckt barn i affären. Försökte gömma mig bland hyllorna men den lilla djävulen hade ju röntgensyn så hon sprang gladeligen ifatt mig igen. Sen trava hem, mötte folk jag inte vill möta på vägen, och så hem, laga mat, äta upp den och nu kräkas. Kunde ingen ha sagt till mig att man inte behöver äta upp alla pannkakorna? Nu måste jag ju ut och springa idag med. Wunderful! Fakk.

Föreläsningen imorse var som väntat hysteriskt rolig. INTE! Kom igång vid halv nio, kl nio i pausen gick jag. Som vanligt. Varför går jag ens dit för? Gick till biblioteket istället för att hitta fakta om risapornas värld. Det finns inte. Ska till stadsbiblioteket för andra gången den här veckan sen och se om jag missade nått igår. Annars får dom nog ha sitt land för sig själva och jag får ett fett U i mitt protokoll.
Jag tror jag borde jobba istället. Linus erbjöd mig jobb igår. Tål att tänkas på... Varför ska allt i hans liv gå så förnbannat bra förresten? Jag är nog lite avundsjuk!

Nu ska jag skriva om vetenskapliga texter, sen kolla lägenhet och sen springa.
Varför är det inte helg för? Fredag efter tolv skulle passa mig perfekt faktiskt.

min lärare är ett tv-program

Min mobil piper oavbrutet. "nytt högsta bud"... Jag har väl för fan inte gått med i nån budgivning, eller?!  Men det är rätt komiskt på nått sätt. Folk är då fulla av pengar!

Har massa att plugga (för en gång skull), men om jag gör klart den ena uppgiften idag så har jag en och en halv vecka på mig med uppsatsen och den borde jag klara av på två dagar bara böckerna kommer och sen kan jag vara ledig tills nästa torsdag. Inte illa. Men var är böckerna? Har letat på alla bibiliotek i den här f-stan, men bokasen fanns endast i linköping. Har beställt dom. Hoppas dom kommer imorn.
Hade visst ett seminarie på fredag med kom jag på, men det är nog inge relevant ändå. Brukar det inte va. Ska på möte med seminariegubben snart. Varför? ja inte vet jag. Det förstår jag lika lite som varför jag ska skriva uppsatsen.

Anna är jättegravid och tjock. Hon menar att det är asroligt att va gravid dom två första månaderna och sen äre skit. Därmed har jag önnu ett argument till att itne skaffa barn på flera år framöver. Min två första var att jag inte vill att min barn ska heta plus och minus eller knatte, fnatte och tjatte. Ev knatta, fnatta och tjatta om det skulle bli flickor.
Annas barn ska dock få bättre namn skulle jag tro. Snart dags. Jag måste köpa present.

Måste träna ikväll. Jag känner mig tjock. Ida ska med. Ska tvinga henne att lyfta massa tungt. På onsdag äre step igen. Därmed dags att se ut som två utvecklingsstörda återigen. fattar inte att det ska va så svårt att få ihop armar och ben.
Jag måste säga upp min ridplats. Det är inget roligt längre.

Lägenhetsvisning imorn igen. Otippat. Var nog lite trött när jag gjorde intresseanmälningar igår...

Nu möte med "HEEEY ARNOLD!" Fy fan.
God eftermiddag.