fy för människor!

folk är idioter.  så är det.
nu ska jag försöka sova mellan varven jag gör mig av med allt jag ätit på ett helt år.
tack för att ni gör mig på dåligt humör samtidigt som jag mår skit!

Kräftor, krokar och krogen.

här sitter vi och tror att det var vi som var onyktra och inte kunde tah and om oss själva igår. Efter ett tfnsamtal ändrades dock verkligheten relatvit fort. Vad är det med bönder och fiskekrokar??! Här tror man att man ska få åka på semester på öland 4 pers. Men då blir den ena inkallad för att två av han klantiga medarbetare ger sig ut och fiskar tillsammans med ett "gäng grabbar i kylen" (låtsasord, även kallat 3,5:or. Hm, säkert!) och sätter krokar i både fingrar och ansikten. Man kanske skulle satsa på att starta en pendel till akuten? Jaja, troligtvis öland imorn iaf, efter en hel del velande fram och tillbaka. Ska bli kul. Ska bli skönt. Dom har ett systembolag.

Krogen igår. Åkte först och våldgästade Ida, Malin och Anton som dagen till ära sa sig vara "pankast i världen". Pank eller inte. Kola åt dom jäklarna så det sprutade ur öronen på dom. Planerade kryssning med. Det är dags igen. Ska visa mig mer ute den här gången, haha! Malin, du är bara avundsjuk!=)
Sen bar det av till Hugo, Skulle möta Elias, tobbe och Tobbe. Elias fastnade i biltvätten och Tx2 kom en aning senare. Jag och Pemsan hittade dock två kända ansikten så fort vi klev in genom dörren. Åvall och Patte "tog det lugnt". "vi är för gamla för att bli bakfulla" BAH! Sluta ljug! Patte åt planka och en kräfta(?). Vad är felet? Rötmånad menade vi då och han la den fort åt sidan. Åvall pratade om sina fiskekunskaper, men det var väl trots allt han som hade ihjäl alla sina fiskar med bearnaisesås? "4000 åt helvete". Billigt!
Sen äta när våra tre borttappade karlar intog plats vid bordet. Pemsan svepte drinkar som aldrig förr. Hon skulle med "ta det lungt". Lögnerska!
Trädgårn bjöd på en upplevelse. Vet inte om jag går dit nått mer. Sällskapet får ändras en del då. "bitch" Fick PEmsan som kommentar. Bitch var han nog mest själv. Hua!
Vidare på Wasw sveptes mer drinkar och karkatärerna blåste bort på löpande band.
Hem sova, mysa. Bra natt!
Upp hämta bil. mindre bra, men det gick.

Nu grejja lite. puss

Julafton

Idag äre julafton på 63:an. Mina kära päron kom alldeles nyss hem från tyskland med en massa mumma! det vattnas fan i munnen på mig redan. Palace ikväll? min karaktär har rymt igen.

 Vi har lagt ner öland nu när väderguden har bestämt sig för att straffa oss obarmhärtigt. Skjutas är vad han borde! Får se vad det blir istället. Sthlm? gbg? v-vik? Ida hejjar på v-vik. Hon anser att v-viks fyllor är bra skit. Hon kan ha mycket rätt den lilla flickan. " vi brukar få två för 60!" Att han inte har fattat att vi lurar honom jämt. Korkade kille! Människor som jobbar på Stadt är obotligt korkade.
Skulle ändå va kul att åka ner o träffa alla igen. Har ju inte varit där på ett par månader nu.

Leka ikväll. Vad vets inte än. Men nått trevligt bli det nog. Det brukar det bli. Jag kanske borde sätta lite fart så jag inte råkar skrämma nån sen?!

Spenderade pengar förut och insåg att jag redan har varit ledig två av mina 6 lediga dagar. Tiden går för fort när man har roligt!

Varför har jag nervryckningar vid mitt näst sista revebn. Hugga av?

Nu göra sig vacker. Det lutar mer och mer åt sommarpalatcet!

Jag behöver hjälp...

Gud! Här går jag och oroar mig för att det har hänt nått och så är det jag själv som hela tiden har klantat till det. Jag behöver ett formuleringslexikon, tack! Nu känns det iaf bra mycket bättre, allt har släppt och jag har gråtit och allt som hör till. Men som sagt, ett lexikon tack. Fortast möjligt. Och så ska jag ge bort min mobil till Pemsan i fortsättningen. Herregud. Jag är nog lite onormal.

Hahaha, nu går jag och tvättar bilen eller nått. Måste göra nått svenssonaktigt för att bli normal igen.

Vart ska vi på onsdag? Öland? Gbg? nån annan stans? Skara? Inte vet jag. Men åka blir det av iaf.
Ska träffa tjejerna ikväll. Kul! Länge sen.

???

Det måste vara nått fel på mig va?
Jag är nästan säker.
Alltid samma sak.
Jag är känslig.
Idag går allt åt helvete.
Förbannade känslor och otäcka klumpar i magen.
Försvinn!
Inte hjälper det att försöka svälja dom heller.
Dom lixom kryper upp igen.
Det här kommer bli en lång natt.
Jag kommer tänka och analysera tills hjärnan ser ut som ett russin och jag förhoppningsvis komemr att somna av ren utmattning.

Helger är bäst!

Igår började jag jobba kvart i sju, Tutade och hade mig när jag kom ut till tsallet för att väcka dom ot'äcka ungarna en sista gång. Sen for Amanda upp med kastrullocken och drog en väkningsrund som vi sedan upprepade en gång till. Vi var väl inte dom mest populära ledarna igår. Klockan tickade på under dagen. Det var hopptävling, fika, avslutning och hästar som skulle ridas till hagen. Har itet skrattat så mycket på länge. Johanna såg ut som en liten vante på saphire. Sen rida galen häst som mest skenade runt med mig. Fick ett skrattanfall för hon var så rolig när hon sprang omkring, så kunde inte stanna på flera varv. Sen hoppa lite. Gick bra. Ledig en vecka nu. SKönt!

Däckade i soffan när jag kom hem igår. Sen kom Pemsan med ett stort leende på läpparna och vi bestämde oss fort för att åka ut till Malmet på poolparty. Tur det. Det var roligt även om spriten flödade i på tok för stora mängder igår, vilket har slutat i lite ångest på olika håll. Nån ska få stjäla min mobil nästa helg! Gud vad jag är korkad. Jaja, så kan det va. Badade och hade mig, skulle inte blöta håret sa jag bestämt. Blöt blev jag dock, eller snarare dränkl. Ska aldirg mer bada med Patte, Krille och Tommy iaf. Livsfarligt! Sen blev det djupa samtal på sina håll och folk sov på hallgolvet. Eller folk och folk förresten. Vet inte om Carvelid räknas dit?=) En kom Andersson och hämtade. Hem, laga mat, Fattar inte ens att vi fick igång spisen... Däckade en stund senare och vaknade kl 6 i morse av att det var öken i munnen. Fy för spriten! Ida, tror jag hade en redig västerviksfylla utan dig. Det är för bedrövligt! Kom hem! Annars kommer jag och hälsar på dig fortast möjligt!

Har inte gjort många knop idag. Legat ute och solat, hämtat bilen hos Malmet och varit på smultronstället. Mycket mer än så blev det inte.

Jag har en sjukt dålig magkänsla som jag hoppas är helt obefogad.
Annars går jag och kväver mig med kudden...
Lika bra det. Då slipper man känna.

"var vi också så här dumma när vi var små??!"

Jaa du Amanda, det kan man undra. Men nej, jag hoppas verkligen inte det. Idag har Amanda fått nog av barn och väckte dom därför med två kastrullock imorse. Dom fick skylla sig själva. Var inne och härjade och gapade i vårt hus i natt. Jag fIck ett elakt utbrott och vips var barnen ute igen. Vågade knappt säga hej till oss imorse. Cp-barn.

Höll på att köra ihjäl både mig och Nina på en fyrhjuling förut. Hej vad det gick och hej vad kul det var. Men fy, orkade ju knappt styra den saten. Stackars Nina som satt bakom..."håll i dig, nu går det fort!" Hade ju kanske varit snällt om jag kollat först så hon verkligen hade nått att hålla sig i. Hon flög som en vante där bak. Väl framme vid dårt mål skulle vi hämta en häst, Monia. Monia döpte vi snart om till Monica så vi kunde gå och sjunga på tok för högt och på tok för fult på "hej hej monica" samtigt som vi hoppade mellan grästuvor i ett kärr. Vår vackra sång slutade dock fort när vi båda på samma gång trillar ner i kärret och dör av både lukten och skrattet. Monica glodde då på oss med sina stora fula ögon och traskade upp ur kärret. Hästjävel! var bara att plaska sig upp ur kärret och springa efter henne.

Har fått dispans ikväll. Ska sova hemma. Kommer bli den bästa natten på evgiheter. Jag har saknat min säng. Ska aldirg mer säga att det är tråkigt att vara hemma. Hem ljuva hem!
Börjar dock jobba kvart i sju imorn, det är inte kul, men dock sista dagen sen slipper jag barn för en hel vecka. Skulle inte jag bli lärare förresten? Får man ångra sig??!

Dricka bubbel imorn. Gud så gott! Sen antingen poolpart eller krogen. Båda kanske? så gjorde vi ju förra året. Flipflops på cromwell och en jäkla massa glas i fötterna. Det är allt vi minns. Fast kul var det! Jag, Carro och Linus dansade med nån apman med, han var inte klok. Försökte härma honom på dansgolvet men då tänkte han slå mig. Elaka människa!

Har skaffat häst. Eller häst att rida på. Det ska bli kul. Har blivit kär i en svart vilde den här veckan med. Hon är inte klok, men dock så rolig. Höll på att ramla av idag, så nära så nära.

Nu ska jag njuta av min soffa och min tv. Sen ringa Elias. Tror jag saknar honom en aning.
Puss o godnatt!

"det är sylvester som drunknar!"

Jag är på rymmen från mitt jobb och jag har inga som helst planer på att skynda mig tillbaka. Min underbara diskmaskin(?) gick ju ändå sönder innan jag åkte. TUR är väl då att Micke finns som lagar den lika fort åt mig igen(???!!?!?)...jävla skit! Hde ju hoppats på en stund utan det förbannade diskmonstret, men icke!

Jag vill ha lördag nu! Då slutar jag nämligen att umgås med diskmaskinen. Glad för det ändå eftersom jag inte trodde jag slutade förrän på söndag. På lördag blir det bubbel igen, Fast nu firar vi att jag är ledig. Fulla o dana ska vi klä på oss vår vackraste utstyrsel och bege oss ut i våra söta skor på krogen. Hur många dar äre kvar till lördag? 5...det går fort!

Idag är en sån dag när man antingen ska ligga på stranden eller åka ut med båten. Inget av det kommer jag ens i närheten av att göra, om jag inte hoppar i poolen när jag kommer tillbaks sen. Fy fan för den poolen förresten. Lät som nån drunknade där i natt. Inte hade jag några planer på att gå ut och kolla iaf. Men det låg ingen där i morse så det är väl positvit. Amanda trodde dock att det är vår tama polack - sylvester som höll på att drunkna.

mobilen ringer oavbrutet. Nu har jag dock slutat svara. Jag orkar inte. Svarar bara om det är nån viktig. Just nu när tröttheten faller på är det bara Pemsan och Elias som är viktiga. Ni andra kan ringa imorn. Eller nån annan dag.

Jag vill också va o bada i Polen. Ibland är livet bra orättvist!

Nu duscha. Jag luktar häst och diskmedel.  Mumma!
Sen ringa mamma och kolla om det var nått mer viktigt jag skulle göra hemma än o vattna blommorna.
fy för stallivet!

Isolerad.

Det här är det sista ni hör av mig på en vecka. Imorn flyttar jag. Till stallet... kunde ju ha varit roligare. Helt isolerad från omvärlden och osocialt som satan. Vet inte ens vilka jag jobbar med. Äh, en vecka går fort sägs det. Känner dock på mig att det här kommer bli den längsta veckan i mitt liv.

Hoppade studsmatta igår så jag trodde kläderna skulle flyga av, men kul var det! Hade ett mindre utbrott fast som ganska snart gick över. Annars var det kul o träffa alla. Anna lite speciellt. Men det är lite skrämmande att varenda människa har fått för sig att skaffa barn... känner mig gammal och tvingad att skaffa en unge jag med, men nej tack, inte än.
Birger den kraken blev klämd i fönstret på bilen. Stackarn! Sprattlade och hade sig. Inte konstigt, han kunde ju inte andas.
Lyssnade på ett hysteriskt roligt samtal i natt...haha!

Tror jag har gått och blivit småkär helgen till ära. Eller helkär kanske? Nått konstigt har hänt med mig iaf. Nått bra! Äntligen kommit ur träsket och insett att det finns bra killar. En iaf.

Fy fan, nu blev ju den här veckan ännu längre helt plötsligt!

mitt i natten

Dom flesta är fulla och halvnakna. själv är jag snart helnaken och ska skrämma nån stackare! Det skulle gå utmärkt skulle jag tro. Närmast naken är pemsan men hur jävla rolgit är det då? hon är ju nästan naken tillsammans med mig varjke natt. Roligare kundere man ju ha.... Patte vill bada bubbelpool. Kul för honom. det är långt dit. Vi kan komma imorn.
Pemsan surar över att carvelid har nån nånstans som vi inte får se. Jag är mest arg, ledsen och glad om vartannat. Jag vet inte hur jag ska ha det ikväll. Tyckker om dig sjukt myket men sen då? ljuger du? jag vet intè? gör du det  blir jag galen!
NU r jag galen. Varöfr vet ingen men det spelar ingen roll..
Sova nu det är nog bäst så.
Patte imorn.
Jag gillar storstan.
Godkväll och allt som hör till.
Nu är det dags för vis-fast på norrk.vis
Naken är bäst. Helt klart!

Ljug inte för mig!

Om jag är förbannad nu så är det inget mot vad jag var förut. Emelie kom och hämtade mig med orden"nu måste jag säga en sak.." En sak sa hon och sen gick vi båda i taket. Det rök ur öronen på oss båda och inte blev det bättre när sms:en senare började strömma in. Det var länge sen vi var så förbannade samtidigt och det var mer än nära att vi satte oss i bilen och åkte ner för att vrida öronen av dig/er! Bara det säger ju allt. Var det du eller ni? Patetiskt! Idioter som Emelie uttryckte det, och det har hon fan så rätt i!
Det här går inte ens att uttrycka i ord...

Stå för vad du gör.
Stå för vad du säger.
Sluta ljug för mig, jag är inte dum!
Sluta driv mig till vansinne.
Sluta ge mig dåligt samvete för att jag blir förbannad.
Sluta gör Emelie förbannad.
Sluta ljug för Emelie, hon är inte heller dum!
Börja ta till dig vad man säger.
Börja använda hjärnan. T.o.m du vet att vi pratar med varann om allt.
Jag blir så jävla trött.
Jag är så jävla arg.
Hur fan kan man bete sig så?
Äckligt, ovärdigt, patetiskt, irriterande, skrattretande, sårande, elakt.

Tur att jag äntligen inser att jag är värd något så mycket bättre!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ändarde planer. Vikbolandet imorn - Patte. Stannar helst hela helgen.
Tur att det finns några personer i mitt liv som får mig på bra humör.


På nya äventyr!

Nu har vi varit på äventyr hela dagen. Jag, Emelie och Putte. Och ett jäkla äventyr blev det! Det var fullt i det enda parkeringshuset vi hittar till i Linköping och när vi efter mycket om och men hittar till nästa strejkar Putte på tredje våningen och vägrar att gå igång igen. Stod och skrattade och skämdes för oss själva ett tag tills en snäll tant och farbror hjälpte oss att skjuta in Putteaset på en parkeringsplats. Svor ett par sanningens ord och lämnade honom sedan där ensam och övergiven i fyra timmar. Biljävel!
Travade runt på stan, köpte nödiga och onödig saker, åt smaklös paj, provade snickarbyxor, fick ont i fötterna, provade fula skor och bråkade om en tröja. Vårt andra bråk!=) Jag gav mig tillslut efter viss överbevisning. Men nog fan var den lik den andra iaf!=)
Pemsan övertlade mig att köpa klänning, dessutom har hon bestämt att den ska sitta på min kropp imorn kväll.
Efter fyra timmar i linköoing travade vi tillbaks till Putte som hade surat klart och gladeligen startade. Kanske hade han blivit mobbad av dom andra bilarna för att han är så ful? Vad vet jag..
Åkte till Maxi och velade fram och tillbaks. Köpte smycken och shorts för första gången i hela mitt liv. Får se hur ofta dom kommer användas.
"den här är inte gjord för människor med elefantbröst!!"
Bröstförminskining?

Ikväll tänkter jag ha en "ta-hand-om-mig-själv-kväll", eller ev åka ut till pemsan som blivit ensam med hunden. Ska ladda inför imorn när vi ska bli mer än karatefulla. Grilla här först och sen hem till Patte och vidare ut på krogen. Man skulle kunna se det som en helkväll. Fyra börjar vi. Vin och jordgubbar. Sånt blir man glad av.

Var i Arkösund och tog igen mig tisd-ons. I tisdags belv det räkfrossa, vin och cider hos Gösta. Sen vidare till Torda där Ponta delade ut cider och godis hit och dit.
"jag har hellre dåligt minne än inget minne alls."
På vägen hem gick vi förbi bryggorna och kollade till Oflyt så han inte sjunker, Jo jag vet, båtar brukar vara honor, men här står inte allt riktigt rätt till. Oflyt flöt iaf på bra så då hälsade vi på Knut-Albin med. Vart är världen påväg? Dessut om finns det barn som heter Buster! Fy fan!
Igår var det strålande sol hela dagen vilket innebar att jag låg på gräsmattan i stort sett hela dagen. Vid åtta åkte jag in mot stan. Ringde Elias på vägen, blev ditbjuden på mat. Klart man inte tackar nej!=) Ut till Högstad, höll på att köra av den nyfixade vägen. Sen grilla och grejja. Försökte tända grillen utan tändvätska. Fick ge upp och gå till Danne och låna. Stack mig på grillspett och grät av löken. Fick iaf god mat och trevligt sällskap. Försökte mig på att se hela Casino Royal för andra gången i mitt liv, men lyckades inte igår heller. Får ta det en annan gång. På vägen hem höll jag på att köra över en räv, en katt och två grävlingar. Hur vore det om dessa djur kunde hålla sig ute i skogen? Livrädd! Körde onormalt sakta hem sen.

Vis börjar idag och det är ett jävla tjat om att man ska åka ner dit. Det vore jätte kul, men nej tack! Vi får det nog bättre här hemma i storstan även om det hade varit roligt att träffa vissa.

Börar jobba på söndag. Det är sådär lite småroligt så man böde vill skratta och gråta. Det är ganska kul därute bland hästar och barn, men vart kommer mitt sociala liva ta vägen? Emelie, du kommer och hälsar på mig! Annars dör jag innan torsdag tror jag.

Sen är jag iaf ledig en vecka. Tack gud! Öland! Underbra ö. MED systembolag o allt Pemsan, haha!
Sen jobbar två, ledig en sen börjar skolan. Fort går det. Ska bli ganska kul faktiskt. Saknar alla massa nu!

Ölandsgänget.

Jag, Emelie, Elias och Tobbe.


Tankar på cykelfesten

Det regnar utanför mitt fönster och själv sitter jag inne och skrattar för mig själv. Har tittat på gamla bilder sen i våras och fann en fest som ligger mig varmt om hjärtat. Det ska mycket till för att man ska ha roligare än den kvällen!


Mackan, jag saknar dig!

Alla andra med för den delen! Astråkigt att alla flyr till sina hemtrakter på sommaren. Kom tillbaks så vi kan ha en hejdundrandes "kick-off" inför ännu ett hårt år fullt av studier(?). Det än nästan, men bara nästan, så man borde åka ner till vis på torsdag-fredag bara för att få träffa alla..eller iaf mackan, tobbe och ida. Dra en v-viksfylla med ida som vanligt osv... men det blir nog inge av med det. Sparar pengar som det så fint heter till öland. Då ska det spenderas. Emelie första fråga till tobbe var: " har dom systembolaget på öland?" När hon fick reda på att det fanns där blev hon lugn och insåg att hennes resa är räddad. Ska bli kul.

Nu ska jag äta, duscha och göra mig söt. Vi ska ut på landet och umgås med bönderna i Högstad. Imorn åker jag till arkösund för ett par sköna dagar i det förhoppningsvis fina vädret. På torsdag ska vi nånstans..men jag vet inte var..och emelie vet inte om det än. Sthlm kanske? eller V-vik? Nja, vi får se.

Osocialt.

Vart är det fina vädret? Jag hatar det här. Är alldeles ensam för alla bara jobbar eller så går det inte o få tag i dom. Fan.
Jag vill ut på sjön. Åka båt i solskenet, sola och bada. När ska det bli? Nu är det skitväder och på söndag börjar jag jobba. Då kommer jag vara osocial i en hel vecka. Bosatt ute i Åby. Det låter ju inte ens roligt! Ska umgås med alla jag känner den här veckan och sen smita minst två kvällar när jag jobbar.
Veckan efter blir iaf rolig. Längtar som ett litet barn. Öland. Sjukt kul. Är det inte fint väder då ska jag skjuta ner den jävla väderguden!
Den vara ännu mer osocial och jobba två veckor i rad. Kul. "man får inte jobba två veckor i rad"...nähe?! Och nån missade det när dom la mitt schema, eller? Idioter!
Jag vill umgås ikväll. Jag är på bristningsgränsen nu. Bristningsgränsen för nått bra.

Jag har blivit med bil under sommaren. Mange har lånat ut Putte till mig! Tack snälla rara!=)

Igår hade jag ganska kul iaf. Syster skenade iväg så jag tog Mange under armen och släppte inte på hela kvällen förrän dom svek och åkte hem. Hade hysteriskt roligt ett tag och skrattade så jag tjöt.
Helan och halvan hamnade på kort. Ska lägga upp snart.
humorn var på nån nivå under bordet igår.

Träna om en halvtimma. Gud så seriöst. Jag känner inte igen mig själv. Kollade tom på kursplanen för hösten förut. Längtar lite faktiskt tills det börjar. Asbra grupp. Jag, peter, jesper och Dan. Järngänget. Stackars andra människor som ska var i vår grupp.

Sol och värme tack! Fort. Jag dör här.
Arkösund imorn kanske. ska rymma från allt.

"nu gör vi nått annat för nu verkar det som om alla knullar med alla"
Haha, det var det bästa jag hört på länge!

Föräldrar!

"Om du ska gå på fest med mig får du fan inte ha nån propeller på ryggen och se ut som Karlsson på taket"
Så går det när jag och min mor ska gå på fest tillsammans. Inga rosetter på klänningen här inte! Gapat och skrikit över att håret ligger på fel plats med. Jösses! Fruntimmer. Förstår att pappa nyss emigrerade ner till källaren.

Jag vill va hos Mackan, jag vill va i Gryt och åka vattenskoter. Jag vill en hel massa! Men jag ska på 80-års kalas tillsammans med min ytterst underliga släkt. Ska sitta nära syster och inte släppa henne ur sikte på hela kvällen. Det blir bäst så. Då kanske jag förhoppningsvis inte behöver prata med nån annan. Möjligtvis ta dom i handen och klämma fram ett ynkligt hej när man ska va fin o hälsa. Usch för sånt här!

Kan inte idag va imorn eller nån annan dag?!
Det är mycket nu...

Jag vill itne jobba tre veckor på stallet. Varför sa jag att jag kunde det? hade jag hjärnskakning i våras??! JObba en vecka, sen en vecka till öland sen jobba två igen. Det blir nog super det där...om man räknar bort jobbet!

Frisbeegolf imorn?
Ska jag kolla upp!

På återseende.

Öland snart.

Bitarna faller på plats mer och mer för varje dag. Det är bra. Det är skönt. Jag mår ganska bra!
Rasmus på luffen med en massa tänkande efter en grymt bra kväll gör susen!

I onsdags kväll tog vi återigen med Putte ut på nya äventyr. Det var jag, Putte och Pemsan påväg ut till Mem där som är högfärdiga. Nåja, så högfärdiga var dom väl inte, men sen så pratade jag ju visserligen inte med nån annan "Membo" än Tobbe.
Tobbes lägenhet skulle man ha. Hujeda mig så fin! Men inga kort kunde jag ta för batteriet låg hemma. Smart. Tobbe hade dukat och lagat mat och fixat och donat. Så fint var det! Där ni tjejer, vilken karl! Gotte med dessutom. Pluspoängen bara ramlade in.
Elias kom en timma försent. Undra om herrn har nån klocka?! Hunngrig var han med, och eftersom han inte kan göra två saker samtidigt sa han inte myckt under måltiden, haha!
Sen såg vi på konstig film där alla bara dog. Jag förstår inte att vi alltid lyckas titta på sånna filmer.

Varit och tränat nu. Har börjat et nytt liv. Det känns bra. Jag är redan piggare och gladare, sen vet jag ju inte om det beror på träningen!=)

Ikväll göra nått kul. Ev ut till djurön med Krille och alla. Elias sviker ju och ska på firmafest i Gryt, eller?! Måste ringa o kolla. Vill ju åka båt! Tobbe hemma. Han har båt. Vi åker med han!

Vecka 30 sticker vi till öland vårt nyfunna (återfunna?) lilla gäng. Jag, Pemsan, Elias och Tobbe. KOmmer bli sjukt kul. Har dom hästar på Öland? Jag trort. Det vet jag ju förresten! HA! Asbra.

Nu handla mat så jag överlever helgen.

Puss&kram

Snälla mormor! Inte på lördag...Grattis!

Jag tror jag är besläktad med ankor! Ajajaja, vilken satans träningsvärk som håller på att smyga sig på. Igår for vi (jag, emelie o elin) iväg till Nutilus i hopp om ett försök till att bli någort vackrare. Vackrare vet jag ju inte om vi blev på stört, men vi räknar med att det kommer. Träningsvärk har vi dock så det heter duga.
Nu ut och gå i hopp om att mjuka upp musklerna så jag kan dra ut dom tills sin fulla längd.

Köpt skor och klocka idag. Tänk vad kul man kan ha när man spenderar pengar.

Jag skiter i det här med kärlek nu. Det är inget för mig. För det första ÄR jag ju utvecklingsstörd. Det är bevisat. Emelie talar om det för mig gång på gång med. Och för det andra blir man bara ledsen.

Jag vill åka till Vis, men jag törs inte. Det är summan av kärlekskardemumman. Mår jag såhär dåligt efter 40 minuter i lördags kommer jag väl ligga nergrävd under täcket med sammanbrott i flera veckor efter vis. Det får nog bli en åktur nån annan stans.

I veckan ska vil till Tobbe o grilla. Det är positvit. Där kan man va sig själv, bete sig tokigt, vara avslappnad och ful. Dom gillar oss ändå. Även om Tobbe enligt källor är högfärdig för att han bor i Mem. Hmm, jaja, då får han väl va det då.

På fredag grilla med Krille o alla på Djurön. Kul kul! Jag älskar dom!

På lördag...mormor fyller 80. Inte för att jag inte önskar tanten en trevlig 80årsdag...MEN! Kunde hon inte fyllt år en annan dag, eller iaf haft sitt lilla kalas en annan helg. I helgen är det karnebåt och i helgen har Mackan dunderfest. Då passar lilla jag på att gå på tantkalas. Toppen. Släkten är värst, eller hur är det?

Nu gå, rensa huvudet och ringa mackan för lite personlig rådgivning.

Jag SKA må bra. INTE gråta. Bra inställning.

Jag är nog lite förvirrad när allt kommer omkring...
Inte så konstigt. I mitt liv går det undan just nu.

Djävulskärlek.

Vet egentligen inte vad jag ska skriva. Vet egentligen inte vad jag håller på med. Vet egentligen inte hur hur jag mår. Vet egengliten inte hur man andas.

Vad vet jag?
JO:

  • Att kärlek är ett påhitt av djävulen.
  • Att jag ville, men inte borde ha träffat dig i lördags.
  • Att jag har dålig karaktär.
  • Att jag tycker om dig fortfarande fast det inte tjänar nånting till.
  • Att jag aldrig nånsin mer kommer bli kär.
  • Att du framkallar tårar i mina ögon som inte går att kväva.

Fan! Varför blev jag kär i dig?
Det var mitt livs bästa, men värsta misstag...


Säg det aldrig!

Började tro att jag har återhämtat mig.
Igår blev jag stucken med en kniv rakt i hjärtat
Jag har varit rädd,
nu är jag mer rädd än nånsin...
Du la en ribba ingen annan kommer kunna ta sig över.

-----------------------------------------------------------------------------------------------


Nu knackar lilla paniken på dörren och det spelar fan ingen roll hur många hänglås jag sätter på dörren för att hålla den ute. Den jävlen har ju nycklar!
Jag förstår inte vad mitt problem är!
Om du är snäll, trevlig, social, omtänksam, rolig, snygg och dessutom tycker om mig, då drar jag. Då blir jag livrädd, lägger benen på ryggen och drar fortast möjligt.
Och Henrik. Jag förstår inte. När? hur? Du har lagt ut en snubbeltråd. Jag vet att du inte gjorde det med flit. Men den är i vägen. På tok för mycket ivägen och jag väntar bara på den dag jag kan ta mig över med egen kraft.
Jag börjar undra om den dagen verkligen kommer att inträffa!
Om du ändå inte betydde så mycket. Om jag ändå inte tyckte om dig...





Säg aldrig att du tycker om mig...