Pulkaåkning i yxbacken.

I lördags klockan sent nångång kom Pemsan och jag på att det är galet roligt att åka pulka. Drog på oss alla kläder vi kunde hitta, inklusive en varsin skitful hjälm som vi hittade hemma i Pem´s källare, och tur var väl det, för utan dom skulle vi inte funnits idag. Letade pulka hos Pem, hittade tyvärr ingen. Fick bli stjärtlapp och tefat eller vad det heter. Dock hittade vi nått annat vackert där hemma på gården i Graversfors. En stendöd otäck och blodig gris. Se själva. Den kan man drömma mardrömmar om!
grisen
Upphängd och tömd på blod. Allvarligt talat...jag gillar den INTE!

Begav oss till yxbacken, för det var den enda belysta backe vi kunde komma på. Inte ett så smart drag av oss, med tanke på att det befann sig ett snömonster mitt i backen som jagade oss hej vilt. Dessutom x antal snökanoner som vi var tvugna att ta oss i genom. Såg ut som två snögubbar när vi efter ca 30 minuter, med två mellanlandningar  nådde toppen på backen. Nu skulle här åkas!


Mellanlandning i familjebacken.

snömonstret
Snömonstret! Stor och otäck!

Började försiktigt med att sätta oass ned och försöka lista ut hur långt det var ner till slutet på backen, för det var nått vi inte såg. Släppte fötterna från backen, sen bar det av. 20 meter kanske, sen hade jag hunnit se mitt liv passera revy, hunnit tänka hemska tankar såsom vilka blommor jag ska ha på min begravning för att sedan tappa den förbannade stjärtlappen, se den åka ner för backen och sedan fortsätta ytterligare 20 meter ner...på magen. Aj!
Jaja, en stjärtlapp mer eller mindre gjorde väl inget, vi hade ju resurser! Fram med ett sittunderlag. Gick lika bra det. Släppte fötterna igen och höll på att köra över Pem som hade fått stopp på sitt tefat längre ner. Vi insåg att vi än så länge bara hade kommit halvvägs och redan kände oss utvecklingsstörda av alla smällar vi fått.

livrädd
Mitt i backen. Livrädda!

Hittade stjärtlappen nånstans där på sista biten ner. Synd för mig eftersom det skulle bli en helvetesresa! Släppte fötterna ännu en gång och sen var det kört. Lappen åkte och jag hade fan inge val. Bara att hänga med tills jag ramlade av och slog mig halvt medvetslös! Fruktansvärt ont! Gick resterande 20 meter ner och intog säker mark! Pemsan hann också med att slå sig, även om hon inte dokumenterade sina skador med ett oroväckande stort blåmärke på kroppen.
Var dock rätt nöjda över oss själva att vi kom ner levande. Åkte sen till McD och upp till Johanna, där pulkaåkningen gjorde sig påmind varje gång man skulle sitta ner. Den gör sig påmind än idag, dock genom färgerna blå/grön/lila. Mamma fick se på spektaklet, hon trodde dock att detta fenomen uppkommit efter någon form av våldsam sexuell aktivitet. Jag vet inte vad hon brukar ha för sig på kvällarna, och jag tror inte jag vill veta heller.
Hur som helst. Stolt över att ha överlevt. Vi kommer göra det igen. Ska dock ta till diverse säkerhetsåtgärder såsom kudde där bak och sporrar på fötterna så det går att stanna utan större nära-döden-upplevelser.


I bilen till McD.

Ålandskryssning 25-26/1

Som jag nämnt tidigare var det en kryssning på g här för de närmast sörjande. I torsdags närmare bestämt för då bar det av efter en visit på stan med divesre inhandlanden.
Efter en färd i en ford, med diverse nedramlande inredning intog vi en säker plats på bussen.

Nickematti + jesper
Hittade Nicke min gamla följeslagare, numera sjörövare, på bussen. - Matti och Jeser kan verkligen konsten att göra sig på kort.

Bussfärden gick relativt lugnt till. Det intogs diverse alkoholhaltiga drycker och diskuterades hurvida det går att ha sex på busstoaletten eller inte. Efter en närmre titt insåg vi att det inte alls går. Inget sex på bussen med andra ord.
Under färdens gång fick Mackan ett samtal från någon gammal lumparpolare. Han va inte bang han inte. Slet med sig sin vän och mötte senare upp oss på terminalen.

terminalen
Henke, Mackan och Anton i väntan på den lilla jollens avgång.

Väl ombord bedrevs olika aktviteter, såsom inflytt i våra nya lyor, allmän uppfräschning efter dagens resa, fortsatt intag av alkoholhaltiga drycker och "otuckt" som Mackan beskrev det.
Resterande av kvällen är bortglömd för många, jag kan dock meddela till de som har ett något kortare minne från den här kvällen att kvällen fortsatte långt in på natten och även en bit in på morgonen för vissa (Mackan). Halv sex gick den saten och la sig efter ett evigt springande ut och in i hytten, tuggande på bröst, välmåttade slag (i hans ögon sett, i våra ögon sett en halvmeter fel), och ett släpande på två damer han förmodligen hade hittat nånstans nere på bildäck. Den ena tjatade om moderaterna och den andra letade efter sin borttappade vän Julia. Jag tror inte Julia fanns utan bara var någon form av låtsaskompis.


Mackan - i gasen. Henke - småtrött. Jenny och den där lumparkillen som jag inte kan komma ihåg vad han hette.

Halvåtta dagen efter var det tänkt att det skulle va frukost. Själv hade man ju varit vaken sen fyra eller nått, så var uppe och hoppade tidigt. Efter ett försök till väckning av våra medresenärer insåg Henke och jag att vi nog fick äta frukost själva. Inge fel i det. Lugnt och skönt.
Väl tillbaka möttes vi av diverse vrak i hytterna.


Ida som hade spenderat en stund på toagolvet. Tobbe lite lagom sliten...och så Mackan...utslagen eller vad kallas det?!

Resterande av dagen bestod av inhandlande i taxfreen, ätandes av baugetter, tittandes på film och ett jävla gungande stundtals på båten.


Tobbes solglasögon gjorde succé.

Väl hemma efter ett evigt sovande på bussen möttes vi av ett dukat bord hemma hos M&T. Pemsan och Fagge (eller mest Pem) hade lagat mat åt oss. Stjärnkocken! Resten av kvällen höll dom låda med singstar. Fagge borde börja en karriär som soloarist!=)

pemfagge


Åland var succé, vi gjorde succé, vi kommer tillbaks!

Pre Menstruellt Störd!

Pre Menstruella Spänningar heter det väl egentligen, men jag har gått och blivit STÖRD av skiten. Iaf så hoppas jag att det är så, för om det är pga nått annat ska jag ut och börja gräva min egen grav nu. Under äppelträdet vill jag helst ligga.

Har haft århundradets värsta känslosammanbrott nu. Mitt i stallet o allt. bra. fan. ska sluta i fodergruppen, Anna får säga vad hon vill. Sen får jag se om jag ska fortsätta harva runt på dom små fyrbenta nått mer. Inte nu på ett tag iaf. Ska ta tag i mitt liv och börja träna, för då mår jag ju trots allt bra.
Dock var det lite roligt att galoppera runt som en galning det fortaste som gick och sen bara hoppas på att hästen kom ihåg att lyfta på fötterna över hindret. Men så fungerar det ju inte egentligen. Men eftersom hon oxå hade pms idag så fick det bli så för att vi skulle kunna komma överens. Gick sådär. Henke ringde mitt i sammanbrottet. Han måste trott att jag var störd. Fick mig trots allt att dra lite på mungiporna ett tag.

jag
Här borde jag befinna mig mer sånna här dagar.
Nedtryckt under ett täcke. Utan luft.

Emelie är min stjärna. Skulle inte klara en dag utan henne. Hon är nog den enda personen i hela världen som står ut med mig...och förmodligen den enda som kommer sakna mig när jag är färdig med min grav under äppelträdet.

Godnatt.

Helgen som varit

Vaknade sju i morse. Pigg trodde jag. Kunde jag ju glömma! Hela världen snurrade, såg dubbelt, mådde illa osv. Kändes som en riktig bakfylla. Sanningen är den att jag inte är så bra på att sova. Ska börja med det. Blev därmed inge träna imorse. Tryckte i mig nått som skulle ses som en frukost och kröp sedan ner i sängen igen. Godnatt! Vaknade vid tio. Världen snurrade då, det gör den fortfarande.
Skulle varit på stan och köpt present till Becca, får görat sen när jag åker ut till henne. Grattis btw!
Föreläsning om en och en halv timma. Hoppas jag vaknat till liv tills dess. Kan bli rätt snett annars. Sova på föreläsning är inge bra.

Helgen är det som ställt till min dygnsrytm på det här viset. Måste lära mig att gå och lägga mig i anständig tid! Blev en skiva uppe hos Mackan och Tobbe i fredags, vidare till Palace. Trevligt. Ett varv till Nortull, sen hem. Fram med guran, spela och sjunga. Hes?


Thomas+                                    Partyfixarna.
 
Åka hem vid halv sex. Sova? Kunde setts som en bra idé. Var istället vaken till halv fem på em när jag fick mig en halvtimmas sömn. Behövligt! Vaknade. Stressad. Hem lämna bil, tillbaks till M&T. Bowling + mat med tjejerna. Gick i dvala. Fick en vodka-redbull av Vickan. Gjorde susen. Höll mig vaken ett par timmar till. Upp till M&T igen där det var livat som aldrig förr. Inte en granne i hela trapphuset var det minsta lycklig! Somnade i Mackans säng halv tolv eller så. Halvpigg...

Bilder från kalaset:


småplatt
Underst, intryckt i väggen befinner  jag mig. Småplatt!                      

gänget
 En stund innan lägdags. Halvpigg?




Tobbe, Johan, Fagge, Pem, Vickan och Johanna



På torsdag vänder vi på dygnet igen. Kryssning. Avfärd 12.40 från Norrpan. Hej då!

Stickning + sommar

Nu har jag funderat på det här med en ny hobby länge och väl. Hästar är inte ens kul kom jag på idag när jag harvade runt på den bruna galningen som gladeligen gjorde allt för att jag skulle tycka det var mindre roligt. Dock ganska dumt tänkt av honom eftersom det var det enda roliga som hände på en hel timma.
Frimärskssamling är dyrt var det nån som påpekade, så nu ska jag börja sticka och virka. Mycket kreativt!
Ska börja träna på allvar med. Skulle börjat idag, men det var ingen som väckte mig så jag hann inte...imorn dock. Klockan åtta. Pigg o glad!

Helgen var intressant! Träffade många jag inte sett på länge. Bland annat "mojje 2" (Carvelid). Så nu är det utlovat en midsommarfest där i år med. Gillart! Midsommar 2005 är det inget som slår. Hittade lite bilder förut. Saknar allt och alla! Saknar sommaren överhuvudtaget. Är nog allergisk mot hösten och vintern om jag tänker efter. Blir ett pms-aktigt monster. Gnällig, otrevlig och elak. Ge mig sommar! Vill va snäll, rar och glad. Vill åka till Gotland, gbg och V-vik. Där tänker jag tillbringa min sommar ihop med Pem. Hej då Norrpan!


Midsommar 2005. Underbart!


Grillfest hos mig i somras! Wering min vän, vart har du tagit vägen? Minns knappt hur du ser ut!

crillerazmuz och simon
Krille + Razmuz och Simon

pa, chrille...
Patte, Krille (ser ni hur lik dynamitharry han är? jag gört!) och Topma.

På torsdag blir det kryssning. Känns bra!

Hej. Nu ska jag drömma om sommaren.

Ny hobby på g!

Allvarligt, jag måste skaffa en ny hobby. Hästar? Inte ens kul om jag tänker efter. Dom luktar illa, beter sig konstigt och elakt, kan inte ta hand om sig själva, bor på en yta på 3x3 meter där dom gör allt (äter, andas, går på toa, ja ta mig fan allt!), kastar av mig när det inte passar, trampar på mig med sina 400-600 feta kilon, snorar till och med på mig dagligen. Usch!
Nej, nått nytt får det bli. Är inne på knyppling eller frimärkssamling. Frimärkssamling är dock mer intelligensbefriat, så jag tror det passar bättre.

Helgen var en upplevelse. Här följer en kort sammanfattning:

Torsdag:
Vinkväll hos Mackan. Tes och Po kom förbi och lättade upp stämmningen en stund. Det blev poker och "jag har aldrig.." mycket vuxenkänsla där! Ingen utgång. Ingen ork!

Fredag:
Stan med Empem och El Maco. Sällskapspel skulle inhandlas. Hittade inge vettigt. Kom på att jag hade ett sexspel hemma. Perfekt! Åkte till Maxi, köpte mat (Mackan köpte mat....vi åt..betalde lite). Tacokväll hos Mackan. Vin, sprit, mat och kortspel. Kalasbra! Vuxenkänslan häjdes en extremt liten stund innan det spårade ur. Inge krogen den här kvällen heller. Bra som det va.

                     
Anton. Inte mycke matlagning här inte!
Jag, skär sallad tror jag bestämt.
           
Matti, mer sallad!
Jesper, ingen sallad!
                                             


fröken annanas
Förken annanas.
Inte många rätt här inte...

Mackan gjorde nog inget som vanligt. Förmodligen därför han inte hamnade på bild, haha!


Överspelning + sexspel.

Lördag:
Klippte och färgade Mackan, sen pajbakning! Mycket vuxet. Mackan var dock mest rädd att det skulle bli mer fingrar än frukt i pajen så vi fick inte va ensamma med knivarna. Tack bror! Pem kan behöva barnvakt...

pajbakning
Otrolig koncentration!

Vin, mer folk, otten, tillbaks till Mackan, mat, gitarr, ny dag, inge sova. Bra. Mådde toppen igår...Fick ett elakt anfall på Pem när hon försökte hugga ihjäl mig med sin förbannat spetsiga armbåge i sängen. Hade just somnat. Blåste gjorde det med. Livrädd!


Josse, Johan, Sara, Henke, Mackan.


fröken vänster
"Fröken vänster".
Överspelning nummer ett i köket.


vi
Vi har alltid roligast!





När timmar blir till sekunder...då är det bra.

FAN!

Oh, varför blir det alltid såhär. Jag är störd! Ska gräva ner mig på heltid.
Sluta drömma med, för det är värdelöst.

GODNATT!

Det här är kreativt!

Igår gjorde vi oroväckande kreativa saker som att bygga ett träd. Eller jag byggde väl inte så mycket om man ska vara ärlig...inte Mackan heller för den delen. Sprang mest runt och såg missanpassade ut. Slogs med allt vi kom åt, sjöng och gapade, målade på varandra med vattenfärg, dessutom tejpade han fast mitt hår på stolen. Bra idé! Trädet blev dock fint. Lite tar jag åt mig av äran. Satte ju ändå dit ett par papperslappar.
Lite bilder:
 
Josses och sofie med vårt fin-fina träd.
Plommonträd tror jag bestämt.

Moa
Transvestit-Moa. Går några år över oss.
Märks dock inte...=)

Mackans händer
Mackans händer. Sånna lekar lekte vi.
Mackan är körd, Mackan är störd=)

Kryssning på gång. Blir bra.
Imorn äre lillhelg. Gillart!

Platt som ett frimärke uppsatt på väggen!

Lurade med Mackan till stallet idag, och det första han fick höra var att fyra ungar åkt av på samma lektion, och det första han fick se var att en av dom satt och tjöt som en gris. Bra början.
Det andra han fick se var en viss häst med blottade tänder och ett gap lika stort som helveteskapet. Ingen vacker syn!
Det tredje han fick se var sex tokiga hästar i ett ridhus som sprang runt runt...eller trippade fint som han sa.
Det fjärde han fick se var mig upptryckt i väggen som ett frimärke x antal gånger samtidigt som Emelie hängde och skrek i snöret där fram. Hästidiot!! Och när jag väl satt i väggen upptryckt mot en annan box passade det lilla odjuret där inne på att äta upp hälften av mitt hår. Fräscht. Hur mycket fick jag behålla egentligen? Glad och lycklig var hon dock, med hela munnen full av hår. Pucko! SItter här nu med revben som är minst en storlek för liten. Underbart.
Gissa om han gillar hästar nu?! Jag hatar dom.

Imorn ska jag träffa Putte för första gången på jag vet inte hur länge. Kul! Gamla minnen. Underbara minnen.

Står min bil på golvet?

Stora problem dagen till ära. Mest lera, torv och vatten i mina skor och hösilage innanför bh:n. Blöta byxor med. Jag har badat i en vattenslang, Emelie har bara slagit i huvudet. Ingen viktigare del med andra ord.=)
Väckte Mackan med ett asgarv i luren vid åtta imorse. Han blev lycklig. Imorn blir det halv sju.
Skulle badat i plaskdammen på badhuset med, men det blev ju inget, så nu ska vi lyfta skrot och bli lika starka som Pippi Långstrump. Och hon är stark vill jag lova! Sen film. Det är bra.

Almän utdelning i stallet idag av våra vänner singelkillarna till våra vänner singeltjejerna. Asbra.
Jag är lika knäpp som jag verkar. Man blir som man umgås. Godnatt

Vad hände igår?

Kanske dags för oss att ta över den repliken nu, jag och min vän Lilla My (Emelie). Kul förfest hos M&T igår, tog ett varv på teater, blev kvar rätt länge, alla andra hade då gått till Otten. Travade dit. Minns Shots i mängder i en bar, en soffa, två stackare som satt i den vilka jag skrämde iväg, dans och lite till. Hade kul, tror vi...eller jag.(?) Mobilen ringde mest hela tiden. Gick iväg. Lilla My och resterande ringde hysteriskt och undrade var jag var. Var dock bara ett par kvarter från M&T. Räddningspatrullen gav sig ut i pyjamas och fångade in mig på Kungsgatan. Ful var jag. Pommetallrik inhandlades på Norrtullsgrillen.
Sovit i en trång soffa, har ont överallt! Grannarna är farliga. Skrek o hade sig mitt i natten, Henke höll på att dö av skräck. Trodde dock att det var Mackan som skrek, men det var det ju inte kom vi på sen.
Mackan och Lilla My har problem. Trodde på dom, men nej då!

Lite bilder från kalaset:
tobbetobbe
Såhär lycklig blir man bara av en flaska sprit. Tobbe har fattat.



empem
Lilla My. Liten, elak och bångstyrig.


Henke
Henke, underbara människa.

Jag har stora problem

Just nu har jag tre stora problem.

1. mitt humör!
Det gör som det vil och när det vill och jag är mer och mer sällan snäll, inte ens när jag sover!

2. mitt beteende.
Om jag inte hade kul jämt skulle jag förmodligen skämmas, men icke! Dock skäms andra för mig så det får väl ändå klassas som problem.

3. Mina drömmar.
Hur normalt är det egntligen att vakna av att man skriker på någon man är osams med? förresten hade jag inte ens tyckt om dig om jag var vaken. Du var säkert värd att skrikas på.

Var på stan och inskaffade en ny mobil idag, så nu fungerar allt som det ska igen. Men HUR parkerar folk?! Om någon hade en lapp på sin framruta där det stod PUCKO! och sen nått mer otrevligt så var den från oss, mig och min mor. Idag har jag nämligen klättrat in som en apa från passagerarsidan och ner i förarstolen för att nått jävla pucko hade parkerat så snett så jag inte kom in. Tänkte först bryta av hans/hennes sidospegel, men det fick jag visst inte för min mor. Men tack hursomhelst. Jag gillar nog förmodligen att klättra och gör det gärna fler gånger om så önskas. Idioter.

Det andra otäcka som hänt idag var när jag gick ut från systemet och fastnade med min klack i det förbannade gallret. Höll på att slå mig halvt fördärvad! Försökte länge och väl att komma loss, men icke! Där stod jag med en påse i varje hand och såg borttappad ut. Insåg det komiska och började skratta högt för mig själv och tillslut kom jag loss. Var då inte sen att kasta mig in i bilen där mamma satt och skrattade ännu mer...

Det tredje hemska var när vi kom hem och jag gick in genom källaren och skulle sen upp på övervåningen. Eftersom jag hatar att gå två gånger så hade jag fler tunga saker i mina händer än vad jag egentligen orkade bära. Tog ett steg i trappan men kom ner lika fort igen... men istället för att gå två gånger så kröp jag uppför trappan. Smart! Klarade det dock utan några större omständigheter om man bortser från när jag mosade katten i väggen. Han mår dock bra nu. Inte jag.

Nu ska vi ut och fira. Hej

Fröken lycklig

Vet inte vad som händer, men det känns bra! Ganska lycklig just nu. Eller jag är lycklig! Inget har egentligen hänt, men jag mår bra. Livet leker och jag har roligt nästan jämt.

Ska plugga idag. T.o.m. det gör mig lycklig, även om jag skulle kunna komma på 300 saker som skulle kunna ses som viktigare just nu. Uppsats och en transkriberad intervju.

Ortopeden är ledig idag. Fick tid torsdag istället. Hugger snart av mig benet!

Plugga nu. Sen ringa Po och se om hon vill leka.

vi
 Pussas? Någon...?

Nyår.

Igår var vi vackra. Det var glitter och glamour, korta kjolar, höga klackar (som frammåt morgonen blev något lägre pga lera), drinkar, glada miner, fyrverkerier, trevligt sällskap mm. En helt ok nyårsaton med andra ord.
Befann oss till en början här hemma med en flaska bacardi raz och en massa hallon. Ett tag var det hallon överallt...ungefär i hela köket. Hoppsan!Fick länge och väl vänta på en taxi så vi kunde åka till Natta.

vi
Vackra flickor.

                
Någon, Jimmy, Erica, Kerra, Tes, Kim, Matte, Någon, Natta, Leon.

Vid halv elva ringde Macke och lurade iväg oss till Jönsbergska. Där firade vi tolvslaget, delade ut papperskorgar till diverse illamående individer, dansade, drack öl (vilket vi inte ens tycker om), kramades och pussades och höll ett vakande öga på Lillis, haha. I mina ögon är du fortfarande liten hjärtat.


fyrverkerierfyverkerier
Våra femhundrakronorsfyrverkerier, som inte ansågs smälla tillräckligt(?).

lillistolv
Lillis, Johan, Patte och någon. Har en svag känsla av att den där "någon" fick betala en viss taxiresa ner till stan någon timma senare...

Hamnade på teaterbaren. Trevligt! Gick till otten och palace..gick dock inte in, utan gick sen in på teater igen. Massa vin på tok för sent. Ägget är snäll och rar, och jag är mest dum...
Gick hela den jävla långa vägen hem...bort till statoil i Stockholmsrondellen för att köpa korv som emelie ändå inte kom ihåg att vi hade ätit. Sen ett halvsovandes stopp på vägen och sen raka vägen hem. Galet långt. Idag kan jag inte gå. Ska till ortopeden imorn.

vi
Såhär pigg var man imorse vid halv nio när Macke rinde...

Jag: Macke, vafan gör du uppe?! Gå och lägg dig!
Macke: Nina, seriöst...VAD hände igår?!??!!

jagemelie
Såhär söta var vi när vi orkade röra på oss. Nyår är farligt. Gick upp halv tre.