Hula-paradis?

Nyss hemkommen från Loftahammar, eller närmare bestämt Hula Gård. Jag tror det är nån form av paradis. Trots snöstorm och iskalla vindar så mår man så sjukt bra när man är där nere. Tror helt ärligt att jag skulle kunna bosätta mig där på heltid, utan problem. Jag vill redan tillbaks...

Har matat alla djuren, tittat på en lammning, nappat små söta lamm, åkt skogsmaskin och styrt till det lite för oss, haha, men det löste sig tillslut som tur var. Åkt ännu mer skogsmaskin, lekt med hundarna (Ronny stormtrivdes!) umgåtts och en hel massa mer!
Hula är nog lite av mitt paradis!

Jag har världens bästa pojkvän, helt klart!
Idag har jag verkligen varit ett monster, men det kan inte hjälpas och ändå är han världens gulligaste mot mig. Jag kan inte fatta?! Hade jag varit han hade jag lämnat kvar mig ute på Hula, utan problem!
Det finns ingen som du Henrik!
Jag är en förbannat lyckligt lottat flicka.
------------------------------------------------------------------------------
Det spelar ingen roll hur jag än vänder och vrider på det, hur många gånger jag försöker förstå, eller hur många gånger jag försöker intala mig att det inte är sant.
Det är försent, det har gjort för ont. Det gör fortfarande ont och kommer alltid göra.
Du svek mig allt för många gånger...

myskväll

Ja det blev en myskväll tillslut. Dock inte med Emm, vet inte vart hon tog vägen?! Men jag och Ronny gick bort och hämtade Ida förut, så det blev Tapas (självskrivet), godis och film. Skönt!

Ronny har aklimatiserat sig. Har legat i mitt knä så fort jag suttit ner och sjungit för hela trapphuset när jag lämnade honom ensam för tvättmaskinen.
Premiärpromenaden gick också bra förut, även om det blåste som satan och var svinkallt! Ronny höll dessutom på att blåsa av Bergsbron. Han väger ju inte så mycket.
Tror det blir tomt här när jag lämnar tillbaka honom faktiskt.

MIddag hos mamma imorn och sen förmodligen loftahammar. Henke menade att hans föräldrar inte hade nått emot en extra hund. Så bra då, för jag skulle bra gärna åka ner dit över helgen. Det är så lugnt och skönt där nere! Skulle nog nästan kunna va där jämt. Bara åka in till storstan nån gång i bland för lite underhållning.

Hemtenta hela nästa vecka. Fy fan rent ut sagt!
Fy fan för hela utbildningen förresten.

Nu har Ronny bäddat i ordning fårskinnet på golvet. Är det en pik om att vi ska sova tro?!
Jag måste också bädda i ordning, kanske ska ta tag i det.

Godnatt.
----------------------------------------------------
Jag fattar inte. Men det kanske inte är meningen att jag ska det heller, eller?

Ensamt o konstigt

Varför ska jag ens lägga energi på det när inte du gör det?
-------------------------------------------------------------------------------

Nyss hemkommen från lektion på norf. Fått en ny riktigt bra tränare. Synd bara att min rygg sagt upp sig idag vilket gjorde att jag red som ett förlamat arsel samtidigt som hästen strejkade. Vi var ett riktigt bra team idag, eller?

Henke har lämnat mig för helgen, eller tills på lördag iaf. Känns lite tomt och konstigt.
Först var det otäckt och konstigt när han skulle flytta upp på heltid och nu är det otäckt och konstigt bara han åker ifrån mig några dagar.
Lustigt.

Ska hämta Ronny imorn, har fått låna mammas och pappas bil till det. Det lilla livet lär väl få hjärtsnörp under helgen. Antingen får han följa med till loftahammar på lördag och träffa Doris och Isa, eller så får han va kvar här hemma i storstan. Vet inte vilket han uppskattar mest faktiskt. Kraken.
Jag måste va snäll mot honom.

Imorn blire mys. Jag, Emm och Ronny. Ida flaggar för att hon ska våldgästa oss med=). Blir mat och film skulle jag tro. Skönt!
Fast egentligen vill jag gå ut med. Det får bli på lördag om jag stannar hemma. Då ska vi till polisen=)

--------------------------------------------------------------------------------------
Jag tycker ju så förbannat synd om dig. Men vad ska jag göra när jag inte vet sanningen själv? Hur ska jag då kunna hjälpa dig?
--------------------------------------------------------------------------------------

Tvätta imorn med. Sånt är vuxet.
Uch, jag gillar inte vuxet.
Bara vuxenlekar;)

Nästa lördag är det förresten vuxen-leksaks-fest hos mallet. Kan tro att det kommer spenderas en del pengar från olika håll på det där kalaset. O efter en vinare kanske lite mer...

---------------------------------------------------------------------------------------
Lycka.

Kärlek

Lovely!
Jag mår så bra med dig!

-----------------------------------------------------------------------

Seminarie snart, jobb sen.
Segt.
Läste alla nt från förra vekcan igår, då har man inte mycket att göra.

L-hammar imorn eller på lördag.
Skööönt!
Jag förväntar mig sol och mindre snö.

-------------------------------------------------------------------------
Jag går runt som en leende sol!

Free

Idag är jag ledig. Igår med iofs men då var jag ju tvungen att städa så det räknas knappt.
Ska försöka få upp lite skaer på väggarna som jag köpte igår, får se hur rakt det blir...Det finns nån här i huset som menar att jag har ett värdelöst ögonmått. Vattenpass då kanske?

Henke åker till l-hammar idag så jag ska fösöka umgås lite med mina föräldrar tänkte jag. Iaf åta hos dem och hämta lite saker som jag kommit på att jag saknar här hemma. Ska se om mamma kan slinga mitt hår också, annars får det bli på söndag.

Imorn ska jag hem till Emm eller Jimmy, inte riktigt bestämt än. Vi ska laga mat och kolla på melodifestivalen. Ska bli kul att träffa dom, var så länge sen. Eller Jimmy träffade jag ju iofs i lördags.

Idag ska Ida och Källa fika. Hoho! Kul kul, tror nästan att jag tycker det är roligare än vad dom gör.

Gusdtjänst ikväll i en katolsk kyrka. Jösses. Campus går mig på nerverna, I helgen måste jag dessutom skriva 4-6 sidor om skiten. Hur ska jag kunna få ihop det tror dom??!

Måste ringa Mange och höra när han kommer hem. Dom ska få tillbaks sin bil idag, för fy satan så dyrt det är med parkering! Jag är ruinerad!

Måste ner till Kattis en sväng sen. Vår chef är dum i huvet på riktigt! Han ringde och förstörde hela min dag igår. Härjade och gapade och var allmänt otrevlig. Blev nästan förvånad över mig själv när jag gav honom svar på tal. Det brukar vi annars ha lite svårt med efter som vi tycker så synd om det naiva och patetiska lilla skrället! Trög är han iaf och det fick jag sagt. Men vill han gå i konkurs så är det hans ensak. Han brukar ju va bra på sånt.

Har träningsvärk idag så det skriker om det. Tog mig knappt ur sängen, Det var till och med så att Henke gnällde i morse när han gick upp. Måste ut och gå en sväng sen så jag blir lite mjukare.

Jag tror jag har världens bästa och snällaste pojkvän!


städdag

Japp, idag har jag städdag och det är nog dags att jag tar tag i mitt projekt om jag ska bli klar innan kvällen. Vi har det stärsta berget av disk jag nånsin sett eftersom jag snällt igår menade att: "du behöver inte diska älskling, det gör jag imorn". Why snälla nån? Visst hade det väl varit smartare om han diskat igår. Jag måste va korkad!

Har oroväckande ont och är onormalt trött i min kropp igår. Jag, Henke och Ida var på fys-pass igårkväll. Den där Fiedel borde skjutas! AJ! Men kul var det och starka blev vi nog. Krampade så dant i skinkorna efter en övning att jag trodde jag skulle börja gråta. Plus att det blev lite extra träning hemma sen. Jösses.

Nej nu måste jag faktiskt diska.
Hej hopp

??

Ny frisyr. Tack jenny!
Ska inskaffa en bra plattång sen med så jag kan styra upp det som jag vill. Ida skuylle följa med mig till meidamarkt så får vi se om vi hittar nått bra. En toaster behöver jag med,
Sen ska vi ut till stallet, Ska testa erbin på hackamoore idag. Har starka misstankar om att lilla fröken minsann har ont i munnen och att det är därför hon beter sig lustigt på bett. Får se om det blir bättre idag. Eller longera inspänd på kapson kanske. Jaja,, vi får se. Nått lustigt är det iaf eftersom hon är en ängel annars.

Plugga på campus är skrattretande! Fattar inte vad vi gör där faktiskt.

Skar av mig fingertoppen igår. Försökt trycka dit den m.h.a. plåster, vet inte hur bra det blev. Den är blå, svampig och jag saknar lite känsel i fingret...

Nähe, nu steka rådjur.
varför känns det värre att äta upp ett rådjur än en fris eller ko?

leva eller dö?

Jag blev just med bil för resten av veckan. Tack snälla svåger=)
SKa åka med ebba till stallet snart så hon får rida. Linda var sjuk och mange var tvungne att jobba, så som tack hjälpen fick jag ha deras bil resten av veckan. Undra vad jag ska hitta på för bus nu? Ikea kanske?

Ut till erbin sen. Emelie ska troligtvis med som min personliga livräddare. Kan behövas. Jag blev fan rädd för hästskrället i lördags. Trodde hon skulle gå runt, men så pass mycket hade hon i skallen så hon vände innan.

Klipppa mig imorn om jenny känner att hon orkar. SKa ringa och fråga henne sen. Annars får vi ta det en annan dag. Men jag behöver hjälp! Luggen sticker mig i ögonen. Inte skönt!

Diska nu, annars vet jag en som får ett frispel på mig när han kommer hem från jobbet=)

Pusspuss
Fan vad jag älskar livet just nu=)

ev. ändring

ev ångrar vi oss angående fråga 3. vi vet inte om vi älskar björn gustavsson eller henrik sigland mest...
svårt val. kolla fjellen08.blogg.se, sök björn gustavsson på youtube.
avgör sen.
vad tycker ni?




tror vi håller på sigge ändå:P

tre snabba om nina och ida...

ok,

1: vad gör vi ikväll?

2 : vad gör vi imorn?

3: vem älskar vi?

Gissa gärna!
Svaren finner du under kommernater.

något piggare

hoho, gissa om det var skönt att komma hem igår. Låg och halvsom i soffan när henke kom hem vid fyra. Sen däckade vi ihop under iflten båda två. Jag vaknade dock två  timmar senare och hade panik över att jag sovit bort hela eftermiddan. Henke lider dock inte av samma panik utan som glatt vidare till halv nio när jag menade att det var matdags! (då hade jag dessutom hunnit va nere på stan ett varv och irra omkring). Åt lite, kollade på fråga olle (snygg-erik var ju med!) sen ner i sängen. Godnatt! Tror aldrig att jag somnat så fort.

Därmed lite piggare idag. Har varit med Pierre på No-lektion. Höll dock på att somna av tristess! Fy för volym och densitet och allt vad det heter. Det är saker jag försöker förtränga i mitt liv.
Ska ha min näst sista so-lektion sen, imorn blir sista med redovisningar och utvärdering. Sen är det slut på praktiken för den här gången. Gör mig inte så mycket. Jag saknar min grupp på campus.

Ska ut och hälsa på min syster, hennes barn och min mamma sen. SKa bli trevligt, har inte träffat dom på ett tag. Sen träffa Emelie för vi har inte helelr setts på evigheter änns det som. Ändring! O så måste jag hinna träna med. Pass kanske? mm, vi får se vad det blir.

På tisdag ska jag, eller inte jag utan Jenny klippa mig. Hon får fria händer att göra vad hon vill med det här barret! Allt är en förbättring. Makcan och tobbe ska med klippa sig då. Kul! Tycker dock lite synd om mackan på hans praktik. Träffade honom på bussen i mosre, han började åtta idag och slutade halv sex. Här sitter jag och gnäller om att jag slutar tre samtidigt som jag bloggar. Hm, livet kanske är lite orättvist ändå?

Det skulle va kalas hos oss på lördag. Får se hur det blir med den saken. Jag menar att henke borde ge sig iväg på firmafest med sin nya arbetskamrater och då kan jag ju faktiskt ställa till med ett eget hejdundrandes kalas!
Ibland gillar jag mina egna planeringar=)

Är det inte mat snart? jag skulle kunna äta upp datorn!
Har ett päron i väskan, det får duga så länge. men hjälp så hungrig! Nästan som elin var igår. Hon kom insladdandes runt hörnet i personalrummet med motiveringen: "jag är jättehungrig, måste ha mat fort!!"

haha, om man äter päron med läppglans på läpparna blir det rosa fula ränder på päronet!
Testa!=)

sova sova säng säng

Well, nu går ögonen i kors och jag känner mig vimmelkantig. Håller på att somna varannan minut, men har ca två timmar kvar innan jag får åka hem till min säng och däcka ihop i en liten hög under täcket. Tror jag ska dra ner mitt manliga sällskap med. Det blir mysigare då;)

Tyst utbrott

Haha, nu har vi haft spanskalektion jag och Pierre. Jösses.
Vi överlevde iaf, även om jag hade ett par tysta utbrott på vissa elever. Jag lärde mig dock att uppskatta min egen klass mer än nånsin. Dom är nog relativt underbara om man jämför med andra klasser.

Maria är sjuk så hon ska inte åka till stallet idag. Jag belv inte jätteledsen eftersom det innebär att inte jag heller åker till stallet då eftersom jag inte vill bryta nått i min kropp ensam, och jag är tveksam till att Henke vill följa med mig ut och vakta mig.
Därmed kan ida och jag gå ner på stan och betala kryssningen samt ladda på mitt busskort och även träna. Kanon!

lunch snart.
Jag är sjukt hungrig


Trötter, toker, kloker, butter, glader....

Vad heter alla dvärgarna??!
Idag är jag mest lik trötter vilket kommer leda till toker när jag blir övertrött.

Hm, hade planer på att va piggare idag, men det gick åt skogen redan vid starten. Tänkte kasta ut Henkes mobil genom försntret vid sex-tiden imorse! Halv sju undrade han dock om jag inte skulle gå upp snart? Jag mumlade nått tillbaka om att jag hade sovmorgon (jag tog mig sovmorgon) en halvtimma, sen var det puss och hej och då hade jag redan somnat.
Mitt trötta beteende ledde till att jag senare var oroväckande nära att idiotförklara busschauffören på 113. Bet mig dock i tungan och satte mig snällt på sätet
Ikväll ska jag sova innan 23.00.
Senast.

På fredag ska vi ha fältseminarie kl 14.30.
NO WAY!
Min sista lektion slutar 10.10 sen tänker jag endast fixa med papper och sedan bege mig härifrån fortast möjligt.
Jag är trött på barn och Gud nu.

Ska till Erbin ikväll igen. Har inte ens lust med det idag. Allt som lockar i mitt liv idag är min säng! Måste dock ut till den lilla tjejen och få henne att röra lite på sig. Men det blir ingen ridning idag. Tänk om jag somnar?!
Löslongering kanske. Jag får ta skydd. Hon kommer bli galen!

Har planer på att inte gå tillbaks till mitt gamla jobb. Jag hatar skitsnacket och den löjligt naiva och gnälliga chef som finns där. Räcker att gå in och prata med Kattis i tio minuter så mår man dåligt för hennes skull. Jag fattar inte att hon orkar jobba kvar och ta all skit.
Hon måste va sjukt stark.
Själv väntar jag på ett tfn samtal från den naiva. Bäst för honom att han inte ringer idag. Vi vet sen tidigare hur det brukar gå när han ska va otevlig när jag är trött..... ÅT HELVETE!
Dessutom vill han bjuda ut oss på krogen. Dubbelmoral?! Kattis vägrar gå. Då går inte jag heller. Inte ensam. Never!

Jag och Pierre ska ha spanskalektion om en timma. Jag kan inte ett ord spanska. Hoppas Pierre kan det!

6 timmar kvar. Sen hem!
Jag längtar!

hem ljuva hem!

Jag vill hem!
Är trött idag med och eleverna är pest! trodde jag var ensam om att tycka så men Johanna menade samma sak förut på lunchen.
Hon vill ge bort sina. Kanske borde vi byta?!

Ronny som jag skrev om förut är en liten envis chihuahua kille som ägs av Mette som även äger Erbin. Hon var helt förtvivlad i stallet igår eftersom hon inte hade nån hundvakt till Ronny när dom åker nästa vecka. Så jag lovade på heder och samvete att ta hand om det lilla livet i en vecka. Han är för underbart söt! Absolut den minsta lilla hund jag nånsin sett, men låter som den största jag nånsin sett. Munkavel?!
Henrik var inte alls lika glad över min gästvänlighet, men dom ska nog komma överens dom där två med!

Jag vill hem!
Jag gillar att va sambo på hetid. Trivs som fisken i vattnet faktiskt. Även om vissa av Henriks "regler" inte alls uppskattas, men dom ska jag nog ändra på...
Det var nån som sa för ett tag sen att "mannen tror att han bestämmer medan kvinnan vet att hon gör det". Det stämmer alldeles perfekt! Här bestämmer jag=)

Jag måste tvätta idag. Nu sjönk hela min bild om en underbar eftermiddag/kväll. Måste hem till mamma med och hämta papper, då blir hon nog glad iofs!

Erbin skötte sig spänt igår skulle man kunna säga. Det var som att sitta på en bomb med väldigt kort stubin. Men jag satt kvar och vi hade någon form av kommunikaion iaf. Får se om hon lugnat ner sig lite tills imorn. Man kan ju hoppas...

Helg snart igen, haha! Det var nog lite väl optimistiskt, men imorn är det onsdag och då är det mitten av arbetsveckan och därmed nästa helg. Det planeras kalas hoc oss på lördag och även nere hos grannen. Trappuppgångsfest?!

Hem hem hem!
Nu skriva lite viktiga papper.
Puss från trötter

Tillökning

Vi ska få tillökning i familjen! Dock bara för dryga veckan. Lille Ronny ska få bo hos oss när hans matte åker till varmare breddgrader.



ZzzZzzZzz

Den här helgen har tagit kol¨på mig! Går i dvala idag och har en muskel som besämt sig för en låsning så kan knappt gå! Ser ut som en väldigt gammal människa när jag försöker röra mig frammåt.
Fy jag är så trött så jag mår illa!

Satt hemma med Ida i fredags. Vi skulle ta det lugnt, bara gå till Cromwell, ta några cider och sjunga lite. Men det slutade ju som vanligt.
När vi som bäst höll på att göra oss vackra ringde Patte och gav mig order om att ta med Ida ut till honom där han hade ställt till med kalas. Sagt och gjort. Snälla Figge kom och hämtade oss och sen var det där "ta det lugnt" som bortblåst! Det var allsång, (försök till) bugg, skitsnack, skratt, alkohol och ett evigt fotograferande.
När vi vid halvtre tiden insåg att vår skjuts hem var spårlöst försvunnen var det bara att bädda ner sig i sängen framåt 05.00. Jag och Källa hade ett väldigt ingående samtal innan Patte kom och la sig i. Två sekunder senare var även Ida där och sen var sängen full. Själv fick jag lite panik av all närhet så boxade mig upp ur sängen och gick och la mig i soffan istället. Där borde dock Tommy ha legat, men även han var borta och ingen av oss har en aning om var, när eller hur han försvann. Tommy, var är du??!
Vaknade 08.00 av att Ida var uppe och staplade i hallen. Tog 09.00 bussen hem, kanske min värsta bussresa nånsin? Intalade mig själv hela resan hem att "om jag tittar på vägen så kommer jag nog inte kräkas" och det verkade fungera. Småsprang till McD. Var hungriga som två djur! Om bussresan var min värsta nånsin så var frukosten den bästa ever! Toast och varm o´boy. En riktig hit!

Önskae länge och väl på vägen hem att jag skulle kunna få sova ett par timmar, men det fanns inte en chans! Väl hemma var det bara att byta om till tsallkläder och gå till bussen. Jag lovar att jag hade kunnat skrämma barn med mitt utseende då! FY SATAN VA FUL JAG VAR!
Tog det lugnt i stallet, drack mest vatten och ville åka hem. Jobbade dock Erbin lite från marken, skitduktig var hon, och skrittade ut en sväng. Inte lika duktig där, men hon skickade inte av mig iaf=)
Sen hem, äta, duscha, ner till Make Up Store. Blev sminkad av Cilla, Tacka gud för att det var hon som skulle ta hand om mig, då behövde jag inte skämmas över min småtrötta (läs totalförstörda) look. Vacker som en vårdag gick jag därifrån, lycklig över att sluppit sminka mig själv.
Ida ringde och härjade: "skynda dig!". Så snabbt hem, byta om, styra upp håret och iväg till Malin och Antons inflyttningsfest.
Vi hade köpt en kokbok och en toast-maskin (heter det så?) till dem, så nu väntar vi oss en utsökt middag framöver=) Efter att Ida försvunnit ut i badrumamt för att studera toaletten från insidan följde jag med Emelie till Andreas och Bettan. Var trevligt, men jag var trött! Vi han iaf prata en del, vilket jag tror var bra. Redde ut en del saker. Nu vet vi var vi står i vissa frågor.
Vet inte om det var det snackaet eller snacket med en förföljare till Emelie som fick mig att lbi ännu mer trött, men gick iaf hem i snöstorm halv tolv. Däckade i sängen och vaknade halvelva igår. Välbehövligt!
Städade och hade mig på frömiddan och tog sen en promenad med Ida runt strömmen innan vi gick hem till mig, kollae på repsrisen av melodifestivalen och käkade tapas. Det slog frukosten på McD vill jag lova! Det måste bli nån form av måste varje vecka. Sjukt gott!
Ida var trött och gick hem efter festivalen. Själv la jag mig i soffan och inväntade mitt manliga sällskap. Hjälpte honom att bära in en massa saker, bla en dator och modem han (vi) fick av Mange igår. Tack snälla! Så nu har vi två datorer.
Blev tillslut övertrött och kunde inte somna. Minns att Henke mumlade att "nu är klockan halv fem, vi ska upp snart" och då hade vi inte ens sovit nått. Toppen!
Vaknade en stunde senare av att han höll på att skrämma ihjäl mig! Tror jag svalde hjärtat! Galning!!

Ikväll ska jag ut till Erbin igen, försöka rida lite på banan, och så kanske Mange skulle komma förbi en sväng. Sen ska jag SOVA! och försök inte ens väcka mig!