nattplugg.

Imorn kommer jag få plugga hela natten. Toppen, för det är ju precis vad jag har lust med just nu.



Mina krav är inte stora, men dom är äkta.
Kärlek är bara nått jag bara drömmer om.

Emelie. Bli frisk. NU!

Livlös

Orden högg mig rakt i hjärtat. Gång på gång.
Jag minns inget, fast egentligen minns jag allt.
Du påminner mig ofta. Ofta så jag inte ska glömma.
I mellanåt glömmer jag, då mår jag bra.
Sen blir jag påmind och allt rasar igen.
Du får mig ändå att undra. Trots att du inte förstår.
Jag förstår inte heller. Men jag försöker i alla fall.
Gång på gång. Varför?
Livet rasar. Byggs upp små korta stunder.
Stunder då någon bryr sig, men inte du.
Du har slutat brytt dig. Byggt upp en vägg.
Tegelvägg som inte går att ta sig igenom. Kanske är den ditt skydd?
Mitt skydd är ett tunt lakan. Tunt och gammalt. Lätt att ta sig igenom.
Det är då du hugger. När du tagit dig igenom. För du vet precis vilken väg du ska gå.
Det gör ont. Men jag överlever.



Whatever I said, I didn´t meen it...

Snart åker vi till vintern

Åh, längtar som ett litet barn. Först julafton med syster och familj. Dagen efter åker jag och Sara till Strömsholm och stannar ett par dar. Vi ska bara ta hand om oss själva, bo fint, äta fint, rida fint. Sen kommer jag hem och sover hemma en natt sen bär det av till Tandådalen. Lite bilder från förra året:



MalmetDanne + tandborste
Malmet och hans jävla el-tandborste som inte gick att stänga av på flera timmar då den hade hoppat igång av si själv. Olsson låste in den på toaletten. När Malmet inte slåss med tandborstar trär han gärna in huvudet mellan bordet och stolen och fastnar...


Gänget i stugan. Jag, Olsson, Walle och Malmet.

Carvelid
Carvelid och hans "sprattelvatten". Det gick åt en del av det vattnet under veckan...

"berit"
Jag...eller "Berit". En av mina mindre bra dagar skulle man kunna säga, haha.

Patte
Patte i min jacka, Annas mössa och Viktors vantar tror jag. Ingen bra dag han heller...



Nu är det mindre än en månad kvar så åker vi. Dock helt nytt folk. Kommer sakna mina rumskamrater=)

Jonns 18

Äntligen. Nu ärr lilla fröken Jonna Laveryd 18 år. Som vi har väntat!=) Blev en tillställning i lördags, med allt som hör till. Fröken fick presenter osv. Elin och jag travade vidare till teater och palace en sväng. Det borde vi inte ha gjort för det blev dyrt. Jaja, så kan det gå
.
Jonna
Födelsedagsbarnet med ny hårfärg o allt


Enligt mitt horoskop ska jag på dejt den här veckan. Tack, det ser jag fram emot. Men med vem? Emelie kanske. Vi kan ta oss en dejt. Kan vi behöva.

Ny tradition..eller dålig vana

Jaha, idag har jag underhållit mig med att först slå ihop som en säck på praktiken. Det brukar jag ju iofs göra en gång om året ungefär, så det får väl klassas som en ny vana. Resten av dagen har jag mest lurat av mamma pengar och fått henne att skämmas mer än nånsin. Jag behöver iaf aldrig mer följa med och handla mat. Stackars mamma! Stackars omgivning. Sjukt övertrött och hungrig.


Nu ska jag sova ifatt ett par dar!




Jag vill ha en lååång varm kram.

Rullstol är både livsnödvändigt och livsfarligt.

Idag har vi åkt rullstol på stan, för det är sånna nyttiga saker vi ska lära oss på vår utbildning. Tyvärr glömde jag kameran hemma min klant. Vi har provat skor, försökt prova byxor vilket inte alltid går då provhytterna är på tok för små. Åkt hiss (det går bara in en rullstol åt gången) och försökt ta ut pengar (man når bara upp till vissa bankomater). Rullstol är galet krångligt att ta sig fram med. Sofie sa att hon skulle sluta leva om hon hamnade i den situationen. Samuel var mest rolig utan att han visste om det som vanligt. Folk glodde som dom aldrig sett en människa i rullstol förr. Gamla tanter höll på att tappa ögonen.. Stadens alla trottoarkanter höll på att ta livet av oss. Sjukt höga och ömöjliga att ta sig upp för. Men men, en upplevelse iaf.

Imorn börjar praktiken igen och jag är inte alls laddad. Förmodligen för att jag inte har ätit på tre dar nu... ska aldrig mer bli sjuk. jaja, sju dar går ju rätt fort ändå.

På fredag ska jag och Emelie ut och roa oss. Dock ingen bacardi razz den här gången för det tål vi tydligen inte längre....=)

Emelie
Emelie



Åse 40 år

I lördags var det dags. Kusinen skulle fylla tant. (min syster har flyttat fram tantåldern från 30 till 40 för att slippa va tant redan nu). 80 personer, mat, dans, bar, sprit, klockrent! Min svåger (systers man är svåger tror jag..) hade antingen druckit nått konstigt eller blivit galen. Sjukt kul hade vi iaf, så på lördag ska vi gå till palace tillsammans. Träffade massa människor jag sett sen jag var liten. Tompa och Peta var extra kul att se. Var ju några år sen sist... närmare bestämt 15 år. Inga 92, var uppe på dansgolvet hon med. Sjukt häftig tant det där. Kvällens ledord var: dansa, släppa loss och ha kul. Alla tog fasta på orden, dock vissa mer eller mindre. Men man kunde ju glömma att gå och sätta sig i baren 5 minuter för då blev man utburen på dansgolvet igen varese man ville eller inte.. Lite bilder från kalaset:

ÅSe 


Åse

Födelsedagsbarnet
                                                
Linda & Mange
Linda & Mange (syster och svåger eller hur det nu var..)

87196-17
Me.


Sjukt kul kväll. Fyll år snart igen!

Magkänsla.

Jag har aldrig kännt mig så omtyckt som just de få sekunderna. Klart jag tänker tillbaks på det ibland...

Jag skulle kunna "gå i skolan" jämt! Vet inte när i mitt liv jag hade så roligt som jag har nu, och särskilt när jag är där. Alla är helt underbara!

Jag har en otäck magkänsla...hoppas verkligen att den inte stämmer!


Dromedar vid 40? Någon?

I min arbetsgrupp på Campus är vi inte normala, och Sofie påstår att vi har blivit översexuella och att det enda vi pratar om är sex och sprit. Hon kan mycket väl ha rätt i det.
Inte blir det bättre av att man sitter på en föreläsning och föreläsaren säger "ehh" och "ehm" 140 gånger på 45 minuter. Har ingen aning om vad hon sa, satt mest och räknade dessa uttryck. Jo nått sa hon förretsen om att kvinnan förr i tiden sågs som kall för att hon inte var tillräckligt varm för att producera sperma. Jag vet inte var hon fått det ifrån, men av egen erfrenhet vet jag att killar inte är speciellt mycket varmare än oss tjejer. Tack och lov dock att vi slipper att både föda barn och producera sperman. Nån vila ska väl vi med ha?! Indirekt sa hon även att det är bättre att va man. Kvinnohatare!

Om jag inte gör nått åt min rygg nu kommer jag vara puckelryggig när jag är 40. Det var den informationen jag fick när jag var på återbesök hos sjukgymnasten igår. Tack och lov att jag är frisk nu så jag kan börja träna igen. Tänker inte se ut som en dromedar vid 40 års ålder.

Har även berättat mitt livs historia för Esmira och Samuel idag. Äntligen fick jag svar på varför jag är som jag är. Granska sin egen barndon borde alla göra. Sjukt skrämmande dock!

Trasig utombords och inombords.

Vlken helg! Är så trött nu så det är sjukt. Men kul har vi haft iaf. Weekendkurs på stallet. Har varit mer oseriös än seriös, så allt är som vanligt.

Ryggen håller på att gå av eller nått. Det är så det känns. Fick en "akuttid" hos Christer imorn, så då ska jag dit och plågas. Usch! Livsfarligt ont. Kan fortfarande inte prata på kvällarna heller. Konstigt fenomen. Trasig där med.

Jag vet inte vad jag ska säga/göra. Står hjälplöst och tittar på....utan framgång. Men det kanske inte är min sak att hjälpa dig?

Dina ord betydde mycket. Tack!


Blev som det blev.

Hur vore det om man kunde lära sig att stanna hemma till man blir frisk istället för att va ute och ränna?=) Jag behöver fostras. Följde med Johanna till veterinären med Galinja i går morse. Stod där och frös länge och väl. Skulle tagit mössa och dubbla jackor! Hade en djupt ingående diskussion hurvida plopp och center är godast på rulle eller löstvikt? Lösvikt var helt klart bäst efter viss överläggning. Åkte sen en sväng, skjutsade Marcus och mamma osv. Åkte till stallet igen och red. Jobbat idag, burit socker i mångder. Mår som jag förtjänar nu. Som en isglass! Fryser lika mycket iaf. Fy! Ska dock va med i helgen ändå. Sjuk får jag va nästa vecka.

Snart äre jul!

bättre start går knappast få.

Det gör då ont. Det blöder! Men det gick så bra, så skit samma! Det ser bra ut inför helgen.=) Träna, träna, träna.
Ska ringa min kära vän Christer imorn. Dags att han gör nått åt min rygg igen innan jag bryter ihop. Första bästa tid tack!

Fredag imorn. Jobba. Innebär lunch hos våra vänner rakt över. Ska inte göra ett dugg imornkväll. Vila inför helgen.

Emelie, du är så snäll!

är tron sann?

Du tror.
Fast nånstans vet du att det inte är säkert att det är sant.
För ingen har nånsin talat om sanningen.
Ändå fortsätter du att tro, för att nånstans där inne vet du att det skulle kunna vara sanningen.
Men hur vet du då vad som är sant när du fortfarande bara tror.


Ensam på jobbet.

Har fikat (druckit te som smakade parfym) och pratat med mig själv i minst 7 omgångar idag för att lugna mina nerver. Minimotos och kol är just nu det värsta jag vet, telefoner och kartonger likaså. Så får jag se något av det inom de närmsta timmarna lär jag få ett nervsammanbrott! Pensionärer bör också hålla sig på avstånd.
Stressad.

Några siffror som uppkom under dagen. Jag har:

  • Burit in 46 st 5 liters dunkar med kol.
  • Skurit isär och sedan hoppat på 28 kartonger.
  • Plockat upp 156 flaskor ur kartongerna.
  • Fikat 7 ggr (som sagt....mina nerver!)
  • Pratat med Carina i telefon 16 ggr
  • Pratat med Sandra 2.
  • Burit in 8 vinsatser.
  • Ringt och frågat vart resterande 10 har tagit vägen vid leveransen.
  • Haft samma kund i butiken 3 ggr.
  • Planerat att säga upp mig 4 ggr.
  • Hört den förbannade klockan som låter som en siren 9 ggr.
  • Hunnit plugga 0 minuter.
  • Suttit och stirrat rakt fram de sista 30 minuterna och funderat över om jag fått ett nervsammanbrott?

Jag behöver hjälp!


Lite bra, lite dåligt.

Yes! På juldagen åker vi på träningsläger jag och Sara. Fick antagningsbesked idag. Kommer hem den
28:e och åker till fjällen den 29:e.

Ibland är jag för dum/smart för mitt eget bästa. Jag har städat bort mina nycklar! "Jag lägger dom här så vet jag vart jag har dom". BRA! SMART! Aldrig mer städa, helt klart. Fan.

Inte ett rätt.

Galet. Sjuk, jobba. Städa/röjja/sanera förrådet. Är numera dammallergiker! Aldirg mer städa åt nån annan hade jag sagt. Men nae, nu VAR det sista gången. Såg ut som ett sotarbarn efteråt. Hoppade tillsammans med Icka sönder alla kartonger vi kunde komma åt, och Icka lyckades fastna med båda fötterna i samma kartong. Vackert. Har kastat allt som på minsta möjliga vis skulle kunna klassas som onödigt, så det blev ett par säckar... Öpnnade nån flaska med myggmedel...OOOHHH, DUM IDÈ!! Mitt inne i det lilla förrådet, inlåst bland kartonger, och den doften. Inte konsigt att man är lite lustig nu. Hade även staplat upp alla 732 grejjer som fortfarande skulle sparas snyggt och, eller nja, ganska prydligt runt omkring mig.
-"Nina jag behöver 10 dunk"
Tittar mig förvirrat omkring... Underst. Visst är det väl så. Under all skit som jag just staplat upp!
-"dra som man gör med en duk så allt står kvar..."
Smart Icka, ännu smartare Nina. Jag drog! Hej och hå...Har skapligt ont överallt nu. Tänk först handla sen fröken Eklund!

Mitt huvud känns som en ballong.

Ska göra alla konstiga saker jag nånsin tänkt i mitt liv bara för att få veta hur det känns. Skit samma sen vad konsekvenserna blir, eller hur folk reagerar. Då vet jag iaf.

Föreläsning 8 imorn. Jo jag tackar. Godnatt!

Varför ändra på en tradition?

Allt är som vanligt. Leifa drar till Thailand några veckor, jag ska jobba, jag är sjuk, jag jobbar ändå. Samma visa varje år. Varför ändra på en tradition? Fick dock ett uppmuntrande (?) sms nyss:

"Nu jag till thailand ska fara, och du i butiken ska vara.
Jag ska tänka på dig när du i regn och rusk ska vada. Då ligger jag vid poolen och  njuter av att bada!
I havet jag ska ta många dopp. Sen till julfesten jag dyker opp.
Du får ha det så bra, så hörs vi en dá."

Jösses. vilken poet han är, haha!

Är väl bäst jag går bort och gör lite nytta nu. Bye.

Vart gick det fel?

I Torsdags är jag helt säker på att det gick fel.. Jo, nånstans där i botten av alla shotglas. Gick vilse bland glasen. Jordens ångest.  Ska inte sätta min fot på krogen mer den här månaden iaf. Emelie, vart satan gick det fel? Jösses, oerhört kul dock!

I fredags gick det med fel. Nånstans där bland mitt dåliga samvete och min dåliga hälsa. Blev sjuk till råga på allt. Hemma, kollade på idol och blev galet upprörd. "Snygg-Erik" skulle man vilja ha hemma. Sjukt.

Igår gick det med fel. Fel med humöret, fel med hälsan återigen. Blev gnällig och gick hem nykter vid tolv när min underbara mamma hämtade mig. Tack!=)

Idag har det inte hänt nått fel än, men det kommer. Tro mig. Nu ska jag kolla på film med mamma.



Saknar närheten och nån att hålla om....
Puss&kram

Tragiskt

Så jävla tragiskt. Skit jobbigt att se...att se dig. Hur du mår, och hur hemskt ett liv kan bli. Oförlåteligt... och den jäveln fick bara ett halvår i fängelse och lite skadestånd. Vart är sverige påväg?

Svinkallt.

Vilken onödig dag. När jag ser tillbaks borde jag inte ha vaknat. Kunde hoppat över den här dan och vaknat imorn.

Allt som hänt idag:

  • Vaknat och till min förskräckelse insett att det var snö ute. Svinkallt desstuom.
  • Ätit, klätt på mig både kläder och extremt lite smink då jag såg det som onödigt idag.
  • Trasslat in håret i hårtorken.
  • Insett att jag har jordens största och mest ömma blåmärke på armen...AJ!
  • Klätt på mig så mycket ytterkläder jag kunde för att inte frysa (hade för lite ändå).
  • Köpt två mackor på Lindahls och samtigit pratat med Lollo.
  • Öpnnat butiken.
  • Stängt butiken för att gå till biblioteket och låna exakt 14 böcker. Jag gick därifrån tomhänt. Bra bibiliotek!
  • Öppnat butiken igen för att sen stänga för lunch.
  • Inhandlat tre tröjor på lunchen då jag inte kunde bestämma mig för vilken som var finast. (tjejgrej)
  • Skrivit min första logg till kursen.
  • Fåt höra hårda ord från en alkoholist på jobbet. Det lät ungefär såhär:

- Du får inte dricka whiskey här inne förstår du... I så fall får du gå ut!
- Det ska väl du skita i din jävla fitta!

  • Ringt en taxi som efter mycket om och men fick komma och hämta det fulla lilla äcklet. Innan dess hade jag sagt ett par väl valda ord, men blev sen rädd för att den kraken skulle kasta flaskan på mig så jag la ner den lilla processen.
  • Stängt butiken för dagen.
  • Gått till badhuset. Försökt prata med Linus på vägen, men det tillät inte min mobil, så nähe..
  • Tränat och insett att man är galet mycket starkare när man är arg.

Mer än så har jag inte hunnit med och mer tänker jag inte göra. Imorn ska dock bli en bättre dag för då ska Emelie och jag gå ut och ha kul. För det tycker vi att vi behöver. Godnatt!