Papphammar

Snart så! En och en halv vecka kvar, sen är det färdigstampat i butiken för den här gången. Håll ut...! Galet trött på lager och lagerlistor, dom snurrar i mitt huvud 24 timmar om dygnet. Drömde till och med i natt att jag desperat letade efter läskkoncentrat till en kund, Trocadero var det närmare bestämt. Skadad? Ja, lite va?!
Fick nått ryck i morse också och släpade ut min gamla vän cykeln. Trött och sliten var han men han tog mog ändå fram och tillbaka från jobbet även om jag flåsade som en häst när jag kom hem...!

Var på poolparty hos Malmet i helgen. Trevligt. Spelade såndära ping-pong med Tommy, med hårda trärack. Insåg dock att jag har jordens sämsta bollsinne efter som jag lyckades tappa bort två knallrosa bollar på 15 minuter. Aj, så det kan gå! Sen fick jag inte spela mer....
Vidare till Cromwell där jag hade sjukt kul, bortsett från allt glas i fötterna. Direkt från poolen till krogen iförd flip-flops var väl ingen höjdare...
Hade ett övertrött frispel på dansgolvet som en stackars människa fick ta del av... haha! Fan vad vi garva. Killen saknade ju totalt hjärna..

Min pappa har cyklat rakt in i en blomlåda, sett ut som papphammar när han desperat försökt plocka ur alla blommor ur munnen och ta sig upp ur lådan och även skrapat upp halva armen... Allt inom en minut. Eloge!


Jag hatar tuggummituggare!

Du står på jobbet. Du är varm, trött, hungrig, stressad, trött på folk och deras dumma frågor, trött på snören och paket och jävligt trött på dörrklockan som plingar varje gång någon kommer in genom dörren!
Då får du in en man med ett tuggummi, stort som en fotboll tydligen eftersom han inte kan stänga munnen nån gång under dom 13 minuterna han befinner sig i butiken... Hatar du honom? Oh, JA!

Jävlar så kul det är med bilar och motorer!

Blev inga öl hos Patte, istället var jag nykter och skjutsade ner pojkarna till trädgårn i Pattes nya Impreza med lite motor i. Testade den ett varv runt stan, så jävla kul! Lämnade sen den och åkte ett varv i Walles saab. Jga är såld! Jag ska också börja leka med bilar...=)

Nu ska jag hämta pojkarna igen!

Sjukt kul helg i Västervik!

Avfärd 08,15 hemifrån i fredags, hämtade upp Simon och Karsten (Kerstin) med en massa packning, hämtade diverse saker vi glömt och lämnade sedan Norrpan för helgen. Tre stopp på vägen då SImon inte har en så kartigt stor partyblåsa... Stoppen ledde till att vi fick köra om samma bilar tre gånger på vägen ner. Väl i Västervik hadde Walle och Simon satt i sig 9 öl var (ca en öl/mil alltså) och var lagom rara i baksätet. Vi tänkte lämna kvar dom på vägen vid sista stoppet, men insåg att dom inte skulle klara sig särskilt länge så dom fick följa med ändå. Under resans gång sjöng vi hejdlöst med i "Fell In Love With An Alien" medans Simon roade sig med att kasta ut diverse "gratisåkare" (insekter stora som hästar enligt mig och Karsten) och hälla ut öl i bilen. Efter snurrande i Västervik (Simon sa sig hitta....) hittade vi tillslut fram till systemet som blev vårt sista stopp innan Lysingsbadet.
Rasmus mötte upp oss vid bommen och sen var kalaset igång även om Emelie hade lite åsikter om hurvida hennes bror (Simon) skulle få dricka mer eller inte.

Under helgen har vi:
- badat.
- solat på tok för mycket, vilket har lätt till en aningen röd nyans...
- intagit diverse alkoholhaltiga drycker i mängder.
- lärt känna "Hampus" som egentligen hette Hannes (?).
- träffat galna örebroare.
- bastat.
- haft sjukt kul.
- sjungit (hes idag!).
- sovit.
- ätit (ibland).
- spenderat massa pengar.
- undersökt Västerviks nattliv, jorå ganska ok!
- tappat bort Karstens mobil minst 27 ggr.
- träffat massa folk från stan.
- blivit osams med ett taxibolag.
- träffat "Tarzan". Han lurade iaf i oss att han hette så...
- sett Björn Ulveus båt. Lurad igen?
- stulit golfbollar i mänger.
- blivit osams med ordningsvakterna.
- blivit obotligt sura över att åldersgränsen i "leklandet" var max 14 år.

Under helgen har jag lärt mig/insett att:
- pms + hunger + massa sol + vätskebrist  inte är någon bra kombination. Man mår skit och blir ilsken.
- jag är immun mot cider.
- killar i tanga ger mig spykänslor.
- jag umgås fortfarande hellre med killar än tjejer.
- vägen dit är längre än vägen hem.
- min väska är för liten (för inte fan hade jag för mycket packning!)
- jag ÄR ett monster när jag är hungrig!

Sjukt kul helg, nästa år blir det en vecka!





Kom förövrigt in på skolan till hösten!!=) Så nu ska Nina bli en fattig student, jo jag tackar!

Nu ska jag dricka öl med Walle, Patte och Tommy.



På återseende!


Vilket jävla härj för lite semester!

Min dagmamma sa att jag var ett snällt barn förutom när jag var hungrig. Jotack, det har jag förstått...

Flydde ut till arkösund med syster och tillhörande barn imorse för att få lite lugn och ro i vardagen. Gick väl sådär med min sol- och badplanering, men men. 18 grader i vattnet, sol lite då och då, barn som ramlade var tionde minut, slog sig och behövde plåster. Glass i mängder, en tjatig far och en småskraj katt.

Ringde till chefen när jag var som mest hungrig för att tala om att jag inte kan jobba på lördag. Ooohhh HEJSAN! Han var också hungrig på andra sidan luren vill jag lova...=/ Vilket jävla härj för lite smemster... Jag gapade, han gapade, vi blev osams. Ringde Carina för lite medlidande. Ringde Freddie och fjäskade men icke. Så nu är Partaj i stan stängt på lördag och det är mitt fel. Hoppsan Kerstin!

Västervik fredag-söndag. Underbart!

fy för barn och getingar!

Usch! Dom två senaste dagarna har varit under all kritik. Jobbade i city igår, galet kallt! 18 grader? knappt. Fleecetröja och kramp i knäna...
Ungar, ungar överallt. Jag HATAR Sportscamp och alla ungar som hör där till! Pillar på allt, gapar, skriker, kladdar ner, får allt som kan låta att låta mer än det nånsin gjort, är jobbiga, ställer 3000 frågor i minuten. Kramp i huvet. Ringde Carina och frågade hur hon står ut fem dagar i veckan. Terapi svarade hon.. Tack. Terapitanten nästa! Just nu är jag inte alls sugen på att skaffa barn. Nej.

Eneby idag. Där fick jag väl för mitt gnäll om att det var kallt igår. 31 grader. Tack och hej! Jättepaket som skulle slås in... vart väl sisådär efter en snabb bedömning... Telefonen gick varm hela dan, svetten rann och jag kände mig jätteäcklig! Tunga otympliga motorcyklar som ska dras ut och in. Nästa gång ska jag rea ut som så jag inte behöver släpa in dom igen. Halva priset. Perfekt!

En liten resa till finspång efter denna underbara dag. Magnus Uggla roade mig både dit och hem. Sjöng högt och ljudligt med i varje textrad jag kunde minnas. Så om alla mellan Norrk-Finsp har ont i huvet nu så vet ni varför!
Väl i FInspång skulle jag vattna min mosters blommor och det hade ju gått fin-fint om det inte vore för en geting stor som ett lejon! Först kom Nina med vattenkannan och efter kom jätte-getingen. Lät som ett flygplan gjorde den. Vattnade nog gräset lika mycket (om inte mer) som blommorna.



Har snart varit nykter i en månad. Därför jag är på så dåligt humör?! Ska ändras på i helgen. Jag mår inte bra av att va nykter helt enkelt.

tack o hej

Idag...

Idag har jag:

- Vaknat av en hejdlös kramp i min vänstra vad, vilket nästan fick mig att gråta...
- Startat krampen igen genom att trycka/massera på den redan ganska ilskna vaden.
- Åkt bil på tok för fort och oseriöst.
- Ätit glass tills jag nästan kräktes.
- Nästan lyckats få Emelie att kräkas i "snurrarunten" i parkerinshuset.
- Varit på lekhuset och köpt en målarbok + pennor.
- Målat My little ponny rosa och lila.
- Målat en ful häst på ett papper.
- Nästan vågat åka i rutchbanan utanför lekhuset, men den såg på tok för läskig ut så det tar vi nästa runda.
- Fått vätskebrist.
- Glömt att äta (ska jag snart göra)

Imorn ska jag till djurparken ich jaga livet ur dom små djuren. Hej vad det ska gå!

En lördag i Tullinge

Började dagen med att glömma mina solglasögon hemma så fick därför skaffa ett par nya på OK. Dom är fula, obekväma, stora. Perfekt för Nina! På OK sådär vid halvåtta hugget sa även Walles nya stereo upp sig. Erbjöd mig då att sjunga hela vägen till Tullinge, men Walle och Levin verkade inte se min idé som särsklit positiv. Jag var tyst länge och väl i princip tills vi kom fram då jag började nynna på "en sockerbagare..." Stämmningen tog sig!

Galet varmt i Tullinge. Toppen, eftersom jag för tillfället inte får vistas i sol... ínte såå lätt att hitta en plats i skuggan på en läktare mitt i solen bland en massa bilar.

På vägen hem stämde Walle in i "en sockerbagare...". Sockerbagarn funkar alltid!

Sammanfattning: Nya fula solglasögon, en apelsinfestis, trasig stereo,1,5 timmas resa med inslag av diverse galna omkörningar, två trasiga (eller mer småsjuka) saabar (Walles och Edins), sol och värme, massa fina och snabba bilar, korv och cola, hemfärd med en ilsken kvinna som medtrafikant - uppmaning: skaffa dig en cykel!