God jul!

God jul mina vänner!

Tomten kommer i år med. Det är inte sant! När ska barn fatta?! Tomten finns inte.
Inte påskharen heller.

Har blivit biten av häst idag. Den är mongolid. Helt säker. Jag hatar den!
Emelie försöker få mig att tycka om den. Jag förstår inte varför?!
Den kan inte ens gå på fyra ben.
Elak.

Juldagen imorn. Jag har fått en bag-in-box av min chef.
Ska jag till Västervik?
Ja kanske det.

Vi har krig på jobbet.
Jag gillar Kattis.
Jag gillar inte andra.

http://stureplansvackraste.blogspot.com/
Det här är jättekul!

pisshelg

Jag hatar trasiga bilar och jag hatar jobb på helgerna!
Min helgplanering sket sig just.
FUCK!

sista dagen

Idag är det min sista dag på navestad. Är skönt men ändå lite tråkigt. Skulle gärna va kvar till jullovet, men måste tillbaks till campus och skriva uppsats i några dagar nu sen är det jobb fram till julafton. Är ledig fredag-lördag i helgen, men sen är det fullt upp fram till jul. Är astrött redan nu så vet inte hur det ska gå riktigt...
Måste fixa allt i lägenheten den här veckan. Ska upp sen och styra lite så man blir av med alla kartonger. Skulle gjort lite igår, men då somnade jag istället.
Måste köpa alla julklappar i helgen med... det är nog mitt största problem just nu. För det första är mycket av mina pengar spenderade på lägenheten, för det andra vet jag inte vad jag ska köpa och för det tredje så har jag inte tid.
Det pratades om gruppfest hos oss på fredag, men det är tveksamt...

Måste börja träna igen med. HInner ju inte ens det.
Hopplöst.
Rida dubbelpass på torsdag iaf. Det är ju iaf nån träning.

Saknar.

två hem, en säng.

Ja så är läget. Jag har två hem för tillfället men endast en säng. Höll knappt på att ha en säng förresten, för den råkade jag och Harald skruva ihop fel så Henke fick göra om allt. Egentligen tror jag inte att det var fel. Visserligen så var det en hel del skruvar över när var klara men det kunde väl lika gärna varit extraskruvar, eller?!
Tror det var mitt första och sista "ihopskruvningsförsök".

Var på trappan, Cromwell och DK i helgen. Trevligt. Thomas kom upp i lördags så gitarren åkte fram på DK på kvällen.
Jag får nog erkänna att han är lite av en idol för mig. Helt sanslöst duktig!

Igår gjordes inte mycket. Vi låg i soffan, fem pers i en hög och kollade på film/sov om vartannat. Det såg nog ut som en ormgrop.
Jag undrar fortfarande hur Harald kom upp till lägenheten i lördagsnatt. Vet att jag var nere och släpte in Henke och senare Thomas. Jag måste ha gått i sömnen när Harald kom hem. Jag har inte ett minne!

Jag vill ha ett hem. Hoppas veckan går fort så Henke kan komma upp/hem? så vi kan fixa det sista. Ska lura till mig en eller två mattor av mamma idag. Det har hon lovat oss.
Jul snart. Jag har julklappsångest! Har inte en aning om vad jag ska köpa.
Fan.

Fick en jättefin kjol av mamma igår som hon köpte i Estland i helgen. Tack!=)

Nu skriva vägledarbedömning. Har min sista dag på Navestad imorn.

Kär och galen.


Du vill inte kalla mig det, jag lovar!

- Hej snuttan, vad gör du?
- Hej! Du vill inte kalla mig det, jag lovar. Har färg över hela kroppen och ser ut som en grottmänniska!

Vad samtalet sneare spårade ur i ska jag inte ta upp här, men det som står ovan beskriver iaf gårdagens utseende perfekt. Jag såg inte klok ut!
Det såg ut som att jag hade doppat händerna i målarfärgen, hällt ut en burk på golvet och sedan gått omkring i den, ev rullat... och sedan målat mig själv i ansiktet. Höll på att skrämma slag på stackaren som jobbade på Shell igår kväll. Tyckte han tittade lite konstigt på mig.
Har frotfarande färg kvar på händerna. Den behagar inte att gå bort.
Hann iaf med att måla och maskera massa igår, så nu är det bara balkongdörren och fönstret i vardagsrummet kvar. Ska se om jag hinner det idag, annars får det bli imorn och sen städning efter det. Sen äre äntligen klart. Dock ska ju fondväggen upp, men det fixar väl Krille på en timma eller två.

Har åeterigen planeringstid, men orkar inte. Vet nästan ändå vad jag ska föreläsa om imorn. Slutar efter det, så är väl klar vid 11. 20 imorn. Lagom lång dag. Då ska jag till Jönsbergska för att hämta upp diverse glada resenärer som för helgen ska bege sig till Tallin. Sen köra dom till bussen som ska ta dom till båten. Hoppas dom får kul!

Han inte träna igår för allt målande. Det är en skam! Hinner inte till ae:n ikväll heller så det får bli styrka imorn istället när jag har mer tid. Bara allt kommer ini lägenheten, inklusive jag själv, så kommer jag ha all tid i världen till träning sen. Bor ju nästan granne med Nautilus. Måste göra adressändring kom jag på...



Jag vet inte om det är nåt att vara orolig för... men kanske.
Och vad gör jag i så fall???

Sluttjafsat.

Nu är det inte bara ett faktum länge. Det är en hel jävla sanning! Jag MÅSTE ta tag i min träning igen innan jag kvävs av mig själv. Usch!
Kan kanske gårdagens onormala intag av blåbärspaj ha något med mitt sladdriga uteende att göra? Hmm... Emm och Jimmy skulle iaf äta blåbärspaj, så hon köpte det, och duktig som jag hade planerat att va köpte jag en macka och så gick vi till bilen. Det var ju dock synd som fan att vi hade parkerat uppe på linden och därför var tvugna att gå förbi fräcka frökens på vägen till parkeringshuset. Därav den förbannat stora blåbärspajen!
Jimmy menade att det var nått i stil med "optimistiskt" att ens försöka äta upp den. Han fick halva till dagens fika. Hoppas den smakade, dock kommer du bli tjock!=)

Köpte inte en enda julklapp igår och ingen present till Linda heller. Fan! Därför måste jag ner på stan imorn igen eftersom hon ska firas på söndag. Vet nog dock vad jag ska köpa. Sprang över ett halsband på servera igår som jag tror skulle passa henne. Ja, så får det bli.
Emm var bättre på julklappsköpandet. Köpte två på en halvtimma. Bra presterat!

Följde med henne hem till Finspång sen. Hamnade i "mina gamla kvarter", nämligen på Tegvägen. Nummer tre var det den här gången, kan inte minnas vilket nummer Putte bodde på. 4? 5? Dock kul som satan att hon bodde just där. Åkte förbi Oscars gamla lägenhet med. Undrar vad alla gör nu för tiden? Oscar? Alila? Gurra? Vore riktigt kul att träffa dom igen. Måste åka ner till gbg och hälsa på Putte snart och då är det nästan ett tvång att Oscar ska dit med.
Det är mycket lustigt vi har gjort ihop och jag får nog erkänna att jag saknar det en aning. 7 år sen. Jag börjar  bli gammal.
Tutade som galningar på Henke på vägen hem igen. Fick syn på hans bil och ubrast nått i stil med att:
 - Där är han!!
- Vem? undrade Emm.
- Henke!
- Är du säker?
- Nae... eller joo..
- Är du säker nu då?
- Nja, det är hans bil iaf...
- Det duger. "TUUUUUUUUT"........ Nä fan, tänk om det inte va han. Då har jag tutat på en främling. Ring och kolla!

Det var dock Henke och han undrade vad det var för några som åkte omkring och tutade som två puckon. Hade först inte tänkt erkänna att det var vi, men jag är sjukt dålig på att ljuga för honom så därför började jag skratta istället och så var det kört med det ljugandet.

Målade element igår. Min pappa menar att det är "böggöra". Jag är beredd att hålla med honom fullständigt. Har ett kvar. Gört idag så är det klart sen. Måste måla taket en gång till med. Fy för färg!
Men envis som jag är har jag bestämt mig för att det ska va klart tills på fredag så det bara är att ställa in möblerna när bröderna H kommer upp. Henke menar dock att Harald är duktig på att måla, men jag tänkte va snäll och bespara honom det hemska arbetet.
Jimmy lurade på mig en tapet igår, som jag sedan lurade på Henke och som vi sedan har lurat Ohlsson att sätta upp. Tror det kan bli bra, men fan vad folk luras!

Tror ni jag har mycket att göra på praktiken en onsdagsmorgon? Nä, inte ett skit faktiskt. Har planerningstid till 10.50. Då börjar matten.
Ska läsa lite till litt. sem. iaf så jag slipper sitta i helgen.

Ge mig helg!
Flytt och julbord med Partaj. Är dock lite nervös för det där julboret....Förra året sa jag upp mig efter ett oväntat storbråk. Hade tänkt försöka slippa undan det i år, men vi får se hur det blir. Vet itne om jag har mina nerver i styr?

God regniga morgon!

Visst är jag väl underbar?

Jag är en underbar flickvän!
Japp, så måste det va. För måla är väl annars karlgöra?
Klar med alla lister och en och en halv dörr. Bra gjort må jag säga.
Ja, jag är nog ganska underbar ändå. Ett riktigt kap, haha!
Dock har jag färg över hela kroppen..
Det här är inte en av mina mest attraktiva stunder.



Tack för hjälpen Pemsan!
Finns ingen som ställer upp som du!
Du ska få eget rum och en hedersplats på inflyttningsfesten. Lovar!;)

Fan, vad jag saknar dig...