lördag

Mamma är full, drinken smakar skurvatten. Ajax närmare bestämt! Katten ligger på tangentbordet och vi sitter här brevid. Funderar på att ta en puprunda och se oss om i staden.

Återförening nästa helg med Putte och Oscar. Ska bli galet kul! Flera år sen sist...åren går!

Söker svaren

Vad ska man göra/säga när inga svar finns?


Orkar inte. Det gör ont, fruktansvärt ont... Jag sårar, fullt medveten om det. Men frågan är om jag inte sårar mer om jag inte gör nått åt det fort. Borde gjort för länge sen för då hade det inte gått såhär långt.



Inget kan göra ondare än ett trasigt hjärta.

fy för människor

Idag lider jag av temperamentssvårigheter, helt klart! Folk är så jävla lata och försöker smita ifrån allt dom anser vara aningnes påfrestande. Usch! Försvinn, tack.

Vill ta hem en tavla från jobbet, men det kommer svida i plånboken...ska se om jag kan lura Leif på fredag efter några drinkar. Den borde ju rent teoretiskt sett bli billigare då.

Ska snart träffa Becca för första gången på väldigt länge! Fika, prata, shoppa, mysa. Sen till Intersport med mamma för dom hade visst nån rabattkväll med jobbet. Ska köpa mig ett par nya träningsbyxor tror jag bestämt. Träna imorn.



Hjärtat är i tusen bitar...

minirodeo

Idag blev det minirodeo på hästen. En bitch på en annan, kan inte sluta på annat sätt...=) Hon blev arg, jag argare sen gick vi i taket ett par ggr... Hoppsan! Jävla spöke, försöka slänga av mig hur som helst. Nån måtta för det allt va!

Fortfarande trött efter helgen.. så klen man har blivit. Får gå ut mer för att hålla sig på en jämn nivå helt enkelt. Firmafest fredag iaf. Spikat.

Skolan är kul, men förbannat jobbig! Massa skit att göra nu, men dom ger oss ingen tid. Får börja plugga när jag sover om jag ska hinna med. Hoppas på att det blir bättre efter jul iaf, för nästa kurs innan julen ska ju va värr=(

Ge mig jul förresten. Po och jag ska ta vara på julen i år. Baka pepparkakor, dricka glögg och kolla på sunes jul. Kan inte bli bättre!

..........

Livet kan väl knappats bli värre nu, eller? Det är i alla fall så det känns..... Fan!




Snälla visa mig rätt väg. Annars ger jag upp. Styrkan håller på att ta slut......

studentskiva

Vilken jäkla skiva det belv igår! Förfest hos Mackan och Tobbe sen palace vidare till otten. Tre och en halv timmas sömn och nu är frågan om man orkar ett varv till? Ska på barnkalas först och ta reda på den saken...men förmodligen så, jo.


jösses.

So far so good...

Förlåt, men det behövs faktikst en kvinna till allt! Pappa och grannen beställde grus till garageuppfartan. So far so good. Men när det kom idag visade det sig ju fattas två ton. HALLÅ?!? HUR kan man räkna fel på två ton? Är ju rätt mycket grus ändå... Stjärna till er, vilken prestation!

GRTTIS Sofa! Lycka till, hoppas allt går bra!

Ska ha litteraturseminarie imorn, har läst boken, men inte förstått. Tråkigare bok får man nog leta efter... Så nu har jag ljugit ihop nått bra på ett papper som ska lämnas in imorn. Kan ju räkna med att bli underkänd! Å så bra...

Krogen fredag. Ska med. Död eller levande! 12.00 Butlers.

Nästa vecka blir det personalfest med partaj, hej hopp! Vet ju hur det brukar sluta=/ På tok för full och oftast har vi skämt ut oss på nån karaoke, men kul har vi haft jämt!

Några bilder från förra personalfesten:

Maria               Freddi                 Leifa               Carina          Jag, lik en fisk!        


Hela gänget


pissdag

måste bestämma mig om fjällen... vill men ändå inte. fan! helst skulle jag bestämt mig igår, men men! Får väl hoppa på om jag känner för det längre fram...

pissdag idag. sjuk, vimmelkantig, gnällig, feber, övertrött. toppen.


usch, vilken dag!

Fy så jag mår! Men det är väl min tur nu, alla i arbetsgruppen har ju redan haft skiten. Bara att se fram emot några dagar med förkylning, ont i halsen och feber. Exakt sånt som jag INTE har tid med just nu...

Fattar inte hur dom har tänkt att vi ska hinna med allt på kursen. Sofie och Markus kände likadant. "Vi har tänkt att ni ska läsa den obligatoriska kurslitteraturen fort så ni hinner med refernslitteraturen med..." VAD?!? Vi borde ha en stjärna i boken om vi ens hinner med den obligatoriska!! Idiotmycket att göra och för varje dag som går undrar man mer och mer vad man gett sig in på? Har jag valt fel? Är det här vad jag vill? skulle jag sökt Flyinge/Strömsholm istället? Man kan ju fan börja undra... Gör som dom andra (efter viss övertalning), stannar till efter praktiken så får vi se sen. Men som sagt, har inte tid att va sjuk nu iaf.

Bidrog inte med så mycket på dramat förut mer än förvirrade frågor och ett gapskratt när vi skulle spela upp en pjäs. Sofie, Markus och Josefin såg faktiskt sjukt roliga ut i sina "nya" kläder.

Stressade hem, tröck i mig två panodil, ringde Emelie och åkte till stallet. Borde inte ridit, mår mycket sämre nu=(

Och imorn ska vi ha musik mellan åtta och tolv, altså i fyra jävla timmar! GE MIG EN ANLEDNING!!? Går jag inte imorn måste jag ta igen det senare och hur ska det gå till? har ju inte tid med allt jag ska göra innan ens...

Ge mig en frisk helg och ett par flaskor vin. Jag behöver det!

jul snart?

Jag må va lite störd, men jag längtar till jul! Mörker, snö, massa ljus, mysiga kvällar, pepparkakshus, advent, julgran, paket med stora rosetter, julmusik. Längtar! Hoppa över hösten och ge mig jul! Blir ju ändå bara deprimerad på hösten...

Har varit i stallet hela dagen, helt slut nu. Mamma var dock ganska snäll så jag fick låna bilen och slapp cykla en mil imorse i kylan. Tack mamma! Barnen var jätte snälla mot mig trots att jag var galet förvirrad och sa samma sak två ggr, gick till fel hage så vi fick gå en omvåg på nån kilometer eller så osv.

Nae, fan. Ska sätta upp en julgran och tända massa ljus. GE MIG JUL NU!







"All I want for christmas is you..."

Århundradets huvudvärk

Om exakt 8 timmar ska jag sätta mig på cykeln mot åby. En dag i stallet, massa barn. Rida.. och jag har århundradets huvudvärk! Toppen....som vanligt! Hoppas huvudvärk går att sova bort.

God natt på er!

vansinnig - HEJA VILLE!

Förbannat!! som vanligt när det är idol på tv:n är jag bänkad i soffan framför. Även idag då, två timmar. MEN vad hände med Ville?! Lilla hjärtat. Han gjorde fan allt, sjöng brutalt och så kastar dom ut honom. Jag tjöt ikapp med Kishti. Tillbaks med Ville. Han är underbar!!!

Freddi - du är min ängel! Tack för att du ställer upp så fort jag trasslat till det! (rätt ofta då...).

Imorn ska jag till djurparken med mina systerdöttrar och göra en kulturanalys. Har en idé om att ta med mig Enzo hem och använda honom som vakthund. Tror det skulle funka. Han är ju rätt ful trots allt...

Det är roligt på Campus och vi har galet kul ihop! Snart måndag igen....=) Liiite störd jag vet, men kul har vi. Utgång nästa fredag. Start 12.00 på nån bar. Jo jag tackar! Vi kommer va ett sött gäng frammåt fyra...

hej hej

världens farligast skolämne

Träslöjd. Usch och fy. Totalt livsfarligt. Vi skulle tälja oss en varsin trollstav (nej det är inget skämt utan sådana kreativa saker vi gör om dagarna på vår utbildning, lärarutbildningen för den som inte vet). Alla satte mer eller mindre glatt igång, jag och Veronika skrattade hysteriskt. Mest av skräck tror vi. Tog inte lång stunde förrän jag var och rev bland plåstren...sen sofie osv. Nu sitter jag här med ett plåster och fem sår på högerhanden. Inget att gnälla om för vår vän Robert befinner sig just nu hos handkirurgen och försöker lappa ihop sin ganska illa tilltygade hand=/. Lycka till! Usch så det såg ut, blod över allt...

Snart ska jag ut och harva runt på nån stackars hästapålle igen. Helt fast i skiten ännu en gång, galet roligt och veckans höjdpunkt!

Helg snart, tack och lov. I need it!

måste det vara så?

Jag blir så frustrerad. Jag är en bitch. Japp, nu var det sagt. Fast jag är bara sån inombodrs. Utåt ser det bra ut.


Ett jävla spel för galleriet helt enkelt.

Werings födelsedagskalas

I helgen blev det många bravader, alla ägde rum hos Wering för där va det 22 år kalas. Årets roligaste fest (hittills). Alla hade köpt nått som handlade om sex eller nakna flickor... Han tog det rätt, som en pik=) dags att karln skaffar sig en fru nu. Men det är klart, i den här utstyrseln vetefan om han får nått napp?!



Efter sexspel och sprit blev det taxiresa till palace. Grymt kul! Elin och jag lurade av en stackars karl säkert 700 spänn i dom förbannade spelautomaterna, men är han så dum får han skylla sig själv. Vi är iaf sjukt bra på grodjakten och gav tillbaks en slant till den nyblivna fattiglappen.



Krille gjorde allt han kunde för att få med sig en hel flaska bacardi ut från palace, gick, stel som en pinne då han smidigt stoppat in den innanför tröjan...och det gick bra sen eller?!
Träffade "dörrvakten", numera vet jag att han har ett namn - Frigge! Kanske dags att komma ihåg. Jaja, efter ett varv på Nortullsgrillen blev det efterfest hos honom. Kom hem på tok försent och mådde som en överkörd groda igår...



Nu ska jag snart åka ut och rida på nån stackars ny häst. Känner på mig att jag kommer ramla av för det var ju flera år sen sist. Då tog jag en jävla fart och hoppade upp-över-ner på andra sidan på min dåvarande häst Atalanta. Kraken, såg helt förvirrad ut!

På återseende. Nu ska jag återgår till att reflektera Bobbys mammas fängelsestraff i en uppsats...