Fitta vs. tandrad.

Blev en riktig kanonkväll på trädgårn igår, även fast jag blev kallad för fitta ett antal gånger. Well, med den tandraden skulle jag hålla käften stängd och händerna på bordet! Jag vet inte om man kanske tänker annorlunda i Finland?!
Ida och Tommy hade nån ingående och mycket intensiv diskussion om metropolen Tving (?), så dit ska vi på upptäcksfärd i sommar. Jag är tveksam till att det kan vara mer intressant än kanske finspång. Men med humöret på topp och vinet i bagaget kan det säkert bli en av våra roligaste resor. Jag väljer att leva som optimist idag.

Mindre optimistisk är jag till att min rygg ska ändra färgen från kräftröd till något mera brun inom de närmsta dagarna. I förebyggande syfte smörjde jag in axlarna och nacken innan min solvistelse idag. Väldigt ointelligent att inte även smörja in ryggen. Jag har ett seriöst och mycket sexigt mönster uppe vid nacken nu. Jag ser ut som en röd och vit tavla målad av nån riktigt rik konstnär. Jag undrar om man kan tjäna pengar på sånt?

Idag har jag ävne övat på mina säljartrick. Blev av med en sadelgjord men inte mycket mer. Det gick med andra ordsådär. Dessutom rullade pengarna in i Linus kassa och inte min.

Dagens fråga? Tar en människa som letar burkar i soptunnor illa upp om man ger dem sin burk/flaska?
Henkes och mina diskussioner angående detta dilemma har varit många och djupa. Svaren är dock icke-existerande.

Nej det går inte! Jag ser ut som en gravid åsna i den...

MEN vad är det för fel på vädret idag? Vart tog allt det varma, soliga, mysiga och underbara vägen?!
Vaknade vid halv sju idag, låg och myste lite i sängen med världens bästa innan han var tvungen att åka till jobbet. Tittade då ut genom fönstret och insåg att jag gott kunde sova ett tag till.
Vaknade vid halv nio igen. Åt frukost, la ansiktsmask och har nu suttit och väntat på att frukosten ska sjunka ner i magen så jag kan ge mig ut på en löprunda. Men nu regnar det ju igen, så det verkar inte bli nått. Jag som var taggad.. Jaja, det får bli ikväll!

Igår åkte jag, Henke och Strumpan ut till Norsholm för att kolla på en bil till Henke som han kan köra crossen på. Världen är liten vill jag lova! Tyckte att jag kände igen mig mer och mer och helt plötsligt befinner vi oss på Linus föräldrars gård (?!). Anledningen till det var dock att vi hade svängt åt höger istället för vänster menade han som sålde bilen, så det var bara att vända. Kände dock igen mig igen och hamnade den här gången vid huset som Linus bodde i innan han köpte Millenium. Hur liten är inte världen? Och hur stor är chansen att Henke köper en bil av han som bor där nu? Sjukt.
Jaja, en bil rikare åkte vi glatt därifrån efter att ha prutat ner den till närmade halva priset. Ful som stryk är den, men vad gör det?! Ingen rost och Don är ju en hejare på att lacka!=)

Igår träffade jag Tommy för första gången på nästan ett år. Kändes dock bara som vi inte setts på en vecka. Tror våra käftar gick i ett hela tiden! Tog en fika på wayne´s (stavas?), sen gick vi en promenad och sen en sväng på stan. Letade skärp till Tommy, vilket tog en evighet. Varför hittar man alltid det snyggaste skärpet eller vad man nu ska köpa i den SISTA butiken man går till?! Han bliev iaf ett skörp rikare. Själv spanade jag in en fin klänning som jag skulle kunna ha på Jennies och Kents bröllöp i sommar. Provade den dock aldrig och Tommy menade att jag var dum. Idag håller jag med honom, men tror ändå att jag hade sett ut som en årsna i åttonde månaden i den! Dessutom planerar jag att spendera en hel del pengar på kläder i Götebrog nästa helg. Där har dom säkert också fina klänningar=)
Det är tur för mig att jag lever med en människa drar in relativt mycket pengar varje månad och dessutom är villig att låna ut dem till mig. Nåja, inte bara låna, en hel den går ju faktiskt inte tillbaka till hans konto. Men det är hans val och jag är honom EViGT TACKSAM! Annars skulle jag, som Tommy sa igår få leva på nudlar och billigt ris resten av livet. Ikäldd trasor skulle jag även vilja tillägga...

Idag drar NIHS igång. Ska ner och stå i kiosken några timmar, dock bara mellan ett och fyra. Ganska skönt. Ska försöka komma hem skapligt ikväll så jag kan springa då istället.

Imorns blir det trädgårn med nära och kära, vilket ska bli kul och mysigt.

Well, I´m back!

fattig som en kytrkråtta

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! Varför kan jag inte få min lön i tid?! Jag lämnade in tidrapporten i TIDIGT skede och sen är det väl inte mitt fel att den som betalar ut lönerna inte tittar i sitt fack förrän igår, eller? Så nu får jag lönen i juni, när jag MINST behöver den. Fakk.
Om två veckor ska vi till göteborg, jag KANSKE hade kunnat behöva pengarna då...OOOOHH jag blir så trött!
Det blir till att låna av Henrik igen. Det är ju tur att nån av oss är rik iaf...
När får man tillbaks skattepengarna?!

Ska snart ut på mitt förhoppningsvis sista styrelsemöte. Ska prata med Gertrud och se hur vi ska gå tillväga. Har varken intresse eller engagemang till att sitta kvar.

Ska prata med Alexandra med idag. Hon ringde igår. Kanske ska börja rida Mirac igen, men endast 1-2 ggr/vecka. Får se vad vi bestämmer. Hon har ju sån tur med alla som hjälper henne hela tiden...

Tävlingar i helgen igen. Ge mig helg! Ska spendera varenda sekund därute tror jag. På fredag kan det dock bli så att jag sviker för en runda på trädgårn. Vi får se hur det blir, vilka som vill gå och så.... Lovade ju även att va ute på tävlingarna på kvällarna så hu det nu ska kunna gå ihop sig vet jag inte.

NHPS

Onsdag: Sista dagen på min vfu, både skönt och lite tråkigt. Det var många förfrågningar om jag kommer på deras skolavslutning, så det ska jag väl försöka göra om det inte krockar med Alexanders student förstås.
På kvällen träffades jag och Marita i stallet kl halv sex för att ställa i ordning allt godis inför helgens tävling. Men till vår fasa och vrede fanns det inget tält som VI BLIBIT LOVADE 100 GÅNGER! Svor och skällde lite och skulle tillslut få ett tält. Vi väntade och väntade och efter två timmar rök det ur öronen på Marita så det var bara att åka hem till henne och hämta Cavallos egna tält. Vid den tiden var vi ganska trötta så när vi tappade tältskrället och alla pinar i backen utbrast ett hysteriskt asgarv under fem minuter innan vi prkade plocka upp allt igen.
Svor lite till på vägen tillbaka och ännu mer när vi lastade ur det ur bilen. Fick iaf hjälp av Matilda och Elin att sätta upp det, TACK! Vid 23.00 var jag äntligen hemma och godiset var inne i tältet, men inte uppackat.

Torsdag: Skulle träffa Marita och Matilda kl åtta, men ingen var där så jag kollade lite på framhoppningen som var en enda röra, eller eventuellt ett stort skämt. Vissa människor borde ju inte rida!
Vid hal nio hfick jag lite panik över att ingen hade komit så då började jag packa upp godiset själv. Vid nio kom resterande av patrullen och kl tio var allt uppe så vi kunde slå upp portarna.
Resterande av dagen spenderade jag mestadels tillsammans med Elin på tänvligsplatsen. Köpte glass och bjöd Linus med, kollade på tävlingarna och brände oss i solen. Så som det ska vara!

Fredag: Jobbade mitt första pass i kiosken (var egentligen ledig både onsdag och trosdag), segt som satan och lycklig som få när Elin lyckades dra mig ur tältet. Tittade lite när Emelie red Mbrahma, snackade skit med Linus och umgicks med mackor och cola.
På kvällen kom Ida hit. Vi drack vin och lagade mat. Jag som var aningens trött blev full på ett glas vin. Det kallar jag EKONOMI! Sjukt gott fruktvin drack vi iaf. Vid 23.00 däckade vi codk ihop båda två. GODNATT!

Lördag: Var ute och sprang på förmiddagen, var riktigt tugnt igår. Åkte ner till tävnligarna vid ett kanske, hjälpte Sandra lite i stallet, pratade skit och planerade en resa till Falsterbo i sommar.
Vid tre åkte jag med Linus till hans föräldrars gård för att mjölka kossor. Vet inte om jag var till så mycket hjläp dock. Kan bero på att jag är livrädd för kor och dessutom hade på mig ett par stövlar i storlek 41, så det tog an kvart får mig att röra mig framåt. Hade btw en sjukt snygg blå overall på mig=) Haha!
Första kvarten stod jag mest vid sidan och tittade på, fick pilla lite på mjölkmaskinerna osv. Sen tuffade jag till mig ordentligt och vågade båda mata och klappa kossorna samt skrapa bajs, äckligt! Matade kalvar som inte ville äta med. Skulle velat se mig själv när jag jagade den inne i boxen för att få i den lite mjölk.
Sista stunden i väntan på tvättmaskinen eller vad det var spenderades åt skitsnack och åt att lösa diverse problem i våra liv.
Well, summan av det hela blev att jag inte är riktigt lika rädd för kossor längre samt att den dagen jag och Henke eventuellt flyttar till Hula Gård blir det att behålla kött och klappkossorna. Mjölka kor två-tre gånger per dag ligger nog inte i mitt intresse trots allt, haha!

Söndag: Tog en långpromenad i morse, var riktigt skönt. Har sen lagat mat och läst en bok om ADHD till seminariet på onsdag. Nu ska jag åka ner till stallet och styra lite.

Jag vet inte var lögnen tar bäst....


nedräkning

Snaart, snaaart, snaaaaaart klar med hemtenta, reflektionstext och all annan skit som ska in innan jag kan ta SOMMARLOV.
Skrivit färdigt reflektionstexten nu. Utvecklingsplanen skrev jag klart på praktiken idag och hemtentan är så gott som klar. Bara lite smårfix kvar. Ska ta tag i det alldeles strax!

Det värsta är inte känslan utanpå... det är inuti...

Lång helg i helgen. Jojjomensan! Är tävlingar på Åby, jag ska vara där och dra ett litet strå till stacken. Dock bara ett litet, jag har nämligen funnit det roligt att utnyttja.
Min själsfrände och älskade pojkvän ska åka till Lofthammar om nån snäll själ lånar ut en bil till honom. Han sålde ju silverfaran i helgen, så numera åker han min vita, dock inte så farliga, fara.

1 dag och 2 veckor kvar.
Jag räknar ner....

Lögner är inget jag värdesätter. Varken, nu, då eller senare....


Vi hade iaf tur med vädret

Fuck this. Fuck you...

Jag har så jääävla mycket att göra! 2. dagar och 2 veckor kvar till sommarlov dock.
Well, jag är iaf i princip klar med hemtentan.
Fuck den med.

I lördags, firmafest på EVM. Mycket fylla, mycket roligt. Startade upp med paintball, jag var dock inte med pga ryggen. Tur det, Cissis blåmärke igår slog alla rekord. Jävel, vad stort det var!
Grilla på altanen, leka lekar, skrattade så jag grät. Pratade skit med allt och alla. Diskuterade flirtar med Martin, samt fick en liten flicka att börja gråta. Det kan jag dock också bara skratta åt.
Lördagen var allt som allt KANON!

Igår, upp och hoppa kl åtta. Mysa i soffan och kolla på Greys. Sen bort till Don och Evelina, spana in deras båt som vi ska följa med ut i i sommar. Pussas lite med Sherie, deras skendräktiga och tokiga hund.
Sen hem, slappa i solen, käka hämtmat och mysa lite till.
På eftermiddan, färga håert. färgen fastnade såklart inte (oväntat...) så det blir att göra om nästa vecka.
På kvällen, ut till Sebban och Cissi och grilla upp det som blev kvar i lördags samt kolla på best of Wipeout. Skrattretande roligt!

Bokat första helgen i juni. Göteborg tillsammans med Cissi och Sebban. Ska bli jätte kul!

På Tosdag fira tillsammans med Ida och en hel del vin att vi inte behöver se fler barn på hela sommaren! Och om jag mit förmoda skulle råka springa över något barn ska jag blunda HÅRT!

Länge leve sommaren, jag, Ida och vinet!

Pris för världens mest effektiva på två dagar går till...?! MIG!

Phu! Tar en paus i mitt för tillfället, stressade, fullspäckade och upptagna liv. But I like it!
Igår hann jag med en hel del. Började dagen med att inse att grannens katt var sjuk. Kissade tre droppar och dom dropparna innehöll endast blod.
Åkte till praktiken, genomförde samarbetsövningar med klassen som gick felfritt=). Började ringa till kattens (Norris) bortresta ägare. Bestämde att jag skulle åka till veterinären med katten.
Hade en lektion till... Började ringa veterinärer på lunchen - lunchstängt.
Hade en engelska lektion, började ringa till veterinärer igen. Ringde till ALLA i Norrköping, INGEN hade tid, men påpekade dock att katten kunde vara död inom ett par timmar och att jag var tvungen att träffa en veterinär IDAG. Få den ekvationen att gå ihop om ni kan?!
Ringde till Jägarvallen, Djurdoktorn och Valla i Linköping. TIll Valla skulle jag återkomma efter fem för att se om dom fått nått återbud. Annars hade dom tid på Jouren efter kl 20.00.
Fixade klart på praktiken och åkte hem för att se om det lilla livet levde. In kom en trött och seg kisse som inte kunde kissa alls längre. Rikde hysterisk till Valla och fick en akuttid på momangen!
In till stan, låna pengar av mamma samt en resebur, hem hämta katt och sen till Valla. Fort gick det! Fick komma in på en gång. Urinstoppet hade tack och lov släppt på vägen, handduken var lite nerblodad och kissadpå. Fick med oss smärtstillande och antibiotika hem samt diagnosen infektion i urinblåsa och urinvägar samt urinträngningar.
Väl hemma, trycka ner piller i kissens hals, vilket inte alls uppskattades. Sen till gropen med Henke, Sebban, Cissi, Danne och Tina. Jag, Tina och Cissi kände nån samhörighet med Desperate housewifes där ett tag:P
Stressa hem igen, för att hinna till apoteket och ta ut antibiotikan till kissen. Kom TVÅ minuter försent. FUCK! Möttes dessutom av den mest otrevliga receptarien på den här sidan jordklotet. Kör upp nått....!
Hem igen och planera lite för dagens lektioner.
SOVA!!!
Imorse, upp och hoppa, äta frukost, fixa och dona och sen bege sig. Rätta böcker och skriva underlag för utvecklingssamtal. Sen lektion - matte. Sen apotektet på rasten och sen IUP och en massa redovisningar och dokument som skulle fyllas i. Rastvakt, dubbelt. Frös i en halvtimma, sen in. Skriva färdigt utvecklingsplan. Rätta fler böcker - HEM! Trycka ner oralpasta i kattens hals. Ännu mindre omtyckt än tabletter, det är oralpasta lite här och där nu.
Fortsätta skriva på hemtentan. Möte på stallet, skriva mer på tentan, trycka piller i kattens hals. Nu sitter jag här och snart ska jag skriva igen.

Well, jag är ju effektiv iaf;)

Kattjakt

I lördags åkte jag, Henke och Ida till Biltema för att köpa diverse nödvändiga och mindre nödvändiga saker. Några pengar fattigare och några saker rikare åkte vi sen till Provencale och åt vedugnsbakad pizza. Var otäckt gott! Sen körde vi hem Ida och på vägen hem till oss fick jag för mig att vi skulle åka till mamma och pappa, vilket nu i efterhand var tur att vi gjorde...
I fredags försvann nämligen en av mammas katter helt spårlöst och dom hittade den inte trots flera eftersökningar. Efter lite fika där på eftermiddan la jag dock fram förslaget att jag och mamma skulle gå en sväng och leta samt knacka dörr ifall det nu skulle vara så att katten satt inlåst i någons garage eller förråd. Grannens katt har nämligen suttit inlåst i SEX DYGN i en annan grannes garage.... Mamma hade dock ingen lust, eftersom hon ansåg att dom hade letat överallt, men till sist övertalade jag henne.
Sagt och gjort. Vi letade och ropade innan vi började knacka på hos folk. Alla var vänliga och öppnade både förråd, garage lekstugor etc för att hjälpa oss. Dock ingen katt så långt ögat kunde nå. Till slut var jag så kissnödig så jag trodde jag skulle dö, men då var det bara ett enda hus kvar i det kvarteret, så det fick bli det sista. Knacakde på, men ingen öppnade. Suckade högt för oss själva och sen ropade mamma lite uppgivet på katten och vi fick ett hysteriskt vrål till svar uppifrån en gran. Först trodde vi inte att det var vår katt, för ingen av oss har nånsin hört honom låta så.
Mamma sprang efter Henke så han kunde klättra upp och kolla. Men när hon hade gått fick jag lite ångest och var tvungen att klättra upp och titta. Och mycket riktigt, i ett fågelbo, högst upp i en sjuhelvetes hög gran satt den stackars katten. Trött, chockad, full av kåda och hungrig efter över ett dygn i granen.
När jag tagit mig samman insåg jag att hela granen svajade nått enormt och fick panik! Frågade mig själv högt varför jag klättrar i granar när jag är så sjukt höjdrädd?! Henke kom dock efter vad som kändes som en evighet, så han fick klättra upp och ta emot katten och sen langa vidare ner till mamma som stod på marken.
Min resa ner var väl inte den mest graciösa, men ner kom jag. Sönderriven och jävlig av alla grenar, så mamma fick bjuda på ett par nya strumpbyxor. Jag hade ju förresten världens bästa kläder på mig för att klättra i gran - strumpbyxor, ett långt linne, mammas jacka och ett par ballerinaskor. INTE att rekomendera! Dock gjorde jag min mamma väldigt glad så det gör inget!
Hade vi inte åkt dit hade nog kattkraken suttit kvar än...

Utv. samtal/utv.störda föräldrar??!

Pust och stön! Första dagen ev del två på praktiken och det blev ingen mjukstart kan jag lova.  Lektioner 8.15-13.30 och utvecklingssamtal 13.30-17.30. Mitt huvud dunkar en aning nu, det kan eventuellt vara i takt med "jag vill bo i en svamp" som min för tillfället mycket irriterande sambo går och sjunger på.
Utvecklignssamtal är förresten något jag måste öva på. Eller inte samtalet i sig, utan min otroligt KORTA stubin gentemot föräldrar som är helt blåögda! Jag förstår inte var alla (eller, de flesta) lärare för allt sitt tålamod ifrån? Det måste vara år av träning. Jag är nästan säker!
På ett av samtalen blev jag faktiskt bebissugen när föräldrarna hade med sig sin två veckor gamla son. Så bedårande sööööt!!

I helgen blir det ev Loftahammar en snabbis på fredag och sen blir det att dela en bag-in-box tillsammans med Ida i den förhoppningsvis varma solen. Bag-in-box är en bra reparation av själen efter en veckas praktik, eller ja tre dagar. Efter fler dagar krävs det mer än så.

Träning både i förrågr och igår. Har extrem träningsvärk i arslet idag. Hade ändå planer på att ge mig ut och jogga lite för att få det att släppa, men just nu gör min mage uppror, så här springs det inte långt. Korv med bröd var visst inte vad den önskade sig idag.

Alexander flyttar hit efter han tagit studenten i sommar. Ska bli kul!

minuspoäng

Imorse tog jag mig bara inte upp ur sängen. Låg och snoozade fram till nio, alltså ingen dramaverkstad för min del. Ida och jag får gå på igentagning istället.
Hade då planer att göra den här förmiddagen effektiv genom att skriva hemtenta. Insåg att jag inte har nån metodlitteratur, så då blev det att söka efter det och nu har jag nog sökt runt efter en hel del konstigheter på olika sidor och jag har hunnit skriva fem rader på min tenta. Det blir inga vuxenpoäng för den här förmiddagen iaf!

Inatt VAKNADE jag av att Henke snarkade. Ni kan ju förstå hur det lät?! Kanske inte konsigt att jag var trött i morse...

Ska iväg och vara hundvakt åt min systers supersöta valp sen. Efter det blir det träning med Ida och sen barnkalas. Ebba, min systerdotter fyller nämligen 10 år idag. Grattis!

NU ska jag skriva några rader till o mdet vill komma utnå gra bra rader från min hjärna. Idag känns det som att den befinner sig i nån form av dvala...

Ge mig sommar NUUUUUUUUUUUUUUUU! Det regnar ju för faan ute=(

Träningsdax efter två månaders "vila"

Idag tog jag tag i träningen på riktigt igen. Den har fått ligga lite på is ett tag pga praktik, häst och ryggont. Ryggen gör fortfarande ont, men jag antar att det bara är mina trötta och otränade muskler som säger sitt. Fortsätter dom och gnälla om en vecka eller två får jag väl ta en tripp till christer igen.
Idag har jag iaf införskaffat en ny träningsdagbok samt ett GOTT (hör och häpna) vaniljvassle. Så nu vore det väl f**n om det inte blev som jag vill.
Igår sa jag ju ifrån om hästen med, så nu är träningen min "enda" fritidssysselsättning. SKulle vilja träna med Henke och Sebban, men vet inte om jag är beredd att byta gym. Ska iaf gå en provvecka tillsammans med Henke uppe på Nordic.

Föreläsning idag. Fyra människor med olika funktionshinder. Intressant, även om jag somnade vid den sista. Suck.

Imorn är det dramaverkstad (varför?) och på onsdag börjar praktiken igen. 11 Dagar kvar, hoppas dom går FORT!

Nu ska jag nog titta lite på Grey´s eller gå ut till Henke och vara i vägen lite=)
Min underbara pojkvän!

Söndagsduktig

Nu har jag skicakt in min vfu-dokumentation samt skrivit fördigt och skickat in en komplettering som låg och skräpade. Så nu känner jag mig riktigt duktig! Ska snart åka ut till stallet och rida Mirac. Känner att jag har tappat suget lite. Får se vad som händer med det.

Igår var Elin och jag på Trädgår´n och drack vin och hallondrinkar samt pratade skit och samhället och alla som hör därtill. Vid halv elva - elva höll vi dock på att frysa arslet av oss, så Henke fick komma och hämta oss. Sen fick vi nån smart idé om att åka till bilträffen som var igår. Det var ju inte varmare där kan jag lova, men det var kul att träffa Thomas, om dock väldigt kort.
Elin och jag konstaterade dock snabbt att det här med bilträffar var roligare när man var 16 år.

Träffade Elias på Trådgår´n precis innan vi skulle gå. Han skröt lite om sina 7 lediga veckor i sommar, men då bräckte jag honom med min 10 eller vad det nu blir. Haha, han planerade då att ta ut ännu mer semester, för han ville vara värst=)
Btw, så längtar jag till sommaren mer nu än på mycket länge. Elin ska för en gång skull ha semester så jag antar att det blir hon, jag, Ida och en del annat trevligt folk nere i Arkösund hela sommaren. Me like!
På tal om Arkösund så träffade jag även Tanka igår. Alltid lika trevligt. Då känns det lite som sommar faktiskt.

På onsdag går jag ut på min sista praktikperiod, iaf för den här terminen. Det ska bli skönt att få det överstökat även om jag inte alls ser fram emot att vara på en mellanstadieskola i två veckor till.

Nu ska jag se var Henke och Alex tagit vägen. Dom skulle lägga plattor, men om jag känner dom rätt gör dom nått helt annat!

Och diplom för världens bästa flickvän går till mig!

Nu är jag hemkommen från en dag fylld av sand, värme, svett, gap, skrik, motorer, crossar etc.
Henke har kört en endurotävling i Finspång och jag var där och kollade. Gick ganska bra för honom, men han var riktigt trött sista varvet.
Kim, Henkes kusin som kör på elitnivå, fick en taskig start och kom iväg allra sist långt efter de andra, men slutade bland de 20 bästa av totalt 71 lag. Inte illa!

Igår var vi i Loftahammar på 80-årskalas, så nu har jag träffat halva Henkes släkt på en och samma gång. Eloge till mig!
Var ute och gick en sväng på deras marker med. Tänk om man bodde där=)

Ikväll ska jag och Elin till Trädgårn. Blir ev. nyktert för mig, beror på hur sliten Henke är, eller om han orkar åka in och hämta mig ikväll. Vi får se. Trevligt ska det bli iaf.

Nu fixa kött och sen grilla. MYS!