Piller är min räddning

Penicillin av olika sorter, underbara piller! Man blir pigg, glad och lite förvirrad (lite mer än vanligt).
Vaknade upp i natt, stressad och jätterädd. Varför fick jag aldrig nått svar på, drömde väl om jättehemska spöken. Var dock något sånär normal igen när jag vaknade imorse. Har påpekat nån gång tidigare i mitt liv att jag är mörkrädd, nu är jag det på riktigt. I mörkret gömmer sig massa faror...

04.40 i morron/i natt åker mamma och pappa till paris. Väck mig inte! Ensam en vecka, skrämmande! Jonna har iaf lovat att va med mig nästa helg, tack! En barnvakt... kan jag behöva!

Tullinge imorn, på tok för tidigt. Sova i bilen på vägen upp. Tur att Sabina och Emm ska med.

Nu ska jag sova och drömma om rosa porrlurv!

godnatt.

Huh!

Attackerad av en nattfjäril! Hjärtklappning och skrämande tankar. Bits dom? Äter dom människor? Dags att jag går och lägger mig nu innan det kommer in lejon genom fönstret också...


Kan man få hallucinationer av pennicilin?

Jag trort.

gnällig idag du!

Jösses, står knappt ut med mig själv. Gnäller över allt, precis allt! Som en hungrig liten bebis, fast lite värre. Fy! Skamligt.
Det gör ont i hela kroppen framförallt huvudet (kanske man ska vara glad för...bevisar ju att det finns NÅTT där inne iaf)... Heja huvudvärkstabletterna!!

Travade iaf iväg med min mamma på stan ett varv förut. Jag var trött, gnällig, sur, hungrig mm. och av nån konstig anledning får jag alltid sånna hemska skrattanfall när jag mår så. Så även denna dag. Fick syn på en tjej... vet inte om hon rymt från Saltängen eller om det var maskerad i stan, men hennes utstyrsel fick mig iaf till ett utbrott. Inget tyst utbrott...jordens skrattanfall! Stackars flicka...tror hon fattade att jag låg dubbelvikt och skrattade åt henne. Mamma skämdes brutalt. Men vad gör man? Instängd här i snart två veckor, med mitt enda sällskap pennicillinet och den tokiga katten. Honom fick jag också ett utbrott på förut, men inget glatt utbrott, snarare ett jag-sliter-av-dig-pälsen-om-du-fräser-åt-mig-en-gång-till-utbrott.

Det kommer säkert ett utbrott till innan den här dagen är över.


Tyra Banks - superkändis men fortfarande jordnära.

Låg och halvsov i soffan förut och hade tv:n på. Kikade lite då och då och lyckades vaka upp mitt under "The Tyra Banks Show". Vilken jordnära, ärlig och rak människa. Lyckades se hennes show igår med när det handlade om människor med dålig kroppsuppfattning mm. Där bland fanns det en liten tjej, 15 år tror jag som ansåg sig själv vara tjock, viket hon långt ifrån var. Den lilla tjejen åt knappt nått alls, sprang som en antillop och gjorde minst 1000 sitt up´s VARJE dag. Orka det då... Det lite små-komiska var att hon strävade efter att se ut som Tyra eller Beyonce. What? STOP! Antingen har jag fått allt under träskon annars är väl dom mer kända som lite "småkurviga", dock utan att vara en snudd på tjocka. Well, well, efter att den lilla flickan insett att hon vägde minst 5-10 kg för lite för att komma upp i deras storlek slet Tyra upp tröjan och visade sin mage som hängde över byxorna som på precis vilken annan människa som helst. VILKEN annan superkändis skulle göra så? Ingen mer än hon. Creds.

Dagens avsnitt handlade om bröst så när jag vaknade till var det bröst och bh:ar överallt. Vad har hon nu hittat på? Det hela gick ut på att varje kvinna ska trivas med sina egna bröst (poäng till Tyra!). Det tjatades länge och väl om en massa bh:ar mm...jag somnade till en stund och vaknade senare upp till en syn av Tyra på tv iförd en kycklinggul pikétröja. Nu skulle det avslöjas. Eftersom det tydligen (jag är inte så insatt) har pratats mycket om hurvida hennes bröst är äkta eller ej tog hon tillfället i akt att visa för hela världens tv-tittare hur det ligger till... Hoppsan grabbar! Inte ens en supermodell har "perfekta" äkta bröst. Av åkte bh:n, ner åkte brösten. För att överbevisa alla som fortfarande trode dom var fejkade ultraljudade dom både hennes äkta bröst och en annan tjejs fejkade. Jag tycker hon är toppen! Rak, ärlig och jordnära trots att hon är en "superkändis" och har en karriär som modell i bakfickan. DÄR har vi en bra förebild för alla små anorektiska tjejer här i världen som itne gör annat än plågar sin kropp.

Midsommar och en massa mediciner

Midsommar började med skräckslagen klättring i mitt äppelträd letandes efter ännu mer skräckslagen katt, följt av tappad kedja på fyrhjulingen hos Emelies mamma, ett helveteskalas hos Mr Carvelid i torp och en lyckad avslutning i Simons förövrigt uderbara lägenhet som jag bara VILL HA!

Kattklättringen var mindre lyckad då jag är precis (om inte mer) lika höjdrädd som katten. Efter mycket om och men och ett par vändor upp och ner från trädet med tillhörande hysteriskt samtal till Walle hade iaf både jag och katten intagit säkerhet på fast mark.

Den tappade kedjan sotd Rasmus och Walle för. Full och galen fyrhjulskörning i Åbyskogarna medför tappad kedja, oljiga fingrar och borttappade karlar. Härmed ingen mer åkning för er del!=)

Därefter bra det av till torp. Galet mycket folk!! Fann en husvagn, en partyvagn (vill ha!), ett rent a tent-tält, en loge, massa bilar,  en full Malin skenandes med en stege, och en del norrmän... hur i hela havet kunde så många människor ta sig ut till vårt annars ganska lugna och okända torp? Frågan består.

Efterfest hos Simon. Då var det bevisat... fyra karlar får plats i en liten bubbelbadpöl. Väligt rart, haha! Medans pojkarna roade sig i badet roade jag och Emelie oss med en liten klädkupp vilket resulterade i nakna karlar och en stelfrusen tröja.

midsommardagen bar det av till Gryt. efter en oroväckande resa och sura medtraffikanter anlände vi på "Das Restaurang". Fyllde oss med mat och tillhörande sprit (alla utom jag och Simon som dagen till ära var chaufförer). Insåg när notan skulle betalas att en "simmnota" verkade bättre än nått annan just då=/ Huh! Fy för gryts restaurang.
Mot Gryts varv. Blev på vägen dit stoppade av mr blå-vit. " Körkort och nykterhetskontroll" hördes från utsidan av bilen när jag dragit så mycket i handbromsen så jag blev blå i ansiktet... "Det blir svårt du, för här är det ingen som är nykter" (Walle i ett nötskal). Jag var dock tack och lov nykter och simon likaså så färden fortsatte. Framme insåg jag snart att det finns fler människor än jag trodde som har mer pengar än vad som är bra för dom. JÖSSES! Randiga tröjor var även dagens "innegrej". Eller också är det nått som förekommer inom dom "rikare kretsarna"... Gölle gjorde snart klart för oss att om man ville ha en gratis drink var det bara att ge sig ut på dansgolvet, säga hej och sen var det mer eller mindre klart...!
Klart för nästa år är iaf att jag inte ska gå på pennicillin och den randiga tröjan är en självklarhet (mest för att se rik och världsvan ut).

Kort och gott en riktigt lyckad midsommarhelg trots bihålsinflammation och en massa mediciner.

nykter midsommar med bihålsinflammation

lyckat...verkligen. snor i halva hjärnan och inflammation i hela ansiktet + örat. kalas nina, toppen! käkar nu penicillin och panodil om vartannat samtidigt som jag proppar näsan full av nässpray. underbara midsommar. tänker iaf åka ut till torp, fast i år är väl chansen till nått springande i hagen inte så stor=) jag orkar inte! vilket jävla cenario om man tänker efter. patte först, jag efter sen kom johanna och po i full kareta. massa taggtråd, galna kossor, galen kvinna, sckräckslagen karl, kobajs i mänger och ett jävla löpande! haha, vi måste sett bra roliga ut.... men fy så arg jag var just då=)

nykter tillställning för min del ikväll med andra ord. jaja, kommer fömodligen ha galet kul ändå om jag orkar stanna ett tag. *hoppas hoppas*

tevlig midsommar!

det här gick ju fort..

så var man fast här då. inte riktigt vad jag hade planerat från början, men så blev det! that´s life.

värdelös dag idag, värdelös vecka om man tänker tillbaka. sjuk (bihålorna håller på att säga upp sig) och jobb på samma gång. insåg dock idag att det inte var nån bra kombination så sånt ska jag lägga av med. hoppas på att bli skapligt frisk till midsommar iaf. torp. hoppas på en favorit i repris=)

fyller ju år idag med ja. inte mycket att fira...ett år närmre graven. grattis till min moster med som också fyller år idag.

som sagt, nu är jag fast här, så på återseende!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!