svek, lögner och tillit

Det finns vissa saker man vill ha svar på. Saker man inte förstår, eller kanske inte vill veta nått om.
Men när dom frågorna dyker upp är man ändå där och gräver. För att såra sig själv? För att göra saker och ting värre än vad de egentligen är? Eller för att få reda på sanningen?
Alla söker sanningen. På gott och ont.
Men den här sanningen vet jag inte om jag vill veta...
Jag vet inte om jag vill såra mig själv så pass mycket...

----------------------------------------------------------------------------------------

Jag måste allvarligt talat städa idag OCH skura balkongen. Och så måste jag nog sola lite med.
Japp, det är vad jag ska göra idag.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Du var värd en smäll, kanske två. Vad vet jag?
Det gör ont, men på nått konstigt sätt finner jag det hela en aning komiskt...
Dock så finns det andra saker jag finner mer komiska.
Jag saknar lösning på dem...

Det är ditt val...

Om den dagen kommer, är jag den som ger dig mitt fulla stöd mot min vilja.
Om den dagen kommer är jag den som ler även fast jag kvävs bakom murar av tårar.
Om den dagen kommer tänker jag vara den som vinkar hej då, men jag vet inte för hur länge. För en tid kanske, eller för alltid. Jag kan inte svara på det...
Om den dagen kommer har du gjort ett val. Du har placerat mig i ett fack där jag inte vet utvägen.
Hade jag vetat slutet på sagan, kanske jag inte ens hade öppnat boken...

I´m alive

Det gick bra igår, jag ramlade inte av! Dock så blev jag lite skeptisk när mimmi snabbt sa att "epan är väldigt os'ker på hinder, så därför fick du rida honom".  Jag hann se en massa otäcka bilder framför mig där jag låg i en hög lband bommar och stöd med endast ett finger som stack upp. Men som sagt, det gick bra och Epan var duktig!

Idag ska Ida och jag ner på stan och spendera de pengar som nyligen kom in på våra konton. Sen ska jag iväg och tjäna ihop nya pengar. Sitta i bil fyra timmar när det är fint väder kanske inte är så kul, men det är bra betalt.

SKa inte rida Erbin idag, hon har gjort sig förtjänt av en dags vila. Imorn ska jag dock tvinga ut henne igen och förmodligen ska syster med och rida triton, kul!=)

Nu ska jag göra mig vacker, först sätta över lite pengar till H så han hinner få några innan dom tar slut=)
Puss och kram

sol och värme

Var uppe med tuppen imorse. Nån ny grej jag börjat med..går upp när H åker till jobbet (fan så töntigt det ser ut!). styrde och fixade lite här hemma, åkte sen hem till mamma och pappa och la mig i solen ett par timmar. Höll dock på att bli sönderbränd så gick in och la mig och vaknade lagom tills jag och emelie skulle åka till stallet.
Hästarna var trötta sen gårdagens runda på två timmar, så det blev lugnt. Skönt, inte ett enda bocksprång med andra ord!
Snart ska jag åka och rida häst nummer två. Det vore lite ironiskt om jag skulle ramla av på en gammal lektionshäst ikväll när jag suttit kvar på energiknippet varje gång hittills.

Lilla fröken Eklund....det är jag det.
Jag blir nervös.

God Morgon!

Idag är jag uppe med tuppen, eller H skrämde i princip upp mig när hans förbannade väckarklockor satte igång att ringa helt frenetiskt. Dessutom utropade han högt OJ VAD DU HAR BRÄNNT DIG PÅ RYGGEN! OCh då var jag ju tvungen att hopp ur sängen och springa och titta. Var dock inte alls bränd, antingen är han färgblind eller så försökte han bara få mig ur sängen.
Karlar!

Igår när jag som bäst låg i solen ringde Ida och menade att det var kris och undrade om jag kunde köra ut henne till Kömnevik så hon kunde ta vattenprover. Klart man ställer upp, så vi åkte. Riktigt fint var det där ute, där skulle jag kunna tänka mig att spendera somrarna. Sjötomt, jo jag tackar jag!

Var ute och red igår eftermiddag med. Fick nått feginsag och menade att jag inte alls ville ramla av på nått fält igår, men ryckte upp mig sen och fick fart på pållen. Råkade rida in på någons gård och när vi skulle vänta möttes vi av en traktor. Hysteriskt frågade vi en liten tjej om vi fick "akta oss för traktorn på deras gård?" Den lilla flickan kollade på oss med stora ögon och konstaterade rätt snabbt att vi nog var två förrymda idioter på två kängurus/älgar. Men hursom fick vi gömma oss för traktorn iaf.
På väg ner i skogen igen fick triton nått psykryck och förstörde min förhoppning om att min häst kanske inte skulle bocka så förskräckligt denna dag. Fel fick jag! Han fick igång henne rejält och sen var det bara att hålla sig och och be till gud om ett par byxor med kardborreband fastsatt i sadeln.
Får se hur det går idag. Jag vill nämligen inte dö idag heller!

Idag är det jag och H:s visakort. Jag undrar vad vi ska hitta på?! Spendera lite kanske. Fylla kylskåp och frys.
Vet ni förresten hur töntigt jag tycker det är när man skriver ut sin pojkväns/sambos/kärleks namn med bara en bokstav? Därför tänker jag fortsätta, just för att det är töntigt och alltid retar det nån!
Vuxet Nina. Bra!

I helgen blir det premiärgrillning hos mina föräldrar och så palace på det. Blir nog bra=)

Nu göra det jag är bra på. SPENDERA!

glassdag!

Det spökar här hemma! Det spelar ingen roll att jag stänger av boxern, den är ändå alltid på när jag kommer hem utan att nån av oss ens tittat innanför dörren.
Skumt!

Nått som är ännu mer skumt är väl att det var ett hejdundrandes pådrag här utanför i natt och vi inte märkte ett skit. Tydligen var det en misstänkt rörbomb som hade hittats. Som tur var blev ingen skadad och bomben (den misstänkta) srpängdes sedan ute på kungsängen efter att bombtekniker från sthlm varit här och hämtat den. Skönt att vi slapp bli evakuerade, det gäller att bo i rätt hus=)

Var ute och red på Erbin imorse. Kom dock inte så långt pga den kvinnliga plågan - mensvärk. Efter idag är jag säker på att det inte är så farligt att föda barn!! Min lilla häst skötte sig iaf även om hon tyckte det var tråkigt att bara skritta en sväng. Får röra mer på henne imorn.
På söndag ska vi förresten iväg till seminstationen och ev. betäcka henne. Ska bli så kul med en liten hästbebis!=)

Nu disk och mat i väntan på karln som envisas med att jobba över.

Jag har ätit glass och solat idag förresten. Premiär!=)

citat...

"Ditt psykfeta fitthuvud".... Nått som Emelie skrattade högt åt en bra stund. Själv ville jag hugga huvet av hästen (Soda) som sprang omkring hysteriskt i hagen brevid oss när vi red förbi.
Red ut på Erbin för första gången idag. Tur att Emelie var med och att jag hade Julias säkerhetsväst, annars hade jag nog knappast vågat.
Det var kanonfint väder och hästarna skötte sig kanon. Bara Erbiin som busade en del, men så länge hon gör det för att hon är glad kan hon få busa hur mycket hon vill. Hon är nästan lite söt när hon piper iväg.
Höll dock på att ramla av pga skratt på vägen hem när hästarna fick för sig att dom inte kunde gå i vatten längre utan var tvungen att hoppa över, vilket vi inte alls var beredda på och hängde som både ett och två segel uppe i sadlarna.
Underbar dag i stallet hur som helst! Är så skönt att rida "på riktigt igen", att ha nått att satsa på, nått som man vet kan bli riktigt riktigt bra! Erbin kan bli så bra, ännu bättre!

Kom hem från IKEA för ett tag sen. Har kramp i huvet efter alla val vi gjort. Men det blir nog bra när vi får upp det. Just nu ligger allt i en hög på golvet, vi är trötta och 3500 kr fattigare. Jag funderar på att krypa ner brevid H under täcket.
Du gör mig så glad!

Blev sjukt glad när jag kom hem med. Fick jobbet i safariparken! Så i helgen blir det introduktion osv. Fan så roligt det ska bli! Får dessutom jobba med riktigt bra folk, vilket inte gör det hela sämre.

Nu är det natt för min del. Mina ben krampar.
Godnatt!

Världens bästa?

Så! Nu är det klart. Har tvättat tre ton tvätt och städat bort (ev sanerat) 14 kilo damm hemma. Den som ens ågar kliva över dörrmattan med sina skor nu får börja planera sin begravning fort.
Fint blev det iaf!

Lurade nyss Ida att vis kulle gå till Nutilus, men sen kom jag på mitt i all röra att jag inte hinner eftersom jag snart ska va barnvakt. Stackars Ida! Får se om vi hinner ikväll kanske.

En viss Karlsson gav mig magont igår. Han menar att jag var orolig för honom. Skulle jag aldrig bli=) (Skulle iaf aldrig erkänna det för honom).

Ikea i veckan. Två viljor, 14 olika förslag. Haha jösses. Vi kommer bli osams=) Får muta honom med något...

Erbin gick så sjukt bra igår! Allt gick kanon överhuvudtaget, tills vi skulle hem och den lilla damen bestämmer sig för att frysa fast tio meter från transporten och sen envist slänga sig bakåt då och då. Mitt tålamod sattes på prov ett tag, men in kom hon.
Imorn ska jag sätta livet till. Emelie ska följa med mig till stallet så ska hon få låna triton och så ska vi försöka rida ut så vi får upp nån kondition på Erbin nån gång. Dock så hittar vi inte i skogen så vi får se hur det går...eller om vi ens sitter kvar. Det kanske blir till fots hem utan häst. Vem vet?

Nähe, om jag skulle duscha kanske.
hej hopp

Vart går gränsen?

Nu mina damer och herrar sitter jag och smider elaka planer gentemot mina grannar.
VART går gränsen för tillåtet grann-mord? Det måste väl ändå vara när köksbordet hoppar omkring som en tonåring på sin första fylla! Och i så fall är det idag och grannen under oss kan börja planera sin begravning jävligt fort!
Det blir grannen eller köksbordet ikväll.

Småkär

Gick asbra på kursen idag. Tom lastningen gick utan problem. Duktiga, lättlärda lilla (?) häst! Imorn ska vi tillbaks och bättra på det hon lärde sig idag, sen blir det igångsättning ordentligt. Mette har varit snäll att låna ut triton och soda till mig så jag själv får rida hur mycket jag vill men så jag även kan ta med mig kompisar så jag får ut Erbin i skogen. Ska bli riktigt kul att få igång henne, särkilt till sommaren. Jag är nog lite småkär i min fina lilla häst. NU ser hon ju ut som en riktig häst när all vinterpäls åkt av med.

Frida hade tydligen lagt ett gott ord för mig på safari.=) Jag tackar, bockar, väntar och hoppas!

Gud så skönt det är att va ledig. Hade glömt bort hur det känns. Ska hem till po snart. Vi ska äta srkäpmat och kolla film. Passar mig utmärkt idag.

Jag gillar inte skolan och jag vet inte om jag gillar att jag ska jobba som lärare resten av mitt liv heller. Funderar starkt på att göra nått annat i höst. Får ju ändå tillgodoräkna mig dom här två åren om jag skulle ångra mig i framtiden.

Toppen!

Godnatt!

Brände på min 30 mil bra idag, gick på 3 och 45 med tio kunder. Hegga får börja akta sina rekord=) Var i stan vid 19 och hemma 19.20. Bra tömning!

Har varit och fikat med Ida nu. Mallet svek oss för en middag hos Antons föräldrar. Kan inte klandra henne, jag hade gjort samma sak.

Nu ska jag sova. Ska va på kursen mellan 10 och 18 imorn så Mette hämtar mig 09.30, Ska sova ända fram till 08.30, MINST! Nu när jag äntligen slipper höra två väckarklockor 06.16 på morgonen!
Men det är lite tomt minsann.
Saknar dig nog lite, fast du driver mig till vansinne;)

Godnatt. Nu ska jag ta ut min skönhetssömn. (det blir lagom om ni väcker mig till midsommmar!)

lång väntan

Jag har ett nytt mål i mitt liv. Jag ska bli så pass stark så jag orkar få ner Henke. Tänk om jag skulle börja styrketräna kanske?! Än så länge ligger jag lite i underläge så att säga...

Jobb snart. Hade sett fram emot att va ledig tor-sön men icke. Kan inte säga ifrån när klasse ringer och dessutom har jag gått och blivit pengakåt på riktigt! Ska åka lite tidigare idag med så jag är hemma senast sju. Sen bli det fika med Mallet och ev Ida.
Anton kanske ska jobba på mitt jobb med. Det vore roligt så jag har nån att terrorisera om dagarna i packen.

Var på jobbintervju som djurskötare i safariparken igår. Hoppas hoppas att jag får det. I så fall blir det mitt fjärde jobb. Hur ska det gå?! Får svar på onsdag. Fy vad långt det är till onsdag.

Blir själv i helgen. H åker till L-hammar och lämnar mig. Själv ska jag ju dock på kurs hela helgen så jag sitter väl inte i sjön iofs. Ska träffa Po imorn med. Kul! Länge sen.

Nej nu åker jag till jobbet. Ju fortare dit desto fortare hem.

---------------------------
Det är sant.
Jag tycker om dig...
Jag är kär i dig...
Jag älskar dig!

Personligt rekord?

Jobb på Sardus igen snart då. Kör kort runda idag, vilket innebära att jag slipper åka över finsåpng-skärblcka på vägen till motala. Borde va hemma senast kl 21. Åker nog ner lite tidigare i hopp om att komma hem tidigare. Hoppas packen är klar bara!

IDag var jag och Malin på HELA 1.5 föreläsningar. Tjoho! Det måste vara nån form av personligt rekord från vår sida. Ska gå på en hel på fredag med. Imorrn hinner jag inte, då är det arbetsintervju. Hoppas, hoppas jag får det!

HAr så dåligt samvete mot mette. HAr inte hunnit med erbin de senaste tre veckorna pga allt jobb. Ska dock med på kursen i helgen och sen SKA jag ut tre grr/vecka. Min stackars hjärna behöver den avlastningen.

Det är väl inte så konstigt att jag reagerar som jag gör egentligen.
Jag har varit med förr. Sett det förr, med egna ögon.
Jag är inte blind. Jag ser när tendenserna finns.
I och med då lärde jag mig att se allt.
Men som sagt. Det är inte så konstigt.
Inget konstigt alls...
Jag försöker bara skydda mig.

Nu boka tvättid. Sen jobb.

Massa på "att-göra-listan"

Tjoho!
Bokat och klart.
Takida nästa fredag!=)

Jobb idag. Skönt med lite kunder, vilade upp mig med en bok i soffan. Kanske kan göra samma sak imorn, men chefen skulle komma in och jag vill inte bli smittad av honom när jag precis har blivit av med skiten själv. Skulle jobbat torsdag med, men då är det arbetsintervju på mitt fjärde jobb. Haha, jag kommer dö av allt jobb!

Fikade med Mallet ikväll. Hon är världens bästa fikerska och skitsnackerska, haha! Sånt behöver man ibland. Fan vad vi hatar skolan!

Onsdag ska jag träffa Po. Se om hennes djur klämt ur sig några ungar än. Vore så mysigt! O så fredag träffa Sara. Helgen blir kurs med Erbin. Intressant, roligt och lärorikt!
Kalas med, Oscar fyller 16.

Jag hatar att veta mer än jag borde. Nu gör jag det ändå och jag vill varken undanhålla nått, svika nån eller såra nån. Vad gör jag då då? Nått fel blir det ju hursom...

MItt nya liv har startat och jag klarar det så j*vla bra! (dag 1, haha!)

Old memories

SItter och tänker tillbaks på när jag var liten, på hur lätt allt var. När det största problemet var vem som skulle kunna ta hand som sköthästen när man var sjuk.
Det var jag, Elin och Lollo.
Jag saknar den tiden. Jag saknar ER!
Nu är vi stora, spridda på varsitt håll, lever egna liv och är förväntade att lösa störra problem än de med sköthästen.
Det var bättre förr. Jag gillade sköthästproblemen, krismötena i foderkammaren, galna nattturer på knäppa hästar från hagen osv. Det var tom roligt när vi var så arga på classe eller fideli så vi inte visste vart vi skulle ta vägen.
Vi var bra. Förr var bra.
Jag saknar förr...oss.

Idag är också bra, fast på ett annat sätt. Jag lever till stor del det liv jag vill leva.  Jag har en utbildning, jag har tre jobb, en bil, en lägenhet, jag lever ihop med den jag älskar, jag har många underbara vänner, en underbar familj.
Jag har det nog väldigt bra!

---------------------------------------------------------------

Idag var en ganska rolig dag. Mådde ganska bra när jag vaknade så bestämde mig för att öflja med till Gokarten. Det blev Henke, Harpe, Thomas, Sebban, Matte som körde (det känns som jag glömt nån) och så var det jag, Josefin och Mackan som supporters=) Egentligen ahde jag velat köra själv, men det hade jag nog inte orkat. Sen hem, alla utom vi supporters åkte och klättrade så istället åkte vi till Halvars och käkade glass, gott! Mötte Malin och Jenny där med. Sen svek Mackan för fotboll så jag och Josefin fördrev eftermiddagen själva, riktigt trevligt!=)
Senare mötte jag upp klättergänget på Napoli där det blev lite mat.
Nu ikväll har jag varit hemma och busat med Henke och planerat mitt framtida liv. Han såg lite skeptisk ut, men det ska nog gå bra. Eller det SKA gå.
Dessutom ska jag klara att hänga med fingertopparna i vår dörrkarm.

Jobb imorn, tisdag och torsdag. Bra med lite extra pengar.

Nu ska jag krypa ner i sängen hos han jag vill vara hos...
Godnatt på er!

Nerbäddad i influensa

Det här suger verkligen. Riktigt ordentligt. Jag hatar det nog faktiskt. Jaa!
Att ligga nerbäddad under ett täcke i soffan men ändå drömma om att man sitter fast nånstans på antarktis och inte på något sätt kan ta sig därifrån .Jaa, det suger!
Men den här sjukdomsveckan verkar ändå bli till den bästa av sjukdomsveckor jag har haft (trots konstanta 40 graders feber) eftersom jag lever ihop med världens mest underbara som tar hand om mig på alla sätt! Sent igår kväll åkte han på utryckning för att införskaffa febernedstättande preparat som skulle bita på mig eftersom inget verkade göra det. Saft kom han hem med också eftersom jag skrek högt om det fån min plats i soffan, och imorse köpte han isglass i mängder åt mig.
Tror ni man kan steka ägg på min panna eller ev. kropp? Det är nästan värt ett försök!

Barbados-Björn ligger också sjuk uppe i ÅRe vilket jag tycker är ganska roligt då hans enormt svartsjuka flickvän får nått mer att fundera över. Hon hade tydligen inte alls varit glad eftersom Björn mellan spelningarna förra helgen umgicks med tre tjejer i Pp:s hytt! Haha! Det hon itne vet dock är att det var jag, Åsa och Ida. Mycket roligt, men stackars Björn!

Jag tror jag ska börja utmana Henke på hans numera hälsosamma liv. VI ska nog göra upp ett vad när han kommer hem igen.
Nu ibumetin, Panodil, isglass och kall handduk.
Nu ska du dö feberhelvete!

Långt borta

Usch så avlägset det lät. Som om vi inte känner varandra eller pratar med varandra.
Det finns väl ingen som känner mig så bra som du?
Det ska inte va så.
Jag älskar dig.

Pengakåt

Ditt fula tryne fick mig att må illa.
Du har gjort mig illa.
Egentligen hatar jag dig, men jag kan ändå inte förmå mig att göra det fullt ut.
Du var min vän en gång...

----------------------------------------------------------------------------

Tjoho för skatteåterbäring! min plånbok kommer inte att vara tom i sommar=)

Kom hem från kryssning tillsamman med Ida i söndagskväll. Det höll dock inte på att bli nån kryssning för vår del, men varför håller vi för oss själva. Haha! Jag säger då det...
Galet roligt på kryssningen hur som helst! Dansade så jag trodde att jag inte skulle kunna röra mig när jag vaknade i söndags, men det gick alldeles utmärkt även om allmäntillståndet var en aning nedsatt.
Lördagskvällen spenderade vi som sagt på dansgolvet eller tillsammans med Barbados (Idas syster kilar stadigt med trummisen). Trevliga vill jag lova! Vissa dessutom roligare än andra. Håkan-bråkan var en hit!=)
Deras fans skulle man dock kunna säga en del om. VIssa iaf. Träffade sjukt lustig kvinna som värmland som jag så klart var tvungen att prata lite med. Hon hade följt Barbados i tio år och kvällen till ära stod hon och hängde utanför Björns dörr och följde honom sedan i varje steg han tog. Haha, stackarn! (Björn alltså), undra om han blev av med henne?! Tror knappast det.
Hade gärna följt med dom upp till Åre direkt efter, men dså blev inte fallet. Det var dock så underbart att komma hem...=)

Nej nu äta, memorera kunder så jag inte glömmer nån idag med. Sen köra så fort jag vågar och kan för att komma hem i skaplig tid. Jag satsar på 21 ikväll. Det borde gå utan problem om dom är klara i packen i tid.

Åvall är en människa med mycket liten förståelse. Om du hade ett ansträngande jobb skulle du också förstå att man kan bli trött och få ont i kroppen :P
Haha!

Morning!

God morgon!
Sitter och slöglor på nått polisprogram på tv. Nån som försvunnit osv..ganska intressant!
Är trött så in i .......! Kom hem från jobbet 00.30 i nattt, somnade kanske 02.00 bara för att jag mitt jävla klantarsle har börjat nytt jobb och inte tänker längre än näsan räcker! Har börjat köra budbil på sardus, inte så glassigt kanske, men jag jobbar ca 5 timmar och har betalt för minst åtta. OM man som sagt inte gör som jag gjorde igår och kommer på i Motala att jag glömt varona till Ödeshög i Norrköping. Fuck! SÅ efter avslutad tur var det bara att så snällt återvända med varodna till Ödeshög vilket resluterade i en något lång körsträcka igår. Var så trött så jag inte ens orkade räkna ut hur långt jag hade kört.
Tittade till på mina armar när jag kom hem igå och såg att dom var rödfläckiga... Idga har dessa fläckar ändrat skepnad till färgen blå och mina underarmar är förvånansvärt svullna och ömma. Får se hur det går att bära backar med dom.

Usch, det känns som jag inte kommer träffa Henke nått alls den här veckan. Eller imorn slutar jag ju iofs kl 18, men iaf.
Det suger!

Började ny kurs igår. Slappt! 16 föreläsningar, 4 frivilliga seminareier, 2,5 veckas vfu och en avslutande tenta. Alltså, inga jävla skriftliga skitpapper som ska lämnas in!
Jag tackar jag!

Nu måste jag fixa lite här hemma innan ajg ska jobba igen.
På återseende!