Det här är för dig Emelie!

Och endast för dig då jag inte tror att nån annan hänger kvar vid den här gamla bloggen som varit närmre döden de senaste åren. Men bara för dig lilla hjärtat och att du är så duktig och jobbar natt i natt så ska jag skriva ett litet inlägg.

Vad gör då jag nu för tiden?
Jo, jag har köpt ett hus (hör och häpna!). Nej, jag trodde inte heller att jag skulle bli så vuxen i mitt liv.
Jag är förlovad med den bästa sedan dagen vi satte nyckeln i dörren till vårt hus. Huset som det numera kallas gick under namnet renoveringsobjektet de 6 första veckorna då jag, henke och alex spenderade dag och natt dygnet runt med att riva golv, väggar och tak för att sedan bygga ett nytt fint inre i "objektet". Nu är bodelen klar och resten har vi stängt dörren till så det slipper vi iaf se.
Dränering pågår och det är som att öppna paket på julafton. Överraskning på överraskning! Så nu spenderar jag även en del tid i tfn och pratar med försäkringsbolag, besiktningsmän och jurister om vartannat. För ja, jag har blivit lurad. Men skam den som ger sig! Envis är mitt mellannamn!

Jag har även blivit med häst, eller gnägget eller draken som hon också kallas. En ilsk liten rödhårig dam i sina bästa 8 år. Bits där fram och sparkas där bak, annars mycket rar ibland=) Henne blir det nog också häst av en dag. Just nu jobbar vi mest med att inte bita ihjäl alla som kommer närmre än 2 meter (det inkluderar även mig själv).

Jag jobbar även extra genom AW (Academic Work) på vårt omtalade ÖT (östgötatrafiken). Pappervändare och pajkastningsföremål är väl kanske inte min grej så ibland rinner bägaren över och jag säger vad jag tänker. Men för det mesta håller jag masken och är rar mit mina kunder. Men som vi brukar säga - det finns ju en anledning till att vissa människor inte har körtkort. Hur man sedan tolkar detta är upp till var och en=P

Nu Emelie har du fått dig ett inlägg. Slit det med hälsan, man vet aldrig när nästa kommer;)

Adjö!