Kortis

Sitter hos mamma och pappa. Mamma har gjort en mirakelkur med mitt hår. Dränkte det i olivolja och hade massa värme och grejjer på. Det gjorde verkligen susen för mitt misshandlade hår, men jag har fortfarande lite olja kvar. Får ta bort det imorn.
Stannar här i natt. Min bil står hos Ida och Henke är ändå inte hemma. Saknar honom...

Var på Maxi en sväng förut. Hittade två tröjor på H&M. Fick båda för dryga 120 kr. Det kallar jag REA!=)
Letade arkylfärg med, ska göra lite tavlor tänkte jag, men hittade ingen bra. Får leta vidare imorn.

Imorn blir det att åka till Arkösund, sen träffa Elin som tyvärr varit med om en bilolycka, men som tur är klarade hon sig ganska bra... Vet inte vad jag hade gjort annars!!? Kört på den som körde ut rakt framför henne så hon inte hann stanna kanske?!
Det finns ju folk till allt. ÖPNNA ÖGONEN!
Efter det blir det step med Ida. Ska bli intressant att se hur mycket träningvärk jag får den här gången=)

Har världens bästa jobb. ÄLSKAR DET!! Har även fått ett annat vikariat nu. 50% som spec. lärare på vilbergsskolan. Kul, kul!

Jag vill rida! Kunde ridit ut imorn om jag hunnit, men får inte in det i mitt schema imorn tyvärr, så får vänta ända till onsdag =(

Måste ta tag i träning och kost på allvar igen. Får sluta mesa som jag gör! Annars blir det ingen ändring och då får jag skylle mig själv. That´s it!

Igår var jag, Ida, Viktor och några fler på Ottens nyinvigning. Vilket flopp!!!
Ida och jag var där i en kvart kanske, men mest för att vi inte ville gå ner till garderoben direkt igen ifall personalen skulle känna igen oss. Haha! Otten förstörde dock stämningen så det blev tidig hemgång för oss. Skönt imorse!=)
Inge mer Otten iaf. Jag hade inte missat nått på dessa år jag hållt mig borta.

Besviken

Ibland tänker karlar faan inte långt alltså!
Egentligen hade jag en massa bra och skriva idag, Men inte längre. Det är liksom förstört!

Besviken, arg och mycket ledsen.


snabbt

Är hemma en snabbis... Har jobbat idag, kändes lite segt och omotiverat.. hade tre exakt likadana lektioner fast med tre olika klasser, men det gick bra iaf!
Slutade vid två, stressade hem och hoppade i stallkläderna för att åka ner och rida Adde. Gick ganska bra idag. Har fått en helt annan form på honom. Däremot måste han ju trotsta lite "bara för att". Flyttade på diagonalerna vilket han tyckte var lite kämpigt med sin stora kropp, men var riktgit duktig på slutet.

Nu har jag slängt i mig en bit lasange och planerar att sticka till gymmet.  Skulle vlija klättra också, kanske får bli efter..eller så klättrar jag bara, jag vet inte! Nån form av träning ska det bli iaf!
Ska ändra om mitt träningsschema lite nu, får hoppas det blir bra. Det känns lite motivationshöjande iaf.

Kryp i kroppen

Oh, det kryper i kroppen på mig och inget kan jag göra åt det! Tänk om det hade varit sommar, då hade det inte varit mörkt och kallt såhär dags utan jag kunde gladeligen gett mig ut och sprungit en runda! Men är det sommar? NEJ! Hell no! Jävlar. Jag vill ha sommar NU!

Henke sover i soffan. FÖrut låg katten och sov brevid honom så jag passade på att ta lite kort. Tyvärr går det dock inte att lägga upp dem eftersom vår data rensar sig själv på allt den kan komma åt. Mange, du måste komma hit och hjälpa oss (IGEN, jag vet!).
Har massa andra bra kort på kameran också juh...

Idag har Emm sitt kalas. Henke och jag var där förut och lämnade en present. Skulle egentligen åkt tillbaka men klockan drog iväg och jag har planer på att gå upp tidigt och träna imorn och eftter det se om jag kan få tag i några nya träningsskor. Jag får blåsor under fötterna av mina och det gör svin ont!!!

Var på IKEA idag, eller det blev väl mest IKANO-huset. Köpte ett par jeans (hör och häpna! Hur ofta hittar jag jeans med mina fågelben lixom) och en randig tröja. Lite smink blev det med men det är ju inget som är roligt att lägga pengar på precis..
Vid halv tå började vi kööa inne på IKEA för att få hjälp med att kolla på ett kök till mamma och pappa. Kl halv fyra fick vi hjälp! DÅ var mitt tålamod ppå bristingsgränsen och jag mådde fruktansvärt illa, för under dom två timmarna hade jag lyckats sätta i mig en hel jävla godispåse! Han vi fick hjälp av var dock både trevlig och rolig, så resterande en och en halv timma höll jag humöret uppe. Köket kommer bli kanonfint om dom bestämmer sig för att köpa det. Inte så farligt dyrt heller... 35000 skulle kalaset gå på.

Jag skulle vilja gå runt Ågelsjön imorn, men Henke har jour så han kan inte följa med och jag kan inte komma på nån annan som skulle vilja heller... Kanske är lika bra förresten, annars somnar jag väl på champions of rock. Ska tydligen vara asbra har jag hört! Och efteråt ska vi ut och äta tillsammans med Christian och Sara. Mys!

Nu rör det sig i soffan. Bäst att kolla!

Vår och sommar

Jag vill har vår och sommar nu!

Grillkvällar, sola, bada, rida upp till Ågelsjön och bada med hästarna, ha fula solglasögon, bikini, blommor, sol, värme, hav, vatten, semester, vänner, Xider, vin, bruna snygga kroppar, strand, linne, kjol, åka båt, Arkösund, midsommar, hotellet.

Gud vad jag längtar!

Just nu längat jag mest till den dag jag kan lägga mig och sola på min EGEN gräsmatta! Jag kommer att älska Loddby ännu mer i sommar. Det är jag säker på!
Dessutom har jag väldigt nära till Ågelsjön nu=) Där lär man nog spendera ett par timmar i sommar!

Jag älskar sommaren!

Ledig

Idag är jag helt ledig! Så himla skönt=) Segade mig upp ur sängen vid halv tio. Har sedan skrivit CV och personligt brev och skickat in en ansökan till djurparken. Hoppas på att få jobba där i sommar också!

Var nyss ute och gick en sväng. Höll på att slå ihjäl mig! Jisses så halt det är! Och jag som tyckte jag var smart som gick över golfbanan bort till Herstaberg. Tji fick jag. Kunde haft skridskor på mig!

Igår var vi på Bacis Aerobic. FY SÅ TRÅKIGT! Never again!
Numera är det inbokat step på söndagar och aerobic på måndagar. Kan va bra med lite bestämda saker.
Idag blir det ett ben-magpass. Ska ringa Ida och höra om hon är på G snart?! Så skönt att ha nån att träna tillsammans med som också har ett mål att sträva mot.
Men häromdagen försökte hon minsann smita undan från träningen, haha! Men då ringde jag upp henne och sa att så får det inte gå till! Så sen följde hon så snällt med till gymmet=)

Behöver köpa nya träningsskor. Mina är för breda (får väl skylla mig själv att jag tränar i löparskor) så jag får blåsor under fötterna som gör galet ont! Vet precis vilka skor jag vill ha, men dom kostar!!

Lördag blir det IKEA med mamma. Henke ska jobba hela helgen så jag ska skämma bort mig själv och bara göra sånt jag tycker är roligt! Träna och Shoppa, haha!
Men på söndag eftermiddag blir det inget jobba för honom. För då ska vi ju på CHAMPIONS OF ROCK!=)

Nu ringa Ida och samtala lite.

Spänning

Igår skrev jag ett långt inlägg som sedan försvann vid publicering. Tack så mycket blogg.se, verkligen tack!
So here we go again...

Igår var det jobb på Jönsbergska. Kändes som jag inte stått inför en klass på evigheter, men det tog inte lång tid så var man inne i gemet igen. Fick massa mer tider, ska jobba idag, hela nästa vecka och två dagar i veckan efter. Sen kanske det fanns ännu mer jobb. KANON! Min plånbok ler sitt bredaste leende!

Jag log dock inte så brett när min kära mor igår kläckte ur sig: "Men du är ju gråhårig! Frida, titta!" Jag tittatde då på Frida med mina finaste rådjursögon för lite medlidande, mend det blev det inget av med. Istället sa hon: "Jaa, faktiskt så är du det.." Haha, tack Frida! Det blir inget medlidande för din del från min sida nån mer gång iaf:P

Inte nog med att jag är gråhårig, jag ser ut som ET när jag går med. Sexigt om du frågar mig...
Ida och jag var på Step i söndags och den lilla träningsvärken i vaderna verkar inte vilja ge med sig, Den har även bidragit till mina alldeles för korta vader så jag inte kan gå som folk.
Ikväll blir det dock AE + styrka vad dom små vaderna än säger.

Kunde inte rida går heller, men hästen fick sig en omgång som heter duga ändå. Vi frågade Sandra Sehlin om hon ville rida eftersom varken jag, Sandra eller Becka kunde. Man har ju en del kvar att lära innan man är i klass med Sandra... Så sjukt duktig hon är! Och vad fin hästen blev. I´m impressed! Efter att ha ridit i ca 20 minuter gjorde han klockrena byten i vart tredje, piaff och passage som om han inte gjort nått annat i hela sitt liv. Med tanke på att han bara varit igång i en och en helv månad efter sin fem månaders långa vila så tappade jag bokstavligt talat hakan! Men nu har man ju lite mer att rida för. Sandra erbjöd sig även att hjälpa oss. Det tas tacksamt emot!=)

Snygg entré gjorde jag på stallet igår med. Körde väl sådär lagom fort som jag alltid gör och for in på stallplanen. När jag satte foten på bromsen kunde jag dock konstatera att bilen stannar INTE!!! Såg den ensamma lyktstolpen på planen komma närmre och närmre..Började blunda och räkna på vad en ny front kostar samt hur ont smällen kommer göra. Gissa om jag sjönk ihop en del av lättnad när bilen stannade två centimeter innan stolpen. Kröp ur bilen där Sandra stod vettskrämd och frågade: "Såg du inte att det var isagata? Det går knappt att gå!!"  Nej, jag gjorde visst inte det...Haha!
Tur ska man ha ibland!

Idag fick vi fattiga studenter pengar! Tack för det! Dock försvann dom ju ganska fort igen efter att ha betelat tillbaka alla skulder man dragit på sig för att kunna levt föregående månad...

Nu göra mig vacker så jag inte skrämmer några barn.

Det går framåt

Vaknade precis efter en välförtjänt powernap. Har varit sjukt trött idag och inte kännt mig som en människa! Blev dock liiiite piggare efter träningen förut. Vi kör hårt nu jag och Ida. Det går bra och är riktigt kul!
Igår sprang jag ut full av lycka till Henke i köket och vrålade: " Här, kolla, känn, känn! Visst har jag fått magmuskler?!" Han gav mig dock lilla-gumman-nu-säger-jag-ja-bara-för-att-vara-snäll-blicken, men han tog bort den rätt fort och erkände att det dykt upp en och annan muskel. HA! Där fick han, ett steg närmre mot mitt mål.=)
Så ikväll blir det välförtjänt Tacos och så godis på det. Mmm...
Jag har fortfarande inte klurat ut nått bra mål. Öka i vikt och minska i fettprocent kanske? Men hur mycket vet jag inte. Vet inte vad som är rimligt?
Ska boka in en tid med Viola snart. Hon kanske kan ge mig ett mål?
Det jobbar en SJUKT SNYGG PT på Nautilus! Var bara tvungen att få det sagt. Det gör träningen lite roligare=) Men jag törs inte ha honom som min PT för då lyssnar jag inte på vad han säger, haha!
Imorn - VILA!=)

Igår kom mina (våra) efterlängtade barstolar hem. Röda och fina och står nu på plats vid barboret. Ikväll blir det att sätta upp lampan, vinstället och lite tavlor. Sen har vi ett komplett hem lagom tills Henkes föräldrar kommer upp imorn. Vad ska man göra då? Bjuda på mat? Måste man det? Kan man inte gå till Texas och käka?
Djurgalna som dom är funderar jag på att ta med dom till Tropicariet om det är öppet...

Rida Adde imorn med. Tidigt, tidigt innan alla föräldrar kommer. Har inte varit hos honom på flera dagar, känns lite konstigt, men ändå ganska skönt. Det känns LAGOM!

Idag var sista dagen tillsammans med grupp A på Campus. Känns väldigt tråkigt! Har ju läst med Madde, Magnus och Åsa så länge jag kan minnas nästan. Ida, du måste se till att komma in i min grupp sen! Hur ska jag annars överleva. Orka anstränga sig socialt!

Nu borde jag verkligen ta tag i dammsugaren och springa sunt ett varv, men då sitter jag och tänker så det knakar om det inte finns NÅGOT mera att skriva ner här. Haha, snacka om att göra allt för att slippa!

Elin, Ida och Emelie, det är dags för utgång igen! Vad sägs om lördag näst-nästa helg?! 30:e kanske det kan vara då...

Snilleblixt

Sebban kom in  genom dörren alldeles nyss och kläckte kommentaren: "Hur i helvete ser du ut kvinna??!!"
Haha, jag kan knappast klandra honom! Sitter just nu med en påse på huvudet med inpackning under eftersom mitt hår blivit så förstört av all färg och blekning under hösten. Jävligt snyggt! Påsen alltså=)
Funderar på att göra mammas mirakelkur nån dag, men då får hon nog hjälpa mig. Det kommer bli ett evigt tvättande efteråt...

Skulle jogga Adde förut. Hann rida en liten stund innan snille 1 och snille 2 ute på stallet slog sina kloka huvuden ihop och började slå på ridhusväggen med en slägga!! (????????????) Jag som satt på världens mest ljudkänsliga häst fick tillslut kasta mig av hästen för att få stopp på honom som i ren panik for runt som en idiot. När jag väl lyckades få honom att stå stilla och få tag i en tjej som kunde hålla honom blev det STORA kliv mot dörren.  Där lyckades jag få ur mig: "Ni får faan sluta banka! Jag flyger åt helvete här inne!!!"
Snille 1 och två såg så ut som två dumma fågelholkar medan jag slängde igen dörren och gick tillbaka till totto-hysterisk. Ingen idé att rida mer efter det. Kraken höll på att krypa ur skinnet.
IDIOTER! Vad tänker dom med? Hur svårt kan det var att först titta om nån rider innan man tar fram stora släggan?

Imorn ska jag städa här hemma. Börjar tror att jag bor i en grotta. Ska rensa städskåpet sen. Det har blivit ett sånt  här-slänger-vi-in-sånt-som-vi-inte-vet-var-vi-ska-ha-skåp och dom blir rätt fort fulla...

Kollade på min leverans av stolarna förut, dom var redan skickade. YES!=) Hoppas dom kommer imorn.


5 månader kvar.. går fort!

Nu har jag mått illa konstant sen i söndags. Gravid säger många. Aldrig säger jag. Jag gillar ju inte barn! haha!
Blev pga illamåendet inge jobb idag. Synd, hade behövt lite miljöombyte. Nu skulle jag dock kunna åka och jobba för nu börjar den otäcka känslan avta.

Måste ut till hästen med. Blir nog bara att jogga idag. Jag mår dåligt och han var sjukt trött igår, så han kan behöva jogga lite och sen en ordentlig stretching på det!
Ida är imponerad av mig när det gäller just stretching...jag stretchar hästen men glömmer bort mig själv, så ofta när jag träffar henne går jag som om hästen satt kvar mellan benen på mig, haha!

Jag vill ha mina stolar nu, nu, nu!

Hoppas inte rödrocken är i stallet i dag. Jag orkar inte!
Prata privatlektion ska vi göra emelie, glöm inte!! (ja, det här var min påminnelse) =)

Nu vila lite.

Bye bye!

Snart midsommar Ida, haha!

Skrik inte kvinna!

Igår fick vår dator nått psykbryt och raderade typ sig själv eller nått! Inga dokument eller nått finns kvar, alla bilder är borta, allt jag skrivit till skolan är borta och till för ca en halvtimma sen trodde den även att den var engelsk, så då saknades å, ä och ö och del andra tecken hade bytt plats med varandra... Men JAG mitt snille har nu fixat detta! WIHUU!
Henke frågade hur, men jag hade inget bra svar. Jag har faktiskt ingen aning om hur jag gjorde...

Har ridit Adde i flera dagar nu och han går så himla bra! Det är skitkul! Ska rida imorn med, är redan laddad!=)
Red Atalanta idag med, det var ju dock mindre stimulerande. Fy så stel, pigg och springig!

Var hos Linus & Carro (på Avantia) och köpte nya ridvantar förut, för mina är det ju mest hål i. Det belv en ganska lång shoppingtur efter en hel del skitsnack.
Carro kanske ska komma ut och titta/rida på den store nån dag med. Han har ju faktiskt bott hemma hos dom.

Köpt barstolar idag med, eller beställt. Så nu väntar jag på ett pip i mobilen så vi kan åka och hämta dom. Röda och fina, kommer passa kalas i köket. Vill ha NU!

Hade kvällsfodringen åt Sandra ikväll. Det slutade ju lyckligt...
Först blir Henke utskälld av en "elak tant" som han uttryckte det, och ganska snart kommer "elaka tanten" i räcerfart runt hörnet och börjar skälla på mig. Det skulle hon dock inte ha gjort, för jag var på mitt värsta efter hennes anfall mot Henke och skrek och skällde tillbaka!
Skäll gärna på mig när jag gjort något dumt medvetet, men att hästarna råkade få mat en timma tidigare än REGLERNA, det dör dom nog inte av. Och jag hade dessutom inte en aning om dessa jävla REGLER och tydligen inte många andra heller eftersom hästarna fler än en gång fått mat innan kl 19.30. Men framförallt, skäll inte på nån som knappt ser fram och bak på en häst!!
Sen efter det, kan du få peka hur mycket du vill på dina REGLER.
TACK Becca och Emelie för hjälpen! Ni två är guld värda!

Köpt fin tvättkorg idag med. På JÄRNIA hör och häpna. Dom hade faktiskt riktigt fina saker hem. Jag som trodde det var en skruv och borr-butik.

Imorn blir det jobba på Jönsbergska. Bara några timmar tyvärr, så det känns lite onödigt. Men hann ju tacka ja där i blåsten innan Johan ens förklarat vad det var för lektioner. Imorn blir det eng, sv och idr. Hur idrotten ska gå kan jag ju bara gissa, haha!

Nu ska jag sova om det går. Mitt adrenalin är fortfarande uppe i nån form av topp!

Godnatt mina vänner och ovänner

Pust

Äntligen har jag rannsakat mitt liv och dragit ner på saker så det mesta jag gör nu kommer att vara lagom.
* Numera har jag endast en häst kvar att ta hand om, nämligen Adde. Ska bli jättekul att kunna satsa allt på honom!
* Jag har sagt upp min ridplats på måndagar och ska börja rida privat för Anna eller Marie. På så sätt kan jag planera min tid bättre.
* Jag har börjat träna igen och är inne i nån form av tävling tillsammans med Henke. Hans mål är att väga 80 kilo muskler till sommaren. Jag vet inte vad mitt mål är än, men jag ska faan vinna!=) Det här kommer ta en del av min tid, men det är KUL!

Idag fick jag tyvärr säga nej till en resa till fjällen. Min ekonomi hänger inte riktigt med=( Får 2000 mindre än vad jag räknat med den här månaden. Har sedan 25:e dec försökt mig på spektaklet att leva på 3800 kr (3200 går direkt hem). Det har gått sådär. Har redan lånat pengar av både henke och mamma. Bin jävla bil behöver en ny startmotor och vi MÅSTE köpa barstolar. Därmed säger jag här och nu hej då till nästa månads pengar med. Sjuka studentliv!

Snart dax att söka jobb till sommaren. Hoppas på safari i år med. Även om det var sjukt tungt och jobbigt hade vi väldigt kul oftast. Dock ska jag inte jobba EN ENDA EXTRA DAG! Jag tänker inte vara socialt pajj nästa sensommar/höst med. Hoppas Tommy och Adina också söker. Johannes är ju redan klar=)

Inatt gifte jag mig visst. Dock vet jag inte med vem, haha! Tragiska dröm! Dessutom har jag för mig att det inte kändes rätt där vi altaret. Men det kan kanske bero på att prästen var konstig och att vi fick välja ringar i kyrkan och det fanns typ bara sådana ringar sune får i sunes sommar, haha!

Ikväll har jag, Henke och Sebban (eller jag och sebban gav upp i halvlek) återigen sett en sjukt dålig film. Nästa gång väljer jag! Hör ni det?!=)

Imorn är det morgonfodring tillsammans med Sandra. Upp och hoppa 07.30. Jisses!
Sen rida atalanta och så power + abs på kvällen. jag kommer avlida!

Nu mat sen handla ny mat.


Orelevant en sen fredag

Nu har jag under en längre tid tänkt att gå till sängs. Varför sitter jag då här? Ja det kan man faan undra!

Min pappa har dagen till ära funnit sms-funktionen på sin mobil. Grattis till pappa!

Jag känner mig som en prinsessa i en rikgit bra saga

Red den stora totohästen imorse. Han var sååå duktig! Men som Marie sa: "Man får ju rida så man bli GRÖN i ansiktet!!" Nåja, grön kanske jag inte var. Men den blå-lila nyansen började allt ta sig...

Var och tränade för andra gången efter mitt uppbrott idag. Gick lite tugnt och var frutkansvärt stelt! Men det tar sig!
Henke har ett mål för sommaren. Jag måste också ha ett, jag vet bara inte vilket? Nån form av drömkropp kanske? Har ju ca fem månader på mig så nått kanske man kan åstadkomma?!

Hemmakväll ikväll. LOVELY!

Varför gör jag aldrig något lagom mycket? Och varför känns det hur jag än gör som att jag gör fel eller sårar nån? Piss, skit och faan för det.

Jag behöver en ny startmotor. Just nu slår jag igång bilen med ett järnrör. Det börjar ta på krafterna. Hej då pengarna, hej hej startmotorn!
På tal om pengar. Jag känner mig lurad av CSN! Fast egentlige när det bara jag som inte kan läsa.
Jag är pank.

Imorn har jag INGET planerat förutom träning. Det känns ovant och konstigt, men ändå ganska skönt.

Mitt dressyrspö har gått av och det är hål i mina rdivantar så just nu har jag en ful och äcklig blåsa på mitt finger. Jag behöver nya vantar!

Vad gjorde du år 2008?

Hm, det första jag gjorde 2009 var att låna (stjäla) den här listan från Johanna och här kommer vad jag gjorde 2008:

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr? Japp. Jag köpte, eller jag och Henke köpte vår första lägenhet (del av hus).

  Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hann med att skaffa nått sist nyår firades faktiskt. Och inte i år heller. Det var ju dåligt...

  Blev någon av dina vänner förälder i år? Jajjamensan! Johanna & Danne samt Patte & Anna.
  Vilket datum kommer du alltid att minnas i år? 6/9 när vi (äntligen) flyttade från stan.

  Vad var din största framgång 2008? Haha, får man säga när man klarade PÖV (politik-överlevnad-välfärdstentan)?

  Största misstaget? Gjorde nog inga större misstag.

  Har du varit sjuk eller skadat dig? Har alldeles nyssens varit däckad i fem veckor, men det var nog allt för året!
  Bästa köpet? Vårt hem!

  Vad spenderade du mest pengar på? Vårt hem, igen!
  Gjorde någonting dig riktigt glad? Semesterersättningen som dök ner som gubben i lådan helt appropå!

  Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008? Har ingen direkt låt, men Barbados kommer nog påminna mig en del efter en del spelningar.
  Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det är nog 50/50. Vissa stunder har jag varit mycket gladare. Men all stress under sommaren tog kol på mig så det blev en del ledsamheter på sensommaren och hösten. Men nu är jag back on track igen!
  Vad önskar du att du gjort mer? Underhållt min träning, tränat mer med hästen.
  Vad önskar du att du gjort mindre? Tröstätit. Det har väl aldrig tidigare existerat i mitt liv?
 Blev du kär i år? Jag blir nog mer och mer kär i Henrik för varje dag som går...
  Favoritprogram på tv i år? Erik & Mackan.

  Bästa boken du läste i år? Efter vad jag kan minnas har jag inte läset en enda bok i år tror jag. Inte en enda hel iaf. Samligt!
  Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Det minns jag inte ens så det var nog inget viktigt. Kanske var på smultronstället? Eller så kanske jag jobbade?

  Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Minder studieskulder

  Hur skulle du beskriva din stil år 2008? Självsäker

  Den bästa nya människan du träffade? Tommy Karlsson!