Kär o galen?

Jag är nog tok-kär! Varför skulle jag annars sitta här med ett smålöjligt leende på läpparna när jag tänker tillbaks på helgen/dagen? Varför skulle jag annars ha en klump i magen för att det är söndag idag och därmed jätte långt till nästa helg? Varför tycker jag på nått sätt om den där klumpen i magen? Varför skulle Emelie annars säga att jeg ser fånig ut när jag pratar i tfn med honom?


image345
Jag är nog löjlig. Löjligt kär.
Annars så älskar jag helt enkelt den här killen...

Tack för bilden Pemsan!

Ska vinna. Tjejjer vs. killar

Jag vet inte vad det är och jag kan inte sätta fingret på det. Eller jo, jag vet vad det är men inte varför eller hur? Jag vet inte om jag vill att det ska va så eller inte? Jag vet inte om jag mår bra av det? Fast det gör jag...på ett sätt. Dåligt på ett annat.

Varför i helvete?

Träffa Danne o Johanna snart. Ska spöa Henke på Gokart och sen hem och käka hos D&J. Blir kul. LÄnge sen. Har saknat dom en massa.

Lägenheten var fin, men vart fan har dom gjort av köket? Fattar inget. Jag ska bli arkitekt!

Jag behöver nån som försörjer mig!

Ajajaj, vad det svider i plånboken. Var på stan med Johanna förut och har gjort av med på tok för mycket pengar, även fast jag gick och lämnade tillbaka en tröja för att det inte skulle kännas lika hemskt. Och nu försöker Emelie lura med mig ner på stan för andra gången idag. Jag vet inte hur bra det är...
Jag tror jag är nån form av "göra-av-med-pengar-expert".

Johannas hund är en lustig prick. Gav honom en skål med vatten förut. Då drack han upp vattnet, tog burken i munnen och torterade den till döds. Jag tror det är en mördarhund hon har!
På lördag ska vi förresten gå ut. Jag och Johanna alltså, inte jag och Viggo. Danne är hemma med hunden. Bra karl hon har skaffat.

Min pojkvän är lite konstig och trasslar till det mesta för sig, men konstigt nog tycker jag om honom ändå.
Massa!

Träna ikväll? Japp!


Vuxenkalas

Har precis lagt in en intresseanmälan på en lägenhet. Ska på en annan visning ikväll. Fy fan, det här känns vuxet.

För att minska vuxenkänslan lite lägger jag upp lite bilder från en lyckad helg. Titta och njut(?):

           

image334
Dom två jag gillar mest. Trot eller ej...

        

image339
Trubadurgänget. Underbara!

        

image344
tror mina läppar fastnat sådär...

Odiciplinerad fröken.

Självdiciplin? Vad är det?! tror jag behöver programera in lite i mitt huvud! Har exakt 28.5 timma på mig nu att hinna skriva och skicka in min dokumentation av  vfu:n på tre sidor. Men har jag ens bärjat? Nä!
Har städat, pratat i tfn över en timma osv... ALLT för att slippa plugga. Jag är hopplös! Totalt.
Nu ska jag städa klart, sen kolla film, träna och SEN plugga. Kommer få sitta uppe hela natten. Fan. Jag tror jag hatar skolan ibland.
Måste göra nått nytt i mitt liv! Flytta? Resa? Ja inte vet jag, men nått af. Jag dör av tristess.

Ska lägga upp lite bilder från helgen sen. Det fån nog också bli innan pluggandet.
Jösses.

Helgen.

Jag är så vansinnigt trött! Har suttit och somnat ett fertal gånger framför datorn nu. Väntar på Micke. Han ska sparka klart på boll med eleverna. Klar om 45 minuter Sen skriva papper och så får jag äntligen åka hem. Ska sova det första jag gör, sen åka och träna. Ksa nog ha en filmkväll för mig själv, för Pemsan lämnar mig ju ensam för att ta hand om sjuka människor. Tycker hon kan ta hand om mig istället!

Va hemma hos henne i fredags. Mackan och Henke kom och hämtade mig och så begav vi oss ut mot Graversfors. Där ute hade Pem, Jeppe, Tobbe och ida lagat Tacos som vi inte tackade nej till. Asgott! Sen blev det  massa spel och tv-tittande. En kul men relativt lugn kväll om man bortser från alla oenigheter angående spelregler. Var ute och lekte lite med bilen på vägen hem. Mackan verkade ha fått nog av färden dit för på hemvägen ville han minsan inte åka med oss. Haha, fegis!
Tyckte vi kom hem rätt skapligt men klockan var ändå långt in på morgonen när vi somnade.

Vaknade av Henkes rent ut sagt förbannade jävla alarm som han inte vaknar av själv. Hann och stänga av det ett antal gånger innan han ens hade planer på att vakna. Fick dock mitt livs bästa väckning nånsin. Åkte och provkörde lite bilar under dagen. Bla en r32:a. Skulle jag vilja ha, men den är på tok för dyr för min plånbok. Sen hem och laga mat, duscha, klippa, sova lite och sen göra sig i ordning.
Vid halv sju tiden ramalde ett glatt gäng in genom dörren, sen korkades det upp både det ena och det andra vilket ledde till lite smårunda fötter framåt småtimmarna. Avverkade ett par spel, det ena roligare än det andra. Ida stod för den roligaste "konsekvensen" under hela kvällen. Stoffe och Anders ramlade in med gitarren och sen var allsången i full gång.
Åkte ner till Hugo senare, där en hel massa folk hade samlats. Träffade många jag inte sett på länge. Kul att rickad var där. Hadde dock hoppats på att han skulle haft steffe med sig också. Andra jag träffade låtsades som att som inte såg mig. Fegis! Sprang över Fia och Sebbe på dansgolvet med. Träffade Anna för första gången på väldigt länge. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord tills Mackan fick ett elakt utbrott på mig. Det ska du få äta upp!=) Blev lite småarg (andra skulle nog kallat mig asförbannad) på honom och tog Henke under armen och gick hem. Hade en djup diskussion om mott humör sen ringde Pemsan och avbröt. Hoppsan, jag hade visst glömt kver henne på Hugo. Inte så snällt av mig. Stannade i folkparken så hon kunde springa i fatt, fortsatte sen vår vandring och diskussion och kom fram till (eller mina vandringskamrater kom fram till) att jag är svartsjuk. Jaa, mycket troligt! Ska sluta med det. Sen var det nån grävling som var påväg ut ur Pemsans mage så då blev det taxiåkning sista biten. Åt lite när vi kom hem och sen är resten en ihopkörd dimma. Jag var sjukt trött!
Vaknade av samma underbara väckning i går. Väckte sen Pemsan, åt frukost och städade lite. Fick hysteriskt samtal av Johanna och Henke bestämmde fort att vi skulle åka ut till stallet och ta han om en massa hästar så johanna kunde lugna ner sig på andra sidam luren. Sagt och gjort. Precis innan vi skulle hem gick jag in och pratade lite med Nils. Tyckte han såg luite knepig ut och nar jag tittade på hans kind såg jag mer av honom än vad jag nånsin velat se. Usch! Fram med spruta och vatten och tvätta rent äckligt sticksår. Sen spy galla över folk som borde men inte bryr sig om sina djur.
Hämtade Jeppe på vägen hem, hyrde film och köpte mat på leons. galet gott. Kollade på dålig film och åkte och hyrde en bättre. Såg på den en och en halv gång. Thomas hann att infinna sig till den sista gången när Pem och Jeppe hade åkt. Gick och la mig tidigt igår. Astrött. Som nu ungefär. Skriver egentligen bara för att hålla mig vaken. Men nu äre bara 25 minuter kvar till micke är klar.

Kort och gott en riktigt bra/rolig helg!


Nu går det inte att beskriva med ord längre. Jag måste flytta!

tråkfredag.

Jag har så fruktansvärt långtråkigt! Har suttit och väntat på att vårt möte ska börja i snart två timmar. Bara 25 minuter kvar nu... Har hunnit gå igen om allt med campus och arbetsgruppen med Henrik och insett att vi nog måste bättra oss en del. Får fan hjärtinfarkt när man får höra hur långt andra studenter har kommit med sina arbeten. Själv har jag inte ens öppnat en bok i den här kursen och än mindre börjat på vårt arbete. Är ju 5 veckor kvar. Den sista veckan bestämde vi oss för att det är dags att börja stressa. Absolut inte innan. Skadligt!

Beställde material från lumpen förut. Har alltid velat och ska nog försöka göra. Vore kul och nyttigt! Nästa år i så fall och så plugga klart efter det.

Ska hem till Pemsan sen och äta oss tjocka och feta. Hämta Mackan på vägen och sen handla. Ev. in till stan igen för att hämta Karlsson på station om inte Johan är så snäll så han lånar ut bilen. Kan ju hoppas!

Vissa människor i min omgivning är inte kloka, men det är trots allt dom jag gillar mest!

Nu ska jag leta upp Elin och Henrik.
Tack och adjö

Fröken slarvig!

Trode jag tappat bort nyckeln till min vfu-plats. Fick småpanik och har uppmanat dom flesta i min omgivning att ge sig ut på jakt efter den här omtalade nyckeln. I morse insåg jag att jag nog borde städa mitt rum lite oftare och tömma byxfickorna iaf nån gång i veckan. Drog på mig ett par jenas i farten och fick nått jäkla spetsigt rakt in i benet. Där var min efterlängtade nyckel och nu behöver jag altså inte gå till vaktmästaren och erkänna och skämmas för att jag tappat bort en nyckel till skolan. Jag är nog lite slarvig när allt kommer omkring va?

Var och fikade med min älsklingspemsan igår. Po skulle också följt med men hon fick tjejbesök hemma och det besöket hade inga som helst planer på att följa med oss till Fräcka. Ni missade galt god mat och en massa skitsnack.
Gick i genom det mesta i livet igår. Karlar framför allt. Pemsan menar att hon kommer få leva ensam resten av livet. Jag menar att hon har det ganska bra. Tjejen har ju trots allt en kille i nästan varje land!
Hon ska gå kurs hos mig. En "lära-sig-att-sortera-bort-och-prata-med-killar-kurs". Kan hon behöva. "så fort jag gilar nån kan jag inte prata och så blir jag rödflammig". Haha, hon behöver hjälp!=)

Äta mat, kolla, film och umgås ute i Graversfors på fredag. Hoppas dom utrotat alla råttor och paddor till dess. Höll på att trampa ihjäl nått fruktansvärt odjur nedanför deras trappa i söndags kväll. Fick hoppa från halva trappen ner på gruset och springa in i bilen för att inte bli uppäten av det otäcka monstret. FY!
I vintras hade dom ju dessutom en död, blodig gris hängandes hemma. Lustiga familj!

På lördag beger sig mina päron till Ludvika för nån form av ha-det-bra-helg. Skönt för dom, bra för mig. Ensam hemma med katterna och bilen. Fick en idé om utång på lördag så 63:an lär bli full framåt kvällen. Vart ska vi sen? Jag och Pemsan ska till otten. Alla andra får gå vart dom vill. Trappan är helt uteslutet. Då stannar jag hellre hemma. Konstigt folk där. Sånt folk som jag oftast gör allt för att undkomma. Jeppe och Tim menar dock att jag kan "fixa" in Pemsan på Palace. Vad tar ni mig för? Människosmuglare?=)
Mackan är för övrligt obotligt sur över att han inte var den första som fick reda på våra små utgånsplaner. han ringde och skällde på mig igår. Elaka människa! Är du inte snäll får du inte följa med!=)

Jag har fortfarande träningsvärk. Ska den aldrig gå över. Jag är nog bra klen. Får bli vila idag annars orkar jag aldrig ta mig upp på hästen ikväll.

Mat snart, sen ut och mäta längdhopp och skit i tre timmar. Kul. Eller? Har jag nånsin nämnt att jag vill bli idrottslärare? Nej, jag tror inte det! Fan.

"Ordning och reda, samlag på fredag"
Ja tack!

stelfrusen med träningsvärk.

AJ! Tog mig vatten över huvet igår när jag åkte och styrketränade. Sa att jag skulle bli lika stark som pippi långstrump men där ljög jag. Idag är jag inte starkare än Nils Karlsson Pyssling och dessutom har jag obarmhärtig träningsvärk i hela kroppen!

Satt i bilkö hemifrån mig ända fram till nautilus igår. Det var mindre roligt. Vanligtvis tar det  5-7 minuter att åka dit. Igår tog det 25.
Jag ska skaffa mig en egen körfil för jag har tokdåligt tålamod mot mina medtrafikanter. Det var så nära att jag av ren elakhet nästan körde på ett pucko i en mercedes igår. Tänkte att vi faktiskt behöver en ny front, men ändrade mig i sista sekund när jag insåg hur ont det skulle göra. La mig istället på tutan tills fanskapet blev döv!

I trosdags blev det sån där konstig sedfylla igen. Mackan påstår att jag bjudit konstig gubbe (38 år tydligen) på cider på stan. Det man inte minns har inte hänt. Tror att marcus ljuger.
Var uppe hos Po och Jimmy först. Trevligt. Sen ner till Dehli, varför vet jag inte. Sen kom en springandes Henke nedför drottninggatan och menade att han skulle ta med oss till Harry´s. Sagt och gjort. In på Harry´s blev det. Dansade med Jimmy och kände oss allmänt för unga för en gång skull. Sen hem och sova skapligt. Åkte med rolig och pratglad taxichaufför.
I fredags var det upp och hoppa vid tio. Kom på att jag nog skulle följa med Robban, Henke och Krille på speedway. Kl 11 hämtade vi robban och krille vid Grand, sen bar det av till el-giganten för att inskaffa en GPS. Värdelös till råga på allt. Den tänkte lura iväg oss åt hel fel håll. Tacka vet jag dom gamla hederliga vägskyltarna! Väl upp i Hagfors efter 4,5 timma eller så (jag hade glömt hur långt det är!!) hade jag mer eller mindre kramp i arslet av allt stillasittande och dessutom var det svinkallt uppe i värmland. Sen var det bara att packa ur bussen. Bar tung verktygslåda för att va snäll, men efter halva vägen höll jag på att tappa den för att den var så satans tung! Kände mig missanpassad en stund senare och satte mig på en bänk tills det började. Höll ut till pausen då jag frös så mycket så hela kroppen skakade och jag inte på något sätt kunde stå stilla. Då fick jag en sträng order att gå och sätta mig i bussen så jag tinade upp. Så fick det bli. Bäddade in mig under tröjor och jackor tills jag knappt syntes. Skulle sen snällt sätta mig och vänta tills dom var klara, men då började telefonterrorn! Vid tio eller så kom vi nog iväg hemåt, men då var jag så kall och trött så det minns jag knappt. Fick dock mat på McD senare på natten nånstans i Sverige. Tack!
Stackars Christina fick hämta oss i gamleby sen vid halv tre mittt i natten. Snälla hon. På Hula kunde jag ändå inte sova. Hittade lustig film om mördare som jag var tvungen att se klart och trodde att det var ett skämt när det knackades på dörren nästan morgon och jag insåg att jag faktiskt var tvungen att gå upp.
Fick skjuts av Henke ut till Mackan där jag skulle spendera min dag då Henke med resterande skulle på 80-årskalas. Mackans pappa försökte lära mig allt om fotboll och menade att jag var konstig som hellre åkte på speedway än såg på konstiga människor som sparkar boll. Tror han tyckte jag var en väredlös fortbollselev. Gick upp till Ellinor och Therese senare på dagen, hittade segelbåtar som slitit sig, blev nerdreglad av en katt och pratade en massa skit.
På vägen hem till Mackan igen ringde Linus som kvällen till ära skulle ta med sig Carro ut och ville att jag skulle göra dom sällskap. Fick höra att jag var en tråkig gammal bondkärring som höll till i loftahammar, sen lovade han mig jobb och så var det slut på den konversationen.
Åkte in till V-vik sen på kvällen. Handlade mat och tog ut pengar, sen hem och äta med mackan och vänta på Henke. Höll inte på att komma in hos Henke eftersom nyckeln inte tänkte passa i låset. Gav Mackan ett försök för jag tänkte att det nog skulle kännas bättre om han hade sönder låset eller nyckeln än om jag hade det själv. Karlskrället kom hem sen...utan min väska. Så den här helgen har jag fått klara mig med det jag lyckats få med mig från Hula på lördagsmorgonen. Gick bra, men jag har aldrig tidigare varit så glad över en väska som jag blev när jag fick tillbaks den av Alexander i söndags.
I söndags rinde Mange hysteriskt många gånger och försökte väcka oss. Tillslut vaknade Mackan och en rastlös Mange fanns på andra sidan luren. Sen kom han pch hämtade mig och Henke. Slömackan skulle inte med!=) Åkte till Karlsson och lite varstans för att hitta delar till bil. Fann endast en cementblandare som det menades att jag skulle hoppa ner i, rosa klockor, och en galet stor tv-dosa. Köpte dock endast godis och gav oss ut till garaget där det skulle städas. Vet inte om jag gjorde så mycket nytta men jag höll iaf i en säck. Innan vi åkte till garaget blev det frukost på McD. Har aldrig tidigare i mitt liv ätit så mycket på McD som jag gjort den här helgen. Mange köpte äcklig Shrekglass som så giftig ut. Sen bjöd Johan på mat och så var det dags att åka hem. Fick sitta brevid ett krullit lejon på bussen som kom och väckte mig med frågan "kan jag sitta här?" Tänkta tala om för henne att det faktiskt var ledigt på som flesta platserna i bussen, men snäll som jag är krånglade jag mig upp ur min sovställning och satte mig surt i hörnet. Skulle precis slå igen ögonen när lejonet tänder varenda lampjävel hon kan hitta, för nu skulle hon minsann läsa. Toppen. Jag hatar buss och människor!

Har inte tid med det här längre. Ska äta och sen åka till badhuset med 29 st åk 7:or. Får se hur många jag får med mig hem.
Sen fika med Po och förhoppningsvis träna kondition ikväll om kroppen tillåter.

Puss o kram.
Jag saknar Henrik.
Och Emelie.

Tröttnat på att ta skit för ingenting.

Jag vet att jag inte har mitt livs bästa dag och inte heller mitt livs bästa humör, men nu får det fan va nog! Jag jobbar inte under vissa förhållanden och kan du inte ta det kan du jobba helger själv. Punkt.

Det finns ju en anledning till att alla säger upp sig en efter en. Om jag tänker efter är jag den som har stått ut längst. Snart fyra år. Men nu vet i fan om det inte är bättre att leva som en kyrkkråtta fram till december när jag får annat jobb?!

Gå till Kattis imorn. Behöver psykologiskt stöd och nån att prata skit med. Ev. vända chefen upp och ned och se om vi kan få nån förbättring på det där stället. Det finns lagar även på vårt jobb (men inte fan har vi sett till dom!).

Godkväll.

Miljonär.

Nu har jag gjort mig osams med tanterna på CSN. Dock får jag mina pengar och hon sa surt att hon minsann jalgt ett beslut nu som kommer hem ibrevlådan!! Tack kära du...
Tror dock inte att jag var så trevlig själv. Mensvärk och PMS gör inte en människa glad. Ont som fan. Ska hem och bädda ner mig snart. Sen gå på abs om magen tillåter.

Vfu:n är iaf kanon! Kanonskola, kanonlärare och kanonelever. Kan inte bli bättre. Eller jo, skolan kunde få ligga mer centralt tack.

Nu hem och vänta på att det ska skramla på kontot!

Henrik.

Det är nått speciellt med dig....

image329

Jag tycker om dig så fruktansvärt mycket!

Ett måste på krogen!

Tjejkvällar är bra grejjer! Alltid lär man sig nått nytt och alltid snackas det en massa skit som slutar i asgarv och kramp i magen.
Vi blev fler på fräcka än jag och po. Emelie kom en sväng men stannade inte så länge. Det gjorde däremot Tes och Natta. Har skrattat för ett år framåt!
Kärleksproblem var på tapeten som vanligt. Tack och lov var det inte jag som hade några!
Det enda vi kom fram till är dock att allt sker av en anledning. Jag vet inte hur mycket stöttning det blev på vägen men lite kanske.
En gång = alltid sa jag nån gång. Jag ljög.
Skulle ALDRIG!
Sen blev det mer problem, konstiga historer, fylleslag och sex. Såklart! Det tillhör. Po menar att tre ggr i veckan är minimum!
Tes lärde oss hur man på det mest elaka sättet väcker en tokfull kille som somnat på ett bord.
Steg 1: Stoppa in fingret under överläppen och ta kort. Vaknar han inte gå över till steg två.
Steg 2: Ta en tampong (fortfarande med plasten på) och smeta tandkräm på den. Tryck sedan upp den i den tokfulles näsa, ta kort, spring ut och vänta på reaktion. Spring sen så fort du kan därifrån!
Härmed är tamponger och tandkräm ett måste hädanefter på krogen. Jag fattar inte vart den tjejen får allt i från?=)

rådjur borde skjutas!

Idag har vi återigen varit ute i fårhagen i Leonardsberg och grävt. Även satt upp tipspromenadsfrågor till vår låtsas åk 8 imorn. Åsa fann som vanligt orm, idag fler än en och skrek och gapade mer än vanligt. Stackarn. Livrädd var hon och asförbannad var ormen som reste på sig och menade att hon nog borde gå därifrån illa kvickt!

Hann inte mer än hem för att sen bege mig till partaj där jag skulle jobba åt leif som skulle till migrationsverket med tip-top. Blev onormalt trött efter ett tag och vaknade sen av att jag ramlade av stole bakom kassan. Som tur var var det inga kunder i butiken då!
Gick ut och skrev skylt ut till vägen istället. Dock fick jag mer färg på mig själv än på plakatet. Nåja, det blev ganska så bra ändå.
Sen kom jobbig tant in och köpte två förbannat stora rådjur som hon sen verkligen ville ha inslagna och paketerade till imorn.
Jag log lite smått och sa att: "visst, det löser jag".
Vad tanten inte vet är att det tog mig exakt 57 minuter att slå in dom jävla rådjuren!

Nu fika med Po.
Tbx här senare kanske.

Ny sport kanske?

Speedway är grejjer. jag måste testa!
"vill du prova?" Ehh, ja...jo. Men nej, inte när det står massa personer runt omkring och jag har sett att cykeln kommer att slänga av mig i första kurvan. Finns det ingen form av speedwaycyklar för barn? Det vore nått för mig. MAX 6 år!

Det här med hästar är också en konstig grej. Det går relativt bra, men känns bara halvroligt. Vad göra? Hoppa nästa vecka iaf. Högt! Jag tror jag behöver nån form av adrenalinkick!

Skogen imorn och på fredag. Varför kära nån?!! Gräva i fårhagar är inte heller nått av mitt största intresse. Men ett måste om du ska bli godkänd på Campus. Underbart. Verkligen.

Jag har träningsvärk. Jag kommer ha mer träningsvärk imorn.
Imorn ska jag hinna springa.
Nu får det va sluttjafsat.

Varför måste just jag skriva om risapornas liv?

Helg snart. Fille på fredag.
Gruppfest (ev gruppsex låg som förslag idag) på lördag. Utång? Troligen.
På söndag ska jag inte göra ett skit. Dagdrömma möjligtvis.


Jag saknar dig redan...

Göra en "komigång" lista kanske?

Jag har så förbannat mycket att göra när jag tänker efter. Vet dock inte vilken ände jag ska börja i... Kanske börja med att betala kåravgiften och sen lämna tillbaks en massa böcker innan dom börjar kosta pengar. Dessutom måste jag köpa böcker. Ibland är univsersitetet det mest tråkiga som finns!
Måste bränna skivor åt henke tills imorn med, för det har jag lovat. Göra ikväll. Snälla jag!

Ska träna med pem efter introt. Nu är det på tiden att vi beger oss till gymmet lite oftare. Sen hem, duscha hämta bil och bege oss mot gocarten. Vi ska köra om alla. Det är iaf vår gemensamma plan. Får nog ingå en pakt om det ska fungera.

Inflyttningsfest hos fille på fredag. Blir kul. Sen gruppfest på lördan eller? Nja, jag vet inte. VIll helst härifrån hela helgen. Beslutsångest i mild grad.

Saknad är nog inte bra för kroppen va? Det gör lite småont. Kan det inte va imorn redan nu? Eller helg, det skulle inte heller skada. Tror känslorna har tagit över min kropp.

Nu är det nog dags att börja uträtta lite här om jag ens ska få nått gjort idag.

Puss och på återseende.

Tråktråkigt!

Är så trött på tjat och gnäll! Vad är det för fel på föräldrar? Om det inte tog emot att ta studielån hade jag redan flyttat. Ge mig en lägenhet innan jag begår brott här hemma!

Campuskaraktären är på vift som vanligt. Föreläsningar imorn. Tänker jag gå? Troligtvis inte. Måste dock gå på ett intro så kan inte jobba imorn som det så gärna önskades.

Helgen som var var en bra helg. Henke var här. I fredags var det go-cart, spel, stan och annat. I lördags blev det först jobb Sen fyllde både wering och Jesper år. Det blev att fira Jesper på dk. Vid halvtolv ungefär drog sig minnet tillbaka och resterande av kvällen återfinns i mindre bitar. Vissa bitar har jag dock bättre minne av och jag hittade vissa bevis på det idag med. 5:an på bomull är en hit!=)
Jag har ont i hela kroppen. Positivt ont!

Vad är det förresten för fel på kompisars flickvänner? Nått allvarligt tror jag.

Varför är det inte helg jämt? Jag vill härifrån. Mår illa av att va hemma. Nu ringa henke för lite medlidande.

Inte mycket muntert här idag. PMS? Vad är det för vecka?

Det finns INGET bra med söndagar!

Nä jag kan faktiskt inte komma på nått. Man vaknar mår som ett överkört arsel och inser att man redan har sovit bort halva dagen. Därför går resterande av dagen otroligt fort och man hinner inte med ett skit. Dock hinner jag  under hela dagen känna att jag faktiskt mår asdåligt, är jätte trött och ser ut som skit. Dessutom är det den dagen i veckan som avsked tas. Hejdå vi ses nästa helg!
Det här är dock en bra vecka. Snart onsdag. Veckobesök, jo jag tackar!=)



Jag förstår inte hur jag klarade dom där tre hemska månaderna utan dig. Det var det mest jobbiga jag varit med om nånsin.