Gissa vem?

Sitter på Campus nu, men tro inte för det att jag har varit på nån föreläsning. Nej då, var obotligt trött när jag vaknade imorse pga att en viss någon ringer mig halv fyra i natt och börjar diskutera stulna dammsugarmunstycken(??) Gissa vem?!
Sen kunde jag ju så klart inte sova så det är aif inte mitt fel att jag inte varit på nån föreläsning idag.

Nu ska jag på stan med Mackan återigen och sen träna.

På återseende!

//Trötter

astrött med taskig karaktär.

Nu har jag så där svårt att tygla karaktären igen. Men inte spritkaraktären för den börjar jag få lite ordning på. Nej nu är det den jäkla föreläsningskaraktären som spökar. Sitter här och velar om ifall jag ska gå på föreläsningarna imorn iaf, för på fredag är helt uteslutet. Fredagar är heliga! Men om jag går imorn kanske jag lär mig nått iaf...eller troligtvis inte. Det blir nog inget imorn heller. Alltså inget förbättrande från förra året. "nästa år ska vi bli seriösa" HA! Det gick väl sådär va?

Köpte jacka idag för det tyckte jag var bra. Ska ner på stan imorn och köpa allt osm jag ångrar att jag inte köpte idag. Sätta sprätt på pengar är jag iaf bra på och skulle aldrig tveka!

Mackan är obotligt störd och har det kortaste minnet jag nånsin träffat på. ANNETTE heter hon min mamma. Så nu vet du det. Lurade på honom en massa kläder förut också. Det är bra.

Varit och ridit ikväll. "du rider så mjukt och fint". Trodde på allvar att hon ljög för mig för jag har mest suttit och dragit den stackars saten i munnen och sparkat honom i sidorna i hopp om att han nån gång skulle börja kröka på bakbenen. Nästa gång vill jag ha en liten häst. Då kanske jag tom kan ta mig upp utan att se ut som en handikappad apa.

Nu ringde Karlsson så nu kan jag inte skriva mer. Har inte fattat det där med två saker samtidigt.
Puss o hej!

favorit i repris

Av en ren slump åkte vi förbi en massa skyltar om en monstertruckshow förut när vi hämtade Pemsans "Fyllebror" på Kungsgård. Han har frackvecka och såg mer än lite trött ut. Hängde iaf ut genom fönstren på bilen som två apor för att se vad som stod på skylten tills vi till sist kunde konstatera att showen var idag kl 19.00. Långt innan vi kom fram till det hade Jocke konstaterat att vi nog inte var riktigt kloka.
Sen hem och fixa fort fort. stod och stampade i hallen, ringde till mamma och meddelade att "nu kommer ni hem med bilen! Jag har bråttom!" Sa nått om hej i hallen sen hade jag redan sprunigt förbi pappa som stod där med nyckeln, hunnit ut till bilen för att bli förbannad för att han inte lämnat nyckeln i. Körde sen på tok för fort (fy!) ut till Pemsan för att hon och hennes snälla mamma lovat att plocka stygn på mig. Marie konstaterade fort att läkaren inte gått sykurs och att jag borde dokumentera ärren. Sagt och gjort. Sen stressa in till stan, bli tokig på medtrafikanter och människor som jobbar på McD. Sega!
Smugglade med oss maten in på showen och bänkade mig för andra gången i år. Fy satan så duktiga dom är! Visste sen öland att några i publiken fick åka med så jag drog Pemsan hårt i armen och släpade in henne i en bil. Livrädd var hon, men askul var det!

         

Där i den röda bilen satt vi. Galet roligt!

På nya äventyr i Loftahammar.

När jag äntligen mår bra själv, så är det andra som jag måste tycka synd om. Det är ju själva ...!
Karlar, jag säger då det. Hur svårt kan det va att behålla en bra tjej?
Pucko!

Tro det eller ej, men idag har jag varit i skogen. Men inte i vilken skog som helst utan i skogen i fårhagen vid Leonardsberg. Varför? Ja, inte vet jag! Gräve i jorden och konstaterade att det är brunjord som råder. Tittade på hällristningar och konstaterade att dom var gamla. Jagade en stackars snok tills den blev vansinnig på oss. Hittade islämningar och trampade i fårbajs. Kreativt! Lyssnade på Ted Gärdestad på högsta volym på vägen dit då Jesper menade att  "det här är asbra!". Han ljög!
Så nu efter denna utflykt ska jag och mina vänner Dan och Peter imorgon sätta oss och skriva om hällristningar. Jösses!

Var på nya äventyr i Loftahammar i helgen.
Åkte till V-vik i fredags men blev  ganska snart förpassad till en segelbåt efter en vansinnesfärd på cykel utan bromsar. Förstår inte varför jag fick den utan bromsar? ska du ta livet av mig?=) Väl i båten började det pratas om konstiga saker som för mig lät som ryska. Lyckades iaf efter mycket om och men släpa fram rätt segel. Poäng till mig! Sen fick jag tom styra båten under kaptenens order. Förstår inte att han litade på mig? Efter fyra timmars färd och ett jäkla vevande med segel fram och tillbaka (vilket höll på att leda till en ofrivillig simmtur för herr karlsson) anlände vi i loftahammar där johan körde oss hem till hula.

På Hula har jag:
Har åkt cross och fyrhjuling både på vägen och brevid vägen (var du inte nykter chaufförn?).
Klippt HULA över hela gräsmattan som vi sen spanade in när vi åkte helikopter.
Träffat rolig Fiffi.
Klippt Henke. Ny karriär som frisör?
Hoppat studsmatta.
Konstaterat att vissa människor inte borde dricka sprit. Så äre!
O en massa mer!


Nu leta info om hällristningar, sen sova. Är obotligt trött!


-------------------------------------------------------------------------------------

Tycker om dig massor Henrik.


Sista lediga dagen.

Skulle njuta av dagen och det gick bra till en början tills en viss chef ringde och hade ett elakt utbrott på mig i tfn. Sluta ringa och gapa på min sista lediga dag. Imorn kunde du ha ringt, då börjar jag ju ändå plugga. Gud, för att få va chef måste man va lite dum va? Jag trort.
Elak!
Tänk först, prata sen nästa gång är du snäll så slipper jag gapa tillbaka.

Plugga imorn då. Köpa böcker, inte roligt. Dyrt och oroväckande tråkigt. Ska luncha med Sara och Mackan. Vem lägger schemat så att jag är ledig tre timmar mitt på dagen? Korkat. Hinner iaf träna. Positivt.

Hahahaha, Mackan hade sin första "riktiga" lektion idag tror jag. Han har ritat svartvita katter i fyra timmar! HAHAHHA! Förlåt hjärtat, men det måste ändå ha kännts mer onödigt än planet vandringen. Jag ska köpa en katt åt dig, en svartvit som du kan titta på. Nu kan ju inte kraken åka till skogsröjjet i helgen heller för att han misstänker att det finns vildkatter där, haha! Kan inte sluta skratta åt dig. Kan se dig framför mig...lite halvbakis med en massa papper och pennor och dessutom en massa katter som skulle ritas. Ha, så går det när man ska bli "knyppelkärring". Själv ska ju tydligen bli arkeolog och studera stenar på torsdag. Vet inte hur mycket bättre det är?
Har vi hamnat på dagis? Någon?!

Va i loftahammar nu i helgen och möttes av en förskräcklig syn. En Thomas, nyss hemkommen från akuten, inpackad i ett paket! Iaf såg det ut så, det var gips och plåster lite här och där, eller mest överallt. Cross är nog inget för dig iaf!=) Fick bli matad och dricka ur sugrör... Ska lägga upp en bild framöver.
Ska ner nu i helgen med och se till det lilla paktetet och dessutom ge ett svar på mitt livs svåraste fråga som herr karlsson lyckades få ur sig i lördags. Men nu du, nu har jag ett svar! Du gav mig nästan svaret själv...Du betyder enormt mycket.

Läsa studiehandledning nu så jag vet vad det pratas om där på campus imorn.
Sov gott och krama kudden väl allesammans!

Till märta!

Emelie, nu har jag tänkt på en sak länge och väl...
Tack för att du finns och alltid ställer upp för mig. Tack för att jag kan berätta allt för dig och vara helt säker på att det stannar mellan oss. Du har betytt massa sen första dagen du bröt ihop i stallgången. Vi har gjort många konstga saker ihop och många fler lär det bli.
Kollade runt lite i bloggen förut...det har varit konstiga färder till v-vik, galna förfester och efterfester med tillhörande röda kläder, linbanor, pulkaåkning, kärleksbekymmer, picknickplädar, ärevarv mm. Det finns ingen som jag har så roligt med som med dig!
Älskar dig min lilla pms-syster!
Du är en av de få jag litar helt och hållet på.



------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag må va ett "pucko" och du en "idiot".
Men nu är det så att det här "puckot" tycker om "idioten" så oerhört mycket!
Varför åkte jag hem för?

Jag ska på rymmen!

Det höll iaf i två timmar. Jag och min pappa har umgåtts idag. Först gapade vi och skrek på varandra, sen åkte vi iväg och styrde lite, åt glass mm, sen hem igen och gapa på varandra. Det går ta mig fan inte o va sams med gubben i mer än två timmar. Lönlöst att ens försöka!
Därför emigrerar jag imorn.
Låg och var lite halvarg på mig själv förut för att jag inte åkte till loftahammar igår. Fick sen en briljant idé så nu har jag lurat med mig Mackan, Pemsan och Jeppe ner dit imorn. Kräftskiva står tydligen på tapeten. Kan bli kul!

Skulle hoppa studsmatta med Pemsan förut, men som vanligt när vi ska göra nått sånt så är det en invasion av barn där. Fick istället åka till snurrkarusellen och ta oss ett par varv till tills vi höll på att kräkas. Sen ligga i stor gungkorg och prata skit tills vi frös ihjäl. Mycket viktiga saker hann vi dock gå igenom.

Förresten borde jag kontra med ett inlägg om lilla fröken eftersom hon sent igår kväll skrev ett så vackert om mig..."mini djävulen" eller hur hon kallade mig.
Lilla fröken själv är inte mycket bättre. Egentligen är hon min lilla mes som är rädd för det mesta och inte ens kan formulera ett sms utan min hjälp. Hon flörtar med killar och får sen panik för att dom bli intresserade. Lägger benen på ryggen och flyr fortast möjligt. Ja, sån är hon min lilla prinsessa! Men jag tycker om na ändå. Trots att hon förra helgen försökte sig på ett pyromanförsök när hon tänkte sätta eld på mitt hus. Kröp sen till korset med en elefantunge som hon kallade "fire"...bad om ursäkt och var sådär söt som bara hon kan vara. Klart jag förlät henne, vad gör man inte för en elefeant?=)
Även om du är min lilla mes och har pms största delen av månaden så älskar jag dig! Med pms är du som en skitjobbig lillasyster.

Dags och packa lite va? jobb imorn, sen bär det av. kan tiden gå lite fortare tack?!

"är ni åtta år eller?"

I veckan har jag tack och lov blivit godkänd på mitt litteraturseminare, så nu slipper jag sitta med skägget i brevlådan när alla andra får pengar. Jag kommer med få! ska bara skicka in lappen först kanske. Vore väl på tiden.
Sara börjar på lärarprogrammet imorn, kul! då har jag ju nån som vill köpa mina böcker så att jag kan köpa nattas istället. Vi sprang förresten in i en butik som vi trodde hade sexiga underkläder förut, och jo, det hade dom ju. Men sen hade dom en hel massa annat med. Synd för dom att vi inte hade några pengar idag, annars hade dom tjänat en hacka på oss. Ska dock dit så fort vi får lön. Roliga affär.

Nu ska jag skjuta min pappa! Livet är allt bra mycket bättre när han jobbar borta. Kunde han inte stannat tills imorn? Tur att dom ska till arkösund i helgen. Jag vill va ensam här hemma tack! Inge tjat.

Var och red på norf för första gången i går. Trodde jag valt en snäll häst... den har ju sett så lugn och fin ut när min syster ridit. Jag måste haft dålig inverkan på den, eller så hade häst-fan pms dagen till ära. Hon försökte iaf göra sig av med mig så fort det blev lite jobbigt. Idiot. Stå på fyra ben och gör som jag säger!

Fick en impuls i tisdgas och åkte tillsammans med Pemsan och Mackan till valdemarsvik där Fagge och Jesper höll till. Där blev det drinkar, spel, bad och sjögräskastning. Även en inplanerad avskedsfest för Fagge. Jag vet precis vad jag ska köpa till honom, måste bara ta reda på var den finns. Perfekt!
Tidigare på dagen släpade vi med oss mackan till en lekpark mitt i stan där vi for runt på en snurrkarusell och betedde oss som två 8-åringar som mackan uttryckte det. Tror bara han var avundsjuk för inte han fick åka.

Jag vill hoppa fallskärm, varför ska det va så dyrt för?

Helg snart. Jag måste komma ut! Otten? Trappan? nånstans bara. Ut och ha roligt! Spendera pengar och dansa. Livet är en fest har jag hört!

Är det sigge som smyger omkring på Campus?
Jag trort!

Jag saknar dig!
Mycket...

vi och vår helg.



image319




Det här är vi. Det här är vår lördag. Bättre än såhär blir det inte, kameran ljuger inte!

nyopererad.

Ja det gör faktiskt ont måste jag erkänna även om jag inte vill det. Sykurs hade han ju inte gått iaf..toppen! Har säket sytt på fel ställe.

Hemtjänsten är dum i huvet. Det måste vara det enda kriteriet för att få jobba där. Skällde och gapade på den otervliga människan förut. Sluta parkera utanför rmin infart då om du inte vill ha skäll! Ljög för henne gjorde jag med, men det hon inte vet lider hon inte av. Elak!

Helgen bjöd på många lustigheter. Pippa långsamt, kräftor, sprit, goda vänner, gamla vänner, nya trevliga vänners flickvänner, långa pratstunder, långa promenader med tillhörande skoskav  och ett par bryta-ihop-attacker. Dessutom en elak-attack. Ett förlåt ges härmed till Macke Larsson! 
Det enda som saknades i helgen var Likör43. Det hade gjort min helg fulländad.

Seminarie imorn, kanske borde plugga en aning. Men inte! Vi skulle ju va seriösa i år hade vi lovat varandra. Mackan och jag har redan brutit det löftet och vi har inte ens börjat plugga på riktigt än. Nollorna börjar på fredag, hej vad vi ska ut och härja runt med dom. Stackarna.

Jag vet inte vem jag har försökt lura. Det var min första tanke och min första känsla.
Nu vet jag vem jag har lurat. Mig själv.
Nu vet jag vad jag vill på riktigt.

Det finns känslor som är rätt eller fel, det här är rätt.
Säker.
Jag kan inte ljuga för mig själv längre.
Helgen gav många svar.

finbesök

Idag har jag haft en nyttig dag. Har städat, pluggat och tränat kondition. Den ska jag ju dock supa bort ikväll ändå som åvall så fint påpekade..tack ska du ha!

Kräftskiva hos hanna är på gång. Ska ju dock träffa ida, jenny, malin, mackan och henke och hel massa fler så vi får väl se..kanske kan svänga förbi och säga hej iaf. Sen ner och göra storstaden osäker. Källa och Emelie ska dricka kärleksdrinkar. Gud så gulligt! Vore ju snällt om du kunde ge källa nått av drinken den här gången hjärtat!;)

Nu ska jag trassla med håret i locktängen och se om det går att få nån styrsel på det. Sen ringa mackan och skynda på honom lite. Är ju rädd att karln ska missa bussen. Skulle ju ta nattvard o grejjer...vet hur han brukar bli=) dock måste han skaffa sig ett nytt jobb till nästa sommar. Dödgrävare är nog inge för honom ändå. Fy så äckligt!

Har kollat på gamla bilder. Roliga minnen! Galna minnen. dec-jan. underbara månader!

85

Idag har fröken feg varit och tränat och återigen skaffat sig obarmhärtig träningsvärk i magen. Kan inte skratta. Tur att jag inte hade träningsvärk igår kväll. Skrattade mest hela tiden tror jag. Spelade tecknet med pemsan, elias och Källa. Mycket vuxet! Mycket kul. Källa bröt dock fingret av mig. Sånt som  händer. Har ju nio till!
"du ser så full i fan ut"... Jo du, tack detsamma fingerbrytarn!
Fuskade med gjorde dom. Helt säker!;)

Spelade aquagolf först. Tror inte den sporten är nått för oss. Vi får börja med nått annat. Knyppling ligger som förslag. Mmm, torsdagar ihop med gamla tanter, det kanske vore nått?

ska kolla på pang-pang och mysik ikväll, annars får det nog bli relativt lungt ikväll. Ladda inför imorn. Något ändrade planer dock. Blir inge landet. Stannar här i vår vackra storstad och väntar in mackan och henke.

Nä nu ska jag gå och ta en dusch, göra mig vacker, sen ner på stan och se om dom har nån tuff-kurs på lager. Nu får det va nog.
Ta dig i kragen kvinna!
Ska knuffa omkull emelie i sumobrottarkostymerna med om dom finns nånstans. Stryk ska hon få den lilla flickan. För allt ont hon har gjort mig..haha!

Puss och kram från en mycket övertrött 22-åring.

fröken feg

Jag är en riktig fegis. Ska gå en tuff-kurs.
Omedlebart!

Gud. känslor, kärlek. sånt tjafs. Se vad det gör med mig...
Elias, se vad du gör med mig... ;)


andra ronden

Då var det dags igen! Andra ronden i aquagolf. Sitter här med Pemsan och väntar på våra motståndare källa och elias. Känner på migatt vi fröknar kommer träffa varenda korg därute i vattnet och vinna en massa. Eller inte kanske... Får väl hoppas på en bättre placering av bollen än i blomkorgen iaf.

Badat hela veckan. Tror jag förvandlats till ett russin. Söt ändå säger Pemsan. Hon ljuger!
Solen lär va min näst-bästa vän. Men hur vore det om du ville umgås med mig lite oftare? Tror minsann att du har sagt upp bekantskapen för den här gången.

Varit på biblioteket med. Nu närmar det sig. Mindre än två veckor kvar nu, sen äre igång. Plugga, umgås, festa, bete oss konstigt, Jag saknar er! Försmak på tisdag. Litteraturseminare som jag måste klara om jag ska ha några pengar i höst. Annars kan jag ju sitta där med skägget i brevlådan! Typiskt!

På måndag ska det skäras. Han som inte ens kan hantera en kniv och gaffel ska sätta en skalpell i mig. HUA! Vet inte om jag gillarn riktigt. Han är säkert inte ens lite snäll. Mest otrevlig.

Hem till totte och Emm på lördag. Kan bli kul. Har fixat ihop ett "gäng kärringar" nu så det blir lugnt i stugan! Sen palace. Ida, vi SKA till palace.
Mackan kommer hem på lördag, kanske skulle ta med sig Henke också. Kul! Försökt o övertala Fagge att komma hit med, får se hur väl jag lyckades.
Hoppas dom har sumobrottarkostymerna på stan. Jag ska testa!

antons förklaringar.

Jag blev nog lite bränd under allt badande igår tror jag. Ska ändå bada idag med, kommer se ut som mina vänner (?) kräftorna. Rött kanske är min färg?
Frågan är bara om man ska bada eller träna först. Kan inte komma fram till nått bra svar.

Attackerade Anton igår med alla mina 10.000 frågor om killar och deras beteende. Tyckte själv att jag fick en hel del bra svar. Men nu i efterhand undrar jag om han ljög. "du kommer aldrig att förstå dig på det där med killar" fick jag höra senare på kvällen. Så rätt du hade. Jag fattar ingenting. Jag är förvirrad. Jag tycker om dig! Mycket...

Tjejkväll imorn. Kommer bli bra. Ida är hemma. Det är rix fm festival. Det kanske är bra. Men äre bara massa smör-bög-popp så går jag. Usch, inget för mig. Förmodligen går jag då alltså...
drar med mig tjejerna till totte och Emm på lördag. Jag har ju tydligen "lovat" att ta med ett "helt gäng kärringar". Tack totte, du är ju underbar (?!?).

Varför ska jag inte fatta nått för? varför blir det alltid såhär? oh vad jag är dum. oh vad jag hatar känslor. oh vad jag hatar allt som har med killar att göra (nu ljög jag!).
Anton, förklara!

Nu gräver jag ner mig. Sen träna. Sen bada. Nu kan jag springa flera mil

trött trött

Vad är det som händer? Vad sysslar människor i min omgivning med? Nån har slagit i huvudet, det är helt klart! Jag fattar inget.

Mackan och Tobbe kommer hem nästa helg. Saknar er! Ska bli så kul att ha alla hemma igen. Anna med, hoppas hon med flyttar nästa helg.

Jag MÅSTE åka till biblioteket. Fy så tråkigt. Jag har litteraturseminarie nästa tisdag. Har inte ens alla texterna. Vet inte hur det ska gå eller hur jag ska lösa det. Ringa Anna imorn så kanske vi kan splitta skiten. Läsa halva var?

Igår var en toppen kväll. Ensam med Pemsan, en massa vin och martini. Vidare upp till Mackan och Tobbe där det fanns västerviks besök. Trevligt! Sen när till Palace. Träffa massa människor, dansa och grejja. Länge sen! Äta kebab och sen hem och mysa.
Upp för tidigt idag, skjutsa till ljunga och sen till jobbet. Det var som ne dans på taggiga rosor. Gör jag aldirg mer om. Bakfylla + jobb är en usel kombination!

Nu ska jag sova. Ensam.
Tråkigt.

Vart ska vi sova i natt?

Ja det är frågan. Blir det i soffan eller tillsammans i sängen.

"jag läser en bok om två lesbiska, jag tänkte på dig och emelie.."
TACK mamma!

Först skulle vi va nyktra. Sen gick en vinflaska efter en annan. Nu är det kört. Vi ska till palace. Alla ska till palace. Vi har vävsterviksbesök. Eller? Det vore iaf sjukt kul. Saknar sebbe och gitarren mer än nått annat just nu. ( nu ljög jag men det behöver ingen veta!)

Nä, dags o dra på sig ett ansikte och entra världen. (stan iaf!)

Goderafton!

gott och blandat inklusive en kossa.

Jag är glad och lycklig. Ler dessutom med hela ansiktet så jag ser väl ut som nån form av uggla med tandställning (?).  Har visserligen ingen tandställning, men det är skit samma. Ugglor är fula ändå.

Idag har jag jobbat. Eller jobbat och jobbat. Jag har suttit på mitt blekfeta arsle på en stol och blivit obotligt sur över att kunderna inte är läskunniga. LUNCHSTÄNGT 12.30-13.00! Vad är det dom inte förstår?! Men snäll som jag är slog jag ändå in deras snapsglas i ett paket ,TROTS att det var mitt i lunchen.

Läst ut världens bästa bok idag. Underbar och älskad tror jag den hette. Kommer snart på bio. Måste se!
Har även börjat mitt nya liv idag. Vad som ska ingå har jag itne bestämt, men än så länge känns det bra.

Surar lite över att jag inte kan följa med stefan och några andra ut idag. Det hade varit roligt. Var så länge sen. Vi ska leka nästa vecka. Det är en av grejjerna i mitt nya liv. Ta vara på gamla vänner!
På tal om gamla vänner träffade jag wering idag för första gången på minst ett halvår. Det ska det bli ändring på. Nu ska vi ses oftare, och där med köttbulle. (han har nog form av kärlek till köttbullar tror jag).

Viggo (johannas hund) är en kloakhund. Luktade iaf som en förut. Försökte spola honom i slangen, men då gillade han mig inte riktigt.

Jag ska få en kossa döpt efter mig. Underbart. Eller?

Danne och johanna är äntligen hemma på riktigt. Tack gud. Nu kanske vi kan ses lite oftare. en gång i veckan iaf?=) dricka drinkar på onsdag. Kanske kan bli nån form av mini-mini inflyttningsfest? Vad vet jag.

Jag har ingen mat tills imorn. Gud så barnsligt.
Nu laga mat. Gud så vuxet.

tankar om morgonen

Ny dag. Har läst konstig bok. Hon är som jag.
Tror vi har samma tur här i livet. Jag gillar henne, fast ändå inte.

Drömt konstiga drömmar. Mackes fel.
Hade han inte ringt igår hade drömmarna gått som smort=)
Nu drogs det upp en massa gammalt, och usch, sånt orkar jag inte tänka på.

Jobba nu. 8 troll ligger på beställning.
Vem fan vill ha 8 troll?
Konstiga kärring.

Tiptopp och leifa ska hälsa på.
Underbart. Hon pratar ju inte ens med mig.
Eller hon, ler och ser ut som hon försöker säga nått, men hon låter aldrig.
Kanske inte kan prata?

Vill vända blad i min egen bok, men hur jävla lätt är det när jag inte hängt med på den här sidan?
Missade jag nått?
Kanske nån skrift i kanten?
Inte vet jag.

När äre helg?
Snart.
Jag behöver det.
NU!

Öland

Öland var en ren hit! Men när jag tänker efter så ligger inte midsommar långt efter, det var verkligen en kanonhelg på alla plan. Jag saknar midsommar. Öland med. Redan. Fast midsommar var nog trots allt an av mina bättre helger i livet. Spola tillbaka?

Öland bestod av en hel flock av kul och galet folk från hela Sverige. Det var nykterister, dansare, producenter, rallare och hel massa annat. Alla kom från olika platser. Även en del utvecklingsstörda grannar som vi fick ett litet utbrott på i torsdags natt.Jävla fagerstanötter!
Vad har vi gjort då? Vi har...umgåtts, druckit otaliga mängder alkohol, försökt jaga ner barn från en stor studsmatta, ätit massa fisk, sprungit i från regn, varit på monstertruck show (eller jag var det med vår granne), haft ångest (Märta), gråtit (märta), försökt lura Elias att åka till öland själv (gick inte), Druckit lakritsshots, sagt saker vi förmodligen kommer ångra (det man inte minns har aldrig hänt!), varit på en oändlig stenstrand, byggt delar av norden i sten, blivit raggade på av otäck gammal gubbe, nästan kräkts av otäcka lukter, raggat golvmopp. Det var nog i stort sett allt, fast i en mycket kort version.



Kom hem i söndgas kväll efter ha kört vad som kändes som en oändligt lång sträcka. Då bar det av direkt till jobbet, sen hen och må dåligt, få ett elakt samtal från den såkallade chefen. Hon borde ha varit trevligare. Igår sa jag upp mig! Där fick hon. Satkärring.
Leifa ringde lite lägligt så nu blir det tillbaks på mitt gamla partaj igen. Ska ta hem en massa roliga saker imorn tror jag.

Åkte till Arkösund i mändags när den värsta ilskan lagt sig. Skönt! Träffade massa gamla kändisar och åt glass. Igår kom kapten Elias och sjöhunden Birger och hämtade mig. Vi skulle fånga fisk. Hade varnat innan för att om jag är med så bli det ingen fisk. Rätt hade jag. Storfiskarn försökte dock bokstavligt talat att få mig på kroken. Ska skaffa hjälm! Patte, Anna och Felicia var också med.

Birger
Är han inte det sötaste som nänsin spatserat runt i en flytväst?


Åkte och tränade för första gången på en allt för lång tid idag. Aj vad ont jag kommer ha imorn. Men aj vad det är rätt åt mig.


Jag tappar både andan och talförmågan.
Sånt gör inte jag. Inte vanligtvis.
Jag beter mig konstigt.
Du får mig att bete mig konstigt.
Fast det är bra.
Det är skrämmande...