Ärevarv med knäckt käke.

hahaha! Sjukt kul kväll igår. Började med förfest hos Po. Skaffade mig en personlig psykolog på köpet. Pratade om alla mellan himmel och jord. Sen, pang, ner till otten. Hade tydligen lovat att hämta emelie på Dehli. Tyvärr var mitt minne inte det allra bästa så jag glömde henne. Stackarn! Dansade och grejjade länge och väl, tills den sista lugna, allt för tråkiga låten kom. Ensamma och övergivna fick vi dansa med varandra. Omgivningen såg något chockad ut. Sen hämta kläder i gradroben. Emelie sprag i fatt nån stackars kille som såg lite små-farlig ut. Tydligen något hon raggat upp i kön tidigare under kvällen. Denna otäcking visade sig vara nykter dagen till ära så han lovade att köra oss hem. Kanon tänkte vi! Kanon blev det och jag vet inte när jag skrattade så mycket sist. Människan pratade mest hela tiden. Det visade sig sen att han var radiopratare i Lund. Passade nog perfekt för det jobbet kan jag tro. När vi höll på att köra föbi min infart stannade vi illa kvickt. Ärevarv! Hahah, det är tydligen nått som han och hans kompisar gör i Lund om dom har tråkigt vid ett trafiksljus. Det hela går ut på att man fortast möjligt slänger sig ur bilen, springer ett varv runt den och sen hoppar in igen. Sen var det sisten ut och en massa konsitga saker. Resan avslutades med att vi åkte fram till min infart där han stampade så hårt på bromsen så jag flög in i en av han 5 dvd-skärmar och emelie satte näsan i framrutan. Hahah! Ont som fan idag. Sjukt kul igår.

Ikväll blir grilla o grejja här med de närmast sörjande. Kan blir bra. Ska sova lite nu så jag orkar ikväll.

Puss o kram

Normal? Jag? Tveksam..

Jag kan inte va klok. Begav mig ut helt frivilligt och sprang intervaller i 40 minuter förut. Onormalt.
Solen har just smugit sig fram förresten så egentligen har jag inte tid att sitta här, utan borde befinna mig ute i en solstol. Det kommer.
Utbrott igår. Lurad till Arkösund. Sätta upp förtält lite fort hette det. Sluta ljuga för mig! Sätta upp förtält, i tre och en halv timma, ändå inte bli klara, och vara obotligt hungrig, stämmde bättre.
Jag fick nog. Gick iväg. Skulle ragga mat av Torda. Han hade emigrerat. Ingen mat alltså.
Mötte Pia på vägen. Pia är Elins mamma för den som inte vet. Pratade om allt mellan himmel och jord.
Gick tillbaks till den förbannade husvagnen och dess tält. Sa upp mig. Satt på en stol mesladels av den resterande tiden. 5 människor med 5 olika åsikter är inte min grej. Terrorister.
Avslutade det hela med ett mindre sammanbrott, och hotade med att äta upp någons kläder och jag inte fick mat snart. Tog saken i egna händer och släpade in alla grejjer, la dom på golvet mitt i tältet och tvingade sedan min familj in mot stan. Leons nästa! Tack och lov för Leons. Dom räddade mitt liv igår. Helt säker. Höll dock på att kräkas efter åt. Åt lite mycket skulle jag tro. Sebbes pappa (anders) mumlade nått i bakgrunden av telefonen om att jag möjligtvis var på smällen. FEL! Inga barn på gång här. Avslutade samtalet med Henke för att gå och kräkas. Kunde dock inte, så jag gick och la mig. Tidigt. Mycket vuxet.

Tivoli ikväll? Lurad? Ida? Vad har jag gett mig in på. Mackan och jag ska på krogen. Karatefylla. Brukar bli så när vi drar i hop nått. Träna först. Inte glömma. Uach vad dåligt jag kommer må imorn.. Känner det redan nu. Inte bra. Grilla här imorn. Måndag med troligtvis. Valborg va? Kan bli bra.

Nej jag är inte normal, även att jag fick höra att jag var det förut. Terapi? Kan det hjälpa tro?

Sol nu. Fast att det sägs att det är kallt ute.

På stan med min "mini-idol"

Haha, min minsta systerdotter Nora (5 år) är sen roligaste och sötaste person jag träffat tror jag. Hämtade henne på dagis förut, så skulle vi ner på stan och köpa present till hennes storasyster Ebba. Nora hittade en Barbie med vingar och en massa glitter som hon ville ge Ebba. Den såg lite små-slampig ut får jag nog säga. Jaja, barnet vill ge bort den, och hon har ett fasansfullt humör, så det vara bara att betala. Sen efter ett långt tittande i nästa leksaksaffär tjatade jag till mig ett stop på ett fik - ashungrig! Köpte diverse till tugg, och började sedan förhöra flickebarnet om hennes stora kärlek Oskar.
- Jaha, Nora, Hur går det med Oskar? Är ni kära fortfarande?
- Jaaa! Eller nae...(lång tystnad). Jag äj säj i han med han äj inte säj i mej...
- Jasså...har han sagt att han inte är kär i dig?
- Nae... men han gillaj inte att pussas. Föj näj jag ska pussa honom sprjngej han iväg.
- Springer han iväg? Är han rädd för tjejbaciller?
- Hihi, jaa, jag tjoj det.
- Jaha, så ni är inte ihop längre då kanske?
- Joo! (glatt leende). Jag stjuntaj i om han äj säj i mej, föj jag äj säj i han.

Jag älskar henne! Underbara unge.

Härom veckan följde hon med mamma in i en provhytt.. Mamma skruvade på sig länge och väl och frågade sedan Nora vad hon tyckte..
- Men mojmoj...den kan du inte söpa...(skratt) du sej ut som samba sombero! (Anna bok syftade ugen på).
- UUUUT Nora! Gå till mamma.

Haha, hon säger då vad hon tycker.

Me like.

Har varit och jobabt nu. Vikarierat på Jönsbergska som svenska och engelska lärare. Änglar till elever! Vill jobba där i framtiden. Ska fixa. Flörta in mig lite.
Träna snart, är egentligen bara hemma och hämtar kläder..fastnade här. Tyckte synd om katterna som får va ensamma så mycket så jag stannar en halvtimma. Efter träning, hämta mamma och Nora, sen stan. Sen hem och klippa mig. På tiden! Jag ser inget! Ser dock ut som ett troll. Skulle skrivit uppsa´ts med Mackan också, haha, det går som vanligt. Vi gör inte ett skit. Dålig diciplin. Skriva imorn...eventuellt. Borde göras.

Jesper fick nått ryck om att vi skulle till otten i Torsdags och käka buffé o grejjer. Så klart man hängde med. Var först och tränade med Pemsan, sen hem hit - styra o grejja. Upp till Mackan och Tobbe och ner till otten. Jesper och Matti svek dom förrädarna! Äta Taco, Mackan skämdes, sa att det var höjden av snålhet (??? gratis är gott tyckte vi) och åt därför inget. Det gjorde inget. Tobbe var hungrig och åt för Mackan också. Sen upp och sjunga. Karaoke stod på tapeten. Jag, ida och Emelie. När Ida gick släpade vi upp Alec och Davve istället - Roy och Roger med "Macken", haha. Asbra! Sjöng både det ena och det andra och släpade upp diverse människor på scenen. Linnea och Stjärten (sanna? Minns aldrig vad kvinnan heter!!). Jaja, succe hur som helst. Sen upp på otten. Dansa, köpa drinkar osv. Mackan svek efter ett tag och begav sig hem. Jag och Pemsan vinglade vidare på dansgolvet. Tror vi gjorde succe där med...eller inte kanske. Möte osv. Sen hem. Taxi halva vägen. Fick sen nån idiotisk idé om att vi skulle gå halva vägen. Sagt och gjort. Fick stop på fordonet och travade glatt sista biten hem. Svinkallt om jag inte minns fel. Sen äta! MAt! Hungriga som djur. Telefonterrorism åt två håll. Fick fängkamrat. Tre i min säng. Trångt. Vaknade och hade kramp i benen på natten. Emelie sparkade och slog som ett litet barn "den snarkar!" hahaha! Blev inte bättre på morgonen heller..."Du låter som en alkoliserad kärring med whiskyröst.." "du luktar äckligt" hördes det tillbaks.
Gjorde inte mycket under dagen. EMelie lagade stuvade makaroner och köttbullar till mig (barnmat?). Gott! Sen städa o grejja. Prata med Henke. Mot Västervik!

Alände vid 20.30. Hämtad på stationen. Tack kära rara! Ut till garaget. Henke svetsade o grejjade. Harald fixade cykel. Åkte hem. Kolla film. Somnade x antal gånger tror jag. Sen sova.  Vaknade 10.40 trodde vi på lördan. Stressa! Skulle åka på speedway hat tolv. Insåg sen efter dusch osv att klockan bara bar 08.40. Bums ner i sängen igen. Gå upp tidigt kan va farligt för hälsan. Dessutom kunde min älskade Karlsson inte se något dagen till ära pga att han dagen innan fått svetsgrejs i ögonen. Såg helt misshandlad ut, och ögonen bara rann. Sov ett tag. Robban ringde. Henke såg fortfarande inget, så det blev ingen speedway. Harald kom och hämtade, åkte till systemet. Började undra om henke ens skulle få köpa nått med tanke på den misshandlade utstyrseln. Fick dock köpa. Sen hem äta o sova lite till. Obotligt trött. Upp duscha, grejja, åka till sebbes föräldrar och grilla. Gott! Sen hem till sebbe. Sjunga o spela. Ner till Frappé och Tre rum. Hem. Harald jagade katt som han skulle döda. Lyckades dock endast fånga en cykel. Antar att den stod stilla... Corner. hem sova. Nattbesök - Harald. Såg alldeles förskräckt ut när han vaknade. Hade inte en aning om att han sovit i henkes soffa, haha. Gjorde inte mycket i söndags. Mitt huvud gjorde fruktansvärt ont. Somnade på bussen hem sen. Mensvärk (vad ska den vara bra till?) och huvudvärk. Tur att tanten brevid råkade slå till mig. Är rädd att jag hamnat i sthlm annars.. Utbrott på föräldrar när jag kom hem. Hata. Sen sova. Godnatt.

extra tillägg...

...jag ska inte heller ha sex med nån kille. med emelie vet jag dock inte. kan ju hända att hon hoppar på mig i natt. vi ska ju dock sova under samma täcke.
hej nu kommer hon

då var det klart!

Emelie ska aldrig nånsin mer ha sex med en kille. tjej har hon dock inte avslöjat, och jag vet inte om jag vill veta. det var allt för stunden.
nu ska vi äta upp all mat på otten. sen till teater. det är ett måste. osten sen igen. godnatt

Lillhelg

Idag äre lillhelg/studentkväll. Jag gillar torsdagar. Man är alltid lika stressad, ser ändå någolunda normal ut trots att man har kletat på sig smink i 140 km/h, och tagit de kläder som låg närmast i garedroben. Alkoholen har inhandlats på tok försent, man har slängt i sig en macka i farten, mellan att man torkade håret och började sminka sig. Håret har man förresten satt upp för att man inte ansåg sig ha tillräckligt med tid för att torka klart det - och resultatet blev skit.

Ut och äta ikväll - vi studenter. Jesper anser att det är en bra idé och vi gör inget annat än och lyder honom. Otten kl 22. Där äre mat! Först upp till M&T - hälla i sig en vinare. Kan bli bra. Ut och röjja. Dansa gärnet. Bli svettig och få utbrott på killar som enligt en källa "tror att det är roligt att ha kuken upptryckt i ryggen".

Packa det sista nu. Bråttom.

image182
Det här kan bli bra!

Jag är så glad att jag har överlevt!

Jösses! Fick väl nån idiotisk idé igår om att för andra gången i hela mitt liv gå på spinning! Drog med mig Pemsan dit, kollade på schemat. 75 minuter ja! Så bra. 45 trodde vi, hade inte kollat så noga...Hjälp! Smög in i spinningsalen och kände oss missanpassade. Drog och grejjade i alla spakar vi kunde hitta, bad sen om hjälp. Tur det, annars hade vi väl hamnat upp och ned på dom förbannade cyklarna. Sen var det uppvärmning i 15 minuter, position 1 och 2 och allt vad det hette. Glömde bort hälften, svettades som en gris som just ska grillas över en öppen eld. Höll på att ramla av cykeln. Tittade på Emelie, tror hon grillades över samma eld som jag! Insåg att vi nog borde gått på ett lättare pass när den satans ledaren börjar härja om olika intervaller. Då började jag leta efter nödutgången! Tänkte att det måste finnas en...Inte då! Cyklade dom oändligt långa och tunga intervallerna. Benen kändes som gelé, eller ännu värre - nån form av snor! Blä! Intog vatten i mängder och började planera min egen begravning. Tittade av nån anledning bakåt för en sekund. Såg då en tant, stor som ett hus, i förd sån där jäkla gardin dom har över huvudet, och långbyxor. LÅNGBYXOR och GARDIN?!! Vad tänkte hon med?? Dumma kvinna. Insåg dock att om hon kan - så kan vi! Trampade länge och väl. Gick i halvlek, eller lite efter får jag väl villigt erkänna. Stolta som två tuppar över att ha stått ut så länge, kravlade vi ner från våra kära cyklar och kröp ut i omklädningsrummet. Idag är jag riktigt glad att vi bara hade betalat parkering för en timma och var tvugna att gå i halvlek. Hade på allvar inte kunnat sitta ner idag annars. Det känns som jag har haft våldsamt sex i tre dygn. AJ!

spinning
Livsfarligt!

Sammanfattning

Jag är visst inte så duktig på att uppdatera här...därför har det hänt en del sen sist.

Carina har övergett oss på Partaj och spenderar nu mer sin dyrbara tid på ett annat företag. Avslutningsfest blev det såklart. En onsdag bar det efter en galen förfest av till Carl-Johan för avtack och hela balunsen. Åkte spårvagn till stan, skämde ut oss har vi kommit på senare...satt och rimmade på diverse sexleksaker under hela resan. Kan ha varit därför alla andra medresenärer  mestadels suckade under resans gång. Vi hade dock sjukt kul. 
Denna kväll lärde vi oss räkna på Thailändska. "käpp" är det enda jag kommer ihåg...7 tror jag det betyder. Vår chef underhöll oss sedan hela kvällen med attt terrorisera den stackars thailändska servitrisen, och gång på gång påpeka att han faktiskt kan enstaka ord på thailändska. Hon var måttligt road.

Alla barnen på Partaj-kalas:

Sandra, Maria, Carina, Lefi och Lillan.
Tack och lov fastnade inte jag på kort denna kväll.



Jag har varit en ängel (i mina ögon sett, höll till och med på att bli en på köpet) och ridit Farenheit åt Emelie. Det vet jag inte om jag gör om. Den saten försökte döda mig. Överlevde iaf. Känns bra. Hade rätt roligt under veckan, de få stunder han inte försökte bita ihjäl mig.

Farenheit
Jag och "Fuffe".


Har varit i Vätervik med. Lyckades inte fånga spektaklet på kort dock. Mer en ett kort på Henke och ett på Mackan. Travade trunt med Ida på Frappé och Stadt under helgen. Kul! Hade matkrig på Corner, och ett elakt utbrott på min omgivning. Träffade en tjej som sa att jag var det snyggaste och hetaste hon hade sett. Antagligen var hon blind. Blev rädd för tjejen, drog i Henke, och emigrerade. Hjälp!


Sjörövar-Mackan och Henke.


Hade nästan en vit helg i helgen, så nu behöver jag inte ha det på minst ett halvår, konstaterade Mackan och jag igår under en vanring i stadens alla butiker. Henke skulle köpa kläder och skor. Blev dock inga skor, då karln redan har bestämt hur som ska se ut, och dom inte finns. Egentligen skulle det inte blivit nån vandring på stan, utan Karlsson skulle satt sig på bussen hem till V-vik kl 10.35. MEN! Klantiga som vi var, missades spårvagn efter spårvagn och tanken på att hinna till bussen blev mindre och mindre. Gick istället hem till Tobbe och Ida (en total vandring på ca en timma, och idag har  jag blåsor på fötterna) och sen bort till Campus för att möta Mackan, Anna och Sofie, så det kunde ätas. träffade Pemsan och Fredrik med så dom följde med.
Under måltiden startades en motorcykel, eller det lät snarare som att den exploderade, så jag och Pemsan skrek högt och ljudligt, samtidigt som jag nästan hoppade upp i Henkes knä, och Pemsan spottade mat över hela bordet. Tur att hon lyckades behålla kycklingen i munnen, annars hade jag blivit ihjälslagen av en kycklingfliébit. Skrattade länge och väl åt spektaklet. Andra hungriga människor verkade inte tycka att det var lika kul.
På kvällen åkte jag och Pemsan ut till stallet och red. Skulle sen hjälpa Carin med unghästarna. Gick väl sådär... Pemsan blev biten i armen och jag satt upptryckt i väggen. Hästen var nöjd och glad när frisörerna efter en halvtimma med mycket gap, skrik och springandes i stallgångnen, tillslut gav upp och stoppade in det lilla odjuret i sitt hem igen. Hon ska dock itne tro att hon har vunnit. Ska ge mig på henne imorn igen. Ska fråga Patte om jag får låna hans Cross-skydd för att minska skaderisken något. Odjur!

Bio med Pem ikväll. Kan vi behöva.

Auf  Wiedersehen, eller hur det stavas...

Allt har en mening

Nu vänder det! Jag ska fira ikväll. Emelie med. Vi sak gå ut och äta! Det ni! Har egentligen inte råd, men det gör inget! Har precis haft ett djupt samtal med min lilla skvallerkärring Linus. Han ska fixa jobb åt mig. Tycker om honom! Ströjobb i veckorna och jobb i sommar. Kan inte bli bättre.


Tjejer tycker inte om mig. Det bevisas gång på gång. Vad gör jag för fel? sura är dom också. Idioter! Bara för att jag hellre umgås med killar så betyder väl inte det att jag ska hoppa i säng med dom? Eller? Har jag missat nått? Jävla fruntimmer!

Städa nu. Duktigt! Cykla till stallet sen. Hurtigt. RYcka manen av fyra hästar. Farligt! Ut och äta med Emelie. Mumsigt!

Krogen imorn. Jag har dålig självdiciplin. Att jag inte kan hålla mig borta?! Fy!
Hej


Fattig och nästan död

Gissa vad jag gör?? Just precis. Jag tröstäter!!! hör och häpna! Sånt gör inte jag, för det är inget för Nina, men jo idag gör jag det. För det är den sämsta dagen hittills i hela mitt liv! BLÄÄÄÄÄ! Usch och fy! Varöfr vaknade jag för?
Glömde nycklarna hemma, missade bussen, fick springa till spårtåget, kom för sent, blev ett jävla härj på jobbet (dubbelbokad personal), blev dessutom i princip av med jobbet! Kul. Inte. Fattiga Nina, det är jag det. Ska skaffa en sedelpress. Fixa egna. Inga pengar i sommar. Mindre roligt. Ska gräva min egen grav nu. Samma plats som alltid - under äppelträdet. Jag trivs där.

Ska rida Farenheit nu. Han kommer döda mig! Försökte igår det lilla odjuret, men då smet jag undan. Emelie höll på o ta livet av mig igår. Stod i mitten och skrek och gapade. SITT SITT SITT! SLAPPNA AV! RID! INNER SKÄNKEL; YTTER TYGEL:::RIIIIIID! JÄVLAR vad trött jag var efter tio minuter. Orkade iaf en halvtimma. ska klara mer idag. 40 minuter orkar man väl iaf?! Eller? Fuffe är stoooooooor och lååååååång. Jag såg ut som en höna på en elefant. Har iaf fått mig en riktig ridlektion nu som Pemsan så fint uttryckte det;)

Jag återkommer med bilder från kalaset.
tack och adjö.

"Jag vat inte vart han kom ifrån, eller hur han kom iht"

jag är blöt och trött. Har varit i stallet sen åtta i morse. Svinkallt! Hemma och vänder nu, snart tillbaks. Ska dra håret av tre 4-åringar. Mockat bajs och matat hela dagen. Tittat på johanna och elli när dom red. Red farenheit 10 minuter. Orkade inte, Blir nog bra det där om han inte äter upp mig i stallet. Risken är rätt stor ändå. Blivit sparkad av elak ponny med. aj! Slog henne. hårt.

Emelie o Fagge är på stan. Vill med!

Min pappa är trög och jag har abstinensbesvär.
Det var allt för stunden.

Tack o hej

Mamma, min mamma!

Hon är för rolig! Vi hade en djup diskussion förut, om karlars sura beteende. Min pappa lär vara det suraste som nånsin gått i ett par skor, och allt som oftast önskar jag att han endast vistades hemma två dagar i veckan (inte två sammanhägande, för då kan vi inte hålla sams). Nu vet jag hur det ligger till och vart hans sura elaka beteende kommer ifrån. I slutet av vår diskussion kläcker kvinnan:
- Jag vet varför din pappa är så elak...
- Jaha....?
- Ja, han är väl kåt! För jag knullar då inte med någon som är sur!!

Haha, mamma min mamma! Jag gillar henne. Ibland är hon för rolig. Jaja, så var det med det. Inge sex för honom om han är sur alltså, haha!

Har ett litteraturseminarie om en timma. Som vanligt har jag inte läst ut boken. Får väl se hur det går. Har iaf lagt mig till med en ny taktik idag. Ser ut som skit, och tänker fortsätta göra det fram tills ikväll. Ska försöka med att skrämma seminariekvinnan! Vet sedan tidigare att hon är otäck.

Ut och äta sen ikväll. Då ska jag inte se ut som jag gör nu, för då lär jag inte komma in på Carl-Johan överhuvudtaget. Ska fira av Carina som slutar hos oss imorrn. "Fördrink" på jobbet med Lefia, Sandra och Maria. Gillar våra fördrinkar. Brukar snarare bli en "För-bag-in-box". Vore ju bra, om vi iaf lyckades komma iväg med rätt taxi ikväll kanske...

Äta nu. Sen skrämma kvinna!
Hej!