svammel

Jaha, nu sitter jag visst här men tanken med förmiddagen var att jag skulle städa, sätta upp resterande saker som ska upp, på väggarna och skicka upp resten på vinden. Det är väl tanken som räknas, eller? För jag hade ju faktiskt tänkt det!

Jag tror mitt lillfinger har gått av! Fick följa med Anna och två hästar till veterinären i fredags, men den ena av dom ville absolut inte åka transport så han slängde sig baklänges och slet sig samtidigt som han lyckades fixa till mitt finger så det står rakt ut och värker som satan nu. Det ser dött ut, usch!

I lördags debuterade jag och Mirac vår första dressyrtävling tillsammans (om man nu kan kalla det tävling...). Den tokiga lilla hästen stack såklart för mig i galoppen i båda programmen (vad hade jag väntat mig?) men för övrigt gick det väldigt bra och jag red förbannat bra om jag får säga det själv!
60% är inte illa på en gammal häst utan röresler och taktfel.

igår åkte jag och H till IKEA för att köpa barstolar men kom hem tomhänta (iaf tomhänta på stolar). Annat fick vi dock med oss hem, det är ju inte svårt att göra av med pengar där.
Mange påväg hem från Västerås mötte upp så det blev köttbullar i mängder!

Jag måste göra nått åt mitt hår, det ser ju lika dött ut som fingret!

Nästa lördag ska jag och Sara till Ullared. Jag var ju där för typ två veckor sen, men nu kan jag ju passa på att köpa det jag glömde och resan är ju faktiskt nästan gratis så det ska bli skitkul!

Nej nu kanske jag borde städa lite ändå.
Hej hopp!

nattchaffis

Jag behövde aldrig städa förut eftersom jag har världens bästa fixar-frasse till pojkvän! Så eftersom han var så snäll förut och städade klart hela den gamla lägenheten själv åtog jag mig jobbet som fyllechaffis till honom och steffe eftersom dom är på nån jättefest med en massa företag. Hoppas dom har kul. Pernilla Wahlgren var tydligen där och luftade stämbanden(?)

Grannen undeross har världens mest söta men störda katt. Han var uppe en sväng hos oss förut och drog ett räcervarv. Jag tror inte nått ligger på sin plats nu=)

Tyckte jag gjorde ett smart drag förut när jag åkte ut till ingelsta och maxi för att kika i lite affärer. När jag kom till Maxi insåg jag dock mott dåliga drag... FY FAN VAD FOLK!! Det var kö från ingången på Wedins fram till kassan. Då insåg jag rätt fort att jag har skor hemma!
Lyckades dock göra av med 500 på confette, det var ju duktigt, eller?!

Nu är det två som vill hem till sängen så det är väl bäst att hämta dom.

Godnatt.
Emlie, jag har saknat dig (oss!) <3

Kort stubin

Nu har jag precis skällt ner en stackars människa på Moderna försäkringar då hon menade att jag inte kunde säga upp vår gamla hemförsäkrning förrän tidigat 1/1-09. Vilket skämt! Därmed ska jag aldrig mer i mitt liv ha en försäkring hos dom.
Tack och hej!

Fösökte rida lektion igår och det var ju också en himla cirkus! Tänkte att jag skulle rida igenom Mirac ordentligt eftersom vi ska tävla på lördag. Men där tänkte jag tydligen fel. Att inte vuxna människor kan lära sig att ta ansvar?! Folk var överallt och var det inte nån som red in i oss så var vi instängda i nått litet hör nånstans. Min stackars häst blev ju sönderstressad. Han var sjöblöt av svett efteråt kraken och då hade jag ändå stått halva lektionen på mitten för att lugna ner honom. Usch, folk!
Marie fixade iaf så jag fick byta grupp innan hästen får en hjärtattack.

Sista taget med dammsugaren på S:t Persgatan idag sen är det tack och hej med den med. skönt!

Jag ska förhoppningsvis få byta vfu-plats. Tack snälla Kajsa, du har räddat halva mitt liv!

Nu äta, sen städa.

update

Tänk om man skulle ta tag i det här med bloggandet igen. Det har ju fått ligga lite på is dom senaste månaderna, eller sen innan sommaren skulle jag nog tro.
Well, då har det hänt en del...

I somras jobbade jag arslet av mig i safariparken på Kolmårdens djurpark. Träffade några av världens trevligaste och roligaste människor, nämligen tommy, johannes och Adina. Saknar dom nästan varje dag! Tommy ska jag dock ner och hälsa på, inte bestämt när bara.

Jag har ridit lite olika hästar men är nu tillbaks på Åby efter en herrans massa år! Trivs sjukt bra dock. Emelie har ju med häst där=)

Vi har precis flyttat ut till Loddby. Kan och bör nog vara bland det bästa jag har gjort i mitt liv! Trivs som fisken i vattnet. Det ska mycket till för att jag ska flytta igen...
Måste flyttstäda den gamla lägenheten till nästa fredag dock...skitgöra!

Vi (jag och H) har börjat klättra igen, så nu är jag på jakt efter ett par begagnade klätterskor. Igår överträffade jag nog mig själ vad gäller klättringen. Riktigt duktig var jag faktiskt=) Dock fortfarande höjdrädd så jag håller på att kissa på mig varje gång jag tittar ner.

Den här helgen är jag kattvakt åt mamma och pappa. H var här nyss, men åkte hem för han ska fixa crossgaraget hemma imorn. Känns lite konstigt att va på två olika håll, det var ett tag sen sist. Men det är bra att sakna har jag hört...Vi har förresten planer på att skaffa egen katt. Var ute på elins jobb igår och det är en där som ska ha vilken dag som helst så jag tänkte sno åt mig en eller två. Lite oroväckande att mamman är vit bara... men får hoppas dom är friska!


Imorn ska jag med Anna, Emelie och Proudy på annas och Proudys första tävling tillsammans. Hoppas det går bra för dem! Sen måste jag hinna rida Mirac med...för på söndag ska jag och emlie rida ut och det vore ju roligt om det gick bättre än förra gången, haha, vilket skämt! Hade jag haft en yxa med mig hade jag utan tvekan använt den!!

Nu sova lite.
Är arg på min mammas dator för det går inte att lägga upp bilder på den... har precis suttit och kollat igenom alla gamla bilder. Roliga minnen!