N+H

Jag sög åt mig av vartenda ord, varenda liten bokstav.
Det betydde så himla mycket för mig.
Du betyder så himla mycket för mig.
Jag älskar dig!

Utkast: Oh, gud! ...

Oh, gud! Jag planerar ju min ekonomi som ett barn! Det blir till att leva ekonomiskt resterande av månaden.
Parkeringsböter är ju ett jävla påhitt, och just nu tror jag att jag är drottning av parkeringsböter!
Har betalat in 600 nu, har 600 till som ligger och väntar i bilen. Dessutom betalade jag in 300 för inte så länge sedan. Jag hatar stan och dessa jävla gator!
Tacka vet jag landet. Där parkerar man var man vill och det är ingen som säger nått.
Får jag syn på den lilla P-lisan ska jag köra över henne!

Finns det nått som är så tråkigt som att lägga pengar på underkläder? Nej jag tror inte det. Dyrt är det med, därav min ekonomi denna månad. Eller ja, halva min lön har ju råkat "försvinna" nånstans på vägen med. Jävla stabilt!
Igår snodde jag dock Henkes VISA-kort och begav mig till maxi. Där blev han något fattigare och frysen något fetare. Bra grej det där, att sno hans kort.

Ikväll ska vi på 40-årsfest hos Steffe, dock ska jag köra eftersom jag i någon form av dvala tydligen lovat min mamma att mata hennes katter. Ibland undrar man ju hur det står till här uppe. Nykter hos Steffe, hur ska detta sluta?!
Har iaf köpt världens roligaste kort till honom. Eller så var det inte så kul, jag kanske bara är väldigt trött, men jag skrattade högt inne på gallerix. Folk tittade lite konstigt. Jag kanske va ful med?! Det bjuder jag på idag!
Inte så konstigt att jag är trött kanske. Herr Karlsson lät mig somna vid två i natt och väckte mig sedan kl 7 imorse. VAD ÄR FELET?! Kl 7 en lördagsmorgon?!?? Jo då har han gått och bestämt med nån nisse från Karlskoga att han ska komma och kolla på subban vid gryning denna dag. Smart drag!
Jag protesterade högt, drog täcket över huvudet och vägrade följa med. Omänskligt!
BIljävlen blev iaf såld, så det är ju nått positivt i hela sagan.

Imorn kommer svärmor och svärfar hit. Vi ska till djurparken och titta på alla farliga djur. Jag har även utlovat en lejonkula och en lejonklapp om Savanna behagar att få sitt feta arsle ur boxen imorn så vi kommer åt ungarna.
Massa vildsvinskött skulle vi få imorn med. TACK!

På måndag går jag på heltid i safari. Eller, det har jag väl nästan gått nu ett tag, men nu är det schemalagt från början iaf. I torsdags blev det dock en galet lång dag för mig, Tommy och Rickard. Halv sex på kvällen hittade jag Tegéne vår lejonhanne alldeles sönderriven ute i anläggningen så det var bara att ropa dit vet. Therese. Sen gick det undan. In med lejonen, söva, tvätta, sy, UT!
Tre timmar tog det allt som allt. Inte lätt att få ett lejon att sova vackert. Blev lite stress på slutet när han började vakna och Therese nästan slet ut Rickard ur boxen innan han blev mat.
Hoppas han mår bättre nu vår lilla katt!

Midsommarhelgen

Midsommarafton var en trevlig tillställning som vanligt. Johan ska ha en stor eloge för en perfekt fixad fest! Vad skulle vi göra utan honom på midsommar?!
Trots elaka bakterier och snor i ungefär halva hjärnan begav jag mig ut mot torp i år igen. Dock inget regn den här gången. Halva "uppväxt-kretsen" var ju där, eller kom senare så det var otaliga samtal om gamla minnen. Det längsta samtalet spenderade jag dock tillsammans med Elias i hans bil. Det var tom så Ida började undra om vi somnat där inne. Men inte då! Vi pratade båtar, människor, djurpark och en massa annat och jag hade nån form av allvarlig förklaring kring min båtskräck! Han erbjöd mig då en resa med honom på hans båt där han jobbar, men jag avstod. Jag gillar inte vatten!
Större delen av tiden hade vi även "sällskap" av Harry och "Ko-Karin"(???) som såg något ihoplimmade ut. Superlim??
Ida gick hem tidigt så jag blev kvar Själv ett tag. Passade på att prata lite med Annie, riktigt trevlig tjej. Sen började Källa härja om att det var dags att gå hem så jag stannade snällt kvar där han lämnat mig då han skulle hämta VIktor. Dock insåg jag efter en stund att de båda herrana glömt kvar mig i Torp. Började fundera på en natt i bilen men som tur var skulle Elias med till Vittinge så vi tog en promenad. Och vilken helvetespromenad det blev! Jag hade packat in mig i tre tröjor och en jacka (såg förmodligen ut som ett monster på smällen) men frös nått sjukt mycket ändå. Matade hästar på vägen och hade planer på att välta kor, men dom var ju vakna och började gå mot oss så det blev inget av med det.
Moberg körde i fatt oss med en taxi och kläckte den smarta kommentaren "ska ni GÅ in till stan??!" Haha, nej Moberg, jag hade inga större planer på att gå till stan.
Väl i VIttinge höll Källa låda och pratade om att han var "Slut som artist" och "Mådde som en hund". Synd att han dagen till ära inte var lika lydig som en hund för då kanske vi hade fått tyst på honom tidigare.=)
Det blev en förbannat kall natt i Källas soffa, med ett antal smällar i huvudet så fort man rörde på sig då kudden var en aningens trång... Dessutom höll jag på att kvävas eftersom nässprayen tagit slut och HELA hjärnan var full av snor. 
I går morse mådda alla som dom förtjänade, mindre bra vill säga! Åkte ut till Torp för att hjälpa till att städa och där syntes det klart och tydligt att nån ställt till med kalas. Ida och jag blev även övertalade att följa med till Arkösund senare på kvällen så efter städning var det bara hem och sova och ladda om.
Åkte til arkösund på kvällen, blev mat hos Torda först, han är rolig han! "du är så jävla snygg att jag knappt känner igen dig!" Tack, eller??!
Efter maten blev vi nerringda till bryggan för färd till Viktor. Fy fan vilken båtresa! Om jag dagen innan förklarat att jag var rädd för vatten så skulle man kunna säga att jag är rädd för att ducha nu! 10 personer i en mycket, mycket liten båt som gick på knäna. Jag trodde jag skulle få simma ett antal gånger. TUR är väl också att det finns så fina kompisar som fixar vågor åt oss så vi höll på att kantra. Jag tror Figge ha blåmärken på sitt ben idag efter att jag krampaktigt höll tag om det igår! Fy satan så rädd jag var! Det var till och med så resten av folket blev lite bleka...
Framme vid bryggan kunde vi konstatera att figge var genomblöt och att det såg ut om jag kissat på mig. Tur är att Ida har resurser! Fick låna hennes långa tröja resten av kvällen, TACK!
Vet inte om det var båtresan och skräckan som tog tag i mig men tanken på att åka hem på kvällen blev helt plötsligt mer än lockande så så fick det bli senare. Var dock lite trött så höll på att klippa en kanin och två harar på vägen.
I dag ringde mamma vid tolv och frågade om jag skulle med till sörping så det blev frukost och glass där innan jag intog min plats i soffan farmför en bra film.
Ida och Källa var nyss här och hämtade en del kvarglömda saker. Källa ska gå med i AA och ta en antabuskur, haha! Han såg lite sliten ut idag...

Hursom, jag gillar midsommar. Det är lika kul varje år!

Tack för att du finns...??!

Har precis läst igenom gamla delar av min blogg och konstaterat att det finns en människa i mitt liv som sätter huvudet på spiken och kan få mig att skratta hur dåligt jag än mår.
"vill nu köpa cocosbollar" och "har du vapenlicens på dom där"  är två toppenfraser för dåliga dagar!

Favorit i repris

Well, har jag klarat en midsommar i Torp med bihålsinflammation så ska jag nog klara av bakterierna som härjar i min kropp idag. 14 panodil eller en flaska sprit, jag vet inte vilket som biter bäst?! En hård smäll i huvudet känns annars rätt aktuell just nu...
Har varit ensam hemma i ganska exakt två timmar nu, klättrar redan på väggarna. Det verkar inte som om ensamhet är min grej riktigt. Dock får jag stå ut för Henke stack till sin släkt i morse och hem kommer han inte förrän på söndag. That sucks!

Jag kanske borde fixa en tårta när jag ändå inte har nått bättre för mig. Om jag orkar lyfta en grep imorn så harjag ju lovat att bjuda på tårta på jobbet, så det är väl bäst annars finns risken att jag slutar som lejonmat, och det ser inte ut att va nån rolig visa!

Gud vad jag hatar bankmän förresten! Särskilt dessa gnälliga gubbar som är närmre döden än födseln! Jag måste ha ett jobb och det är fort. Jag har nämligen planer på att flytta till mitt/vårt drömhus.

Nej nu, jobbansökan, lite panodil och sova tror jag! Annars är risken stor att jag blir kvar i den här bunkern hela dagen.

Trevlig midsommar mina vänner!

Högst på önskelistan:

Jag har hittat mitt drömhus!! Allt jag behöver är nu ett banklån på dryga miljonen. GUD?!!
Jag skulle nog kunna döda för det huset.
Paradis!

Varit ledig idag. Det innebar tvätt och städ, dock en passande sysselsättning för mig som planerat att spendera större delen av tiden hemma idag eftersom jaf aldrig hinner vara hemma annars.
Linda lurade dock ner mig på stan eftersom vår moster fyller 60 på lördag. Efter mycket om och men hittade vi en riktigt bra present.
Åkte med mamma och pappa på em för att träffa min farbror. Haha, han är rolig han! Även om det är väldigt synd om honom och att han lever ett väldigt tragiskt liv så är det skönt att se att han fortfarande ha humorn kvar. "Jag ska sätta el i stolarna och döda dom jävlarna" Haha! Han är trött på de människor som slår sönder hans utemöbler hela tiden. Till saken hör dock att min farbror bor på ett hem, inte kan ta hand om sig själv och ha ett väldigt sviktande minne. Men dessa stol-sabotörer har han minsann lagt på minnet.
Glass tvingade han i mig med. Det var bara att äta och se glad ut. Är lite rädd för att göra honom ledsen. Han behöver inte mer bekymmer än vad han redan har...Det är för jävligt egentligen när jag tänker efter! Det går faktiskt inte att beskriva hur oändligt synd det är om honom. Fy fan! Tårarna trycker på i mellanåt...

Imorn är det truckutbildning. Hoppas dagen går fort, det intresserar mig faktiskt inte ett dugg. Kör redan runt på den förbannade trucken så varför lyssna på en gubbe en hel dag? Meningslöst!

Sen är jag ledig ons-tor igen=) det är nästan semester det här!
På tors ska jag och mamma ner på stan. "jag vet inte vad du önskar dig när du fyller år så vi går ner och väljer nått..." På lördag fyller jag nämligen år. Har lovat att bjuda på tårta på jobbet. Även spara lite till Tommy eftersom han "faktiskt skulle jobbat egentligen".
På fredag är det midsommar. Jag ska till Torp som vanligt. Dock lite senare än vanligt. Jobbar till sju först. Ska se om jag och Willy kan gå ihop och få in djuren lite tidigare så vi kanske kan komma iväg hem lite tidigare med. Hoppas djuren är snälla på fredag! Kanske bäst att inte släppa ut Shania.... Risken är då stor att vi aldrig kommer hem!

Nej nu får min karl ta och komma hem. Vi ska ju titta på hus!=)

jobbnarkoman.

Jag lever, men det är knappt! Ska snart tillbaka till jobbet där jag för det mesta befinner mig. Tanken på att sova i en box i stallet har faktiskt slagit mig ett par gånger den senaste veckan.
Imorn är jag iaf ledig. Måste då hinna tvätta, träna, köpa 60-årspresent till min moster och vara SOCIAL! Träffa Emelie på kvällen med, men det kankse räknas in i social?!

Häromdagen var det ju fredag den 13:e och den gjorde verkligen skäl för sitt namn.
- Dörren på traktorn gick i "en miljard tusen bitar" som tommy uttryckte det.
- Grinden in till rastgården gick sönder när det förbannade släpet gick i.
- Jag körde på Helenes bil. Ingen skada skedd dock!
- Sen vet jag inte om det var då eller i torsdags jag blev jagad av vår kära älg Klara. Fick hursomhelst springa och gömma mig bakom ett träd tills det elaka djuret gett upp hoppet om att kunna sparka ihjäl mig.

Tommy lättar upp mitt liv på jobbet med sina roliga kommentarer. Igår var vi ute på en helvetesvandring då besökare sett en hjortkalv sitta fast mellan staketen. Så det var bara att ge sig ut bland buskar, sten och högt gräs, sen gick vi en lång lång sträcka. Tröga som vi dock verkar vara trodde vi att det fanns en dörr längre fram i staketet eftersom det gör det på andra sidan. Det gjorde det ju förstås inte. Tommy menade då att "Nina, det här är ju faktiskt INTE roligt". Jag var inte sen att hålla med honom!
Efter höga protester och en del osmarta lösningar hittade vi dock hålet där kalven förmodligen smitit ut så vi gjorde samma sak, smet in. Det var trångt och jävligt och jag hade staket i hela munnen och brännässlor på mina ben. Men det var helt klart värt att slippa gå på utsidan av staketet tillbaka till bilen.

Nej nu måste jag bege mig till jobbet och se om jag kan rädda några kokande bilar ur våra anläggningar. Hoppas det är mindre än igår.

16 juli, bokat!

Vilket flyt jag har!
Är ledig 16-17 Juli så då bär det av till Arkösund och hotellet igen. Den här gången för att lyssna på/träffa dom extremt trevliga killarna i Barbados och göra livet lite surt för Björns tjej. Hon gillar visst inte mig har jag hört, haha! Hoppas det blir lika kul som kryssningen.

Fan så mycket "e" jag jobbade i sommar såg jag. går till 19 nästan varje dag. Lite surt, tur att det är kul på jobbet då! På fredag har vi förresten personalfest på campen, det kan nog bli mer än kul=)
Midsommar jobbar jag med...fre, lör, sön 07.30-19.00. Källa lilla, får jag sova hos dig?! Då kan jag ta färjan över på morgonen sen, och även ut på kvällen på midsommarafton förresten. Perfekt!
Den här sommaren kommer gå alldeles för fort känner jag...

Arkösund och relationer

Fy fan vad mycket ytligt folk jag känner, usch!
Det blev jag varse igår efter en dock mycket trevlig kväll och  tillställning i Arkösund. Men vill jag verkligen ha dessa ytliga relationer? Ja det kan man ju fråga sig...
Allt är inte som för fyra år sedan. Life goes on. Vi blir äldre, NI blir äldre.
Fakta?!

Dock har jag många djupa relationer med, eller relationer som jag värderar djupt. Jag vet var jag står och dom vet var dom står. Resultatet blir jävligt trevligt och roligt!
Gammal kärlek rostar aldrig, eller vad är det man säger? Gamla kompisar rostar heller aldrig. Tur det!

Eftersom Källa igår så vackert påpekade nått  om mina ilskna "roliga" inlägg så ska han här på beställning få ett smakprov till. Den här gången handlar det om dessa "ytliga relationer" och otäcka fulla karlar. Ja usch ja, jag mår allt lite illa!
Vad är det med dom här "ytliga relationerna" och dessa andra fulla karlar? Ser jag ut som ett luder till sexobjekt eller vad är det frågan om? Ibland undrar jag..
När en onyktert kräk till pojke/karl kravlar sig fram och sätter igång med sina säkert flera veckor gamla inövade raggningsrepliker kan jag knappt hålla mig för att varken skratta eller kräkas.
Och ännu värre är när dessa "ytliga relationer" dyker upp och tror att allt är som det var för flera år sen, ja då har jag ta mig fan lust att packa ihop mitt liv och hoppa i havet!
Jag skulle kunna utveckla detta mer, men risken är att jag åker dit för personangrepp så jag avstår.

Jag är bränd och lika röd som en ful kräfta. Skinnet sitter åt som en kondom och stramar och svider som aldrig förr!
Jag är snart 23 år (på midsommardagen för den som är intresserad) och jag lär mig tydligen aldrig. Det stavas SOLSKYDDSFAKTOR har jag hört...

Ida är den mest inpulsiva person jag känner när det gäller snabba bra kommentarer. Igår när jag ringde henne och frågade om hon åkte på 70 eller 90 väg för att ta reda på var hon var svarade hon snabbt: "Jag vet inte...jag håller 110!" Haha, min mamma som satt brevid och hörde samtalet höll på att ramla av stolen.
Senare på hotellet slog Ida huvudet på spiken igen...:
Jag: Hon ser ut som en häst i ett blommigt täcke..
Ida: Ja hon hade fan varit snyggare i ett riktigt hästttäcke!
Jag snygg verkar det ju inte som att vi tyckte att det stackars flickebarnet var. Kanske har hon inga föräldrar som kan tala om för henne hur hon ska se ut. Är jag inne på personangrepp nu igen förresten? Det är nog lika bra att sluta här.

Till sist ska jag skryta med mina och Idas kunskaper gällande quagolf. Idag satte nämligen både hon och jag bollen i nätet som gav oss två presentkort på Poseidon. Lite stolt är jag, och skönt var det att slippa laga mat.
Elias menade dock att han borde fått följa med. Han kan kanske ev ha lite rätt i det...

Jobbyte!

Precis hemkommen från Ågelsjön tillsammans med Elin. Riktigt trevligt var det. Har pratat gamla minnen och försökt skapa oss något mindre vita bröst. Vet dock inte hur resultatet blev än.
Kallt i vattnet var det iaf så jag nöjde mig med att bada benen. Jag hade även fått inside information från Henke sedan han och Sebban var där igår och sebban kröp ihop som ett litet barn och menade att det var "fasansfullt kallt!!"
Elin var dock tuffare än honom så hon badade glatt på. I helgen ska vi förhoppningsvis till skiren och testa det vattnet. Brukar va varmare.

Mitt jobb fortsätter att ta livet av mig! Blev inte lite glad när po, malin och lisa ringde förut och skrek om att jag skulle komma och jobba i safari from imorn. Har dock tenta imorn så det får bli from torsd. Ska bara tala om för min chef på det här "köra-bil-stället" att jag inte orkar mer. Ryggen tar livet av mig pga allt kånkande på backar fulla med mackor och sallader, jag kvävs i bilen av att köra 30 mil utan ac, jag gillar inte min sångröst och den tvingas jag höra på under fem timmar eftersom radio saknas, jag ser inget genom rutan för den är spräckt nästintill överallt, jag har döda djur på den också som inte går att tvätta bort eftersom det inte finns nån spolarvätska.
Jag må låta gnällig, men ni har inte suttit i den förbannade bilen 30 mil och pinnat på i 30 graders värme med en trasig rygg!
Nej, jag gillar helt enkelt att mocka bajs på djurparken!

Tenta imorn var väl förresten att ta i. vi ska dit och titta på den sen ska vi käka lunch och utföra diverse roliga aktiviteter. Lite sorgligt att det redan gått ett år och att vi inte ska plugga ihop mer (vissa av oss iaf!).

Jag tror nog att jag vill till hotellet i helgen. IDA?! Vi SKA dit!
Sola och bada på dagen, hotellet på kvällen. Jag är kär i arkösund!

45:an och jag, vilket team!

Idag tog jag mig en välfrötjänt sovmorgon. Jobbet igår höll på att ta livet av mig!
Kom dit vid kvart över tre i hopp om att packen skulle va klara i tid. Kemal förklarade då lite fint att dom inte skulle vara klara förrän fem-sex... Suck! Under tiden hann konatateras att min bil (jobbilen) hade gått sönder så vi fick ge oss ut på jakt efter en ny, fick bli 45:an. 45:an hade dock ingen lust alls att hålla nån kyla i skåpet så då blev det ett tfn samtal till Bamse så han kunde ta lite av mina varor nu på morgonen. När packen sen väl var klara var det bara att börja lasta, MASSA varor. Jag tror jag tycker illa om ödeshög!
Senare på väg mot mitt första stopp - svärtinge livs ringer Hegga. "Du kommer inte hinna shell finspång för dom har stängt nu". Bra! Kom överens om att jag skulle lägga varorna i packen till morgonens slinga.
Körde vidare finspång, skärblacka, Motala. PANG! Ras i skåpet pga dum jävel som körde ut precis framför mig. Ödeshögstapeln låg i en ohållbar röra. Packade ihop lite som jag tyckte och sket i resten. Betsämde mig för att köpa en tröstglass, då hade dom såklart inte den jag ville ha. FIck då fortsätta mot ödeshög utan AC och Radio. Satt och sjöng högt för mig själv. Körde förbi en fartkamera alldeles för fort, hann dock aldrig uppfatta om den var igång eftersom jag försökte tvinga ner skåpet i temp. Hamnade bakom två lastbilar på den merömda vägen mellan motala-ödehög. Trodde aldrig jag skulle komma fram!
Senare i linköping möttes jag av en elak kvinna i kassan. Stryk borde hon ha!
Väl hemma igen, inte allt för tidigt, råkade jag slänga varorna till shell finspång så vad som händer med dom vet jag inte och faktiskt skiter jag i det också. Sjkut dålig planering i det här företaget (men det kanske inte framkommer här).
Nej, jag vill itne jobba där idag. Jag vill va i parken, fan!

Kemal, Sead, Hegga, T2 och Bamse - ni är guld värda!

Mallet, jag börjar bli lite nervös att du har rätt?! Hujeda mig!

I lördags var jag vid ett av mina smultronställen - arkösund! Räddning! Jag älskar arkösund, varenda liten del av det och framförallt älskar jag folket som spenderar sin tid där på somrarna.
Måste snart besöka mitt andra smultronställe - loftahammar/Hula. Det är iaf ett väldans tjat om det därifrån. I helgen kanske?=)

Ska ta mig an disken nu.
God förmiddag!