sanering?

Har ni nånsin fått den där otäcka känslan av att ni VERKLIGEN MÅR ILLA?!
Jag vet inte om det här var min första gång, men jag tittade alldeles nyss på en del kort och fick därefter känslan av att jag borde skrubba hela min kropp, borsta alla mina tänder och om möjligt skrubba även insidan av mig själv.
Illamående! Nått så fruktansvärt!
Jag behöver en riktigt sanering.

Ensam här hemma känner jag mig lite utfryst. Dock inte av ensamheten utan för att nån konstigt måste ha hänt med vår värme under natten. Sitter med Henkes dubbla tjocka tröjjor och funderar starkt på att hämta mössa och vantar, ev halsduk med. Jag kan svära på att det är minusgrader här inne. Burr!
Måste åka och rida med och det skulle väl vara kul om det som sagt inte var så jävla kallt! Tanken på att det skulle  vara varmare ute än inne idag har dock slagit mig ett par gånger.

Igår spenderade jag min lediga tid på IKEA tillsammans med mammsen. Köttbullarna var en självklarhet, men vi svor båda högt när vi insåg att dom tagit bort chokladmoussen och bytt ut den mot nån gammal skosula. Terrorister!
Vi sprang sunt lite i dom "vanliga" affärerna först och jag lyckades få med mig två tröjor och en fördelsedagspresent till syster hem. Inne på IKEA la jag vantarna på ett nytt badrumsskåp, men i nuläget funderar jag på om inte det gamla var rätt bra ändå? Nu får jag nämligen välja på att antingen slå huvudet i skåpet och därmed få en tillhörande hjärnskakning eller ev peta ut ögonen med vattenkranen och därmed bli blind varje gång jag ska tvätta ansiktet. Jag vet inte vilket som är värst? Blindheten, hjärnskakningen eller skåpet?
Henke får säga vad han vill. Skåpet SKA högre upp!

Är det förresten bara jag som har svårt för små sönderblonderade fjollor som tillsammans med en kompis delat på samma tub blekning? Fruktansvärt!
Nu fick jag det sagt med.
Falska människor är även något jag har svårt för. Dubbelmoral med kanske? Inte vet jag...

Jag vill ha en egen häst! Vart är miljonären jag ska gifta mig med? Komsikom!

Jag saknar förr. Jag saknar min gmala garderob. Jag saknar att GÅ till statoil mitt på nyårsnatten för att emlie envist skulle äta korv (mackaset var för övrigt stängd...). Jag saknar galna förfester och efterfester. Otäcka vandringar hem alldeles för tidigt en morgon med magont och otäcka känslor.
Jag saknar frågan VAD HÄNDE IGÅR?!?!
Jag hade trots allt väldigt roligt! Kan inte "väldigt roligt" vara så vänlig och komma tillbaka nu?!

The Weekend

I fredags om jag inte minns fel så var Emelie här en sväng och spanade in vårt boende samt snackade en del tjej-skit vilket är välbehövligt i mellan åt! Senare på kvällen blev det slapp i soffan med pojkvän och kebab. Oxå välbehövligt (om man bortser från kebaben kanske??).

I lördags var det upp och hoppa tidigt då Emelie skulle tävla och jag hade lovat att hjälpa henne. Dock fungerar ju inget på åby´s tävlingar som vanligt så jag hade kunnat sova att par timmar till. Jaja, lite social tid i stallet fick jag ju iaf. Sen hem, fixa och styra för att sedan åka till Åsa i Smedby där vi hade samlat en liten skara för klassfest. Några ouppklarade bortfall dock, vilket under kvällen fick benämningen DÅLIG STIL!!! Vi andra trogna anhängare intog dock god mat, trevligt sällskap och en massa roliga spel. Det var Buzz (stavas?) och singstar under hela kvällen och grannarna borde vara döva vid det här laget!
Tack allihopa för en trevlig kväll! Det måste göras om!

              

Igår tog jag mitt pick och pack och begav mig mot Nautilus. Skönt, men galet jobbigt! Plockade med mig Emelie på hemvägen, åt lite och begav oss mot stallet. Trots blåst och lera pga allt regn skulle vi minsann ut och rida i skogen. Det var väl inte ett av våra smartaste beslut, men alla överlevde som tur var, trots att jag tänkte otäcka tankar i mellan åt. Mirac var skogstokig och helt stirrig. Tog bettet och sprang som en tok så det var bara att hålla i så gott det gick. På hemvgäen orkade jag inte dock så vi gick den förbjudna vägen genom samhället. Fy på oss! Men just då kände sdet bättre än några brutna ben.


Den tokiga hästens stora mule.

Nu svälter jag snart ihjäl här hemma.
Dax för mat!

Take care.

one more...

HAHA! Jag antar att jag kommer få äta upp det här, men den här får det lilla flickebarnet allt bjuda på;)

pemsan
Du är så söt att jag blir tårögd;)

Haha!

haha, hittade den här bilden på Emelie. Kan va en av dom bästa jag har. Jag vet inte hur smidig du är gumman?;) Kommer du ihåg kvällen? Precis när vi lärde känna varandra, satt på golvet med mammas galna katt som hängde i dina lår (haha) och slog in en miljon paket, bla ett par skidor!
Vi måste ha en dricka-vin-och-prata-skit(-och-förmodligen-ramla-ut-på-krogen-med-konstiga-tillhörande-efterfeser)-kväll snart!

emelie
Det är ju bra konstigt, men jag gillar henne;)

update with pics

Utbrottet från gårdagen har för tillfället lagt sig lite. Men eftersom vissa stimuli snart entrar dörren tänker jag inte spendera min kväll hemma utan på stallet hängandes runt halsen på en häst (jo emelie, jag vet hur det här spektaklet kommer att sluta, haha). Egentligen skulle jag ha tränat men min kropp verkar inte anse att det är nån särskilt bra idé, så det får bli häst-bestyr istället. Inte illa!

Efter ett evig letande har jag nu återfunnit min kamerasladd. YES! Så här kommer lite update:
  
Fredagens bravader.

     
Lite avslutningsfest med de närmast sörjande bland safarifolket. Här: Jimmy, Chrille, Maya, Johannes och Tommy. Jag och Tommy slog ihjäl många timmar på jobbet ihop.
Snart dax att hälsa på honom och slå ihjäl några timmar till!


Henke på endurotävling. Jag var mest nervös av alla åskådare men samtidigt stolt som få!


Hon&Jag
Tror vi ska börja ha "nått på gång" igen. 
Jag gillade "nått på gång-tiden".

Nu blir det mental förberedelse inför hästhoppandet.
Hujeda mig!

Btw, jag ser ut som en nerknarkad Pippi Långstrump idag. Innebär det skratta eller gråta? Någon?!

och där var skopan full.

Jag har inte bett om det här. Men jag står ut för att va snäll.
Men nu vet i fan om det inte rann över!

betala din egen bensin
använd din egen tvättmaskin
betala för det du äter
sluta duscha i 40 minuter, eller betala för vattnet
sluta tjata om mat
sluta ligga i min soffa
sluta leva i mitt hem som om det vore ditt eget
sluta ockuppera min pojkvän 24 timmar om dygnet och sen bli sur om jag vill va själv med honom
sluta kräv saker
sluta sura
SLUTA helt enkelt!
Låt mig vara ifred. Låt oss vara ensamma innan det kraschar.
Inse fakta och åk hem!

Nej, det handlar inte om pengar.
Det handlar om mitt privatliv!

premiär

Well, jag får nog se min krog-premiär som godkänd iaf.=)
Startade upp hemma hos ida med musik, yuotube, vin och cider. Försökte komma ihåg hur man ska se ut på krogen och tror jag lyckades ganska bra iaf.
Vid elva vandrade vi ner till Cromwell där det var STENDÖTT! Tyckte lite synd om Stoffe. Men med trevligt sällskap kan man komma långt, så vi blev kvar till två. Under den tide nhann jag träffa skalman. Japp, han kom från dalarna och jobbade som skalman på djurparken i somras. Lite kul eftersom vi inte sett varandra på jobbet men har pratat med varandra i kom-radion=) Han fyller år nästa fredag så jag har lovat att parkera mitt arsle där då med. Viktor var också där, länge sedan man såg.
Ida och jag försökte oss på spektaklet att sjunga och nu i efterhand ångrar jag att jag inte lånat skalmandräkten för kvällen. Om nån känner igen mig från i fredags ska jag skylla på tondövhet och minnesförlust. Jag skulle ju iaf inte ljuga om tondövheten, haha!
Min underbara Henrik och Steffe kom också dit så det var en lyckad kväll.

I lördags gjorde vi dock inte många knop. Vid elva tog vi Alex moppe via småvägarna in till stan för att sedan gömma den i gräset och gå sista biten. Med tanke på att vi var två bakfulla utan hjälm på en trimmad moppe så kändes det bäst. Det blev frukost från LEONS som avnjöts vid vattnet innan vi tog med oss Henkes bil och åkte hem. Resterande av dagen spenderades mestadels i sängen. Usch, sprit är farligt! Särskilt när man inte druckit på cirka ett halvår. Det känns som det kommer ta ett halvår tills nästa gång igen.

Idag har mamma och pappa varit här och fikat och så var vi ute och gick i det fina vädret. Nu sitter jag mest och väntar på att Henke ska komma hem från Ränneslättloppet i Eksjö där Ture och Kim har kört. Hoppas det gick bra för dom.

"jag tycker att du och din kille är jättesöta och jag vill inte förstöra nått, men jag hoppas att du och jag ska kunna träffas och mysa nån gång..."
WHAT?! Jävla fån!
Jag har det väldigt bra som det är tack!

Sladden är fortfarande på fri fot, så det blir inget smyg-kik från fredagens bravader.

skit

Jag surar, så därför har jag låst in mig i vårt arbetsrum.

Ja, jag tycker själv att jag är VÄLDIGT VUXEN ibland.

Fan!

sladdröra

Jag måste rota fram min kamera immidiately (eller hur det stavas??).Men var är den? Och vart satan är sladden? Det var många saker som tog egna initiativ och försvann i samband med flytten. På tal om det så har vi bott här i lite över en månad nu och jag ska aldrig mer flytta!=) Men som sagt ,var är min sladd?! Alla lägger upp massa roliga bilder utom jag, för jag är sladdlös. Jävla kul. Vet ju att kameran är fylld med galna upptåg.

var ju på ullared med sara i lördags, men jag var inge vidare på att handla. 1300 är inte mycket där nere. Dock hade jag en hel del saker med mig hem, det är det bästa med ullared - BILLIGT! Köpte massa julsaker till  Henriks fasa. Han menar sig inte gilla jul. Jag tror han ljuger. Jul är mysigt!

På fredag ska jag ha min gå-på-krogen-premiär och jag vet itne om jag så gärna vill veta hur den kommer att sluta. Ida och jag ska till cromwell för lite uppvärmning och sång för att sedan tåga vidare till palace. Det kan bli intressant. Vet itne ens om jag kommer ihåg hur man beter sig ute.

Nu, sladdjakt!

brun

Btw. jag är numera brunett, mörk brunett.
Tack Jenny, det blev kanon!

djävulens påhitt?

Jag har sagt det förr, jag säger det igen. Mensvärk, vad fan ska det vara bra för? AJ!! Det ett ett av djävulens påhiit, jag är säker. Nästa gång för H vara hemma för vård av mensvärksskadad flickvän. Tog mig upp ur sängen tio idag, då kunde jag iaf stå rakt. Kul.
Kunde inte rida pga skiten igår heller.

Var med Anna på tävling i söndags, hon slutade tvååa trots alla omständigheter. Vi tänkte vända när vi kom dit, men det igck inte. Det var spöregn och parkeringen låg i en gräshage så det första vi gjorde var att sätta oss fast med bil+transport+häst. Fick lasta av  Proudy i lera som var snorhal så jag trodde båda jag och hästen skulle bryta benen. Sen hade anna lyckats få med sig sitt regntäcke som hon hade till sin ponny för typ 15 år sen. Proudy blev mycket snygg i det. Väl på framridning ropade dom in anna på banan 20 minuter för tidigt så jag fick springa till sekreritariatet och fråga vad dom höll på med? Hon fick då 20 minuter till på framridningen. På banan blev det stressigt, doppigt och trippigt så vi var beredda på att åka hem. Men sen ropades det ut i högtalarna att hon låg tvåa så det vara bara att stanna kvar. Då kom det inte en fjordning som Proudy dagen till ära hade planerat att ha ihjäl. På fem sekunder förvandlades den annars så snälla hästen till en drake och hon gjorde allt för att ha ihjäl den andra lilla hästen.
Herregud vilken dag!
Gissa om vi var glada när vi kom hem?!

Skriver uppsats idag, vara bara tvungen att ta en paus. Tror den blir bra faktiskt. Har kommit en bra bit på vägen.

Lördag blir det ullared med sara. Då ska jag göra det jag är bäst på - SPENDERA!
Nu ska jag göra det andra jag är väldigt bra på - ÄTA!

today

Tjoho!

Idag startade dagen friskt! Ett stycke simmpass tillsammans med Mallet. Trodde vi tog oss vatten över huvudet där ett tag när jag av ren utmattning började sjunka mot botten, men icke! Med eller utan flytväst så kom vi i land. Snygga som två valrossar, men dock.

Sen hem. Alex var hemma från praktiken idag och GUD vad jobbigt det är att ha nån hemma hela dagen. Jag fick små psykbryt, men i tystnad. Tur det, både för honom och för mig tror jag. Men som alltid när jag är arg/sur/irriterad åker dammsugaren fram så nu är det snyggt här hemma iaf.
Nu har han åkt hem, så lugnet har infunnit sig. Ska ta och tjuva till mig lite kvalitetstid med min karl snart tror jag. Men för tillfället har han och grannens katt bäddat ner sig i sängen och ligger och lyssnar på nån bok tror jag. Lämna tillbaks katten sanrt kanske? Eller skaffa egna? VI har tagit steget att titta vad en kattlucka kostar. Snart kanske vi tittar på katt med, vem vet?

Försökte rida mirac förut. Det måste ha varit dagens skämt. Har du nånsin förökt rida en stelopererad känguru?! Det är den bästa liknelsen jag kan komma på. Mjuk och vig i fotleden längst ner, men stel i resterande av kroppen. Att det skulle vara traktorer och 4-hjulingar överallt gjorde ju inte saken bättre, så jag gav upp.

Skola imorn. Det suger ju faktiskt! Har bokat från 08.30-16.00 tror jag, men så länge har jag inte tid att stanna. Jag mäste nämligen ner på stan för att införskaffa nått vackert tyg att ha på min kropp på personalfesten imornkväll. Jag har tyg hemma, dock inget varmt! Och jag antar att det blir kallt uppe på campen.
Hoppas Malin och Lisa har ordnat med sina roliga lekar imorn med. Sist fick killarna tävla om vem som kunde få på sig ett par strumpbyxor snabbast. Gissa om jag låg dubbelvikt av skratt! Mårten vann väl om jag inte minns fel? Själv fick jag plocka klädnypor från Johannes kropp fast med ögonbindel. Tävlingsmänniska som jag är så hade jag ju ingen koll på vart hans kroppdelar satt eller var mina händer var, så det blev ju lite små-pinsamt, men dock så kul!
Jag vet att karaoken är bokad imorn iaf. YES!

I morse när jag vaknade kände jag ett ljus omkring mig, ett riktigt starkt sken! Vid en närmre titt i spegeln var tanken på att dra täcket över huvudet igen mer än lockande. Jag hade nämligen blivit bekant med årets största och mest röda finne mit i mellan ögonen! Elegant! (äckligt, jag vet. Men elegant låter bättre!). Så idag har jag sett ut som kishti, därav vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Så just nu sitter jag med tandkräm mellan ögonen i hopp om att vår bekantskap ska få ett slut.
Jag vet inte vad som är värst. Finnen eller tandkrämen? Jag hoppas ju på finnen, för annars sitter jag här med tandkräm i ansiktet till ingen nytta...

kvalitetstid var det ja...=)

klantfia

God middag!

Idag startade jag dagen med att trycka på znooze- knappen under den första timman. Sen segade jag mig upp efter mycket om och men för att bege mig in till stan och lämna över nycklarna till den gamla lägenheten. Sen blev det träning med Ida. Vet dock inte hur mycket nytta den gjorde då min kropp kändes som en hel bulldeg idag. Jag orkade inte ett skit!Bsatade och fixade efter.

Åkte förbi Maxi på vägen hem för att handla lite. Mötte en förvirrad anton där inne som menade att: Köttbullar? Nej, det har vi inte! Det är fult att lura gamla tanter anton! Haha.

Nu ska jag sätta mig och skriva klart min vfu-reflektion som egentligen kunde ha varit klar igår om jag inte haft så förbannat bråttom och glömt läsa studiehandledningen. Så nu måste jag fixa och trixa om lite...

Ska rida Mirac imorn eftersom Alexandra skulle på nått samtal. Hoppas han går lika bra imorn som han gjorde i måndags. Får nog faktiskt erkänna att jag är stolt över att ha byggt upp så pass mycket av hästen på så kort tid. Nu är han RIKTIGT ROLIG att rida! Hade rena gångarter rakt igenom i måndags och en kanonform. Det känns kul!

På fredag är det personalfest på djurparken. Ska faktiskt bli riktigt kul att träffa alla igen, och mina favoriter ska ju såklart komma upp hit!=) Hoppas dom stannar hela helgen!

På lördag kl tidigt ska jag dock vara i lnkp för att bli fin i håret. Mitt "Mall" har lovat att följa med mig som kartläsare, det kan jag behöva! Vet inte vad jag ska göra utan det får Jenny styra till som hon vill. Det blir nog bra!

Har en uppsats jag borde skriva med. Kanske ska ta tag i den idag, eller nu? Ja så får det nog bli.

Jag kvävs. Jag blir arg. jag är arg...OCH irriterad.
Ge mig styrka!