Blir det av?

Först var det tankar.
Sen blev det prat.
Nu är det planer.
Ska det bli verklighet?


Ja, jag litar på dig;)

Då var det dags igen.

Det stavas P M S! Fuck it!
Jag vill gräva ner mig.
Idag tänker jag. Det är inte bra.

Varför säger jag till folk att jag förlåtit saker som jag aldrig i hela mitt liv kommer förlåta?

Jag vet precis vad jag behöver nu.
Närhet.

Träna, träna, träna

Har redan varit på två pass idag och ska på ett till ikväll. Då blir det MAX. Var på AE och ABS förut, är skapligt trött i magen! Får se hur det går med MAX, är rädd att jag kommer trassla ihop armar och ben och ramla ihop i en hög på golvet.

Snäll som jag är var jag och handlade åt mamma/jönsbergska förut. Det var nog dock deras sämsta idé nånsin att skicka iväg mig till en syaffär, ser ju knappt skillnad på garn och sytråd. FIck ringa flera gånger till skolan och motionera Lumpan bort till hemkunskapssalen så jag fick tag i mamma som för tedje gången utförligt försökte förklara vad det var hon skulle ha.Tur att Kristin jobbade. La beslag på henne och det var nog tur det. En timma senare när jag gjort skolan 2700 kr fattigare stövlade jag iväg med mina påsar och tackade gud för att jag känner Kristin!

Det är en sak som salgit mig många gånger i livet, och iadg höll den på att alå mig ordentligt. Jag höll nämligen på att få ratten i näsan. VARFÖR FÅR PENSIONÄRER HA KÖRKORT?! Borde det inte finnas nån form av ålderskontroll? Det höll iaf på att bli en skaplig seriekrock förut, pga gammal tant vid ratten som inte vågar se sig om. Kanske var hon färgblind med med tanke på att hon stannade mitt i korsningen när det var grönt. Vad vet jag? Min näsa var iaf satans nära ratten när jag fick stop på bilen!

Kursintro imorn. Men var är studiehandledningen? Som vanligt är det inget som fungerar på Campus, varför blir jag ens förvånad?

Städ/tvättdag imorn. Det är nån som har skitat ner hemma!
Typiskt!

Rehab och tårar i ögonen

Jag har sagt det förr, jag säger det igen. Det här ÄR roligt. Jag har tårar i ögonen. Glädje!
Kolla; stureplansvackraste.blogspot.com

Hemkommen från Loftahammar dagen till ära. Kunde dock ha stannat en vecka, en månad eller rentav flera år. Vilken rehab! En kväll och alla mina bekymmer är som bortblåsta. Jag gillar L-hammar (och sällskapet!). Galet god mat, lika galet men dock så trevligt sällskap, mysiga (djupa) pratstunder och en massa kärlek. Vad mer kan en tjej önska sig?!
Jag var i himmlen igår!
Jag var i helvetet imorse när tuppjäveln vaknade!!

Min städkaraktär är som bortblåst! Har planerat i en vecka nu att ta tag i det stackars lilla hemmet, men av nån lustig anledning kommer alltid nått i mellan.

Den perfekta helgen?

Ja det får jag nog nästan lov att säga.  I fredags var jag hemma med tjejerna (emelie, ida, malin och Jenny) och spelade spel och drack vin i mängder, väldiga mängder! Slog oss ihop med grannarna efter en lustig spel-incident innehållande lavemang(?). Gick sen vidare till DK där vindrickandet fortsatte tills vi begav oss vodare till Cromwell för att sjunga oss hesa i karaoken. Tror vi klarade det rätt bra.
På vägen hem har jag ett svagt minne av att jag blev en aningens otrevlig och har även fått det bekräftat av andra. Inte bra. Jävligt dåligt förresten!
Väl hemma ändrades planerna på att sova så jag och emelie drog på oss lite andra kläder och gick ner till DK där vi spenderade resterande av morgonen tillsammans med Fredrik och Thomas. Jag sov dock mest och det var nog lika bra det, men AJ vilken huvudvärk som knackade på vid halv sex när det var hemgång.
Sov länge och väl i lördags. Välbehövligt, trodde jag befann mig i öknen med en elak apa på huvudet som slog mig. Bor apor i öknen? Nae va? Skit samma. Elak huvudvärk iaf.

Låg i soffan halva lördagen innan vi gick ner till Linus och Viktor. Vi var helt säkra på att dom spelade musik oroväckande högt, men när vi kom ner var det bara deras bioljud vi hade hört. Slog oss därför ner i soffan och deltog i tittandet. Jag hjälpte sen Linus att städa hos hans kanin Charles. Charles är häftig och Emelie är rädd för den lilla kraken, haha!
Sen kom Linus mamma JILL och tog oss i handen. kände direkt att det var dags att dunsta. AJ vad den kvinnan var stark i händerna.
Gick upp till mig, ringde ida, det fick bli pizza och film på kvällen. Hade bestämt menat det hela dagen eftersom jag höll på att kräkas bara någon nämnde alkohol. Åt årtiondets godaste pizza och slog på en film. Mitt i filmen ringer dock Patte och menar att jag ska komma ut til Ö. Husby och ta med mig Emelie och Ida. Blev glad som fan av att höra från honom, så drog upp tjejerna ur soffan, kletade på lite smink och begav oss. Ida valde dock att stanna hemma för Tobbes skull. Du har mycket att lära lilla gumman!;)
Pratade med Patte minst tre gånger på vägen dit och varje gång uindrade han om vi inte var framme snart. Tror inte karln vet hur långt det är hem till honom....
Väl där parkerade Emelie in mig i en enbuske som jag var tvungen att slåss med för att komma ur bilen. Kändes som jag blivit stucken av ett gäng getingar.
Träffade nästan hela det gamla gänget, riktigt riktigt roligt! Har inte sett dom på pså länge. Blev lite förvånad När Elias dök upp från ingenstans. Dock kul! Löste en del oklarheter.
Hade nästan ett eget litet kalas med Emelie, elias, patte och Jonny under kvällen. Joels bitar var en favorit även om vi itne fick tag på några. Patte försökte lära mig bugga, men det var nog lättare sagt än gjort. Provsatt även hans nya cross som han lovade mig att få provköra i sommar.
Pratade fjällen med Jonny och blev erbjuden att åka upp torsdagen v 6 så skulle han hämta mig i Mora. Det lockar en hel del faktiskt...Vi hade ju förbannat roligt sist. Kollade på korten förut, skrattade så jag tjöt.

Söndagen blev lugn. Va på stan en sväng, åt mat hos mamma och pappa och på kvällen kom henke hem och hade Matte med sig. Har inte sett honom på ett tag så det var kul att han var med! Kollade på film och åt en massa mat och tog ingen lite tid som vi missat. Underbar natt på alla sätt och vis. Saknar Henrik redan!

Ledig hela veckan nu. Är lite rastlös. Har haft en sjukt seg men behövlig dag idag så har tröttnat på det nu. Måste göra nått resten av dagarna. Kanske ska uppskatta ledigheten ändå, kommande månad lär det ju itne bli så mycket av den saken.

Kryssning med tjejerna planerat! KUL!

Det är en oskriven regel.
Så är det.

Hårhelvete!

Jaa...det får nog räcka så för stunden.

Boken? Hohooooo!

Jag vet inte hur bra det är att jag har tappat bort en bok som tillhör biblioteket på Campus. Nu är jag krävd på boken, snart på pengar, sen avstängd. Hoppsan Kerstin!

Emelie har skaffat lägenhet, nu ska vi bli grannar=) Eller till 99& skaffat iaf, papprena är inte påskrivna än. Fan så kul!

Tror min chef hatar mig. Bäst jag går bort till honom sen med mitt schema. Är dock rädd att han ska fråga ut mig om det möte jag och Kattis har krävt på torsdag. Hjälp!

Idag är sista dagen som blondin. Imorn åker färgen i, sen får vi se hur resultatet blir. Blir nog bra!

Är det inte kvinnan som ska va gravid? Jag tror det är nått fel i det här förhållandet...

Nu läsa böcker om makt. OH VAD ROLIGT!=(

Grattis hjärtat!

Jag behöde inte räkna tändarna på inventeringen år, det gjorde Robin. Stackarn!
Däremot har vi 2667 små essenser a´20kr/st. Toppen.
Det blev iaf klart på två dagar. Tack gode gud för det!
Ett år kvar tills nästa gång. Hoppas nästan på att jag inte jobbar kvar då.

GRATTIS Emm som fyller år idag. Kom just därifrån, och tårta blev det. Massa tårta, trodde jag skulle kräkas!
Sen drog vi igång singstar och det tog inte lång tid innan emelie och jag hade lagt beslag på mikrofonerna. Barnsligt kul det där. Måste skaffa!

Söndag imorn. Är det inte vecknas tråkigaste dag? Jag tror det iaf. Ska kolla på Ebbas hopptävling, sen träna och så följa med emelie på visning. Och så tenteplugga ja...det hade jag förträngt! Fan.

Jag hatar att sakna. Det gör ont.
Jag hatar att tycka om.  Det gör också ont.
Jag hatar att älska, fast ändå älskar jag att älska.
Jag hatar att jag saknar dig.
Jag hatar att jag tycker om dig.
Men jag älskar att jag älskar dig.

4:e januari

Rut har namnsdag.

Ett år sen idag... Fan vad fort det har gått.
Det har ändå varit mitt både bästa och sämsta år nånsin=)
Saknar dig som fan!

Emm fyller 23 imorn. Blir tårta och kalas. Klart jag ska dit!
Måste köpa present imorn...Hmm....vad?

Inventering

Jag är besviken.
Filmen var relativt dålig, det fattades en massa detaljer.
Men en sak står klar. Snygga killa är elaka killar.
Hur ska jag ta mig ur det här på ett bra sätt nu då? haha.

Invetntering på jobbet. Det suger.
Väldigt mycket faktiskt!
Har räknat och räknat hela dagen. 328 "roliga" kort har vi i city för den som vill veta.
I morn blir det eneby. Undra hur många tändare det är i år? Hmm...536 kanske? OJ vad kul det ska bli att ta reda på det.
Fy fan.

Året 2007

Det var ett bra år! Ett riktigt bra år till och med. Det första minnet jag har av året är när jag, Emelie och ägget står på teaterbaren halv tre på natten och delar en flaska vin. Efter det blev det en lång vandring mot statoil bara för att Emelie promt skulle ha en korv (den hade hon ju dock ändå ingen aning om att vi ätit dagen efter). Vägen hem sen är lite av en dimma. Vi hade ett stop i en trappuppgång, sen tappade jag bort Emelie i Karlshov och senare min ena klack i leran i Pryssgården. Det var vår nyårnatt.

Den 4 januari är ett datum att minnas. Kanske det datumet som ändrade hela mitt liv. Vad vet jag? Det var iaf en rolig förfest hos Mackan tills vi gick vidare till otten. Otten var en höjdare den kvällen. Det var små tevliga stunder med Henke i soffan tills jag mit klantarsle travar iväg med ägget påväg hem till honom för att se på film. Elakt nog hade jag inte tänkt stanna men jag ville inte göra honom ledsen. Smart tänkt, eller?
TUR är väl att räddningspatrullen finns! På Henkes begäran lyckades Emelie leta reda på mig mitt på Kungsgatan och stoppa mig från mina lustiga planer. Det vär även då uttrycket "jag måste gå hem för jag har en pyjamasvän" skapades. Emelie hade nämligen pyjamasbyxor, stövlar och mackans jacka på sig. Ytterst sexigt!
Jag tjöt över mina dumma idéer och pyjamasvännen stod så snällt och titttade på innan hon envist menade att "vi ska gå hem till mackan nu!"
När hon väl fått mig till andra sidan gatan (där jag egentligen ville vara) tog Henke mig under sin arm och stövlade hemåt samtidigt som jag menade att han var störd som var ute och letade efter mig mitt i natten. Det var dock ett av hans bästa beslut nånsin. Natten spenderades i Mackans soffa, trångt och mysigt.
Den fjärde januari var verkligen början till nått riktigt bra!

Några veckor senare bar det av på ålandskryssning. Jag har dock itne så mycket att meddela om denna resa eftersom jag mest såg väggarna på hytten. Men det var trevligt!

Den 27:e januari startades en annan tradition. Pulka-vm i yxbackan ala Nina och Emelie. Jag skapade mig årets största blåmärke och slog mig halvt medvetslös, men jag kom ner i en bit. Vilken seger!

I februari gjorde jag mitt första besök i västervik och det skulle bli många fler. Det var iaf en riktigt rolig torsd-sön och jag var gladare än nånsin. Det var även första gången jag träffade Mange.

I mars var det 20-års helg icg kalas för Emelie vilket blev en riktigt lyckad tillställning. Vi hade lyckats lura i henne att hon skulle va borta med sin föräldrar hela henens 20-årsdag och hon var måttligt road, men istället kom vi och kidnappade henne och sen var kalaset ett faktum.

Början av april saknar minnen men slutet, sen sista helgen närmre bestämt var det kalas hos Tobbes föräldrar i Västervik. Det var rlktigt lyckat och hade och Ida hade en riktig västerviksfylla där vi lurade av bartendern alla shots han kunde hitta. Harpe fastnade i en stol på Corner och jag däckade åt fel håll i Henkes säng och vaknade kl 7 utan minne.

Den 5:e maj. BOM! Tårar.
Hela min värld rasade och jag var helt säker på att den inte skulle kunna byggas upp igen. Det höll den inte på att göra heller om det inte hade varit för Emelie. Du var en pärla då hjärtat (och är fortfarande)! Det var tokiga kvällar i åby med linbanor och försök till nakenbad. Även en Björn Borg attack.

16 maj. Västervik.
Det var "Putte" (min och emelies sommarbil) och markolioo på radion. Solen sken och jag var asnervös. Det var grillfest hos Henke.
Vet inte varför jag åkte dit. Det var väl ett hopp om att kunna bygga upp det som inte fanns. Ett hopp om att sluta gråta.
Det var iaf en natt jag aldrig glömmer, nånsin. Det var den mest ärliga och nära natt jag varit med om. Många frågor fick svar. Men inte den frågan jag ville och jag hade inte kraft att ta tag i den.

Resten av maj bestod av tårar och tfnsamtal tills jag tills sist insåg att jag måste ta tag i mig själv och bygga upp ett eget liv igen.

Juni. Midsommarafton.
Jag hade äntligen börjat ta mig samman och kunna le igen. Putte tog mig och Emelie ut till Torp där det som vanlgit var midsommarfest hos Johan Carvelid. Det var mitt första möte med Elias på ett bra tag, men det skulle komma att bli flera inom en snar framtid. Midsommarafton och midsommardagen i arkösund var iaf en toppenhelg på 2007.
Sedan bestod Juni av båtturer med oflyt, en MASSA besök på vikbolandet och många trevlig återseenden sen gammalt.

Juli trevade på i samma mönster. Vibolandet stod på tapeten, och aquagolf. Det hann vi med ett par vändor. Henke och Thomas kom upp till Norrköping över en dag och vi hann med en fika.
BOM!
Mitt liv slogs i spillror igen. Men den här gången lyckades jag tränga undan det bättre.

Juli bjöd även på en resa till öland, och vilken jäkla resa det blev. Höjdpunkten på året, helt klart (iaf när det gäller nöjen)! Jag, Emelie och Tobbe på öland. Fan så roligt vi hade. Det går inte att beskriva!

Den 12:e augusti blev ett annat datum att minnas. Det var kräftskiva hos Siglands med trevliga återseenden. Mackan var även påväg hem från sin vistelse vid loftahammar och hade med sig Henke. Efter ett par timmar på kräftskivan tvingade Emelie och Ida in mig i en taxi trots protester.
Väl uppe hos Mackan blev jag galet nervös och började inse ett och annat. Sen kom attacken. Jag bröt ihop och hade en utläggning för Emelie och Ida om kärlek och killar.
Attacken med ida och Emelie övergick till en attack/diskussion tillsammans med Henke medan de andra gick ner på krogen. Vid halv tre efter en lång diskussion gick vi ner till stan och mötte mackan och sen fick jag sällskap hem. Sällskapet stannade över natten och dagen efter blev det spel uppe hos mackan och ett konstigt adjö som jag inte visste vad det betydde. Under vekcan blev det tfnsamtal och fler och fler bitar som föll på plats.

En tisdag begav vi oss ut på nya äventyr, jag, emelie och mackan. I en gammal toyota åkte vi ner mit valdemarsvik för att umgås med fagge och hans kompis. En riktigt trevlig tillställning med grill, spel, sprit och prat. Dock var vi mitt ute i ingenstans så det gick att nå någon och ingen kunde nå oss.
Jag fick dock ett sms som lappade ihop stora delar av mitt liv.

Helgen efter åkte vi i trion ner till loftahammar för att gå på kräftskiva. På bussen får jag dock ett otäckt samtal av hneke där han säger att fille får hämta mig och Emelie vid bussen eftersom dom är påväg till sjukhuset..sen bröts det. Fille plockade iaf upp oss och så åkte vi ut till hula och lämnade väskor, sen vidare till kalaset. Efter viss väntan fick vi reda på att det var thomas som var det olycklige och det skulle senare visa sig att han brutit båda sina armar. Stackarn! Han såg ut som ett paket.
Emelie åkte till västervik och jag stannade på hula och inväntade den skadade och hans sällskap.

September bjöd på fler loftahammar/västerviks besök och lustiga påhitt på campus med diverse fårhagsbesök.

Oktober måste ha varit en tråkig månad för jag har inget spec minne av det.

November blev en "leta bostadsmånad" och det sprangs på visningar hot och dit på Henkes begäran innan jag till sist hittade mitt paradis. Tog med mig Mackan på en visning på st:pergatan och konstaterade snabbt att "här ska jag bo"! söndagen efter åkte Henke med upp från västervik och han konstaterade samma sak.

Dec har varit en måndag av målarfärg, möbler, ikea och flytt och avslutades i en ganska ombodd lägenhet med trevligt sällskap och trerättermiddag! Riktigt lyckat om man bortser från vissa småsaker, huvudvärk och sönderbrända strumpbyxor av smällare.