Gott o blandat!

Idag är jag trött. Sjuklit trött säger många, därför ska jag besöka den elaka sjuksköterskan med vassa nålar snarast. Själv tror jag dock att det är sviter efter gårdagens uppesittarkväll med film och trevligt sällskap. Ska snart gå och lägga mig dock så jag orkar jobba imorn. Ska spika upp diverse saker på väggarna tillsammans med tip eller top eller vad hon hette. Nån tjej från thailand iaf. Hur vi ska kunna prata med varandra har jag dock inte förtått för hon tittar bara konstigt på mig och småler när jag försöker prata engeleska med henne. Thailändskt lexikon kanske?


Elias o Tobbe.


I måndags bjöd Pemsan med mig till Djurparken. Fick hoppa trampolin och det var det mest skrämmande men roliga jag gjort på länge! Nästa gång ska jag göra en volt som dom tuffa små barnen. I måndags stod jag mest och hoppade rakt upp som en stel gammal pinne och höll på att kräkas för varje gång jag såg molnen komma närmre.

Trädjuren var klart snällast på hela parken och dom enda som stod stilla när vi skulle ta kort. Visst är vi väl vackra  i våra delfinmössor?!=)


I helgen var det som alla vet midsommar. Pemsan och jag begav oss ut till Torp i vår trogna gammla vän Putte. I Torp var det fulltav gamla kändisar och en hel massa man var tvungen att prata gamla minnen med. När minnescermonin var över skapade vi oss två fina midsommarkransar av sugrör. Orkade inte plocka blommor! Sugrören hänger än idag kvar på Puttes sidospeglar. Han gör sig i sugrörskransar!
I patyvagnen var det mora träsk för hela slanten och Emelie och jag kunde alla rörelser. Jag vet inte om det är en bedrift, men ändå! Sjukt kul.
Sen begav vi oss hem i Putte mitt i ösregnet. Så klart blev det stuvade makaroner och korv hemma. Det är någon form av ett måste nu för tiden.

På midsommardagen gjorde vi inte mycket till en början. Låg och slöade i soffan tills klockan blev fyra då vi drog till Arkösund. Äta hos Torda och dricka cider tills man blev rund under fötterna. Låna nagelsax av Pia och Tigern och sedan glömma att lämna tillbaks den.
Göra oss vackra för att sedan ha en tjejförfest med vin, cider, cironsnaps och kortspel. Sen vidare till Matti eller Mattis eller vad han nu hette. Där hade dom utedass. Inge för oss. Det luktar äckligt!
Hotellet var en hit för många. Iaf så var vi många där. Kände mig som en sardin nedtryckt i en på tok för liten burk. Ramlade omkull i gröngräset, red på en träsnigel och söp bort halva mobilen. Fick nattgäster osv. Pemsan och jag sov trångt! Delade på en sjuttisäng! Har aldrig varit så nära hennes ansikte.


Tjejförfest.

Dagen efter midsommardagen börjades med att må dåligt, svimma ett par varv och göra sig av med det som magen ansåg vara oviktigt för dagen. Ligga i stolen med en filt uppdragen till näsan för att ingen skulle se hur ful man var och sen försöka sova lite på det. Med nattgäster går det inte att sova dagen efter. Dom pratar och tjatar och jösses vad glad jag var när dom gick!
När man intagit någon form av färg var det bara att ge sig iväg mot duschen fortast möjligt utan at bli uppstäckt av grannarna. Sen tbx till husvagnen, göra sig någorlunda vacker, ta en promenad bort till båtbryggan för att om möjligt kunna hitta min mobilhalva och även möta upp Elias. Ingen mobilhalva så långt vi kunde se, Dock en stackars båt som var döpt till Knut-Albin som vi hittat under natten.


Knut-Albin

Torda stoppade i oss mat medan andra gäster blottade sin blekfeta hy och tillhörande otäcka bröst mitt framför ögonen på oss. Elias höll på att sätta gaffeln i halsen och Pemsan fick ett hysteriskt sammanbrott. "Hon var fantastiskt ful" menade Elias och vi var inte sena att hålla med.
Källa med tillhörande sällskap mötte upp. Källa hade ont i ryggen då han spenderat natten på grusgången till sitt hus. Har du ingen säng Käll?
Sen åkte vi båt, Oflyt hette den vilket ledde till ännu ett asgrav. Vi flickor var visst inte så smidiga så vi väntade snällt vid bryggan till kapten hade varit så vänlig och vänt på båten så vi kunde kliva ombord på ett säkert sätt. "jag är livrädd" skrek Pemsan och klamrade sig fast i kaptenens arm. Förmodligen har han blåmärken än idag! Åkte in och tankade och mötte upp Tobbe och Tobbe. Fann ett piratskepp från Åland som intresserade oss en massa. Förmodligen var det sjukt dyrt! Sen åka en sväng, halvsova i det mysiga gungandet och drömma om en sommar i skärgården. Den börjar närma sig! "Det ska va städat i helgen! Inte mer än en sjuttis var!" Nej Tobbe, vi lovar!


Besättningen bestående av mig själv, Pemsan, Tobbe x2 pch Elias.

Idag åkte vi till sörjön för vad vi trodde skulle bli ett stillsamt solande med stillsamt bad. Aj vad fel vi hade! I sörsjön har dom nämligen "mördaränder" (låtsasord) som är sjukt elaka, närgågna och inte minst hungriga! Det smartaste vi har gjort i vårat liv var iaf inte när vi började mata dom 8 äckliga hungriga små mördarliven. Efter det var det kört! Bara att ställa sig upp och springa så långt man kunde från filtarna. Insåg sen att det faktiskt var våra filtar, så vi tog mod till oss och gick tillbaks. Jag fick tag i ett träracket och skulle slå ihjäl dom. Men det fick man inte. Änder är väl fan inte fridlysta? Mitt liv skulle vara mycket bättre utan 8 mördaränder.
Det finns även konstiga barn vid sörsjön som mediterar dagarna långa. Idiot?



Nu sova. Det har varit en lång dag och imorn lär den bli minst lika lång.

Puss och på återseende.

Aquagolf - Sporten för människor med tur.

Jag är vaken, jag är trött, jag är glad, jag har haft sjukt kul ikväll.

Vi fick ihop grillen Pemsan och jag...eller nästan iaf. Tobbe och Elias fick sätta ihop det sista. Vi tyckte det var "karlgöra". Den var iaf utmärkt att grilla på!

"jävla skitport, jävla skitklubba, jävla skitboll!"
Elias uttrycker sina känslor kring den fenomenalt underliga sporten aquagolf. Hur kan nån ens tro att man ska kunna träffa dom förbannadt små korgarna mitt ute i det förbannat stora vattnet?!
Bad om en golflektion, men den var för dyr. Ska dit och stjäla bollar för honom imorn istället. Snålgubbe! (han som tror att han ägert alltså!).

Nu ska jag sova. Imorn är det mycket som står på spel. Vad vet jag dock inte riktigt än. Men det ska nog bli en händelserik dag imorn med, det har händelsevis blivit så de senaste dagarna.

Jag är livrädd, men vet egentligen inte för vad.

"jag har för fan för breda höfter för dina jeans!"

Idag har vi varit på ikea, min fruga och jag! Sofia följde med också, mest som banrvakt för det kan vi behöva! Galgar för nio kr styck. Asbra. Tar man fyra blir det trettiosex. Letade kudde helt febrilt, hittade tillslut gosa dåsa, men hann och ångra mig minst sex gånger till Pemsan och Sofia lämnade mig ensam kvar vid alla kuddarna. Då tog jag min dåsa och vandrade därifrån.
Sofia jagade tvättkorg. Tror inte tjejen gillar vitt. För när den inte fanns i svart blev hon obotligt sur och skulle minsann "inte ha nån jävla tvättkorg!"

Vi har bråkat idag, frugan och jag, för första gången. Hon härjade och skrek om att det var dåligt väder och att man faktiskt inte kan spela aquagolf då. Jag kontrade med att det inte finns något dåligt väder, utan bara dåliga kläder! Tjejen fortsatte att gorma om att hon inte hade några jeans! Sa att hon fick låna av mig, men det gick minsann inte. för hon hade "för breda höfter". Kyss mig...
Hur som helst hade hon ju att par jeans nerpackade. Jävla lögnerska!
Nu är hon glad och snart ska vi visst spela aquagolf. ÄVEN om det regnar.

Köpte grill idag med. En röd och fin. Den ska vi snart slå våra kloka huvuden ihop och montera.

Puss o hej

Midsommarhelgen i kort sammanfattning

  • Rolig
  • Lyckad
  • God mat
  • Trevligt sällskap
  • Otrevligt sällskap
  • Alkohol
  • Nyktert
  • Putte
  • Midsommarkransar av sugrör
  • Båt
  • Vatten
  • Solsken
  • Spöregn
  • Husvagn
  • Torp
  • Loge
  • Partyvagn
  • Mora Träsk
  • Sommarkänslor
  • Hotellet i Arkösund
  • Skoskav
  • Blå bil
  • Bortsupen mobilhalva
  • Knut-Albin
  • Oflyt
  • Birger
  • Godis
  • Bakfylla
  • Pickadulverman
  • Början på en riktigt bra sommar!


"Snuten är där uppe. Jag drar...."
Gör det Källa!=)

Bilder kommer när jag orkar lägga upp dom.

Emelie. Du är bäst och jag älskar dig!


Midsommar

Det är midsommarafton. En typisk svensk midsommarafton. Det är pissväder (som vanligt), Folk är stressade (som vanligt), Folk krockar i varenda gathörn (som vanligt), Folk har glömet en massa saker hemma (som vanligt), Folk vet inte hur som ska ta sig hem (som vnligt), jag ska till Torp (som vanligt).

Dags att lura fram solen, fixa en krans och klä på sig lite anständiga kläder. Här ska firas med bravur!

Glad midsommar mina vänner!

Midsommar i Torp 2005:

Skallebang.

Jag har gjort mitt livs sämsta antagande. Jag är fyllechaffis. På en TISDAG! Får föräldrar vara ute och ränna på tisdagskvällar? Nej, jag tror inte det! Ni är på tok för gamla. Seså, ring nu så att jag och min obotliga huvudvärk får åka hem och lägga oss långt ner under mitt varma täcke.

På torsdag blir jag gammmal.
På torsdag är jag ledig.  
På torsdag får jag lön.
På torsdag ska jag gå på stan.

På fredag är det midsommar. Jag ska ha en krans. Det ska man ha. Man ska dansa runt stången och sjunga små grodorna för att vad lungorna tillåter.
Emelie och jag ska dela säng hos Carvelid. Det blir bäst så. Inga ludna varelser kan komma i mellan.

På lördag ska vi åka till Arkö. Putte ska köras. Vem om ska köra är dock relativt oklart. Det löser sig med tiden. Tur att VIkbolandet är fullt av bakvägar. Jag ska ha min vita klänning. Emelie säger så.

Sista dagen på jobbet imorn för den här perioden. Jag har massa att göra. Jag ska börja en timma tidigare imorn. Det är vuxet. Jag måste byta disktrasa, den luktar äckligt!
Jag har ingen mat tills imorn. Det är mindre vuxet.

Nilz var inne och underhöll mig ett tag idag. Det var inte igår man såg honom. Riktigt kul! Nästa vecka ska vi öla. Patte åkte förbi i sin onormalt långa lastbil och skrämde livet ur oss med sin ännu större lastbilstuta. Patte ska med till Carvelid på fredag. Alla ska dit. Jag saknar alla!


Jag tycker inte om det här.
Ensamhet.

Rädd för dig, rädd för mig, rädd för oss.

Fick med Po igår. Stoffe, Friggo och Anders följde också med. Fortsate den heta diskussionen angående GI-metoden. Grädde är fortfarande det bästa sättet att gå ned i vikt på.
Po är mest osams med sina björnar på djurparken som vägrar att gå in i sit hus. Tur för dom att hon inte hade ett gevär igår.
Ikväll ska vi ta upp vår talang aquagolf. Har bett till gud hela morgonen att jag ska få iväg bollen iaf tio meter. Vi får se hur det går. Fick inte gubben nån frukost i morse kanske jag inte får iväg bollen alls. I så fall ska jag aldrig mer be.

Röjja upp på jobbet idag så att elin kan ta sig fram på torsdag. På orsdag blir jag gammal. USCH! Mackan har lovat att gå på stan med mig och inhandla tantkläder. Tack hjärtat!

Midsommar på fredag. Blir enligt tradition ute i torp. Jag gillar Torp! Ska inte jaga nån i kohagen i år har jag lovat mig själv. Vi får se hur det blir med den saken...
Ska bli galet roligt att träffa alla igen!
Ska lura Elias att bli min personliga tränare. Tror han är lättare att lura frammåt småtimmarna.
Htellet i Arkö på lördan. Kan bli bra. Ska blanda drinkar så det sprutar ur öronen innan. Stackars Mackan ska också få dricka tjejdrinkar. Kan han behöva.

Vissa minnen glömmer man inte. Aldrig!
Tur det. Dom får mig att le.

Ska jag va ärlig så är jag skiträdd för visfestivalen redan....
Kan bli sjukt jobbigt.
Kan bli sjukt kul.
Fyra veckor kvar dock. Ska ta mig i kragen tills dess.

"Det ska va lågt GI"

Jag har en blå frisbee med super mario på.
Jag är stolt över min blå frisbee.
Funkar även som hatt!

Emlie och jag har de senaste veckorna satsat på nån form av VM i vinflasktömning. Vi blir bättre och bättre för varje dag som går. Kanske borde börja med bag in box snart?

Förra onsdan, eller om det var ännu längre sen, jag minns inte.... var vi på dk. Nån form av avslutningsfet för oss gamla studenter innan alla drar åt olika håll. Sen blev det trappan och bartömning där jag och anna lyckades reta upp en viss vakt och nästan bli utslängda. Men med vår charm (?) lyckades vi smita förbi den lagom arga vakten och inta en varsin mikrofon vid karaoken istället.


Mackan, Anna och jag.
Sen är det någon mer...tror han var platt och satt på väggen.

Resten av den veckan försvann i botten av alla flaskorna. Palace har hägrat ett par gånger dock. Efterfester med fula gamla bilder likaså.

I fredags följde vi med Stoffe på en spelnng i Vadstena. Galet roligt, trots att vi kände oss missanpassade bland alla studenter. For in på dansgolvet i våra varma tjocka tröjor och försökte se något sånär normala ut. Studenterna kollade dock fortfarande på oss med sina stora ögon och undrade om vi hamnat fel.
Löken var helt klart Vadstenas skönaste student.
Spelningen gick bra, inga större bravader. Fick dock tejpa fast ett stativ eftersom dessa studenter var en aning närgångna. SJöng så vi blev hesa!
GI metoden var kvällens stora samtalsämne och Friggo menade på att lätt och lagom var värdelöst och att grädde var utomordentligt bra. "det är sånt bra fett som man skiter ut" (?) Vi tror dig Friggo! Han menade även att  "pure ölen" var ett annat sätt att gå ned i vikt. "Man går ner ett kilo per öl".
numera äter vi grädde hela dagarna och dricker öl till denna måltid.
Vi ska garanterat tilbaks till vadstena!
KUL!


Löken, Friggo, Emelie, Stoffe, jag och Linda.
Gå in och spana på www.stoffelive.com

Igår blev det inflyttningsfest hos Emma och Henke. Återigen tömmde vi ett par flaskor och Emelie undrade efter en halvtimma hemma senare på natten "är vi redan hemma???" Bra vin!
Vi träffade idol-ola. Iaf var han väldigt lik och det skulle kunnat vara han. Retade upp både grannae och störningsjour. Konstaterade att Henke är konstig men rolig.
Stoffe och Anders kom och hämtade oss sen i taxi. Taxichaufförn blev en tröja och en gura rikare för en stund. Men det fick han inte b ehålla så länge. Kom på rätt fort att det saknades nått när det var så tyst i lägenheten. Fram med guran och spela och sjunga! 
Emelie somnade men reste på sig halv två och konstaterade fort att "nu går vi till otten. Då hinner vi va där iaf en timma" Sen gick det undan! Upp ur soffan, ut ur lägenheten och in i hissen. Sprang ett maraton för att ens hinna ikapp henne. 
Kvällen avslutades på max där vi nu blivit stamkunder. Mest för att vi får lekasker varje gång, men även för att dom har en sjukt kul rutchbana.


Sotffe,  Anders...och så jag.

överlevnadskurs?

Igår fick jag mina varor. Igår dog jag.
Idag har jag återuppstått, men har som resultat av attl detta kånkande på 2 ton varor blivit stelpoererad i axlar och armar, Skulle Christer se mig nu skulle jag få stryk. Säker!
Orkade förövrigt inte ens dra in den sista pallen själv, utan fick ta hjälp av två utomordentligt trevliga karlar. Förmodligen tyckte dom synd om mig där jag stod och drog och drog i den förbannade palldragaren och ändå inte lyckades rubba den 5 centimeter.

Nu ska jag snart till jobbet igen, hoppas dock på sällskap av min småtokiga fruga och hennes nya dejt (förrädare!) Tim. Vad dom inte vet är att dom ska få hjälpa mig att bära, ha!

Lillhelg idag. Blir en ytterst liten lillhelg för min del. En ta-hand-om-mig-själv-lillhelg. Imorn är det dock storhelg och vi beger oss mot Vadstena för en spelining med Christoffer kl 7. Lördag blir det inflyttningsfest och sammanstrålning med Macke, för det har jag lovat.

God Lillhelg!

oammanhängande

Igår tappade jag grillgaffeln rakt på foten och spettade mig själv.
Idag blir jag spettad i låret av en gran som häst-aset trycker upp mig i.
Obarmhärtigt!

Jobbat livet ur mig idag. Burit på massa saker fram och tillbaka. Det ser ut som skit i min butik. Dock är jag min egen chef och vi kommer ganska bra överens så det gör inte så mycket att det ser ut som det gör.
Körde över mig själv med den förbannat stora oh tunga fyrjhulingen med. MÅSTE säljaden imorn, för jag orkar inte dra in aset igen. Den är ju större än jag. Hur ska det då gå ihop sig?  Vet inte ens om jag törs dra ut den imorn ifall den får för sig att anfalla igen.

Varför är det inte helg varje dag? jag trivs på helgen, är faktiskt på topp då. Är på topp idag med för första gången på väldigt länge. Äntligen! Det är jag faktiskt värd.
Spelning på fredag nånstans i sverige. Inflyttningsfest lördag. Det blir bra det här.

Nu sova så jag orkar fixa klart i butiken imorn.
Det är faktiskt lite roligt ändå.

Sommartankar.
Jag är lycklig idag!


gullegris

Får man gå naken till jobbet? jag tror knappast det, även om det verkar som en sjukt bra idé idag.

"jag gillar min lår ungefär upp hit"
"men sen då?"
"nej, här upp blir dom blekfeta"

Bra sagt. Smart sagt.

Den här sommaren bli bra. Om bara dessa två veckor kan gå lite fortare?! Jag har bråttom till v 31. Roadtrip. Finemang!

Nu bära varor, svettas och äcklas av gamla gubbar som kollar på mig i min kjol. Nej tack. Dags att byta kläder. Ska ha heltäckande overall. Jag gör mig nämligen i overall.

Mackan, kan du ta o komma hem? Jag saknar dig faktiskt en aning. Det är tomt här i norrpan. Alla överger oss. Snällt av er, verkligen.

Snart fyller jag år med. Roligt. Eller? 22 år och nästan pensionär. Vet inte hur trevligt det låter. Två veckor kvar dock. Jag ska njuta av min sista dagar som 21-åring.

överladdad!

Det här kommer bli den bästa veckan på länge.
Sitter och laddar inför bartömning på trappan nu. Palace imorn.
Träffa Putte och Oscar i helgen och fira lite. Gamla goda tider!=) För gamla. 7 år gamla. Eller är det ännu fler?
Är så glad så jag nästan gråter!
Nu hämta Emelie, sen dk och trappan!

Fy fan så bra!=)

Avundsjuka, en sjukdom?

Jag gillar inte folk som inte kan vara lyckliga för nån annans skull. Er avundsjuka lyser som en sol. 
Bäst att skaffa solglasögeon så jag slipper se er! 

Varit i parken hela dagen. Jag ser ut som en kräfta och mina armar svider. Det är inte skönt.  Men, rött blir brunt!

image256
Såhär söt är jag nu. Tror inte jag ser riktigt lika elak ut dock.


Dk + Trappan ikväll. Guuuuuud! Har nån sett min karaktär?
Den har sprungit bort!

Separationsångest

Inflyttningsfesten hos Malin slutade relativt lyckligt, trots diverse sammanbrott och även jag kom ut på krogen med viss övertalgning. Eller mycket övertalning. Linus fick komma och hämta mig, haha! Tur det. Hade sjukt kul!
Det blev en riktig västerviksfylla som vi satsat på. Ida och jag stog på dansgolvet från att vi kom till Palace tills vi gick hem. Sen kom vår privatchaufför och hämtade oss, skjutsade folk hit och dit, sen hem. Äta och sova! Lyckat.


Matti, Anton, Malin, Desa, jag och Emelie. Återigen är vi fula på kort.
Det börjar bli en vana.

Jag har planerat in på tok för många "fikor" den här veckan. Jag kommer se ut som en bulle på söndag...

Separationsångesten har hägrat på Campus de här två dagarna. Idag  nådde den sin topp. Sammanbrott osv. Inte bra. Tråkigt att lämna alla. Hade avslutningslunch iaf. Trevligt! Vi kommer nog hålla kontakten ändå. Mackan och jag är ett säkert kort, sen hoppas man ju på resten med. Fikade i...Strömsparken (?)....också. Där var det upp och ned vända glassar. Allt för att akta sig för den äckliga chokladen. Konstiga uttallanden osv. Det mest konstiga den här veckan måste vara:
"Men det kan ju inte göra så ont att bli påkörd av en spårvagn.."
Det var inte det mest smarta du sagt;)


Lite Campuasbilder. Vi gör oss ändå på kort!=) Eller?

H
Järngänget. Grupp H!


Träffade två av mina gamla vänner i söndags. Det var dom roligaste 15 minuterna de senaste veckorna. Jösses, vad jag saknar allt och alla. Spikade nästan midsommar med. Det blir i Torp, börjar bli tradition.
"ska jag ha midsommarfest?"
"jaaa!"
Eller Norsholm om vi ångrar oss, om det nu blir nått. Midsommardagen Gryt troligtvis, annars Arkösund. Lite velig va?!


Midsommarvärden och hans gård.
Kan bli bra.

olsson och malmet
Olsson och Malmet. Ni är inte kloka!

"OH, fna vad det isar i hjärnan! Har ni aldrig ätit glass så det isar i hjärnan??"
Nej Malmet, det har vi inte!

"Vi kollade på Lotta på Bråkmakargatan hea fredagskvällen"
"Lotta vem??"
Stor koll.....

"Jag lärde mig inte mycket i skolan. 1+1 är fortfarande 1"
"nej..."
"jo, om du har en sandhög och lägger en annan sandhög på den så är det fortfarande bara en sandhög. Det är jävla bra o räkna med sandhögar!"

Nej, ni är inte kloka!=)



Bartömning på trappan imorn. Man kanske skulle dit trots att jag lovat mig själv att inte gå dit nån mer gång i mitt liv. Palace torsdag iaf. Det är bra.
På onsdag nästa vecka drar jag och frugan till arkösund för ett par lugna sköna dagar i skärgården. Sköna iaf.

Himpa hela dagen imorn. Sol, kubb, grill mm. Har köpt solskyddscreme. Vuxet!

1 månad idag.
Det är jobbigt, men jag fortsätter andas.
Ett steg åt rätt håll.

Västerviksfylla ala Ida & Nina

Då var det dags igen. Vi är laddade! Inflyttningsfest hos Malin.

malin
Malin.

Satsar på en gammal hederlig Västerviksfylla tillsammans med Ida. Kan bli bra. Brukar bli bättre än bra! Krypavstånd till både teater och palace senare ikväll. Mackan satsar också...dock på att inte hitta hem!=) eller hur var det mr mojje?
Själv har man skaffat sambo och får skjuts hem kvällen till ära. Det är en hon, och snart ska vi förlova oss. No names!
Igår lyckades vi slå våra kloka huvuden ihop efter 40 mínuter och ta oss in i hennes bagagelucka som hade gått i baklås. Kvinnor kan! Sen hade jag dock övningskörning med henne när hon skulle backa in på min gård. Jag styr, hon gasar. Som en riktig familj!
Jag borde ha köpt en likör 43. Den hör liksom till dessa "västerviksfyllor"... Ida kanske har. Hoppas. Annars löser vi det ute. Hallon! Asbra. "Vi brukar få två för 60:-" Stackars bartender. Tror han gillar oss lite ändå!

34:an
Orginalet. Hur löser vi kvällen?

ida
Ida.


Nu tjata på frugan så hon blir klar nån gång, sen ringa Limpan Lus. VART har han tagit vägen?







Slutspelat.
Det finns inga regler.
Game over!