sommaren!

Vafan, det är nyår och jag längtar till sommaren. Massa faktiskt. allt är bättre på sommaren. Det är varmt, man mår bra, blir brun av att gå utanför dörren, snygga pojkar med vackra kroppar på stranden. Vad fan hände med sommaren?
Tre veckor på Gotland. Jo jag tackar va kul vi ska ha, inte träffa nån vi känner alls.

Nu ska jag duscha och sätta locktången i håret. Då kan jag iaf inte skrämma  iväg nån med min lukt ikväll. Jag behöver närhet, och nyårssex. DET mår jag bra av.
Hej

Tre tankar

Tre saker har slagit mig än så länge idag.

1. Pyjamas
Pyjamas är som en tvångströja. Har man väl kommit in i skiten kommer man aldrig ur. Därför bör man aldrig trä in huvudet i en sådan. Jag gjordet. På strömsholm. Vaknade intrasslad och blå i anstiktet.. Livsfarligt!! Aldrig mer. Numera sover jag naken, men vilket sällskap som helst.

2. Västerås
VAD är det för fel på den staden?! Enkelriktat och gågator överallt. Hur ska man då ta sig fram? Jag har aldrig nånsin i mitt liv varit med om att bryta så många trafikregler som vi gjorde där i måndags. Körde på stans största gågata (då fick vi dock påpekat att man faktiskt inte fick köra där), körde mot enkelriktat mest hela tiden, körde på trottoarer och parkerade på förhyrda platser. Jag gillar inte Västerås.

3. Nyårsafton
Det är idag det. Känns dock inte så länge sen sist. Glitter och glamour, drinkar med hallon, höga klackar, korta kjolar, lyckliga flickor. Jag gillar nyår. Det brukar bli bra. Idag kommer det bli mer än bra. Känner det.

Jag kan skrämma barn idag

Idag är en sån dag när allt går mindre bra. Ja, fan, nästan allt har gått mindre bra. Gick inte ens bra att bleka håret. Nej men ooo så bra..verkligen. Om jag inte hade så förbannat ont i mitt knä skulle jag säkert inte tycka att det var en så stor grej, men det är det, för jag har ont. "Haltalotta" är numera mitt mellannamn.

Haltade runt med Emelie på Maxi förut och såg mer eller mindre ut som en fågelskrämma. Kan va därför folk kollade lite konstigt på oss. Luktade tydligen galet illa med efter ett par timmar i stallet eftersom lilla fröken helt plötsligt dränkte mig i parfym inne på hm. Tack hjärtat!
Bara för man luktar illa behöver man inte va ful!

Imorn är det nyår, det tycker jag dock är en bra sak. Jag ska dricka vin och drinkar och bli larvig och lycklig. Söt ska jag med va, så jag lär väl inte va anträffbar på ett par timmar imorn. Hela dan kanske. Mamma säger att förutsättningarna inte är så goda. Hon är rar hon...

Flykten från kärleken

Om du fångar mig, lova att aldrig släppa.
Om jag flyr, fånga mig igen.
Håll hårt.
Släpp mig aldrig...aldrig nånsin.

Känslomässigt störd...(?) någon?

Ooh, jag kommer bli trakasserad i en vecka, och det har precis börjat. Mackan startade trakasserierna. Dock har dom inte kört in i ett träd, utan istället rakt ner i diket. Det duger. Bilen står i Örebro. Där kan den va. Henke önskade mig lycka till med mina knän. Tack ska han ha, lär behövas. Det gör ont. Jag saknar dom redan. Fan!

Förövrigt måste jag va störd. Annars är det nått annat allvarligt fel på mig. Jag vet inte vad. Jag vet inte vad jag tänker. Hur känner jag? Jag är konstig. Helt säker. Jösses. Allt är upp och ned.

Nyår blir bra. Jag vet det. Känner det.

Jag vill tillbaks!

Kom hem från fyra underbara, men dock så jobbiga dagar på Strömsholm igår. Aldrig nånsin har jag mockat så många boxar och fodrat så många hästar. Lovar att aldrig mer klaga när jag vissa mornar framöver ska va på Åby kl 8 och endast mata 25 hästar. Aldrig. Lärt mig massa (Agneta är en stjärna), skaffat mig obarmhärtig träningsvärk, varit onormalt trött och haft onormalt kul. Jag har även krattat den förbannade stallgången x antal gånger. Fiskbensmönster skulle det vara, icke att förglömma! Minst 300 meter var den (tar i lite i överkant kanske...). Jag hatar den!


Ja, den är precis lika lång och jävlig som den ser ut!

Skaffade mig en gentleman däruppe,  Alberto var hans namn. Vore han människa skulle vi va ihop nu. Helt säker, Han började gilla mig sista dan tror jag...trots tappra försök att slänga av mig rakt ner i spånet.

jag o alberto
Jag och min gentleman.

Idag har jag stapplat omkring på stan. Skaffade mig ju ett trasigt knä på Strömsholm. Investerade i en ny outfit till nyår och nästan en ny mobil. Den kommer nästa vecka. Tack, då kan man kanske få ringa till vem man vill och när man vill snart.
Hoppas på att kunna gå normalt till nyår. Skulle gått ut igår, gick inte. Skulle gått ut idag, går inte. Skit! Skulle varit i fjällen idag...skit vet jag väl inte eftersom att ryktet säger att en viss bil sitter i ett träd i Örebro och att chauffören numera har bytt upp sig till en hyrbil. Sant eller inte? Jag vet inte. Men Erik och Lollo säger så. Mackan hatar mig. Han tycker nog inte ens om mig lite. Inget alls förmodligen. Ajsing!


Han som inte ens tycker om mig liiite.
Inte ens ytterst lite..

Nyår trasslade ihop sig och är än så länge ett frågetecken. Börjar dock klarna lite. Löser sig ikväll säkert.

Oh, jag blev så lycklig!
Du är så snäll.

Årets tråkigaste dag är över

Julafton. Årets tråkigaste dag, men nu är den snart slut! Hade dock inte så tråkigt idag, min äldsta systerdotter fick ju karaoke och deal or no deal i julklapp. Så nu har det sjungits och spelats. Asbra var vi! Grannarna har nog fortfarande ont i huvet. Det borde dom ha. Inte mer än rätt.

Är astrött och ska sova nu så jag orkar upp imorn när det bär av mot strömsholm. Massa plåster har jag packat, kommer ha galet mycket ridsår och träningsvärk. Sara tar med tigerbalsam. Ta med ett par kilo är du gullig! Lär behövas.

Ses den 28:e.
Gör inget som jag inte skulle gjort!

Tomten är far till alla barnen

Oh, idag har vi raggat på stan, hela dan. Eller mest shoppat och delvis raggat på nån stackars krake i en klockaffär. Han gillade oss, det såg jag! Hittade ett annat span med, men han hade ring på fingret, så det la vi ner. Inge o göra sig till för. Henkes hjälp (eller ohjälp) var väl inte till så mycket hjälp alls...han är dock en av dom roligaste människor jag träffat. Jag blir glad!
Många pengar gick det åt, mitt kort är slitet. Får skaffa ett nytt. Men först ska jag skaffa nån som kan fylla det med pengar.

"Tomten finns inte. Det är bara dumma små barn som tror det!"
Imorn äre julafton. Ska va hos syster. Jag ska hämta tomten klockan fyra. Vi har dumma små barn i släkten, så än så länge måste vi inskaffa en rödklädd varelse som år efter år får komma och ljuga om vad han har varit där och ätit på natten osv. Hur lång tid tog det egentligen innan man fattade?! Påskharen finns inte heller. Säker.

På måndag drar vi, och jag är jättenervös! Kommer glömma packa ner hälften osv...kommer säkert komma hem i gipspaket med:S underbart. Ledig ett par veckor. Köpte iaf nya ridbyxor idag. Fina var dom. Tack Nina, vad snäll jag är. Sen är ju tanken att vi ska åka till fjällen på fredag, det tror jag så mycket jag vill på. Det blir inget alls. Snö är inte att tänka på och jag vet att även om vi kommer iväg så kommer jag inte att överleva färden upp. Jag ska åka pulka dit!

"Det löser sig med skridskor, bara det finns is."

"Lilla gullefjun..."

Nu är det dags. Ni anar inte hur mycket. Sjukt. Jag trivs inte. Måste börja träna! Min överskottsenergi tar livet av mig och ont i kroppen har jag. Låter rätt gammal va? Jag och Christer gjorde upp en plan idag. Efter nyår börjar jag träna minst tre ggr i veckan för att stärka ryggen, annars får jag komma dit så ska han "ge mig en spark där bak" som han så fint uttryckte det. Egentligen menade han att han praktiskt taget skulle bära mig till gymmet om jag inte gick dit. Jo tack, jag vet!

Idag har vi spelat över hela dan. Sjunigt gullefjun och se det snöar och betett oss allmänt konstigt. Jag trivs på Campus med mina vänner. Marcus gör mig glad, för han är lika tokig som jag. Snart ska jag bege mig dit, ska dock skriva en respons först som jag borde ha gjort igår och sen skulle göra imorse...men jag gör det nu.

Hej på er

Jul vs. Midsommar

Jag tycker inte ens om julen lite i år. Det är stressigt och otäckt. Jag längtar inte alls! Måste handla julklappar med.
Midsommar skulle dock inte sitta fel. Minst 25 grader varmt, vin och cider, värme, sol, bad, underbara människor, allt som hör till. Dit längtar jag.

Nu fick jag ett sms av Esmira, hon har försovit sig. Braa! Då kan jag sitta här ett tag till. Har ingen som helst lust att skriva en fenomenografiuppsats ändå.

På fredag ska vi på singelkväll (?). Ja det blir nog bra. Jag, elin, Emelie, Kela, Wering och Tommy kanske. Eller? Först ska jag jobba fötterna av mig, för det är dom som tar mest stryk av detta "extra julöppet". Jag tycker itne om att jobba mer än jag behöver. Särkilt inte när jag har en massa annat viktigt eller oviktigt att göra. Nu ska jag dock läsa Mackans loggar och ge nån bra respons på dem. Det är viktigt.

På återseende.

inget att göra åt

Gilla läget.
Jag gillar inte dig, du gillar inte mig.

Inte ens en elvisp i ansiktet skulle kunna göra något bättre idag. Aldrig.
Det är kört.

Godnatt. Jag mår bra egentligen.


Elefanter i butiken

Skola 4 timmar, jobb 8 timmar, plugga hemma halva natten. Jag är inte lycklig idag. Skiter it. Emsira kommer göra kattmat av mig imorn. Men det tar jag. Tror jag. Eller?

Ooh, jag vill bort härifrån. Idag om en vecka drar vi, sen vet jag inte när jag kommer hem. Kanske stannar, eller mellanlandar en sväng och drar till kallare breddgrader. Imorn ska jag köpa nya ridbyxor, för mina har jag ridit sönder.

Jag vill inte veta, men jag vill ändå.

"Vi med elefantstorlek borde få egen tid/plats i butikerna. Det är faktiskt inte så jävla lätt när man är stor!"
- smart Sofie;)

Har ni nått på gång, eller?!

Idag har jag:

  • Vaknat av att mobilen ringer 04.05. Bestämde mig snabbt för att inte svara.
  • Vaknat av väckarklockan kl 7 för att sen skrapa rutor, tanka och va på stallet 8.
  • Haft lera i min högra sko mellan klockan 09.30 och 15.00 pga av ett missförstånd mellan mig och hästen.
  • Varit ett dåligt föredömme.
  • Haft hästsnor på hela mina jeans. Kände mig fräsch!
  • Kört bil på tok för fort och med för hög musik.
  • Sjunigt med högt!
  • Skämt ut mig på coop ihop med Emelie.
  • Jagat en jävel från parkeringen på coop.
  • Åkt till eneby gottköp och köpt tröstgodis.
  • Deppat i soffan, ätit tröstgodis och kollat på Fucking Åmål.
  • Tagit desperata kort på min katt.
  • Insett att jag har det bättre än vad jag tror.


Jag ska:

  • Sluta köra för fort.
  • Sluta gå ut jämt och ständigt.
  • Sluta va arg på min pappa varje dag. Varannan borde räcka.
  • Önska mig kärlek och en pojkvän i julklapp.
  • Bli en bra människa.
  • Sluta trassla till mitt liv.
  • Börja plugga på allvar.
  • Börja träna på allvar igen.
  • Bli lycklig på heltid.


Min störda katt. Han passar in i famlijen.
Ingen av oss är särkilt normal. Observera
hans blick på första bilden. Han tycker att
jag är dum i huvet som håller fast honom.

emelie
Jag har problem. Gissa vad hon har?!

Och nej, vi är inte tillsammans och vi har inget på gång.
Folk är bra roliga=)


Tre tankar om natten

Oh, jag är en idiot!

Här sitter jag och väntar. Väntar på att min mamma ska ha vaktat klart mina systerdöttrar så jag kan åka och hämta henne. Vad har jag för det? Vad spelar det för roll om man är snäll. Tror inte det är nån som uppskattar det iaf. Inte så det märks. Jag ska lägga av. Helst av allt vill jag flytta till en egen lya, så jag får va hur elak jag vill. Varje dag. Då skulle jag må bra.

Jag är konstig.

Mackans mobil ringer till mig, men det är ingen Mackan på andra sidan luren. På tal om lur måste jag köpa en ny. Min är skadad. Den kraken har varit med om för många flygturer med otaliga kraschlandningar. Jag vill ha en liten och söt.

Jag har utegångsförbud till på frdag iaf. Längre än så klarar jag inte. Dålig självdiciplin.

Nästa vecka var tanken att vi skulle åka till fjällen. Eller näst-nästa, den 28:e hur som helst. Det verkar inte som om den otäcka väderguden har tänkt på att det behövs snö för att man ska kunna åka skidor. Igår pratades det om en "sista minuten" istället. Jo tack gärna. Värme, sol och bad är vad jag önskar mig nu. Och lycka. Men jag blir lycklig av solen. Värmen lockar mer än kylan. Jag ska leta fram min bikini.

Mitt liv som kromosomskadad blondin.

Vaknade tidigt. Ångest. TIttade på Emelie, mer ångest, hennes ångest syntes igenom. Låg och stirrade på varandra och rakt upp i taket i vad som kändes som en evighet. Drog täcket över huvudet och ville sjunka under jorden. Nån sa nått, allt släppte. Mackan ringde och härjade om pepparkakor (?). VAD lovade jag igår? Låg och pratade med Emelie i timmar, såg på robinson från 2001, väldigt givande..åt chips och mådde dåligt. Normala människor har väl en sisodär 46 kromosomer. Jag har tre och Emelie en. Det är den enda förklaring vi har till att vi är som vi är. Kromosomskadade helt enekelt.
Åkte upp till Mackan ett varv, då mådde vi bra. Åkte till Eneby och åt pizza. Ångest igen. Vi mådde skit. Ändrade attityd och började garva åt skiten. Vafan, vad gör man?
Igår var jag arg och hade nått känslosammanbrott. Emelie va med arg. Jösses. Om jag bara kunde sluta va ärlig och säga vad jag tänker och tycker hela tiden. Stackars omgivning.
I don´t really know what I´m doing.
Vi lever med hur vi är varje dag. Det är inte lätt, men det går.

Värdelös. Jag är så dum. Inte värd ett skit.

Pulkaåkning är livsfarligt.

Stressat hela dagen. Hatar jobbet. hatar paket o snören o allt som hör till julen.
Kom hem. Mamma hade lagat mat. Snälla mamma! En cider, två, tre...Stressa ner.

Fille tror att jag ska åka snowboard i fjällen. Det kan han ju drömma om. Kan ju knappt åka pulka. Sist jag åkte pluka körde jag över Werings huvud. Se så det gick!=)

Nu går vi ut!

Vi är inte normala, men vi har kul ändå

Jag o emm
Vi gör inget vettigt, nånsin!

I tisdags trillade vi iväg på luciavaka. Efter en vansinnesfärd med min kära mamma i Mc Driven anlände vi hos Mackan o Tobbe där det var singstar högt o ljudligt. Såklart man deltog! Sjöng nått skit av Patrik Isaksson och nått mer. Anton och jag vann där på slutet. Emelie och jag förlorade mest, men sjöng högst. Nån ska ju göra det...
jag och anton
Jag och Anton

Pratade med nån lycklig granne. Aj så lycklig hon var! Sen blev det ner till teater, stannade inte så länge. Gick till otten, borde inte gjort. Tråkigt. Kom hem i anständig tid. Sov ett par timmar och gick upp för fenomenografihandledning kl åtta. Söt jag var...


Jag och Mackan

puss!

Idag blev det pluga hela dagen, nästan klar med alla loggar. Duktiga jag. Imorn ska vi ut igen och göra mindre vettiga saker, för det är det enda vi är bra på för tillfället. Förutom att fika, äta, dricka vin (ingår iofs i utgång) och prata massa.


Vi är inte kloka, men vem har sagt att man måste va det?

Godnatt.


Mej och jag själv

Det här är jag och det här är vad jag åstakommit i mitt liv än så länge.

me

Än så länge har jag:

(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett
(x) varit full
( ) Haft sex med nån av samma kön.
(x) hånglat med någon av samma kön.
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån.
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) åkt polisbil
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Afrika
( ) varit i Mexiko
( ) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande.
( ) tagit droger
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) simmat i en vattenpöl
(x) lekt mamma, pappa, barn
(x) hoppat med huvudet före i en snödriva
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit missförstådd
(x) tagit hand om ett råddjur eller en get
(x) vunnit en tävling
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat naken i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i sprinkler-regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
(x) haft sex offentligt
(x) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
(x) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
( ) burit en frack
( ) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand/mina fingrar nångång
( ) vunnit sm
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att jag inte fått luft
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka.
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) haft en träkoja
(x) spelat hard to get
( ) blivit puttad i en pool/vatten med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) blivit "biten/nypt" av en krabba
( ) spelat yatzy med 1 dvärg
( ) kysst någon över 30
(x) dansat på en bar
( ) varit medlem på snyggast.com
( ) tappat byxorna framför hela klassen
( ) dansat i månljus
(x) luktat svett
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 5 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat fallskärm
(x) varit otrogen
(x) varit svartsjuk

"vill ni köpa cocosbollar?"

Inget vin i världen kan få oss vackra idag.

Somnade vid sex imorse efter en underlig, men dock så rolig kväll. vaknade kvart i nio, såg ut som ett träskmonster och kände mig som ett. Empem såg mer ut som en levande död där hon vandrade omkring. Promenerade länge och väl med några små stopp på vägen i form av hysteriska skrattanfall angående gårdagen.
Torr i halsen och skoskav.
Djup diskussion bland kuddar och täcken med blandade känslor. Tårar, magont, ångest, lycka och en massa skratt.
Jobbat sen dess. Dåligt val. Somnade x antal gånger på pallen brevid disken. Linda väckte. Nu blir det inget roligare än en film och sen en massa sömn. Ska drömma om cocosbollar, Fugelsang och sex.



empemme
                                          Vi har problem. Det vet vi om.

katten rymmer, råttorna dansar

Min chef ger mig huvudvärk när han ringer på tok förtidigt, innan jag ens vaknat och ser ut som ett antikt troll, och pratar höljutt och glatt om både det ena och det andra. Människor som går upp frivilligt halvsju får mig helt eneklt att må dåligt. Det är dock tack vare honom som jag nu under en timma har förberett mitt litteraturseminare till på måndag, så nu behöver jag inte ha ångest över det i helgen. Jag har dock ångest över att jag borde ha gjort detta tidigare och då kunnat sagt till chefen imorse att, ja, jag kan jobba förmiddagen åt dig. Men nej, jag hatar att planera allt som har med skolan att göra så därför blev det visst inte så.

Min mamma ska åka till Lappland idag. 18 timmar på ett tåg är inte vettigt. Hur vore det om släkten kunde hålla sig lite närmare? Jag blev ofrivilligt inhyrd som chaufför till tåget till både henne, min mormor och min moster. Även ikväll då pappa passar på att ha nån form av "manlig 50årskrisfest" här hemma. Hur är det man säger? När inte katten är hemma dansar råttorna på bordet... inte vet jag, men han är smart nog att ta tillfället i akt iaf.

Majbrasa i Juli

Oj vad jag har att göra, och OJ vad jag inte gör. Steg ett kanske vore att försöka lyssna på föreläsningarna och framför allt, INTE somna! Steg två vore att ta kursen på allvar och steg tre att göra det som ska göras. Och det ska jag...nån dag. Fy så lat!

Samuel ska åka till varmare länder i en och en halv vecka. Efter idag kommer jag nog sakna honom lite. Han är så rolig! Sa nått om ryssar, tarzan och tanga. Går inte att förklara, men han är "underlig" som sofie brukar säga.

Nu har jag just harvat runt på hästapållen och pratat gamla minnen med Emelie, Jonna och Anna. Anna kanske dock inte borde ha hört allt dumt vi gjort och sagt genom åren...tex som när vi eldade upp en otäck kvinnas kläder i paddocken. Hon var inte värd kläder helt enkelt. Nu har vi dock vuxit en del och har inte gjort lika drastiska saker de senaste åren. 

Imorn ska jag plugga. Jo så får det bli. Innan jobbet. Sen ska jag köra fulla jobbiga människor.
Lördag är det luciashow och jag känner på mig att jag kommer ramla av det stackars kreaturet. Sen ska vi fira att det förmodligen gick bra och att alla satt kvar och inte red över varandra.

sämre dag får man leta efter

Å fy, jag har jordens värsta pms. Hatar allt och alla. Alla är dumma, jag är elak, inget går som det ska. Hatar mig själv. Å fy! Gråter som ett litet barn för ingenting. Har aldrig kännt mig så liten och elak nånsin. Idag är en dag när man får tycka synd om sig själv. Stövelidioterna kostade 950:- med. Toppen.

Jag vill bara ha nån att hålla om. Jag vill va kär, vara älskad, jag vill älska. Ska det va så svårt? Jag hatar det här med..jävla ensamhet. Jag saknar någon i mitt liv.

Tror ni jag mår bra? Nae. Inte idag iaf.

Emelie är snäll dock. Hon ställer alltid upp. Underbara du!


snowman

Överkänslig. Onormala pms sa mamma och slängde igen dörren. Antar att jag är skyldig henne en ursäkt...

Dagen blev ju som väntat förvirrad och helt onödig. Hade kunnat va hemma. Ska iaf ner på stan och köpa ett par varma stövlar sen. Annars kommer jag inte att överleva fjällen, och det vore ju illa. Inte långt kvar nu. Kul ska vi ha! Fille och jag gjorde ju en deal för ett tag sen.. Om han lär mig att åka skidor (eller iaf klarar att ta mig ner för backen utan att slå mig halvt fördärvad) så ska jag lära honom att åka skoter. Han vet itne vad han har gett sig in på. Jag är värdelös på skidor!=) Stackarn. Han kommer va gråhårig när vi åker hem...

Julfötter

Oh, så trött i fötterna. Det här med att ha extra julöppet är inte min grej alls..och särsklit inte när jag slår sönder saker hela tiden. Det blev en dyr dag för Leif idag. Det tål han. Vi har satt upp tavlor och svärd för att sedan se dom falla till marken. Hoppsan!
Gamla tanter är elaka.

Imorn kommer bli en förvirrad dag. Vi har fått ett schema med föreläsningar hela dagen. Tyvärr är det ingen som förstår schemat, så vi har inte en aning om vart vi ska. Jag anser nog att det löser sig. Som alltid. Och gör det inte det så får vi väl hita på nått annat och säga att vi gick vilse på Kungsgatan.

Genrepet satt igår, tack och lov! Så nu behöver vi förmodligen inte skämmas på lördag. Emelie och jag ska fira efteråt, eller det beror på hur det går...vi kanske får se kvällen som en tröst istället. Det har ju hänt förr. Hoppas det kommer mycket folk iaf.  We are simply the best!

vuxenvärld

Idag har jag bara gjort vuxensaker. Tvättat fönster, strukit, kastat saker (nu åkte skiten) och allt annat tråkigt som hör till. Tänk om man slapp göra sånt. Gud va kul det skulle va att va vuxen då! Nu har jag dock varit vuxen tillräckligt för idag.

Genrep ikväll. Hoppas allt sitter annars är vi körda.

Underbar känsla igår. Mitt förflutna liv hann delvis ikapp mig . Traffade många som betytt så mycket genom åren. Blev inlånad som flickvän med, haha. Tur att det var ett lån. Tror dock jag skötte mig rätt bra.=)



Första steget. Andra. I´m moving on...

Upprörd julfest

Julfest med jobbet igår. Vilket härj! Jösses. Var helt övertygad om att vi skulle få sparken där ett tag... innan det var det dock ganska trevligt. Elin och jag drog dock vidare och avreagerade oss på annat håll till sist. Stackars taxichaufförn som fick höra hela historien.

Nu ska jag åka och rida två tokiga hästar, sen ska jag på julbord med familjen och sen gå ut med Lollo eftersom det är hennes sista helg här på ett tag.

Pappa slogs med katten igår. FIck stelkrampsspruta och peniccilin. Nu har han en handboll till hand. Så kan det gå. En katt är inte en hund eller vad det nu va läkaren sa. Det har han fan så rätt i!

Nu tar jag steget.