Uppe med tuppen och katterna

Jahopp, trasig rygg och därmed hemma. Hjälpte till at lyfta 178 kilo lejon igår, knak sa det och nu är jag trasig, skit! Nästan tur att jag är kattvakt åt mammas katter, så jag kan gå ut och lägga mig i solen en sväng sen när jag för en gång skull är hemma när det är fint väder.

Henke var också kattvakt fast hemma hos oss i natt. Igår kväll hittade han en bortappad och förvirrad katt som han tog med hem, och i morse kom det tydligen en tacksam matte och hämtade hem sin lilla katt. Henke kan säga vad han vill, men lite svag för djur verkar han väl ändå va? haha!

Häromkvällen var han dock inte alls lika svag för en av min mammas katter. Hugosaten smet (återigen) iväg för oss och sen var det inte till att tänka på att ens försöka peta på honom. Hjälp så arg! Nog för att jag sett arga katter på tv, men det här var nog nått i världsklass. Han skrek som ett förbannat barn, spottade, fräste, klöste och attackerade så fort man kom nära. Försökte oss då på spektaklet att få en filt över honom och böra in honom i den, men det var lättare sagt än gjort. Vi fick helt enkelt känna oss besegrade och låta kattaset va ute. Hoppas han frös!

Titta på hus/lägenhet sen. Från början var det sagt att vi skulle titta på en bostadsrätt (övre delen av ett 2-familjshus) i Loddby. Men mäklaren ringde häromdagen och erbjöd oss även att tita på undervåningen eftersom säljaren tydligen ägde båda och kunde tänka sig att sälja den andra med. Så vi får se vad det blir av det. Hoppas det är fint! I huvudet har vi nog redan flyttat dit verkar det som.
Måste komma ihåg att ringa banken sen med.

Räkan har fått ringorm, så nu går jag och stirrar på min egen kropp i väntan på att nått utslag eller liknande ska dyka upp. So far so godd hittills iaf.
Ringorm är ju fan äckligt!

Nu vila rygg lite.
God morgon!

En kväll med Carola...

Idag var det precis som förr, förut när det var bra.
Fröken höger och Fröken vänster.
En gång var vi bra - Den här gången blir vi oslagbara!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Har återigen varit ute och gått med Räkan. Idag var han dock trött och skötte sig fin-fint även om han höll på att knuffa ner mig och Emelie i ett dike. Ska bli så himla kul när jag kan börja rida honom. Förmodligen blir det i slutet av veckan.

Fick lite plykologhjälp av Åvall idag. Vet inte hur bra psykolog han var för när vi pratat klart hade jag tårar i ögonen. Åkte då till Kattis för att få motverkande psykologstöd. Gick dock även därifrån med tårar i ögonen, men det var mest glädjetårar. Hon är KANON hon Kattis!

TIttat på hus idag. Jag tror dock jag strejkar. Det är för långt bort. Kommer klättra på väggarna där ute. Tror dock på det vi ska titta på på trosdag, det verkar perfekt! Ska smörja Maya lite imorn så hon jobbar min em på torsdag.
Mäklaren tittade på mig som om jag vore naken. Usch! GIllade inte honom riktigt...

Stockholm, Ullared eleler några dagar i fjällen planeras. Undra vart det bär av? Nånstans iaf. Det vore roligt, jätte roligt faktiskt!

Jag har ingen mat tills imorn. fuck!
Det blir till att äta ute imorn. Hoppas nån mer ska det, typ Tommy. Han är bra att prata med. Jag behöver honom ibland!
Det kommer bli så tomt när han flyttar tillbaka till Växsjö (stavas??!).

Sova lite nu kanske.
Hej hopp gott folk!
Jag tror på det här nu!!

klenlisa

Nyss hemkommen från en promenad mer Rekord. Lite hade fastnat i hans lilla hjärna sen sist och han försökte bara kliva rakt över mig ett par gånger. Han är lite trotsig, lite som en tonåring. Dock fruktansvärt fin och trevlig om man bortser från att han i mellanåt fortfarande är lite "hingstig".

Ska gå och träna snart om min kropp orkar. Den är trött idag. Kanske efter allt kånkande på gamla benrester igår. Mitt jobb är inte alltid så fräscht! Plockade onormala mängder föruttnade illaluktande äckliga ben igår. Lite makabert och lite äckligt komist brukar det bli när vi sätter igång.
På tal om det så luktar mina arbetskläder rutten råtta. Jag antar att jag borde tvätta dom...

Skulle tittat på lägenhet/hus i Loddby idag, men Henke kan iinte komma loss från jobbet så det får bli en annan dag i veckan. Lite surt, jag tror det är ett bra hus/lägenhet.
Ska kolla på ett annat hus imorn dock och ett på torsdag. Blir helt snurrig av allt tittande!

Aquagolf med Elias, Ida och Källa sen. Ida och jag ska utklassa dom! Vi är ju iaf dom som vunnit nått nån gång:P

Ingen tröst

Ännu en gång gjorde ditt ansikte mig illamående. Det knöt sig i magen och halsen. Tårarna var ett faktum.
Du är den enda människa jag känner hat mot!
Du har förstört mitt liv en gång.
Du kommer inte få chansen en gång till...

---------------------------------------------------------------------------------------------

Precis hemkommen från stallet. Har varit ute och gått med Becca och Räkan (Rekord). Skulle egentligen ha ridit men han har blivit biten över ryggen så det går inte att lägga sadel på honom tyvärr. Han har redan lyckats bita mig den lilla filuren. Ska bli riktigt kul att rida honom sen när han är fräsch igen.

Igår åkte jag och Ida till Arkösund eftersom Barbados skulle spela och Idas svåger är ju trummis. Prefekt, då han fixade in oss gratis!=) Tack, Magnus!
Mamma, pappa, Eva, Ture, Erker, Göran och hans tjej skulle med dit så det var fullt ös från lunch ungefär. Alla blev 14 år igen och humorn sjönk under bordet.  Hysteriskt roligt hade vi iaf och ännu roligare blev det på hotellet när alla skulle upp på dansgolvet samtidigt. Jag skrattade så jag tjöt! Riktigt lyckat var det igår.
Träffade Elias, Källa Tobbe mfl också. Elias fick nått ryck och nöp min mamma i kinderna, haha! Men dom såg lika glada ut för det båda två. Senare försökte han knäppa in mig och sig själv i Viktors jacka. Vi får nog banta en del först om den ska gå igen.

Nu äta och sen säga upp lägenheten.

---------------------------------------------------------------------------
Andra kan man ju också bli bra besviken på...

Hus och häst!

Imorn ska vi titta på ett riktigt fint men annorlunda hus. Kanske ligger det lite väl långt från stan, men om vi gillar det spelar det nog inte nån roll, och troligen gillar vi det. Det är riktigt fint och nyrenoverat.
På måndag ska vi titta på ett annat i skriketorp och senare i juli två stycken i krokek. Känns som vi kommer hitta nått bra snart. Jag kvävs i lägenhet!

Idag var jag och titta de på när Henke körde cross. Såg riktigt tungt ut. Tur att Linn och Tindra ver med och kollade på Sebban så jag hade nån att prata med när det blev lite långtråkigt. Dom ska förresten flytta ner hit snart (letar också hus), ska faktiskt bli skitkul!

Igår var jag och tittade på en häst som jag förmodligen ska börja träna och tävla. Ska provrida imorn eller på torsdag beroende på när vi får låna Lord av Hanna. "Räkan" (hästen) var iaf skitfin och verkar jättetrevlig. Rebecka, hans ägare var också jättetrevlig, så visningen slutade med att vi följde med Hanna till Åby när hon skulle träna för Jenny Ericsson (min gamla tränare). Det var jättekul att träffa Jenny igen och kanske ska man börja träna lite smått för henne igen om det nu blir så att jag börjar rida Räkan. Hoppas verkligen det så jag kan börja satsa igen! Det vore så kul att få komma ut och tävla igen! Kommer även börja rida för Lollo Åman i så fall.

Nu härjas det från soffan att vi ska ut och springa så det är väl bara att bege sig iväg med mensvärk o allt. Ibland önskar man ju nästan att man var gravid så man slapp skiten!

Efterskott

Fasen så bra det är att fylla år ibland. Ida och Mallet har precis varit här och fikat och gett mig en massa fina presenter, tack! Massa glass och maränger åt vi med. Kanske lite motsägelsefullt eftersom jag nyss var på nautilus och uppdaterade mitt täningsschema. Ska dock snart åka dit och köra igenom det en gång, hann ju inte förut när det skulle fikas.
Det såg iaf bara positivt ut på hälsotestet, så det känns ju skönt! Blev lite förvånad själv faktsikt. Lite stolt med=)
Kul att se resultat iaf.
jag är lika stark som pippi långstrump!
Jobbgit dock att min PT var typ lika snygg som Brad Pitt!
"Fram och upp med brösten. Eller jag mena....eh...sträck på dig"
Haha, stackarn! Duktig var han dock, så nu kan jag en massa mer och han hade svar på en massa frågor jag hade.

Idag och imorn bor jag hos mina föräldrar och tar hand om katterna när dom är på semester och latar sig. Semester hade inte suttit fel! Efter dom här två dagarna känns det föga motiverande att gå tillbaks till jobbet imorn. Fy fan. Mycket tjafs har det blivit. Tacka gud för att Tommy finns! Jag vet inte vad det är, men vi funkar förbannat bra på jobbet. ANdra funkar jag dock förbannat dååligt med. Jag eller dom, ja det kan man undra. Men folk som inte kan tänka själva har jag inte mycket för! 
Snart ska vi även prova på att cykla till parken, får se vart det slutar. Är rädd att nån får komma och hämta oss på halva vägen...

Har omtenta om en månad. Verkligen dags att sätta fart och plugga! Fattar inte hur jag ska klara den, men jag måste! Särskilt nu när jag har bestämt mig för att fortsätta plugga i höst.

Jag är fortfarande grymt besviken över att vi inte fick huset i Kuddby. Är ganska säker på att vi inte hittar ett lika fint för dom pengarna igen. Surt men sant!
Den 21 ska vi dock ringa tillbaks på ett nytt.

Henke och jag har börjat med den roliga (?) sysselsättningen löpning. Höll på att ramla ihop som en säck igår kväll. Det var onormalt jobbigt! Men han är bra att springa med, för det retar ihjäl mig när han orkar mer än jag, så då orkar jag lite till!

Nästa onsdag är det Hotellet i Arkösund som gäller! Många blir vi...jag, ida, mamma, pappa, eva, erker och ture + en massa fler! Kul kommer det nog bli. Jag måste komma ihåg kamera!
Undra om Håkan-bråkan minns mig?! Jag minns honom iaf, haha!
Nu i helgen är det ju Vis med. Fagge proppsar på att vi ska komma ner. Får se hur det blir. Harpes lägenhet ser ju ut som ett renoveringsobjekt. Bo hos Alex kanske?

På fredag ska jag provrida ny fin häst! Ska bli riktigt kul. Dressyrvalack på 7 år. Än så länge bara tävlad LC men tränar upp till LA. Han har ju åren framför sig så det kan nog bli bra. Vore kul att börja tävla igen.

Nu packa lite och sen iväg och träna + basta med Ida.


You make me the luckiest girl on earth.

trött och besviken

Besviken.
Ja det kan man lugnt säga. Men orkar jag bry mig?
Egentligen inte, men jag gör det nog ändå.

Trodde på fullt allvar att det var ett skämt när klockan ringde imorse, men det var det ju förstås inte. Bra att ge sig upp och iväg. Seg dag på jobbet idag. Har mest gått och muttrat tillsammans med Tommy som låg på samma humör-nivå som mig idag.
Försökte gör oss till för strutsarna men det hade man ju inget för. Jävla puckon!
Ledig på fredag, undra vad jag ska hitta på då? L-hammar en sväng kanske. Det vore skönt!
Nästa vecka har jag nästan semester. Ledig alla dagar utom ons-tor.

Jag vill ha ett hus. NU!

Henrik Karlsson, jag är så oerhört glad att du finns! Du räddar mig varje dag.