än en gång...

Varför ska jag gång på gång ljuga och säga att allt är bra för att skydda dig? varför gör jag det? Står inte ut men mig själv, och framför allt inte med dig i vissa lägen! Nu rann det över igen, och än en gång slutade det som det gjorde. Men vadå? Jag ljuger ju ändå och säger att allt är bra....

The perfect one.

Nej, nu är det bestämt. Jag vågar inte! Så arg på mig själv, men fan jag törs inte. Vad gör man? Ungern får bli ett annat år. Jag är rädd för flygplan!

Tittade hur mitt schema ser ut fram till jul. Fy, ska jag aldrig mer göra! Fullt upp. Blir trött av att titta på det. Den nystartade kursen kommer förövrigt att ge mig magsår. Jag hatar den redan och den har endast pågått i fem timmar. Bra.

Jonna säger att jag måste "fixa en dejt" tills hon fyller år. Jag har hittat den (nästan) perfekta. Min katt! Han sviker aldrig, tröstar när jag är ledsen, är söt, gör mig förbannad med sina ljud och elaka påhitt, äter upp min mat, dricker upp min sprit (det ska han få faan för. Fyllkatt!) , biter mig ibland (mest i fötterna), luktar lite illa, men annars är han perfekt!

Helgen var förövrigt (nästan den med...) perfekt. Inte mycket som skulle kunna blivit bättre, bara vissa småsaker. Dom kan man ändra på till en annan gång. Bakfull fortfarande. Hes dessutom. Spriten har tagit oss. Repris torsdag.

Nu ska jag vila och låtsas må bra när jag vaknar. Sen ska jag ut och slåss med hästen. Hon luktar med lite illa.
På återseende!

Aldrig mera hiss!

Fy! Innan jag började på campus åkte jag inte hiss frivilligt och efter dagens resa gör jag det aldrig mer!! Jävla idiotburk! Stanna med oss två gånger på samma resa. Nej tack, inte igen. Hjärklappning och "näradödenupplevelser" är inget för mig. Gick fem trappor upp och ner när jag äntglien kommit ut ur konservburken. Usch!

Funderar på om jag ska våga flyga till ungern? Nja...viss övertalning lär ju behövas! Är det som och åka hiss ska jag defenitivt inte med!

"Nycklis", vårt nya husdjur...

Nu blöder det igen. Att jag aldrig kan lära mig? Plåster är en sak som uppfunnits för att skydda, därför använda! Jaja, fick låna Almas häst i kväll och hoppa på. Skit kul, men det är på grund av honom jag blöder nu igen... Så nu ska Peter (hästkraken heter så) och jag bli bundisar. Ska hjälpa Alma lite ibland.

Min mamma är en störd person. Hon har nu under en veckas tid försökt föda upp en jävla nyckelpiga ("nycklis" heter den förövrigt...)!! Hon har matat den med banan, vindruvor mm. Ett tag skulle hon bygga en säng av papper till den stackars saten med. Hon lär ha problem. Det har jag alltid sagt att hon har! Iaf så hittade hon den/det, han/hon i kylskåpet idag. Oj oj, fara på taket! Ut med hälften i kylskåpet. Nu skulle den kraken räddas! Fram med papper och lägga den på. Blöta pappret lite så den kunde dricka, och så lite banan förstås...Jösses! Nu är den iaf inte kvar på pappret. Mamma tror hon har räddat den mirakulöst. Jag tror katten har ätit upp den!

Imorn ska vi ha slutexamination i fyra timmar. Toppen. Lär ju somna efter halva tiden. Lika bra jag somna nu så är det gjort. Natt

The truth...

Låt folk tro vad dom vill.
Så länge du vet sanningen, spelar det ingen roll.
Låt dom tro...


Världens bästa.

Sjukt slapp dag. Har tränat, ätit, sovit, kollat på tv. En sån dag man behöver ibland. Åkte till stallet för att umgås lite, kom hem nu och fryser som satan. Ska ner under mitt varma täcke snart...


Underbara Sara. Vän för livet!

Godnatt!

Årets bästa humör.

2006 har hittills varit ett skitår, men kommer bli fan så mycket bättre! Idag är det exakt 2 månader till julafton. Stämningen tog sig idag på jobbet när vi blickade tillbaka på julfesten 2005. Bowling, mat, karaoke. Hoppas fan att dom har glömt bort oss från förra året...! 2006 ska bli bättre (om det går, tveksamt). Jobbar sjukt mycket i jul samtidigt som jag pluggar på heltid. Sova får jag planera in i januari eller så! Galet glöggsugen. Julmusik, julstress, tomteluva. Ge mig nu!

Fjällen (nyår) kommer bli höjdpunkten, helt klart! Finns några platser kvar så hör av er om ni ska med! Träningsläger med Sara (förhoppningsvis) dagarna innan. Packa får bli på julafton..


I just want you for my own...


Godnatt. Ska sova till helgen!

Småstörd

Idag är man lite småstörd. 8-17, campus, plugga. Förbereda slutseminarium, kommer bli galet bra. Vi ska gestalta diverse människor bla en cykelfantast, snål pensionär, gnälliga tanter, "åtvidabergare" mm. Skrattat så jag tjutit, hoppas det går bättre på fredag.

Tjejgrejjer här i helgen. Äta, förfesta, busa, gå ut. Kalas!



Drar förmodligen på träningsläger 25-28 dec. och till Tandådalen 29-4/1 tror jag det va! Underbart.

Fy fan.

Har just kollat på Puttes bilder från Thailand, och jag är obotligt avundsjuk! Varför packade jag inte en väska och följde med? Tre månader. Ibland är jag för dum för mitt eget bästa!

Söndag.

Fy! Upp 07.15  i morse. Va på stallet åtta. Fordra, mocka, släppa ut, kratta, sopa. Fodra igen, ta in, borsta, hålla lektion. Fryser som en isglass nu! Ska snart åka och träna så man får upp värmen.

Heldag på campus imorn 8-17. Får jobba på så vi slipper bosätta oss där hela veckan. För i så fall kan man lugnt luta sig tillbaka och va ledig tis-tor. Jotack! Sulle behövas nu...
Ska på barnkalas med, för imorn fyller min systerdotter (Nora) fem år.

Hoppas på besked snart. VIll åka!

                                                                                                      Om drömmar blev till verklighet...

All alone.

Ska ha en vit helg nu! Tänkte först gå ut, men nae fan. Ta mig i kragen, åk och hyr en film och stanna hemma. Ja, så får det bli. Ska ju mata 24 kreatur imorn kl 8 med...:S Lagom kul. Men lovat är lovat har jag hört.

Nu har vi börjat träna på riktigt jag och Emm. Många dagar i veckan blir det. Mål=topptrim sommaren 2007. Hahah. Jo det kan vi ju försöka med=) Sjuklig träningsvärk idag dock.

Ensamhet elelr längtan? Vet inte vilket som är värst...
Godkväll!

dåliga dagar.

Torsdag.
Båda mina knän blödde, ett finger blödde, fick duscha i kallvatten för att rörmokaren inte kan sitt jobb och kunde inte äta för det gick inte att svälja. Inte för att jag hade ont i halsen, utan längre ner...Mobilen utvidgade sitt egna liv lite till och bestämde själv vilka jag fick prata med och inte. Passade det inte så gick det antingen inte att ringa, annars inte svara eller också stängde den helt enkelt av sig lite då och då i ren protest. Hästjäveln kändes som en överlastad långtradare och maten smakade kylskåp (det lilla jag fick i mig).

Fredag.
Blötare än vad jag är nu kan man knappast bli! Möjligtvis om jag leter länge nog kanske jag kan hitta nått ställe på bh:n som fortfarande är någorlunda torrt... Knäna gör ondare idag än igår. Idioterna hade stängt av vägen hem så jag fick cykla årets omväg. Mobilen fortsätter att leva sitt egna liv, så om det inte går att ringa - skicka en röksignal eller nått!


Tror ni jag har haft två bra dagar? Inte så värst...

Ge mig en bra kväll med massa vin tack.


"hobbykor"

Man blir sjuk av att plugga. Inte fysiskt, eller jo lite, magkatarr har vi väl alla snart! Men lite psykiskt störd bli man iaf. Det är den enda någorlunda vettiga förklaringen jag har av vårt beteende.

Min dag började  iaf 04.30 imorse. Hungrig! Kylskåp, äta. Jämt så när jag är stressad. Har knappt tid att sitta här och skriva, men måste innan jag blir inlagd nånstans. Jaja, sova lite till. Vakna 08.30. Förbannat, skulle pluggat på morgonen. Skit! Upp och hoppa. Kände mig helt överkörd... Tröck iaf i mig lite till att äta och travade iväg till Campus. Mötte upp Esmira och sen resterande av gruppen. Fullt överallt!! Skit igen. Åkte hiss. Först från 2-3. Sen 3-4. Sen 4-5 och tillsist från 5-2 igen. Varför är det nog ingen som vet. Vi letade fter ett tomt rum, men vad jag vet finns det inga tomma rum i hissen..(?). Hittade ett bord och en dator tillslut. Börja jobba. Hungrig igen. FIck vänta till lunch då jag blev serverad en gammal skosula, tomatsås och rutten potatis. Det är den beskrivningen som stämmer mest med verkligheten iaf. Från början hette det helstekt långhare (långöra? ska vi äta långöra? frågade Mackan. Svar nej!), potatisgratäng och rödvinsås.

Kaffepaus! (Nu är jag och Sofie även ute och letar efter "en skitsnygg kille i beige jacka med pälskrage som Sofie såg när vi åt... lycka till!) Sprang förbi musiksalen där vi skulle tillbringa em. Glodde in som två fån och fick syn på "den snygga med pälskrage". Haha, Sofie höll på att smälla av och skulle gå hem, illa kvickt! Som tur var va det inte han som skulle ha em passet så hon stannade. (Sofie är förövrigt 32 år och gift!).

Väl inne på musiken sjönk humorn till botten. Vi har diskuterat sk. "hobby-kor".. Det är sånna man varken mjölkar eller slaktar, utan dom bara går där...som en hobby(?). "Snygg-Lars" förklarar vad hans föräldrar använder dessa "hobbykor" till.
Sen dansade vi (eller försökte, trasslade snarare in oss i varandra så min händer höll på att gå av), sjöng och grejjade.
Dags för rytmer. Fick tag i en trumma. Började diskutera med Mackan hurvida trumman var bra eller inte.
- Den här är inge bra... (Mackan)
- Nej, fan va slapp den var, du skulle haft min den var jättehård...(jag).
Idiotgarv utbröt.

Nu är jag sjukt trött, men måste ändå plugga, för jag har nämligen inget liv kvar. Godkväll.

Fy för Stockholm!

Usch för stockholms gator och trafikanter! Aldrig mer. Mina nerver håller inte!

Nu har Emm iaf fått hem sin bil. Fin var den och bra gick den!

Jag borde plugga och inte sitta här, eller ännu värre åka och hyra en film i min ensamhet som jag kan titta på.



Om du ändå inte har nått snällt att säga kan du lika gärna va tyst.

Längtar.


Torsd.-lörd.

Torsdag.

Satt hemma och skrev uppsats. Blev utlurad på krogen. "ta några öl". Teater. Otten. Blev fler än några öl. Sent. Godnatt.

Fredag.

10.00 möte Campus. Gick i dvala. Samla pengar till en cola. Usch. Hem till mackan och tobbe på kvällen. Kortspel. Fy för kort. Fredag den 13:e. Allt gick åt helvete. Hemma tidigt.

Lördag.

Större dvala. Lugn dag. Sova, äta, fika, film. Hem till tes vid 19.30.  Karaoketaxi till Totte vid 21.30. Främling! Alla tiders. Otten. Cromwell. Sket it. Mat. Film hos mackan och tobbe. Godnatt.



2 saker i mitt liv som står på tapeten just nu.
1. Va nykter iaf fram till torsdag.
2. Köpa ny mobil.

Ska till Bromma och hämta bil nu. Hej.

Fredag den 13:e

Har aldrig trott på nått liknande förut, men nu vet jag att det stämmer. Fredag den 13:e är ingen bra dag. fy!


Godnatt. surar i min ensamhet.

bruten på mitten.

Jag vet inte hur mycket en människa kan ta? Stå ut med? Få höra varje dag.
Ibland brister det och jag slår sönder saker, skriker och vill bara bort. Det är så jävla frustrerande att vara så underlägsen att man inte på något sätt kan hävda sig...
Har gjort det en gång. Fullträff. Slutade som det gjorde...
Vet inte var gränsen går. Vågar inte en gång till. Rädslan tar överhand.
Orden är värst för dom kan ingen kväva... Fastnar som en tatuering och upprepar sig gång på gång.

Jag måste bort. Illa kvickt.

Dream...

So close but still so far away.
It´s just a dream, thats what it´s always gonna be.
You are a dream. Just not mine...

bio ger men för livet!

ALDRIG MER SNABBMAT! Det är ett löfte. Och så ska jag prioritera rätt här i livet. Ta vara på det jag har osv... visst låter det vackert? Det kommer aldrig att hålla, men kan iaf vara värt ett försök.

Prio. 1  får bli att ta göra slag i saken av min dröm jag drömde i natt...innan det är försent.
prio. 2 ingen aning. löser sig. Det gör det alltid.

uppsats är livsfarligt. Ge er aldrig på det. man blir konsitgare än man var innan.

"dig har jag nästan kräkts på" (tommy försöker förklara att han känner igen po från förra midsommar, haha).

That´s just me.

godnatt.

överkänslig? liiite va?!

Folk går mig fan på nerverna idag! Jösses. Tänk själva och skaffa er ett eget liv. Länge sen jag var så sjukt irriterad! Och så pms på det. Toppen! Dubbla pms till och med. Sofie med. Jävla härj det har varit idag. Och inte blev det bättre för man kom hem. Imorn ska jag inte gå upp...
Ge mig helg! Då är det äntligen slut på pms-helvetet och jag ska ut. Död eller levande.

Ska skriva uppsats nu och det lär man ju inte bli gladare av. Fy

Nu ska jag öva på att bli snäll. Lär behövas. Godkväll.


Bilen - mitt nya hem?

Idag har jag åkte bil, och så har jag åkt bil, och så har jag åkte bil lite till! Sjukt många mil har det blivit och nu ska jag inte åka bil mer den här veckan iaf!

Överlevde hoppträningen imorse. Tyckte till och med att det var kul. Något skrämande dock när hon började höja upp dom förbannade pinnarna en bra bit ovanför backen. Men vi klättrade över dom också med viss förskräckelse. Var bara styra, blunda, hålla i manen och hoppas på det bästa, och över kom vi ju.. Gjorde en Emelie och tog inte ett andetag under hela banan, så såg ut som ett stoplyse när jag var klar och hade landat efter sista hindret.

Red ikväll med. Var sjukt oseriös och pratade mest hela tiden. Lyckades lura med alla ut på krogen på fredag (hoppas jag!). Blir inget Kalmar i helgen för min del, tiden räcker inte till tyvär...


Min mamma säger att jag kör för fort... Jag anser att det är dom andra som kör för sakta!


Nu måste jag plugga lite till.... Har inget liv!

Sumobrottarkostym

Igår fick jag och Po en sån dum idé igen. Ladda med glass på McD och sen gå till cromwell nyktra.... Det var en upplevelse och en engångsföreteelse. Aldrig mer nykter på krogen. Nej.
Var där i fredags med och då var det fan så mycket roligare, även om jag under hela gårdagen gick i dvala. En fredagsrepris får det bli nästa helg om jag inte åker till Kalmar...beror på Sara... Lördag-krogen med Tes för det var på tok för länge sen! och förresten informerade hon mig om att jag inte hade nått val..men som sagt, beror på Kalmar.

Va med Emelie på hästtävlig idag. Hon gjorde en jävla prestation! Hon är iaf den första människa jag sett som inte tar ett enda andetag under HELA banan?!! Kunde ju dock inte andas när hon var färdig heller och mindes inte att hon hoppat dom sista fyra hindren....otäckt. Men hon kom iaf trea! Grattis! Heter det mindes förresten? Nu gör det...

Ledig nästan hela veckan. Har visst nån lektion och nått möte på Tisdag, annars helt ledig. Skönt! Måste dock plugga hemma en del så jag lär väl va fyrkantig till helgen efter att ha suttit framför den här dumburken en hel vecka...

Sara och jag har tagit oss vatten över huvudet, för imorn ska vi hoppträna... för första gången på över fyra år! Ska ha fallskärm och alla tänkbara skydd. Helst vill jag ha en såndär gullig uppblåsbar sumobrottarkostym som dom brukar leka med på augustifetsten. Då borde jag omöjligt kunna bryta något ben i kroppen!!

Springa är sjukt bra för hjärnan, så det ska göras oftare. Har ryckt upp mig nu!=)

Sov gott! Det ska jag.

Glaskula...

Lever i en glaskula. Vill så gärna komma ut, men det är svårt.
Varför? Ingen vet, svaren saknas.
Det lyser igenom, men inte tillräckligt för att det ska synas.
Lever på hoppet om att det ska bli bättre.
Ett liv, som i en saga.
Fasaden är vacker, men innanför är det kaos.
Allt jag har är minnen och de kan ingen ta ifrån mig....någonsin.
Minnen och hopp - evig tro.

Sista dagen

Helt sjukt. Det har gått så fort! Saknar alla redan och vill tillbaks, helst imorn! Får se om jag kanske hänger med dom ut på vandring på onsdag. Då ska vi sova i skogen, haha! Vore nått för Nina som hatar småkryp!

Nu ska jag äta och sen bege mig till Po för hon ska vallas på krogen ikväll!

Lekdag med syster

Vi har varit på NORF och lekt för där har syster idag, för första gången i sitt liv ridit. Har inte skrattat så mycket åt nån/några på bra länge!=) Men hon tyckte det var kul och ska fortsätta, så nu är snart hela familjen fast i ridträsket.

Imorn är sista dagen på praktiken för den här gången. Ska tillbaks vecka 46 igen. Kommer sakna alla (de flesta) tills dess... Men har även saknat alla ur arbetsgruppen sjukt mycket, så ska bli kul att komma tillbaks till Campus igen!

Helg imorn med. Ska träffa Putte imorn, för sen drar ju han till Thailand och Ausrtalien i tre månader... (inge avundsjuk!!!).. Hoppas Oscar med kommer, och så ska vi träffa Aleks på lördag med. Alla fyra, precis som förr.=)

Nu ska här pluggas... Godnatt.


Old times gets new...



Tack för att du alltid ställer upp för henne. Hon är en av de få saker jag älskar och du är den som gör henne lycklig.






Ge mig helg nu. Det ska bli så kul, gamla tider!






Out of control...

Hatar när jag inte har kontroll, och det här driver mig till vansinne.
Jag är ett kontrollfreak och nu står jag tomhänt och tittar på.
Det är otäckt, riktigt otäckt!
Dags att släppa taget och se vart det leder...

Idiotisk jävla idé

Idag har jag för första gången i mitt liv kastat ut en elev från en lektion och det kändes....bra! Jag har insett att jag kommer bli en elak lärare...=) Imorn ska vi ha helt egna lektioner, får väl se hur det kommer gå.

Nån gång har jag tydligen nämnt nån jävla idiotisk idé om att jag ska börja springa. Gissa om jag ångrar det nu...Den meningen har nämligen etsat sig fast i min pappas huvud så imorn ska vi ut och springa...ser ni nån halvdöd jävel utmed vägen är det bara jag. Ring ambulans i så fall!


En känsla säger mer än tusen ord...

pajj

Hur länge är man matförgiftad egentligen? Mamma håller på att ta kol på hela familjen med sin mat...Undra va fan hon blandade i igår. Helt pajj allihop!=/ och ihop med en bakfylla mår man inge vidare...kanske borde fundera på att försöka äta nått och eventuellt få behålla det....vore tacksamt!

"The partyplanner´s"

Nu är vi på g igen jag och Po, alias "partyplanner´s". Bara allt går i lås så kan det bli en jäkla skiva. Möte tisdag.

Personalfest i fredags. Leifa släpade med mig och Carina till Carl-Johan. Årets bästa mat, helt klart! Blev dock sjukligt trött och begav mig hem vid halv elva. Leifa ringde sedan hem till mig vid två hugget när han inte kunde hitta min brevlåda där jag lagt mina nycklar så han skulle kunna sova på jobbet....

Jobb igår, rätt kul ändå. Mycket folk med tanke på Kulturnatten. Sen bar det iväg ut på krogen med Elin. Cromwell-Palace-Cromwell. Bra val! Träffade "Tanka" för första gången på bra länge... Efterfest och klockan blev bra mycket mer än halv elva...

Nästa helg känns lite trasslig dock. På Fredag är det fest hos Po. Då ska vi ut och svänga våra lurviga. Kvinnan har ju inte varit på krogen sen i våras så hon har en del att ta igen! Så skulle vi tydligen till Marcus och Tobbe med. Dag har jag ingen aning om, löser sig. Och så ska jag hinna med att träfa Putte och Oscar. Kan man få be om en längre helg nästa helg?!

Praktik hela veckan. Barn är redan otäcka....