Hurra, hurra!

Idag blev jag ett år närmare 25. Mer mestämt 24 år gammal. Har "firat" (jag gillar ju inte sånt) genom att åka till Linköping med Henrik och Mange, där vi gick på biltema samt åt pizzabuffé, varit på tropicariet tillsammans med Henrik och så avslutade vi kvällen med aquagolf, mat och sagan om ringen som jag inte hade sett. Tyvärr måste jag säga att den inte alls var något att ha! Varför denna uppståndelse?!

Vår lilla katt, som för övrligt har namnet Tilda, ligger och trycker under sängen och är jätterädd. Har precis fjäskat för henne med lite mat. Fjäsk är nog vad som kommer stå på tapeten ett par dagar framöver nu tills hon vågar lita på oss.
Tyvärr har jag inget kort på henne än..

Imorn ska jag försöka lägga upp lite bilder från midsommar och dagen idag.

Hårig födelsedagspresent

Jag hade planerat att spendera min midsommardag i Arkösund, men min kropp tyckte visst annat. Istället har jag spenderat min dag med att först åka och handla lite saker, sedan bli så trött så jag har legat däckad i soffan resten av dagen varierande med att sova och titta på film.
Nu har jag dock varit ute en sväng och skruvat i några skruvar i Henkes bil. Kvinnor kan!!

Nu sitter jag och väntar på, vad man skulle kunna se som en för tidig födelsedagspresent. Mange ringde till Henke i morse och undrade om vi ville ha en liten katt flicka? Klart vi ville!=) Så nu sitter jag och väntar på att han och Amanda ska komma upp med det lilla livet. Det är en Norsk skogskatt, hen hona, på ett år och den som hade henne innan Mange och Amanda har tydligen inte varit så snäll mot henne så hon mår inte så psykiskt bra för tillfället, så det blir att ta det lilla lugna här hemma ett tag.
Inget namn har hon heller så det sitter jag och funderar på.

Traditioner är väl till för att hållas?

Well, den här traditionen med att jag ska vara sjuk på midsommar håller i sig även igår. Började må pyton igår när vi låg och kollade på film och vaknade såklart sjuk imorse.
Men efter panodil, Bafucin och Nasin har jag firat en riktigt bra men nykter midsommar nere i Kaggebo tillsammans med min galna men dock så roliga släkt.
Bilder frånn kalaset kommer imorn.
Jag ÄLSKAR min nya kamera!=)

Min älskade pojkvän har jour så han har inte firat nån midsommar alls=( Tycker faktiskt lite synd om honom...

Hoppas verkligen att jag orkar med Arkösund imorn....=/

Vi hade iaf (o)tur med vädret!

Well, det var det.
Det är lite av en dröm och den går att uppfylla.
Jag SKA uppfylla den!

Var ute och red med Sofia i spöregn förut. Kunde vrida ur både strumpor och skor när jag kom hem. Helt sjukt vad det kan regna!

Midsommartradition

Nu ska jag gnälla av mig lite...

Sitter hemma med ont i halsen och ont i huvudet, kallsvettig som en gris! Har proppat i mig panodil och haft filmmaraton med min älskling som mår ungefär lika bra.
Well, jag brukar ju vara sjuk på midsommar. Bihåleinflammation är lite av en tradition faktiskt, så varför inte slå till i år med?! Traditioner är väl här för att stanna, eller?!

Fan i helvete så arg jag blir alltså!!!


Köpa tvåa någon?

Idag är jag fast i Loddby. Eller egentligen inte det är bara det att det inte lockar så mycket att cykla överallt. Till stallet ska jag dock cykla sen för jag och Sofia ska rida ut en sväng i skogen. Hon ska rida Bonny hela sommaren, vilket är perfekt, för då har jag alltid nån att rida med=)

Skulle ju byta spindelled på bilen igår. Henke skulle byta och jag försökte hjälpa till på mitt lilla tjejvis genom att hämta saker osv. Men efter att ha frågat om vad alla saker var för något fick jag inte vara med mera. Städade istället hela bilen så nu är den ren och fin.
Dock står bil-helvetes-aset förtfarande uppallat på pallbock här utanför eftersom att den lilla leden har rostat fast duktigt. Efter fyra timmars svordomar, borrande, bankande osv tvingade jag Henke att ge upp igår. Pappa kommer hit med en svets sen för nu ska jag ha tillbaka min bil!

Grannen uder oss ska flytta så om ni känner nån som vill ha en nästintill totalrenoverad tvåa med garage, trädgård och altan så säg till dom att ringa till ERA. Visning på onsdag kl 12.00.
Jag ska va kattvakt då för mäklaren tyckte inte att den skulle springa omkring i lägenheten under visning. Jag tycker dock att den kan springa runt hur mycket som helst, gärna dom andra grannkatterna med. Jag kan också vara nere och störa lite om det behövs för helst vill vi inte ha några nya grannar om det nu inte är ett trevligt och roligt par i 25-års åldern.

Kamera

N har jag efter mycket velande köpt en kamera av en mycket trevlig herre på elgiganten. Så nu kanske det kan bli lite bilder här framöver.
Den ligger på laddning nu, så premiären får bli ikväll.

Nu ska jag byta spindelled på bilen (hur man nu gör det?).

Sthlm imorn=)

Min pojkvän är det bästa jag har.
Jag älskar dig!

Mensvärk och skit idag, är inte alls på humör förr nått överhuvudtaget. Ska baka bullar och dumlemuffins, för om mindre än en vecka fyller jag år och mina föräldrar och min syster och hennes barn har bjudit in sig på fika. Egentligen hatar jag att fira min egen födelsedag. Tycker det är skitjobbigt att få presenter osv. Konstigt kanske, men så är det!

Imorn bär det av till Sthockholm med Ida. Ska shoppa gärnet!=) Måste köpa ny kamera också tyvärr, eftersom min gick sönder precis lagom till Alexanders utspring i fredags=( Jaja, Christina tog kort iaf.
Skuille köpt en kamera i förrgår, men fick kalla fötter när jag insåg vad det skulle gå på så det blev inget, haha! Stackars föräljaren, hon såg helt förstörd ut efter att först ha övertalat mig en lång stund och sen tvårvänder jag och ska inte ha någon kamera alls.

Palace i lördags. Kan vara den roligaste kvällen på mycket länge. Strawberry daquiri eller hur det stavas flödade i mängder och fötterna blev rundare och rundare. Ändå lyckades vi svänga våra lurviga hela kvällen på dansgolvet. Me like!
Det var dock inte roligt att vakna igår, urk!
Skulle åkt gokart med mange, amanda, alex och jonte, men jag tittade på iställt. Kunde faan inte se rakt fram=/

Nu bullar!

Lagom?

Tror ni att man har för mycket fritid när man itter och funderar på vilket ljushuvud det var som kom på ordet lagom?! Vad faan är lagom? Mitt i mellan bra och dåligt? Mitt i mellan lång och kort?
Vad är lagom?
Lagom kan väl inte vara mitt i mellan någonting eftersom jag själv anser att lagom är något tillfredsställande. Lagom måste ju vara något bra.
Alltså kan det INTE vara mitt i mellan något bra och dåligt.

Två panodil senare

Ännu en dag fylld av rastlöshet. Skulle gå ut och gå vid sju imorse tänkte jag, var ändå pigg när Henke åkt till jobbet. Men efter en blick ut genom fönstret så kröp jag snabbt ner under täcket igen och vaknade inte förrän kl nio. Jag HATAR regn! Regn och sommarlov går inte hand i hand...

Fryser dessutom som en nyfödd kalv. Den här gången är det dock inte för att Henrik har skruvat ner värmen så det är minusgrader här inne, utan för att mitt huvud dunkar i takt med nån black metal av nått slag. Två panodil senare börjar jag ändå se ett ljus i den här dagen.

Sitter nu och väntar på att Elin ska sluta jobba så vi kan åka ner på stan och luncha. Måste köpa studentpresent till Alexander med. Vad köper man till en kille som tar studenten?! Jag kan inte sånt, det är nytt för mig.

Ida skulle boka biljetterna till Stockholm idag. YES!

Det icke-existerande

Då och då får man reda på saker som man inte trodde existerade eller som man inte trodde fanns. Dessa saker kan man i vissa fall vända till ett trupmfkort.
Idag har jag Trumf.
Idag besitter jag makt.

Är jag verkligen djävulen?

Det ringe en karl till mig alldeles nyss som hade ringt fel. Jag använde min snällaste röst och svarade att det är ingen fara. Ändå hörde jag hur han på andra sidan luren började backa baklänges och nästan bad om ursäkt för att han finns till...
Snälla du! Jag äter inte karlar till vardags! Möjligen kan det slinka ner en bit eller två vid ett krogbesök på helgen...

Sommarlov/sommarplåga?

Idag är min tredje dag som sommmarlovs-tjej och jag är redan uttråkad. Det vore helt ok att vara ledig som det var 25 grader varmt i solen och 20 grader varmt i vattnet. Då skulle jag mer än gärna ta min röda (eller, ja det är ju iofs mammas) cykel upp till Ågelsjön och ligga där och steka på en klippa hela dagen, helt utan att klaga!
Men nu är det ju inte 25 grader i solen och 20 grader i vattnet. Istället är det kanske 17 grader ute och svinkallt i vattnet samt en jävla massa moln på himmlen. Vem faan beställde moln på himmlen till min lediga sommar?!
Fuck this. Jag tänker gå ut och gå och låtsas som att det är fint väder.

På fredag tar Alexander studenten och jag har köpt en klänning till kalaset. Det blev jag-kommer-att-se-ut-som-en-gravid-åsna-i-åttonde-månaden-klänningen och jag är nöjd med det. Jag såg inte ens gravid ut! Så på fredag 13.32 står vi utanför Västerviks Gymnasium och ropar eller sjuger eller vad man nu gör. Jag ska på student!

Min rastlöshet efter dessa dagar är egentligen helt obefogad. För egentligetn har jag en massa saker som jag skulle kunnna göra. Det är bara det att jag inte finner dom roliga.

Dock finns det roliga saker inplanerade under sommaren. Nu i helgen är det ju som sagt student, på tisdag nästa vecka sticker jag och Ida till stockholm för att shoppa massa fina kläder och bara ha det bra, nästa helg är det midsommarafton på fredagen (jag vet fortfarande inte vad jag ska göra), midsommardagen och hotellet på lördagen och min födelsedag på söndagen. Veckan efter ska jag väl på något sätt försöka samla ihop till ett litet kalas och helgen efter det tror jag det är som Ida och jag ska till Göteborg. Så egentligen är det inte så synd om mig. Det är bara det att jag vill ha det såhär varje dag! I´m the queen of rastlöshet...

Nu får det nog bli ett besök på gymmet där jag inte varit på evigheter. Fy skäms på mig!

Dödsångest i Göteborg

I lördags morse bar det av till Göteborg. Jag, Henke, Cissi och Sebban packade in oss i en audi och styrde vrålåket snett neråt landet. Några bortdomnade arslen, sovande fötter, kisspauser samt överkörda grävlingar senare befann vi oss i den stora staden utanför vårt superfina hotell. Vi parkerade vrålåket och spatserade mot Liesberg, vilket kom att bli min största skräckupplevelse. Väl frmme tyckte jag att jag motiverade mitt val av att INTE köpa nått åkband mycket duktigt genom orden: Jag kommer inte åka hälften så mycket som ni, jag kommer gråta, jag kommer kräkas, jag kommer svimma. Mina medresenärer tyckte dock annat och ett åkband inhandlades ändå, dock inte av mina pengar eftersom jag inte såg meningen med det hela.
Herrskapet började åkandet med Balder och sedan Kanonen. Efter det tror jag det var som dom lurade med mig upp i Lisebergsbanan. Här ananr jag att jag måste varit drogad av något mycket starkt. Hann ångra mig tusern gånger i kön, men övertalade mig själv att Kan dom små så kan jag! 
Well, den förbannade åkattraktionen började resan rakt upp i luften och i och med det upplevde jag min första dödsångest. Never again kan jag lova! Tårarna började rinna, jag slutade andas och släppte väskan som jag höll i för att krampartat hålla mig fast i allt som fanns till hands. Henrik insåg min panik och höll ett stadigt tag i både mig och min väska vilket nog var tur för annars hade jag hoppat och nån stackare hade i samband med det fått min väska i huvudet.  Resterande av åkturen koncentrerade jag mig på att andas och följa med i rörslerna. Dock hela tiden med ögonen stängda. Henrik försökte få mig att titta, men det var uteslutet!
När helvetesresan väl var avslutad var jag först ut ur vagnarna och dom andra kunde konstatera att vi visste inte att du var så rädd... Nä, men nu vet ni! Jag ska ALDRIG mer åka en karusell som inte är på barnnivå! Paniken och ångesten är det värsta jag nånsin upplevt.
VI forstatte dagen inne i spelhallen där jag utklassade Henrik i nått bilåka, YES! Sen spelade vi en massa andra spel samt köpte lotter. Henke och Sebban köpte en varsin och båda vann. Cissi och jag köpte desto fler men vann inte ett skit.
Höjdpunkten på dagen var pizzabuffén samt när Henke blev nedsprutad av vatten i Kållerado. HAHA! Sånna åksaker är till för mig.
Kvällen avslutades på avenyn med mat, sprit och utgång efter en del kortspel på rummet. Träffade en kille från Linköping som dagen till ära hade vunnit STCC i Göteborg. Iaf sa han så. Vi skulle beställa vatten samtidigt och jag har inte skrattat så myket på länge. Bartendrarna (?) i Göteborg saknar HUMOR!
Igår blev det frukostbuffé och sen försöka sova ikapp några timmar. Jag var övertrött till tusen efter endast tre timmars sömn och höll på att krevera på hotellrummet. Väl hemma blev det pizza och Greys hela eftermiddagen/kvällen.
Nu ska jag vila ikapp några timmar till. Det är sjukt så trött jag är!

This is me

Btw! Jag klippte lugg och färgade mig blond igår. Känner inte igen mig själv. Men det är såhär jag ser ut, det här är JAG! Sen kan andra tycka vad dom vill. Jag gillar mitt blonda hårsvall=)
Ska lägga ut en bild nån dag när jag löst mysteriet med mitt borttappade program. Var är det?!

För säkert hundrade gången den här veckan så måste jag påpeka att vi sticker till Göteborg imorn=) Jag är laddad till tusen! Det är nästan så jag ska åka en karusell eller två och kräkas lite på kuppen.

This is the day

Nu sitter jag här på språng. På språng påväg till Emelies examen. Jag är nervös.
Idag blir hon vuxen på riktigt. Ska leva det stora livet med fullt ansvar för både sig själv och andra människor.
Jag har till och med strukit kjolen för hennes skull. Sånt gör inte jag - stryker. Det är för gamla.
Kanske känner jag att jag måste bli gammal nu när hon blir stor? Hon har lixom alltid varit den "lilla" (inte på nått dåligt sätt) av oss två. Så nu måste jag med bli stor. Vuxen. Kanske till och med gammal.
Men gammal eller inte. Jag är otroligt stolt över henne!

Vem lurar jag egentligen?!

Nu räknar jag ner. På lördag sticker jag, Henke, Cissi och Sebban till Göteborg och Liseberg. Ska bli galet kul! Sebbans plan är att gå från krogen direkt till frukostbuffén. Klarar han det ska jag personligen köpa en present och ge till honom.

Imorn tar Emelie examen och jag ska självklart vara där och fira med henne. Längtar till min egen examen även som den känns väldigt långt borta....
Idag har vi dock det sista examinationsseminariet för det här läsåret. Hoppas, hoppas att jag inte får nån komplettering. Dock är vår examinator hårdare än sten så jag ser en lååång lista med kompletteringar framför mig. Då kan det väl iaf inte bli värre?!

Ska klippa och slinga mig ikväll. Är sugen på att bli ljus till sommaren=) Ska även klippa lugg igen. Lugg är jag och jag saknar den!

I förrgår lurade jag in ida på en diet, naturdiet närmare bestämt. Har tappat två kilo på två dagar, men jag undrar verkligen om det är värt det?! I förrgår var jag nära på att äta upp inredningen här hemma samt hugga huvudet av allt och alla som gick emot mig. Igår mådde jag dock lite bättre när jag fuskade fint=) Jag vet inte vem jag lurar mest? Mig, Ida eller min kropp? Jaja, jag ger det två dagar till fyllt av fusk, så får vi se var det slutar. Blir iaf INGEN diet i Göteborg. Frukostbuffén känns redan i munnen...

Igår inhandlades biljetter till hotellet på midsommardagen. Det är en tradition och den måste hållas! Den kan vara den bästa tradition jag vet=)

Nu läsa igenom hemtentan en sista gång så jag vet vad jag pratar om på seminariet sen.