Tidsfördriv

Nu har snart halva dagen gått och jag och Pierre har blivit experter på tidsfördriv! Det finns en massa konstiga, men dock så tråkiga saker man kan fördriva en hel förmiddga med. Jag har suttit vid datorn samt försökt läsa lite om mytologi, medan Pierre har suttit i ett hörn i ett klassrum och tittat på elever som läser tyst för sig själva.
Viss har vi väl en toppenkarriär framför oss?! Vi känner verkligen att det här ger nått!
Jag ljuger som en kratta. Vi har faktiskt skittråkigt och tycker att det här inte ger oss ett dugg!

Elin har föreläst för mig nu på lunchen om 1000 anledningar till att inte skaffa barn. Jag vet inte hur många hon kom upp i innan jag frågade om hon hade lika många för att skaffa barn. Hon hade inte en enda, men hennes sambo hade en hel del.
Jag tror det pågår ett visst krig hemma hos dom.

Nu tekniklektion.
Varför snälla nån?!

Rätt eller fel?

Du har mina tankar hos dig!
Ibland är världen allt för grym...

---------------------------------------------------------------------------------------------

Erbins reaktion på arbetet igår var både exemparisk och fruktansvärd! Jag tror hon är en liten djävul i fårakläder. I mellanåt skötte hon sig kanon, lyssnade uppmärksamt och mjuknade. Men sen small det till och hon började hoppa omrking, sparka, stampa och frusta. Tyvärr kunde jag inte hålla mig för skratt då så jag vet inte hur bra min position var under den tiden.
Ska förstätta jobba henne från marken på lördag.
Nån dag ska vi nog komma överens mer än två minuter=)

Träffa Linda ikväll. Ska bli skönt! Prata skit och rida utan krav, perfekt!

Jonas hade lite rätt igår när han sa att det skulle va lättare att gå upp idag eftersom jag skulle känna att "snart är det fredag". Dock önskar jag att jag itne gått upp imorse. Jag har fruktansvärt tråkigt på praktiken idag! Har inte en enda lektion förrän efter lunch. Skulle haft med Johan imorse, men nu är han student Pierre tillbaka och han pluggar ju faktiskt till mattelärare så då känner jag mig lite överflödig... Dessut om kan jag ju inte räkna så vad ska jag göra där? Det är nämligen Malmet som varit min bästa mattelärare i livet, därav mina kunskaper.
 Malmet har ett motto och det är att räkna med sandhögar, för så länge du plussar ihop sandhögarna så har du fortfarande bara en!=) Han är smart och kvicktänkt den mannen...=)

Ska iaf starta upp ett tema med eleverna i em, så det ska bli lite kul, även om jag inte har nån lust alls! Det saknas tid i mitt liv den här veckan. Kan man låna lite av nån?

Både Krille och Elin ska till Palace på lördag.
Det blir kanon det här!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Är det här verkligen rätt? Tankarna har börjat vandra den senaste tiden. Men tyvärr finner jag inget rakt svar. Ibland är dt rätt och ibland är det fel.
Vågar jag chansa?
Vad gör jag om jag väljer fel?
Är det fel? Eller rätt?
Det är lite kaos just nu...


Helg, helg, helg!

Nu längtar jag mer än mycket till helgen. Snart har halva veckan gått, om en timma ungefär=) Då är det nära till helg. Jonas sa att det var trögt att gå upp i morse och jag håller fullständingt med honom, men den menade han viadare att imorn blir det lättare för då går man upp pga lyckan att det snart är fredag. Kanske har han rätt även där!=)

På fredag hade jag dock tänkt ha en hemma-städa-tråk-kväll men Ida menar att visak till Cromwell och sjunga oss hesa.  "Vi måste dock ta det lite lugnt", well sure....det brukar ju bli så!=)
Lördag, som sagt, Malin + Anton--> PALACE! Efterfesten är ett måste. En viss överenskommelse menar att jag ska bli kopplad så jag inte får ett ryck och springer hem tidigare än väntat. Ska försöka hålla mug på mattan den här gången.
På söndag ska jag SOVA! Fan vad jag hatar att gå upp tidigt och nu tvingas jag till det i två veckor. Men det kanske är obefogat att klaga...jag har ju dock inte gjort mycket dom senaste veckorna i skolan. Dock jobbat en massa men det är det slut på nu tyvärr. Nu är chefen hemma igen och tar över. Han har inte ens nämnt nått om hur det ser ut i butiken. Kanske är bra? Vad vet jag? Vi tycker iaf att det blev bra mycket bättre än innan men det var väl inte så svårt att åstakomma iofs.
Det är dock andra som ligger risigt till på jobbet, men det rör mig inte i ryggen faktiskt!

Nu tio minuter kvar till lektion. Mattelektion, haha!
Jag kommer göra succé=)
Varför ska han tvinga med mig på de lektionerna? Jag är ju knappast till nån hjälp.

Jag vill mysa!

Nyshoppad!

Igår blev det shopping med ida.
När jag öppnade garderobsdörren i går morse såg jag till min förskräckelse att jag inte hade några tröjor (Henke menar att jag ljuger, förstår inte varför han tror det?!) så det var bara att bege sig ner på stan på em. Lyckades komma hem med ett linne, två tröjor, en skjorta och ett par strumpor=) Dessutom en halv inflyttningspresent till Malin och Anton. Resten skulle Ida fixa i veckan eftersom vi (som alltid) blev lite stressade på slutet igår när vi insgå att alla butiker skulle stänga inom en kvart.
Bokade sminkning till lördag också. Kl 16 ska jag va där så jag bli snygg till kvällen. Sen hem och förfesta med Ida innan vi beger oss till flemmingatan och sen Palace.
Palace är ett måste!

Sitter på praktien nu. Har ingen lektion förrän 10.50, ska bra kopiera upp onormala mänger pappaer tills dess. Bore nog sätta fart snart!

Ikväll ska jag åka ut till Erbin igen, Emelie kanske ska följa med också. Får se hur det går idag, hoppas det fastnade nått i måndags.

Helg snart.
Jag gillar helg!

Erbin

Det gick relativt bra med Erbin igår. Varken över eller under förväntan. Men det blir ingen uppsittning imorn iaf, det får vänta tills på lördag när Marie är där och kan hjälpa mig.
Erbin rörde sig iaf trevligt, dock lite mycket bus i kroppen, men det går ju att ta med en nypa salt så länge hon inte gör allt för att bli av med mig. Ska longera lite mer imorn och se om det fastnat nått från igår. Man kan ju hoppas=) Konstigt nog gillar jag henne fast hon är lite lustig. Jag vet inte vad det är, men det är den där känslan som finns. Jag tror det här kan bli kanon om jag sätter livet som insats=)

Skapad hit och skapad dit!

Ska det vara så svårt att hitta information om fem olika skapelsemyter på högstadienivå? Ja tydligen! Jag blir så trött!! När jag äntligen har hela undervisingsidén i huvudet så ska det falla på att jag inte kan hitta tillräckligt med bra information. Får gå till biblioteket sen.
Johan sitter här brevid och morrar. Verkar gå lika bra med hans undervising. Han lurade med mig på en mattelektion förut. Tacka gud för att jag inte ska bli mattelärare. Jag är klippt och skuren värdelös på matte!

Ikväll ska jag ut till Erbin igen!=) Tänkte longera lite för att se hur lilla fröken beter sig in action. Kan kanske va bra tills jag ska sitta på henne för första gången, så jag vet hur mycket skydd jag ska ha på min kropp. Har planer på att det ska få ske på onsdag, för då ska Emelie med ut och hon är ju faktiskt halvfärdig sjuksköterska så då kan hon ju allt med Hjärt och lungräddning och akut sjukvård om det skulle krisa.
Jag har efter vissa undersökningar stora misstankar om att det både finns humör och fart i den lilla (?) hästen.


e. Warsteiner 946



Här är Erbins pappa som gett mgi de onda aningarna. Sjukt snygg är han dock!



Helgen var kanon!
Var på Özz vs. Måns i fredags tillsammans med Henke. Riktigt bra var det. Sen skulle vi ut och äta, men det hanns inte med. Köpte hem pizza och öppnade ännu en flaska rödvin. Det gick åt en del vin i helgen, eller i fredags. Jag var faktiskt förvånad över mitt välmående när jag vaknade i lördags morse.
I lördags blev det ett varv på stan för att hitta present till Henkes mamma och lämna nycklar till min syster. Efter ett tag protesterade jag och Alex högt och menade att det krävdes flera liter cola om våra kroppar skulle orka gå mer. Sagt och gjort. Cola blev det sen hem. Jag somnade i soffan och Henke och alex spelade tv-spel. Vi fick låna mackans Xbox på obestämd tid i fredags. TACK! Dock är det nått fel på det ena spelet, för bilarna bara åker ner i diket, kör av vägen och rakt in i träden. Jag kan inte fatta felet?!=)
När jag väl vaknat upp ur min koma blev det mat på durkslaget. Gott men farligt dyrt! Trevligt och mysigt iaf. Men visst är det lite överskattat ida?=)

Igår var jag, malin och anton på gudstjänst i 1h och 20 min. Det var det mest tråkiga jag gjort får jag nog lov att säga. Never again! Eller jo, på fredag kl 28 ska vi tydligen på nått mer katolskt skit. Jag förstår mig verkligen inte på religion och sånt. Ska jag ens gifta mig i kyrkan nu? Jag börjar tvivla. Allt tjat om gud får mig liksom att stänga av omvärlden och tänka på annat.

Nähe, leta vidare om mytologi då kanske.
Toppen.

Det här kommer bli bra.
Det känns bra.
Jag mår sjukt bra!

arg vs glad

Jag är så arg men ändå så glad!

Arg pga jobbet. SIsta dagen imorn (efter vad som är planerat iaf), sen kommer leif hem och tar hand om det själv igen. Det är inte det att själva jobbet är tråkigt. Det är dock tråkigt att vara ensam i butiken varje dag och det är förbannat tråkigt med medarbetare som man inte kan lita på vilket sätter en själv i en jävla sits!

Glad dock för att jag fann en liten ögonsten i Erbin III igår. Erbin är för er som inte vet en mörkhårig dam på fyra ben. Så nu ska jag börja rida på riktigt igen (ja, hon är en häst) och det ska bli så kul! Hon var världens raraste, snällaste och sötaste. Men det spelar ingen roll att jag ger henne lovord nu. Jag VET att jag kommer ramla av MÅNGA gånger och jag vet att hon kommer kasta av mig MÅNGA gåger och jag VET att vi kommer vara osams MÅNGA gånger. Men jag kan inte låta bli att gilla henne. Hon hade en störtskön personlighet!

Ikväll ska jag dock rida på nån annan häst, vet inte vilken än, men det ska bli kul!

Imorn kommer (äntligen) Henke hem. Vi ska på Özz vs. Måns. Ska bli skönt och kul med lite kvalitetstid tillsammans och det blir ju bättre när jag vet att jag fömodligen kommer skratta så jag viker mig dubbel. Sen ska jag nog ha honom lite mer för mig själv.
Jag har saknat honom så förbannat dom senaste dagarna.

Jag är nog mest glad, och förväntansfull. Bara lite arg, men det gör inget.
Men fan ta dig om du sätter mig i klistret igen!

Glad

Well, jag hade nog ganska kul igår trots allt. Det var vin, sprit och tjejgrejjer hos malin innan vi tog våra skor mot palace. Kom dit tidigt (tack gud för att vi slapp kön!) Gick hem tidigt (gud, blev du förbannad nu eller?!). Det var sprit, dans, trevliga återseenden och en inplanerad efterfest som förr i tiden.
Efter utbrott avstod jag dock efterfesten och gick hem med ida, barfota. Ajajaj, grus på plattor under fötter utan strumpor är inget att rekomendera!
I sängen låg Harpe och sov som ett litet barn, så jag stal täcket och kröp ner tillsammans med ida i soffan. Vaknade av att nån sparkade fotboll inne i mitt huvud. Obarmhärtigt!
Frukost hos Mallet, hennes katt är inte klok, haha! Reste ragg ovh skulle anfalla ida. Såg förbannat rolig ut.


Jag är glad, jag mår riktigt bra.
Idag ler jag.
Gamla tider -> nya tider!

Palace ikväll

Idag tar jag ledig från mina bakterier. Jag ska till Palace! Japp, Malin har tjatat i flera dagar nu så det är väl bäst att följa med. Blir nog kul, det brukar det bli.
Sist intogs det dock på tok för stora mängder alkohol så minnet försvann frammåt småtimmarna. Risken finnas att det slutar likadant ikväll. Men det som är bra...det man inte minns har man glömt, eller hur mackan?!=) haha!

Överkänslighet eller befogat?
Ja jag vet inte, men konstigt är det iaf...

Fruktansvärt hemskt

Otäcka film. Älskar Dig För Evigt.
Jag hoppas att jag aldrig nånsin hamnar i nån av situationerna.
Har förresten varit på sätt och vis.
Hemskt.


En tomhet fylld av kärlek och längtan...

vår?

This sucks!
Hela min kropp är fylld av snor, mitt huvud dunkar och jag är så hes så det t.o.m. är lättare att höra vad min släkting Inga, 93 har att säga.

Det är iaf vårväder ute (om man sitter inne och tittar). Jag trivs när det börjar bli vår. Jag och Emelie har redan planerat in frukost på min balkong=)
Kanske skulle släppa ut mammas katter lite idag när jag ändå är hemma och vaktar dom. Dom kanske inte alls vill gå ut vid en närmre titt på termometern... -4 grader. HUA! ALDRIG!
Idag är dom innekatter.

Kryssningen är bokad! 30-31 mars sticker vi sjörövare (jag, ida och elin) ut på havet och roar oss. Försöker smörja Po så hon också föjer med.
Jahopp, ledig idag då. Vad göra? FIlmmaraton tror jag bestämt. Ska försöka se HELA Blood In Blood Out för kanske tredje gången i mitt liv. Får se om jag lyckas.

Malin och jag ska till katolska kyrkan, haha. Det kan nog bli intressant. Sen ska vi till nått mer...en moské kanske. Jösses!
Ännu en av våra viktiga uppgifter  på Campus.

Vart håller min karl hus? Han är nog värd lite skäll när jag väl får tag på honom. Mm...minsann!

Nu film.
Kom hit så ska jag smitta ner er!

alla hjärtans dag

Jag är sjuk. Det suger!

Tidigare idag försökte jag intala mig jsälv att jag itne alls vra sjuk så vid tolv tiden trvade jag ner till Kattis för att släpa ut henne på en alla hjärtans dag-lunch. Vi bänkade oss uppe i kupolen med massa mat och skitsnack. Toppen! Hon är nog lite av min idol på många sätt.
Följde med henne tillbaka till jobebt och fortsatte mitt skitsnack tillsammans med Robin. Han ska på bla men kunde inte alls se nån mening med det. Jag förstår honom.

Senare plockade Po upp mig och åkte vi ut till Himpa. Fick nått tokryck igår och bestämde oss för att hälsa på våra gamla gymnasielärare. Träffade Gunilla, Ulla och Björn mfl. Björn är scary! Han kommer ihåg våra efternamn, haha! Dessutom har han inte vigselringen på sig... "jag höll på med bilen igår så dne ligger hemma på fläkten..."
Pyttsan! Du ljuger!=)
Jaja hur som, rolig är han och mycket har han lärt mig!

Sen mötte vi upp Jimmy och Krille som släppte Jimmys mammas hundar, Bork och stinky(?) (hette den verkligen så?) på Himpa. Stinky, om den nu hette så var nog bland det roligaste sötaste och mest fula jag sett! Haha! HAn såg ut som en hårig E.T.
Den hette nog inte stinky när jag tänker efter... Men det är likt!
Sen lämnade vi hundarna och en av bilarna i eneby och åkte till fräcka för att skaffa oss mjölkmustach som det så fint hette. Försökte smöra in mig hos Krille så jag kan få jobba hos honom på safari i sommar=)
Efter ett tag gjorde sig dom små bakterierna kända och jag däckade ihop. Fick skjuts hem av Jimmy för att sen sitta här och inse att jag faktiskt inte alls kan rida ikväll som jag planerat. SKit!

Imorn ska jag ut till pemsan och umgås. Bara hon och jag. Det var länge sen. Ska nog tom stänga av telefonen tror jag.
På lördag blir et utgång om kroppen tillåter. Jag, Po, Malin och Ida. O så möta Jimmy och Krille senare. Kan bli kul!=)

Henrik Karlsson!
Jag saknar och tycker om dig fruktansvärt mycket!
Kom hem till mig...
Puss.

karaktär?

Som vanligt när jag ska plugga hittar jag på en massa annat.. som tex att skriva här. SKA dock ta tag i mitt paper och skriva ihop nått smart snart. 1,5 sida. Borde inte klaga. Det första jag skriver på många veckor.

Träffade nyss Po på vääälidgt länge! Hade massa att prata om så glömde nästan bort mackan och emelie om också var med på fräcka.
Imorn ska vi hälsa på på vår gamla gymnasieskola, se om björn jobbar kvar=) o på lördag blir det utgång. Har väl inget val, det är ett riktigt tjat från malins och idas håll, så nu ska jag ta med mig Po dit och sen ska vi svänga våra lurviga på palace.

I morse träffade jag marianne som är studievägledare på campus. Det är lättare sagt än gjort att få in alla kurser jag vill läsa om jag inte vill utöka min studietid med ett år. *suck* Det kommer dock aldrig att inträffa att jag pluggar mer än 4,5 år. Aldrig.

va inne hos kattis i myskläder och gnällde lite förut. Vi är en sjuk personalstyrka. Började nysa som en galning där inne och skrek efter varje gång att det gjorde obarmhärtigt ont i halsen. Stackars kunder. Imorn ska vi dock som sagt luncha. Då äre inget gnäll.

På onsdag och nästa lördag ska jag med maria ut och titta på hästarna. Ska bli jättekul! Behöver verkligen nått annat att göra ett tag nu länns det som. Särskilt om jag ska fortsätta att ha så lite att göra på campus som jag har haft nu.

Nu plugga. Eller?
haha.
Det stavas K A R A K T Ä R!

Träningsvärk

Onormalt oroväckande seg dag på jobbet idag, vilket även visade sig i kassan ikväll. Desto mer tid till plugg och prat med Kattis i tfn. Jag får nog lov att säga att det är som bästa stunderna på dagen. Skit-tjej-snack. Sånt vi tjejer behöver för att leva. Jag är trött på jobbet, hon är trött på jobbet.
På torsdag ska vi luncha och praktikant-Patrik jobba. Sånt gillar jag!

Har läst om islam i Sverige idag. Intressant faktiskt! Kanske tom kan få ur mig nått vettigt på det där seminariet nästa vecka.

Maria messade förut, så nu ska jag följa med henne ut till hästarna och se om det finns nån galning jag kan ta mig an. Ska bestämma dag imorn. Hoppas hoppas det finns nått intressant! Det vore så kul!

Var och klättrade igår med Henke, Harpe pch Thomas. Haha, där fick jag bevis för min klenhet och min hjödskräck, för FY FAN så högt det var! HJÄLP!
Ramlade ner som en säck rakt ner i mattan varje gång jag försökte ge mig på nån vägg. Mina armar är inte starka.
Tittade på länge och väl när som andra gav sig på dom höga väggarna iklädda selar och snören. Konstaterade snabbt att det där ska jag INTE ge mig på.  Men nyfiken som jag är så var jag ju tvungen att försöka...så upp på väggen, klättrade länge och väl, tittade ner, fy fajn så högt, men tänkte att jag inte kunde sluta eftersom dom små barnen klättrat högre. Men när benen började skaka som asplöv var det dags att ge upp och när jag för andra gången tittade ner pep jag till Henke att "nu vill jag minsann ner, dra i snöret!" Så sakta men säkert firade han ner mig, skakade förtfarande när jag kom ner, men kul var det!

Träna nu. JAg och Elin ska göra ett (o)hälsotest. Vet itne om jag vill riktigt...

FAN! Fick precis reda på att Karin ville att jag skulle hjälpa henne med hennes häst, men nu var hon ju tvungen att flytta till Linhgem. Hoppas hon inte trivs så hon kommer tillbaks. Sjukt fin häst.

Elak!

Jag är en barnhatare! Iaf en barnhatare utav barnen som inte nått över ca 13 år än. Jag förstår inte vad felet är på dom, men dom går mig på nerverna! Fick ett elakt utbrott förut och frågade två barn om dom var dumma, sen kastade jag ut dom från butiken. Usch!
Jag måste hitta nån som kan föda upp mina barn tills dom erhåller en normal ålder, annars kommer mord begås.

Min butik ser ut som skit, haha! Hjälp vad jag har styrt till det idag. Får kramp i hela kroppen bara jag tänker på det. Men det blir nog bra till slut...om några veckor...år?!
Kattis kommer och hjälper mig några timmar på fredag. Vi har lurat praktikant-Patrik till att jobba själv på förmiddagen. Snällt av honom, kul för oss. VI måste få umgås mer. Man skulle kunna se det som ett sätt att minska telefonräkningen. Idag har vi dock bara pratat i tfn 6 ggr. Måste va minimum-rekord!

Det var tråkigt på jobbet idag. Sådär tråkigt så man helst vill sjunka under jorden. Tur att små sms piggade upp min vardag en aning=)

Träna snart, jag blir trött bara på att tänka på det. Förra veckan fastnade jag med skivstången bakom nacken, haha! Var så utpumpad så jag inte orkade lyfta den över huvudet. Hoppas det inte inträffar ikväll med. Får nog erkänna att det var en aningens pinsamt!

Jag är snart sambo på heltid. Och hur glad är jag för det då? Jo, förbannat glad ska ni veta!=)
Idag saknar jag honom.

Jag måste kolla på Sigge igen, haha! Han är för rolig!
Godkväll mina vänner

Underhållning

Haha, ja vad gör jag en kväll som denna då?
Jo, jag sitter envist och tänker att "imorn ska jag ut och springa innan jobbet" samtidigt som jag inser att det faktiskt inte alls kommer inträffa. Blir då lite småsur över min dåliga självdiciplin och går därför in på sidan
www.fjellen08.blogg.se för lite underhållning.
Henrik Sigland ÄR underhållning!
Jag har tårar i ögonen och kramp i magen, kan det bli bättre?=)

narkolepsi?

Haha, jaa, ibland undrar man!

Helgen var kanon=) Cromwell med ida i fredags, gill till palace 02.00 (?), haha, träffade viktor, desa och några fler. Hem vid tre. MAT! Oväntad efterfest hemma fram till 05.30.
Lördag. Död(?) kvalitetstid med Henke, träffa Cricka, sen Link. Fest hos Fille+Blue Heaven. Somnade på krogen, godnatt! Tog bokstavligt talat Sebbe under armen och skulle gå hem till Fille. Men vart bodde karln?! Minnet är kort men bra. Tog en omväg på 20 minuter. Det var halt och intessant.
Han precis somna innan dörren smälldes upp. In klev ett helg gäng glada människor och efterfesten var ett faktum. Hotade Tobbe till livet osv...
Somnade 06.30 brevid Henke, vaknade nägon timma senare av Johans ansikte som var närmre mitt än nånsin. Sen grymtade han och trängade sig ner på madrassen. Trångt! Karln snarkar som en hel skördetröska!

Jag är fortfarande trött, men jag måste träna...
jösses!