snälla tanten förstör inte mitt underbara liv!

VIlle bara dela med mig av känslan att jag faktiskt trivs med mitt liv just nu! Allt går nästan bra.
Jag mår bra, träningen funkar, hästen funkar, jag har börjat klättra lite smått, jag har ett utav världens bästa jobb och bästa jobbarkompisar, jag har fler jobb om ekonomin skulle krisa, jag har typ tagit sommarlov, jag har världens bästa vänner som alltid ställer upp, jag lever ihop med världens bästa!

Om det är något jag skulle önska nu så skulle det i så fall vara att granntanten fick sitt feta arsle ut ur tvättstugan så jag kan ta mig an vårt berg av tvätt.
Något mindre onda axlar också=)


ösadlfkmdf

min karl skickar lustiga MMS till mig. Bäst för honom att han inte skickat dom bilderna till nån annan!

Seg idag, min kropp känns relativt död. Kanske efter träning i förrgår, ridning igår eller för att mina axlar är så spända så jag höll p åatt bryta ihop igår. Ska inte till christer förrän den nionde, finnas inga tider. jag vet inte om jag orkar vänta!?! Akuttid? finns det nått som heter så?

Red triton igår, det var inte så spännande. Den gamla hästen var trött och framtung, men fick honom ändå att jobba på rätt bra. Vi måste dock göra nått åt vår bana som lutar som fan!
Mette frågade igår om jag vill börja tävla Erbin när hon är igång. I så fall skjuter hon beteckningen på framtiden... Självklart tackade jag ja! Det är inte varje dag man får erbjudande om att tävla en så fin häst.
Imorn ska hon löshoppas och sen börja ridas igen för nu är hon äntligen bättre i ryggen.

Nu måste jag göra nått inna jag kvävs här hemma
hej då!

skit!

Idag är en såndär dag när jag helst inte hade velat vakna.
Vaknade först halv fyra - mådde illa. Sen halv fem - mådde fortfarande illa. Till sist kl sex - studerade insidan av toaletten. Jag känner mig fräsch idag. Nu har jag tvingat i min mage lite mat så nu gör den återigen uppror. Vi får se var det här slutar. Jag gillar andra delar av mitt hem mer än just insidan av toaletten.
Frida har dock en teori om varför vi blir magsjuka titt som tätt. Hon tror att det är allt slarvande med handskar när vi hanterar kött till rovdjur på jobbet. Hon kan mycket väl ha rätt i det. Nu är det ju inte så att vi direkt går och slickar av händerna efter matning men jag tror knappast att man får bort alla bakterier heller. Så numera har jag en personlig lag gällande handskar!

Det var en lite småtråkig/sorglig dag på jobbet igår. Vårt tredagars lilla lamaföl dog igår em. Kai är halt och den minsta lejonungen mår skit. Det kanske inte finns några djur kvar snart.
Höll på att få tubrott på besökare igår. Hade 22 bilar i en karavan och varenda en skulle stanna och titta på djuren då det klart och tydligt står att man inte får STANNA. Dessutom hade jag tutat och viftat åt dom ett bra tag. Idioter. Hoppas giraffen tyckte deras sidospegel var god!

Skulle fixat min utveckingplan i går, men då jobbade jag, skulle fixat den idag, nu kräks jag. Får fixa den imorn efter seminariet och hoppas på att jag blir godkänd ändå.
Ska plugga lite till tentan tillsammans med Malin sen. Vi kan nog behöva det även fast vi vet att vi inte kommer bli godkända.

Nu ska jag nog faktistk vila lite känns det som.
Jag känner mig gravid! USCH!

armlös

hujeda mig sån träningsvärk i mina stackars armar!
Efter att större utbrott i tisdags tog henke med mig ner till klätterhallen gör ett par timmar klängande på väggar. Utbrottet hade nog gjort sitt eftersom jag kom ända upp till toppen trots att jag var asrädd och benen skakade som asplöv på hösten. Två killar skrattade högt åt mig när jag sedan lite senare på en annan led började härja om att det fatades "saker att stå på" och sedan ramlade ner och blev hängandes i snöret som ett annat missfoster. Min kära herr karlsson tvingade mig dock att förtsätta klättra där jag var så det var bara att fortsätta tills armarna var spända som två trädstammar och värkte så jag bad och bönade om att han skulle fira ner mig.
Kul som satan var det iaf, så nu ska jag börja följa med lite oftare. Måste skaffa sånt där kort också!

Ikväll ska jag (och IDa) vara barnvakt till mina systerdöttrar när föräldrarna ger sig ut på bio. När dom vuxna själarna har hittat tillbaka hem ska vi dock til cromwell och sjunga oss hesa tänkte vi. Det var ett tag sen sist.
Imorn blir det eurovision för hela slanten, och kanske lite grilla? Ska höra vad hon tycker min fruga=) (ida). Ska rida på dagen med om erbin har blivit bättre i ryggen. Nästa helg (tror jag) ska vi träna för Jacob och jag är redan nervös!
Hjälp!

Sista dagen på vfu:n idag, ska bara hämta lite papper på måndag. Fy fan så skönt ska jag säga er. Jag gillar inte barn längre.

Tobbe, du är min stjärna och min plågoande;)

Nu hämta ida och syster.

Jag saknar redan Henrik. Efter dryga timman. Bra!=)

lejonbebisar och ett reserat liv

Igår raserade Tobbe mitt liv och samtidigt gav det hopp om en reparation. Detta tog honom ca en timma. Hur lång min reparationstid kommer bli vill jag inte ens veta.
Malin, hur i helvete ska det här gå?!?
Tobbe är dock värd en eloge!
Jag har hans nummer, han kommer ångra att han gav mig det...

Min underbara fina häst var inte så underbar i början igår. Helt okontaktbar och ofokuserad så för att göra nått åt det plockade jag fram en lina efter att envist försökt få kontakt med djuret i en halvtimma uppigrån ryggen. Fort tog okoncentrationen en annan skepnad i form av bockning, stampning,  fnysning och ett evigt skuttande. Fick fortfarande ingen kontakt med henne och risken att hon skulle trassla in sig i linan var mer än stor, så jag klädde av henne och jobbade henne framför mig i vad som kändes som en evighet innan hon själv sökte kontakt. Då blev hon min underbara lilla häst som är så rolig att jobba med!
Ska köra samma taktik imorn, se om jag även kan få henne att backa utan kommando.

Var på smultronstället med chrille och Ida igår. Gud så gott det var!

Jobb i helgen, kul! Chrille kobbar samma tider, bra! Samåkning och roligt sällskap.
Vi har fått tre lejonbebisar till=)

Svart på vitt - Sanningens ögonblick.

Det är inte det att jag inte vet.
Det är inte det att jag inte förstår.
Det är det att jag förtränger, tror att det ska bli bättre.
Nu fick jag höra det från annat håll, riktigt håll.
Orden satte sig som en
sjukdom.



I helgen ska jag jobba på safari, ska bli kanonkul! Ska höra med Chrille imorn om han med ska jobba. Hoppas på det för då kommer jag lära mig en hel massa mer.
Efter helgens lektion med Henke är jag ju dessutom expert på att köra traktor, haha! Tror han va lite rädd där ett tag när jag höll på att köra över skopan istället för att låsa fast den på lastaren. Jag nog behöver en lektion till, i safari-traktorn.

Tentan om några veckor kommer gå åt h*lvete och det tragiska i hela soppan är att jag inte bryr mig det minsta. Jag vet att jag kommer bli underkänd och så är det. Jag gillar inte politik och ekonomi och efter vad jag kan se på praktiken så behöver man inte kunna särskilt mycket som lärare. Det är ju toppen. 4.5 års universitetsstudier till ingen nytta.
Campus är skit.

Min karl har lånat pengar. Jag behöver med låna pengar. Besöka Nordea snarast!
Hans bil är trasig men spännande att köra. Köpa ny nu?



Jag lovar dig samtidigt som jag vägrar.
Det är bara att du köper det.

vfu-skit

Återigen är jag ute på praktik och återigen undrar jag när jag ska få gå hem...?! Det är så förbannat tråkigt här så ni anar inte! Men Mallet verkar inte ha roligare på sin praktik heller.
Usch, om det bara kunde bli "sommarlov" snart.
Får se hur jag gör i höst, ska ner till kvänum (kan det har hetat så??) och spana in en annan utbildning antingen vecka 22 eller 26, sen får vi se vad det blir av det. Kanske blir det till att plugga där istället.
Usch, jag är riktigt nervös inför hösten!

I fredags (inte allt för tidigt eftersom vi alltid ska göra en massa annat innan vi får arslet ur vagnen) stack jag och Henke ner till L-hammar. UNDERBARA PLATS! Jag ska bosätta mig där på heltid. cI fredags fick vi inte ås mycket gjort, styrde och hade oss lite. I lördags däremot var vi ute från 10.00-22-00. Bikiniväder var det=) Henke skruvade ihop crossen och lastade den, jag stod och pratade med Frodo (den stora hästen), jävlades med alex, körde traktor, spanade in Mörkvik (eller?) osv.
Alex och jag ska förresten rida på frodo nästa gång jag åker ner. Nästa helg kanske? Det ska bli mer än intressant, haha!
Kan det inte vara helg jämt?!

Igår var jag och Emm ute i klinga och kollade på gocart finalerna. Jimmy och Danne vann=) så det var värt att åka dit. Galet varmt var det där ett tag, men man ska väl inte klaga antar jag.
Sen var det hemmamys. Min kära sambo hade lagat mat åt mig när jag kom hem. Underbar!

Min kropp jävlas med mig. Höll på att slå ihop som en säck förut. Det kanske är den årliga "min kropp tänker svimma hela dagen-dagen" som har satt igång. Vi får se var det slutar...Det är lite otäckt.

idag ska jag träffa mallet och på onsdag är det glass med min mentor Chrille=) Vet inte hur mycket mentor han är som tvingar mig släpa runt på ett helt hästben som vägde massor... Men det är roligt att jobba med honom iaf=)

Det är inte många saker i livet som jag är säker på, men det här är helt säkert!

ett år senare...

Andra dagen på praktiken. Barnen är inte fullt så otäcka idag som jag tyckte igår. Min handledare är dessutom ledig så jag styr och ställer själv, sånt gillar jag!
Vill dock tillbaks till djurparken och jobba, NU! Fan, att jag inte hade mobilen på mig igår när dom ringde...
Jag överväger att sabbatsår ganska tungt nu. Vi får se var det slutar.

Firade Ebba igår, träffade Markus och hans Sofia, hon var rolig hon! Ska jag bli stoppad av en polis så är det defenitivt nån av dom=)
Firande av Ebba innebar även ett år sedan mitt livs krasch och kris.
Ingen kris igår dock, mysigt!

Träffa Emm sen och så fika med Mallet. Ska bli kul.

Jösses!

Oh, herregud! Jag förstår mig uppenbarligen inte på människor, hur de tänker och handlar.
Hur kunde du göra så? Hur tänkte du? Hur länge har du vetat?
Var det planerat? Det känns påtvingat, oärligt.
Jag förstår inte.
Du har förstört nått jävligt fint och annorlunda. Nått som inte växer på träd!
Och jag förstår inte hur du orkar? Vart ifrån får du styrkan, orken, glädjen i all röra?
Du är stark.
Du skulle kunna vara min idol.

Rovdjur vs. Högland

Första dagen på safari är avklarad och jag tror att jag klarade det ganska bra, även om inget gick som det skulle=) Helene har varit en klippa och lärt mig allt hon kan, så förhoppningsvis behöver jag inte känna mig lika handlingsförlamad imorn.
Jag gillar lejonbebisarna även om dom morrar åt mig så mycket dom orkar. 13 dagar gamla och sjukt söta och mysiga.
Strutsarna är ett helvete för sig och jag är rädd för dom. Inte så konstigt när dom är döpta till "arj(g)a" kanske? Elak! men namnet passar.
Har fått utbrott på en gäst som tyckte det var helt ok att åka in bland björn och varg med fönstrena nervevade och han verkade inte alls förstå mitt teckenspråk i bilen när jag försökte rädda livet på honom. IDIOT! vad tror folk? att björnar är snälla? FEL!

Den som har stulit min tvättid får gärna lämna tillbaks den annars slutar det väl med att jag klampar omkring utan bh och iförd henkes strumpor och kalsonger.
Vackert!

Jag saknar dig...

Valborg

"Säg inget Nina, jag vill inte veta!"
Haha, Källa vill tydligen inte alls på minnas om gårdagen, kvällen och dess hemfärd. Ingen fara Käll, dina hemligheter ligget djupt begravna i mitt hjärta, haha!

Hade riktigt kul igår, trots att jag tydligen var "nykterist, dum, upptagen" och allt vad det var.=)
Ida och jag började kvällen hos Torda med lite mat (ångrar förtfarande att jag inte åt hans entrecot!) sen gick vi ner på kalen för att vänta på viktor och hans båt. Efter en stund när vi redan hade hunnit frysa ihjäl tre gånger, kletat ut allt smink i ansiktet, sett nyknullade ut i håret och nästan blåst av kajen kom en båt innehållandes tre killar från gryt samt viktor krypandes till bryggan. "Båtjäveln gick ju sönder, den går inte så fort..." Båten hade i själva verket svalt all tång den kunde hitta i östersjön pga "vi körde där det var lite grunt" (nej men skämtar du?!) så det var bara att tuffa bort till varvet, lyfta båten, ta bort all tång (det var en del!) innan vi åkte ut till Gränsö och viktors tillställning.
Blev uppmötta av Elias på fyrhjuling med tillhörande släp och jag trodde min sista dag var kommen. Han borde inte ens få köra trehjuling UTAN motor!=)
Uppe hos Viktor var det många välkända ansikten och några jag inte trodde jag skulle träffa ute på Gränsö iaf, men riktigt kul att dom var där!
Efter ett par uppeldade soffor, stolar och bord blev "grytsborna" (hann aldrig riktigt uppfatta vad dom hette) hungriga och eftersom det regnade och var svinkallt åkte vi med dom in till hotellet. Som tur var hade båten endast livnärt sig på vatten denna gång. TACK GUD!
Efter en snabb titt i spegeln på hotellet utbröt ett asgarv mellan mig och ida. Man skulle kunna säga att vi såg lite "uteliggandes" ut, haha! Efter en snabb fix letade vi dock upp sällskapet igen innan dom andra dök upp. Hann träffa Elins mamma och Tigern med. Pia hade många intressanta saker att komma med, haha!
Resterande av kvällen tillbringades mestadels i baren med alla gamla goda och källa vilsade runt "sin käresta" som en liten troffé (stavas??) samt öppnade sitt hjärta och konstaterade att en av hans vänner var "dum i huvet", haha!
Jag fick höra en del om sthlms skärgård, simmar-thomas (?) "han kan säkert simma hur långt som helst, hoppas han drunknar!"  och brottar-Stefan "han kan säkert några bra grepp och är farlig".
Hurvida dessa uttalanden koms ihåg idag och vad de baserades på igår har jag ingen aning om, men det lät övertygande just då, haha!
På hemvägen förvanldade Lill-viktor alla saker han såg och pratade om till "Crap- saker". Det var Crap-båt, Crap-bil, Crap-väg, ja allt var "Crap" och Viktor tycktes inte finna nått fel i det.=)
Det var iaf sjukt kul att träffa alla gamla kompisar igen och jag hade en riktigt kul kväll.

Nu blir det frukost och lite fix innan 1:a majtåget drar igång. Hoppas det inte tänker regna.
Skeppohoj!

"han ser ut som en sjöman. Det syns på håret".
Haha, smart Ida;)