Sumobrottarkostym

"-du kör för fort!
-NEJ! Det är fortfarande alla andra som kör för sakta!"

Dumma kvinna! Det borde hon väl förstå?

Jobbat massa idag. Är så trött så jag knappt vet vad jag heter. Först Partaj mellan nio och tolv, sen cykla till Jönsbergska, ha två lektioner. Underbara barn! Ska ta med dom hem allihop! Sen cykla tilbaks till Partaj och stå där och trampa tills kl åtta ikväll. Ont i trampdynorna nu. Tur att Kattis var där, hon är min nya själsfrände. Vi är lika som bär. Samma värderingar, samma tankar, samma inställning till livet, samma inställning till försäljning. Men famförallt...Vi ska ALDRIG mer bli kära och ha någon form av förhållande. Lev livet sa hon. Leva livet ska jag. Det här kan bli min bästa sommar ever när jag tänker efter.
I sommar på augustifesten ska jag förresten trycka ner mig i en sumobrottarkostym och knuffa omkull andra människor. Har stått och tittat på dem på drottninggatan idag och skrattat så jag nästan gråtit. Dom såg ut som feta upp och ned vända sköldpaddor. Så vill jag med se ut.

Elias är rar! Snäll o allt På lördag ska vi till palace. Har förresten krypavstånd dit efter Malins inflyttningsfest.  Hon har bestämt upplägget för kvällen. Vi startar med en karatefylla och sen kryper vi till palace. Jag tror på det! Kan bli bra. Kan bli ännu bättre.

Nu ska jag faktiskt sova. Ska ta mig sovmorgon imorn så väck mig inte innan elva, för då blir jag vansinnig. Hoppas jag drömmer lika bra som jag gjorde i natt, för i så fall ska jag nog sova hela dan imorn.

300 kostar det... jävla snåljåp!

Gaaaaah! Vad kostar en psykolog i timmen? Det är jag mer intresserad av just nu, inte vad besöket kostade. Var på kosmetisk konsultation idag. Nej jag ska inte operera in nått silikon i mina bröst, bara ta bort ett födelsemärke och nån annan form av otäck knöl som har bosatt sig på min kropp. Efter dagens besök funderar jag dock på att behålla mina skavanker, endast för att slippa gå tillbaks till denna socialt inkompetenta och otäcka människa som kallade sig för kirurgisk specialist. Baaah! Skitsnack. Tror inte ens han kan hantera en kniv och gaffel, än mindre skära i mig då. Hur som helst ska jag tillbaks til ldet lilla äcklet den 13:e augusti.
Han är tydligen en väldigt upptagen människa...
Ska börja leta psykolog redan nu för att ens våga gå dit.
300 skulle han ha för fem minuters jobb...jävla snåljåp!

Jobba på två jobb imorn. Kloning?
Börja på partaj vid nio, sen cykla till Jönsbergska vid ett för att ha två lektioner, sen tillbaks till partaj vid halv fyra. När ska jag hinna äta?! Rast? Gud. Hjälp mig!
Marknadsafton är det med. Äckliga små tanter med farliga rullatorer. Snåla dessutom. OCH elaka. Fasen om dom inte får som dom vill. Lär väl bli överkörd imorn. Om det ligger nån platt sate under en massa pensionärer på drottninggatan imorn, så är det jag. Hjälp önskas i så fall!


Var stark fröken....var stark.
Helg snart? Helst va?!

"du ser ut som en kvinnlig Björn Borg"

Rubriken ovan klämde Emelie ur sig för ca en och en halv timma sen, när jag efter mycket om och men hade dragit ner hennes hårband över huvudet. Sött!
Den saten har även fått mig att springa som en älg idag. Tog på mig stora springskorna och skulle bege mig ut på en promenad förut. Fick ett sms av Emelie efter tio minuter.."ska du med till maxi? vart ska jag hämta dig?" Klart jag skulle med. Hon skulle ringa när hon var på väg in till stan. FIck då nån sjuk idé om att hinna så långt som möjligt innan hon kom och hämtade mig. Sprang som en älg, sjukt långt, höll på att stupa flera gånger. Ska jag aldrig mer göra om. Springa altså.
Hon fick plocka upp mig vid sthlms rondellen, sen bar det av mot maxi. Fröken skulle köpa ett linne. Fröken kom hem med fler en ett linne och dessutom lite andra så kallade extra grejjer. Efter den shoppingturen blev hon hungrig så då lurade hon i mig en hamburgare i McDriven. Men tro inte för den sakens skull att hon körde själv. "det är pinsamt!! Du får köra" Tog ett ärevarv som negern som inte var nån neger lärde oss för några veckor sen. Genom McDriven sen vänta på mat. Dom jobbar inte på ackord på McD...
Lyckades fixa till ett annat bra citat idag med...
"titta, en neger...eller...är han bara svart?"
En en gång undrar jag hur det står till här uppe.

Fröken höger! Jag har aldrig så kul som när jag umgås med dig. Vi måste börja dokumentera skiten.

ännu en gång. När slutar det göra ont?

Nu orkar jag inte mer. Nu bryter jag upp från världen.
Varför dessa sammanbrott? Varför ska det vara så svårt att släppa allt och må bra?
Det går små stunder. Nu har det gått en vecka...eller det gick fem dagar sen kände jag att det var på gång igen.
Tränger bort det så gott det går, men jag orkar inte för länge. TIll slut brister det. Nu brast det. Åter igen.
Varför ska livet vara så jävligt?!


Det sista jag vill är att vi ska bryta kontakten helt. Men just nu vet jag inte vad jag ska göra, för jag orkar inte bli påmind gång på gång.
Varför blev det såhär?

Häst+man. Rätt lika ändå.

Jag får bevisat för mig gång på gång att det manliga könet totalt saknar hjärna. Idag har min far, och även hästen Nils bekräftat detta fenomen.
Min far har bekfräftat detta genom att bete sig allmänt korkat och bevisat hur pass litet intellekt han har.
Nils (Nisse) Har bevisat detta genom att under en och en halv timma snubbla fler gånger än vad jag gör på en vecka! Emelie påpekade dock att han har fyra ben och att det kanske inte är så lätt för honom. Försökte då mata in i pajasens huvud att man sätter den ena foten framför den andra.
Han var en sjukt dålig elev!
Sen vet jag inte hur snällt det är att jämföra min far med en häst, men det är inget jag tar hänsyn till just nu.

Emelie, VAR kommer alla blåmärken ifrån? Jag vågar aldrig mer röra mig på stan utan dig. Never!
Hahaha, anna hade förresten med blåmärken över hela kroppen. Dessutom ett groteskt svullet knä. Hon måste vara klantigare än jag:P

Jobba torsdag. Tack gud. Det behöver jag.
En social omgivning.

När ska jag ta mig i kragen och börja plugga ordentligt? Har lovat mig själv att göra det i ett halvår och lite till nu. Undrar fortfarande när det ska inträffa. Aldrig, är jag rädd.

Har hållt humöret på en relatvit hög nivå ett tag nu. Bra fröken! Ska försöka ett tag till även om det är på nedgång både nu och då. Främst nu, därför ska jag bädda ner mig under täcket nu och drömma nått bra. Kan man styra drömmar? Ska försöka i natt.

Karatefylla.

Elin står för helgens bästa citat:
"dom borde ju fatta att det tar längre tid om man är fler"
Haha! Hon var lite småtrött på de som stod o bankade på toalettdörren.

Utflyttningsfest hos Matti i fredags. Mer än lyckat som vanligt, även om jag och Emelie tappade bort alla på väg till krogen. Skulle till Otten och ta hand om Jocke, Emelies bror, som fyllde 18. Tyvärr slutade kvällen lite bakvänt och det var han som fick hålla koll på oss. Jösses! Vi tror dock att vi hade roligt hela kvällen. Har dock blåmärken över hela kroppen. Emelie tror på någon form av fall, men det är det ingen som minns så då har det aldrig hänt. KÖpte maxbox på vägen hem (väldigt vuxet) och vaknade dagen efter något mindre fräsch än dagen innan.



Samlade ihop mig under dagen, tog mig dock inte bort till Ida´s sminkparty eller vad det var för nått. Fixade och styrde lite, sen Kom Emelie och hämtade så åkte vi till Elin. Sen promenad bort till Jimmy, där det var fördelsedagskalas. Skulle begett oss till Attungsgatan med, men det hanns tyvärr inte med. Sen teater och Otten återigen. Drack otäcka drinkar som ELin lurade på oss, sen tvingades jag danska med en otäck kille som Emelie lurade på mig.
Mådde mindre bra igår. Usch! Aldrig mer alkohol skrev jag till nån. Får se hur länge det håller. Dålig karaktär.
Gillar inte killar efter den här helgen. Varför föddes ni utan hjärna?



Till Campus och plugga nu. Vet at jag kommer somna på föreläsningen. Mackan har dock lovat att väcka mig så jag hoppas han håller vad han lovat! För övrigt är han en av de få killar jag tänker/kan/vill umgås med nu. Ni andra får ta kölapp så kan ni säga till när ni skaffat er en hjärna.

God morgon!

Det är en evighetsmaskin

Tänk om det vore så väl! Tänk om min skrivare kunde ha fungerat i en evighet. Det hade den. Om vi inte skaffat den lilla terroristen. Han har förstört den genom att stoppa in massa saker + sina tassar och veva runt ett par varv. Kattvakt sökes omedelbart!!
Skulle laga skrivaren själv förut tänkte jag. Det gick väl...sådär...i mina ögon sätt. Det kunde gått sämre och det kunde gått bättre. Nu var det ju bara en fjäder och några plastbitar som for omkring i rummet. Kunde ju ha varit fler delar. Vet dock inte hur bra den fungerar nu. Tänkte att det borde vara som en gammal moppe..att man SKA ha delar kvar när man "lagat" färdigt. Skrivare ingår tydligen inte i kategorin "löstagabara delar". Det är ju typiskt!
Åkte upp till Tobbe i  hopp om att kunna skriva ut där. Hade ju gått om hans dator inte varit utvecklingsförstörd och Mackans skrivare långsammare än en sengångare! FIck dock igång skiten efter två timmar. Envis som jag är. Sen skötte Tobbe resten. Imorn när jag hämtar mina papper ska jag mata Mackans skrivare med havre i hopp om att den ska börja skriva fortare.
Teknik är nog inte min grej.

I´m back in the days.

Välkommna på bröllop förresten. Ska gifta mig med Emelie. Hon vet bara inte om det än. Petitesser. Sånt som löser sig.

I skolan mitt på dagen.

Nu har Marcus suttit här länge och väl och trakasserat mig. De senaste 3.5 timmarna har han låtit mig skriva hela uppsatsen själv, kastat pengar innanför mina kläder, druckit upp min choklad, slagit mig med en flaska, och ritat i mitt ansikte med en lila penna. Tro mig om jag säger att jag var vackrare i morse!
I morse var vi förresten på studiebesök hos en mycket elak och otäck liten kvinna. Minns inte vad hon heter. Tur det. Annars hade jag sökt upp henne i natt och låst in henne i en fiskbur. Där tror jag hon hör hemma och skulle göra sig på bästa sätt.
Förresten kan jag låta som en gris, och det kan inte Marcus. Han är obotligt avundsjuk över mina talanger.
Nu är det snart dags att åka och hämta min mor på jobbet, sen ska jag släpa med henne på diverse äventyr. Hon anar inte vilket misstag det var att låna ut bilen till mig när jag ringde helt hysterisk i morse. Nu får hon aldrig mer tillbaks den. HA!
Marcus har en guldfisk i huvudet och säger sig vara en berguv. Jag vet inte hur det står till med den pojken, men det måste ha varit något traumatiskt i hans uppväxt. Jag är ganska säker!
På fredag ska vi ut och göra slag i saken. Vi ska bli fulla som två små troll, och krypa hem från krogen. Det är sådant vi studenter sysselsätter oss med allt som oftast.

Nu bör jag klä på mig min jacka och leta upp min bil som jag tappat bort här bland kvarteren.

På återseende.
idag mår jag bra, tror jag...
God eftermiddag önskar Mr, Mojje och Miss smart.

När ska det sluta?

Fan i helvete! Jag orkar inte mer nu! Vill bara skrika, men det går inte. Tårarna kväver mig.
Nu har jag haft några jävliga veckor i mitt liv. Kan det inte bara ta slut nu?
Vem klarar av en tjej som gråter tills hon inte får luft?
Varför blev jag ens kär i dig?
Jag är inte en tjej som blir kär. Hittar alltid fel nånstans. Men inte den här gången. Då är det du som hittar fel. Du som bryter. Du som söker nått annat.
Varför kan inte jag vara den tjejen?
Den tjejen du söker?
Varför ska livet vara så jävligt?
Allt var perfekt.
Allt var en dröm.
Jag vill inte vakna upp ur den...


"Jag har aldrig sett dig må så dåligt..."
Du vet inte hur rätt du hade när du sa så.

Sammanbrott.

Jag kan gräva, men inte tillräckligt långt
Jag kan springa, men inte tillräckligt fort
Jag kan gömma mig, men inte rillräckligt väl
Jag kan le, men inte tillräckligt för att jag ska vara glad
Jag kan spela, men inte tillräckligt för att jag ska må bra
Men jag kan inte rymma från det som gör ont.

Trodde mitt förråd på tårar var slut..
Jag hade fel.
Varför gör det så ont?
Jag orkar inte mer!
Jag vill inte mer.
Vill inte vakna imorn, för jag vet hur dagen kommer börja..
mer tårar. Mängder.
Är så ledsen och frustrerad.
Vet inte vad jag ska göra?
Kan jag göra nått?
Visst kan jag ringa och må bra för stunden, men sen då?
Vad är det som säger att jag mår bra sen?

Bara för att det ser bra ut på ytan behöver det inte vara bra på insidan.
Jag är bra på spel. Har alltid varit.


Förbannade skit! Vill inte. Orkar inte. Gör nått någon. Ta mig härifrån!
Panik.

Jag förstår inte. Och inte blir det klarare...

tänker, vänder och vrider.

Det var en gång en pionbuske.... Nu är busken död, för idag har jag klippt gräset!

Har försökt att samla vuxenpoäng här i två hela dagar nu. Har väl slutat sådär.. Började igår med att jag åkte ner till Arkösund, för att ha någon form av kvalitetstid med mina föräldrar. Skulle träffat Tanka med, men det blev visst inte så. Orkade inte åka massa båt... Kom ner till Arkösund, skulle känna mig vuxen och ha en riktigt tråkig kväll eftersom jag inte orkade åka ut till Gränsö. Min tråkiga kväll sket sig i starten. Hann bara komma dit så for mamma in i barskåpet och hämtade fram både det ena och det andra. Efter några timmar och en del tömda flaskor senare var hela familjen småsöta och begav sig bort till Torda. Där sjönk vuxenpoängen ännu mer när det började beställas drinkar hej vilt. Efter några timmar begav sig familjen tillbaks till hemmet och skulle sova. Aldrig mer! Har fan ryggskott idag.
Åkte hemm 10.15 idag. Då hade jag fått nog av kvalitetstid. Ska dock spendera mer tid i Arkösund i år, än vad jag gjort de senaste åren. Fasen vad skönt det är att komma ut dit och slippa allt.
I och med denna fylleresa blev det inga vuxenpoäng igår iaf.

Skulle ju samla nya idag genom att klippa gräset. Hade fått ihop ett par tills mamma började gapa och skrika om att det bara är barn som kör över pionbuskar med gräsklipparen. Jaha...där sjönk poängen igen. Ligger nog på minus skulle jag tro. Förbannade buske!

Har betett mig konstigt hela dagen. Kom tillsammans med Mackan fram till att jag beter mig som jag brukar göra på torsdagar - utvecklingsstört! Kommer väl vara så en tid framöver nu. Eller resten av livet rättare sagt. Aldrig har jag sagt, aldrig kommer det bli. För jag vill inte.

Tänker och funderar.
Det knakar överallt! Luktar väl brännt här snart med.
Vet inte varför jag funderar ens. Inte mår jag bättre av det.
Det framkallar bara tårar som inte går att stoppa.

Varför blev det såhär?
Vill bara vrida tillbaks tiden, till allt det bra.
FAN! Om jag bara kunde få bestämma över allt, skulle det bli bra.
Men så är det ju inte.
Skitliv!
Ensam resten av livet. Det är jag det.
Hatar alla som säger "lugn, det löser sig. Du träffar nån ny."
DET är det sämsta nån kan säga.
Jag vill ju för fan inte träffa nån annan.
Jag vill ha DIG!

Nu gråter jag igen... fan....

*error*

Varför sa du sådär för?
Menade du nått med det?
Nu är jag mer förvirrad än nånsin.

Ut till Aarkösund nu. Ett dygns skingrande av tankar. Ringa Tanka nu, annars kommer jag väl aldrig iväg kan jag tro. Hem imorn, ska rida på tjur med Mackan. Haha! Kort kommer, lovar!

Pemsan, du är för underbar! Tack...vad mer kan jag säga.

Vet varken ut eller in...

Emelie och jag drog på nya (eventuellt gamla) äventyr i onsdags. Fick nån smart (korkad) idé och lånade min systers bil (även kallad Putte) och drog till västervik för en kväll fylld med fest. Fick med oss Tobbe i sista sekund. Bra! Vart skulle vi annars sova? HAHA! Jaja, inga kommentarer..
jag och tobbe töck in oss i "Putte" och åkte ut och hämtade Emelie minst en timma försent. Rastlös var hon! Sen systemet och Shell. Här skulle handlas korv!=)
Sen mot V-vik, smärtfritt trodde vi. Aj så fel man kan ha! Väl i Sörping hade jag redan letat efter  tutan 336 ggr och varit frustrerad över mina medtrafikanter. Totalt hjärtlösa mit lilla Putte. Avskum! Blev inte bättre i Sörping där vi fick stå i kö i över en halvtimma och fundera över om vi ens skulle hinna till V-vik samma dygn?! Fröken höger tog dock en del "rastbilder" och Tobbe letade efter vevarna till fönsren. (Dom hittades ca en timma senare...) SJälv funderade jag över om man inte kunde gena på nått briljant sätt. Omöjligt, kom jag dock fram till.

  

Efter ett evigt köande började "Putte" rulla igen...Toppen! Inget kunde väl gå fel nu? Joho då...Det finns trafikljus i Sörping också...Fick stanna vid alla utom ett. Vansinnig! Och som om det inte var nog med det...7 mil senare stod det ett jävla trfikljus till mitt ivägen. Då utbröt ett asgarv. Det MÅSTE ha varit ett tecken på att vi inte skulle åkt till V-vik eller nått. Men envisa som vi är fortsatte färden, med endast ett ynka utbrott till.
Väl i V-vik, stoppa in väskor i Tobbes hus, säga hej till föräldrar och åka till Henke. Grilla o grejja sen till Sebbe där jag enligt en källa tvingat honom att spela massa gitarr för mig. Det man inte minns har aldrig hänt, eller hur?
Sen Frappé...det var tydligen inte heller lyckat..eller jo. Jag hade kul, fast kallade mina kissnödiga köande nyfunna bekanta för fantomen, tarzan och alladin. Emelie skämdes. Sen skällde jag på dom för att kön gick för sakta...tror hon ksämdes igen. Skulle ner på stan dan efter och be om ursäkt. Fick jag inte!
Sen ut och gå...lååångt! Kramp i benen. Hem och sova. Mitt livs bästa/värsta/mest underbara/nödvändiga/förvirrande natt nånsin.

  

Vaknade med skallebang! Blä. Prasslade gjorde det nånstans med. Mus, har jag fått veta i efterhand. Usch! Sen säga hej då...värre än begravning kan jag lova...och sen börja färden mot Norrpan. Stannade på Smultronstället. Kastade halva glassen om inte mer...kunde inte äta.
Väl hemma, filmdags. Ingen orkade nått annat.
Idag blev det tävlingar och gruppträff här hemma. Ganska trevligt.

     

Nu ska jag dock gå och begrava mig. Jobba imorn, se dags för ytterligare sysselsättning, för att tänka på nått annat. Ska ut till Arkösund och träffa Tanka. Kan blir riktigt kul. Gamla tider. Bra. Behöver jag.

Jag är mer förvirrad än nånsin...
Orkar inte.
Vad ska jag ta mig till?
Om jag ändå inte tyckte om dig så mycket...
Om du ändå inte vore så himla bra.




"The right kind of wrong"

Vart tog jag vägen?

Pissdag, åter igen! Sammanbrott, gråt, ilska. Usch! Hade sammanbrott i natt med. Nu får det fan va slut på skiten snart. Jag orkar verkligen inte mer!
Ut och ringa Emelie, fort fort! Vad skulle jag göra utan dig?=) Sen må nårgorlunda bra igen. In och jobba vidare...

Imorn äre nya äventyr som gäller. Västervik blir det. Tobbe ska med. Det räddade allt. Stannar till torsdag, sen hem och sjunga karaoke på kvällen som Emelie har beställt. Blir kanon!

Ska köpa min brassestol imorn. Jag MÅSTE ha den!

SKriva uppsats nu. Det är ju som gjort för att må dåligt..
Puss&Kram

Ska det aldrig bli bättre?

Vilken jäkla pissdag det har varit idag. Iaf känslomässigt sätt. Vaknar, Börjar nästan gråta. Tar mig samman, ut i  köket, äta och läsa tidning. Dåligt val! Slog upp sidan med horoskop. Jaha, då var det kört. Känslomässigt sammanbrott. Förstår inte ens varför jag tror på sån där skit. Men det gör jag iaf. Tror vissa delar slog in under dagen med, då fick jag mig ett tyslåtet gott skratt iaf.
Sen till Jönsbergska och jobba. Yes! Tre roliga timmar till förfogande. Gick dock fort. Var snart på Campus för att ha drama i tre timmar. Förbannat. Dags för tid att tänka och känslosammanbrott. Lyckades med nöd och näppe hålla tårarna tillbaks. Gjorde jävligt ont, men tänkte för mig själv att "här kan jag ju inte sitta och gråta...". Nähe, och varöfr inte då då har jag undrat nu? Det gick ju väldigt bra förra söndagen på Ebbas dansuppvisning inför 500 personer. Som tur var trodde väl dom flesta att jag grät för att det var så fint. Jag hade inte gnällt om det hade varit så. Blötte ner alla mammas sevetter iaf. Söt var jag. Smink överallt. Gud.
Efter tre ointressanta timmar var det äntligen dags att åka hem. Skällde på några stackars medtrafikanter och pratade med Linus om livet och dess mening. Vi kom inte fram till nått vettigt.
Väl hemma, tänka ännu mer. Värdelöst. Tro mig. Ska sluta.
Ska väl snart sova/tänka/gråta lite till. Jag hatar livet just nu. Kärlekslivet. Kärlek är till för kärringar och är inget jag någonsin mer i mitt liv ska lägga energi på. Aldrig!


Emelei sa nått om en bok nån gång...."kvinnor som tänker för mycket". Jag tror den var tillägnad mig. Gräva grav nu. Godnatt.

jag
 Ny adress - Under äppelträdet.
Fråga Emelie, hon kan vägen...






                                                                          Säg till när det slutar göra ont.

Pläd till alla! FInns i många färger.

Nån har stulit min röst! Obarmhärtigt!
Leta?

Måste börja detta inlägg med att säga att jag är obotligt stolt över min nyinköpta vackra rosa picnickpläd. Vattenavstötande o allt. Vilket kap! Lurade på Emelie en likadan. Hon verkar dock inte lika exalterad...Det var under vår småtrötta kväll i fredags som vi begav oss till City Gross för att studera deras utbud. Köpte badshorts på barnvadelningen. Emelie påstår att hon borde fått köpt dem, och att jag praktiskt taget stal dom framför ögonen på henne. Efter viss betänketid nu under två dagar är jag beredd att hålla med. Nu skäms jag!
Häll nästan på att köpa en brassestol med. Men inte vilken brassestol som helst, utan en i barnformat med Nalle Phu på. Kommer ångra mig i graven om jag inte åker och köper den nån dag. Superfin OCH behändig. Asbra. Ska lura på Emelie en med Musse Pigg på. Då blir hon nog glad. 99 kr. Perfekt.


Snygg som få! Picnickpläd till alla.

Sprang sedan runt och smög på diverse människor i butiken. Siktade in oss på en speciell stackare. Kraken. Spionerad på när han handlar mat. Fick en del konstiga blickar av omgivningen. Beslöt oss då för att leta chips till emelie. Tog henne BARA ca 20 minuter att välja sort. Sen hem. Kolla film. Dålig.


Fets hos Anders igår, riktigt trevligt. Matte och Linda var och hälsade på med. Roligt. Ska åka till Västervik och borra ett titthål i Mattes dörr i veckan så han kan se när dom otäcka tv-licens människorna kommer till honom. Var tydligen livrädd, haha! Tog en sväng upp till Henka på kvällen också. Var med tevligt. Länge sen. Stannade dock inte så länge eftersom Mackan ringde och härjade om att "vi ska åka om tio minuter! Skynda!" La benen på ryggen och sprang tillbaks till Anders. Det var dock ingen som åkte nånstans de närmsta 40 minuterna. Lurad!

         
Kul kalas. Tobbe spårar ur. Letar husdjur och börjar mata.

n?gontobbe
Vem kan svälja mest av flaskan?
Tobbe missuppfattar, haha.

Varit på stallet och kollat på tävlingarna idag. Vilken jäkla rehab! Borde gröas oftare. Ska dock ha en heltäckande overall på mig för att slippa frysa. Jag saknade min picnickpläd!

Nu ringa lite...
God kväll!

Pratar sönder världen.

Jag vet inte vad som hände.
Vänder ut och in på livet för att få svar?
Det gör så ont!

Varför?

De sista dagarna ha bestått av en enda sak. Sysselsättning! Sysselsättning, sysselsättning, sysselsättning. Allt för att slippa vara ensam och på så sätt få chansen att börja tänka och fundera. Mornarna och kvällarna är värst. Då har jag tid för mig själv, tid att tänka. Blir överkörd av tårarna. Går inte att hålla tillbaks. Världen rasar samman. Det finns minnen överallt...vart jag än gå är det fan nått som påminner om dig. Gröver ner mig under äppelträdet nu. Det varkar vara den enda utvägen.

Emelie har varit min stöttepelare dessa dagar. Kom upp akut i lördags och räddade mig från tårar i några timmar. Har sedan sysselsatt mig under hela veckan för att jag ska få nått annat att tänka på. Du är bäst hjärtat! Finns ingen som du! Tror inte det finns någon mer än du som skulle släpa ut mig på promenad en sen kväll i Åby för att promenera, åka linabana, spela fotboll och nästan bada nakna i Lillsjön. Dessa dagar har vi pratat sönder bårde livet och världen. Finns inte många hela bitar kvar.
Gick till och med till Campus frivilligt idag för att ha något att göra...har aldrig hänt tidigare. Det här har helt klart påverkat mig.

Jag o Henrik
Det här vra bra. Vart gick det fel?


Det går inte en minut utan att jag tänker på dig...

Vad är meningen?

Det kan inte vara meningen att det skulle bli såhär..
Det kan inte vara meningen att jag först ska gråta mig till sömns, sen vakna och gråta mig till sömns igen. Gång på gång.
Det kan inte vara meningen att jag ska gråta från 8.15 tills nu. I över två timmar.. Vem vet när jag kan sluta?
Inget av det här kan vara meningen!
Vad var det som gick fel?
Tar tårar aldrig slut?
Orkar inte...

Ingen tröst...inga ord.

Tårar rinner
hoppet försvinner
tänk att stå ensam kvar...
Sjätte sinnet.




En gång i tiden trodde jag att min värsta dag var kommen. Tänk att jag hade så fel. Den dagen inträffade idag. PANG!
Varför är jag så naiv? Varför trodde jag ens att mina drömmar om att vi skulle vara tillsammans för evigt som i en saga skulle slå in? En saga var allt vad det var. En underbar saga med ett fruktansvärt slut! Ett slut som kväver mig.
Kan inte prata, inte le, inte äta. Tårarna kväver mig. Gråter tills jag nästan kräks. Har aldrig mått så dåligt!
Det har varit de mest underbara fyra månaderna i mitt liv... Men nu är det slut. Slut till min förtvivlan.
Varför lär jag mig aldrig? Jag är tjejen som inte ska bli kär. Jag är tjejen som det aldrig fungerar för. Trodde på det här..på oss. Trodde det var VI för en lång tid framöver. En lång tid kan bli kort. För kort.
DU var allt jag önskade mig!

Jag saknar och tycker om dig så otroligt mycket Henrik!