Nöjd

Vaknade vid sex imorse, mådde pissilla! URK! Låg kvar ett tag, men lyckades sen masa mig upp ur sängen och trycka i mig några socker bitar då jag misstänkte att det var blodsockret som låg på en nivå under normalt nu igen. Rätt hade jag, så vi kvart i sju bar det upp för att äta frukost. Inte den nyttigaste frukosten för min träning, men för mitt blodsocker var den mer än ok.
Började dock må illa snart igen och gick och la mig. Vaknade vid nio, det var en välbehövlig sovmorgon!
Misstänker att jag både hade rätt och fel med blodsockret. Tror det var både det och att jag började äta p-piller igår igen som stökade runt i min kropp. Men man kanske skulle kolla upp sockret ändå. Var ju ett tag sen nu...
Och kanske byta p-piller. Ja, det vore nog en idé!

Har packat hela dagen känns det som. Ska ju till Katrineholm med Ida ivkäll. Men först ska jag träna och göra mig iordning hos mamma och pappa eftersom jag ska sova där. Så det blir lite att bära på, men nu har jag nog allt (tror jag).

Körde ett sjukt bra pass igår kväll. Ben + mage. Hade jättebra kontakt genom hela passet, så jag gick sprudlande nöjd därifrån=)

Imorn blir det först ett besök på proteinfabriken tillsammans med Henke, Sebban och Jeppe. Måste köpa hem lite nya grejjer! Ett vaniljprotein är ett måste. Jag är kär i vanilj just nu!
Efter det blir det årsmöte i stallet. Ska sitta med i styrelsen nu, så det är nog bra att vara där. Har redan en massa planer som snurrar i huvudet. Men det blir nog bra. Tror att jag och Sandra tänker väldigt lika när det gäller ungdomsfronten där ute, så det kan bli nått att sätta tänderna i.

Och efter det blir det förhoppningsvis en fika med Mallet och Ida om vi får tiden att gå ihop.
Ingen träning imorn, nautilus har bara öppet till fyra imorn och jag hinner inte på fm. Eller rättare sagt jag räknar inte med att vara hemma särskilt tidigt i natt, så det är ingen idé att träna då.

Nu väntar jag på min karl som ska ha skjuts in till stan. Men var är han? Det är bråttom!!!
Får efterlysa helt enkelt.

Trevlig helg!

Vi börjar bli gamla

Hämtade upp IUda för ut för att åka ut till maxi och spana i butikerna som öppnade idag. Det här är en del av vår konversation på vägen dit.
- Det blir nog inte ensamma på maxi för det var fullt på parkeringen när jag åkte förbi. (jag).
-  Jag tycker det är jobbigt med många människor. En gång när det var för många gick jag hem utan att ha gått in på stan ens (ida)
- Jag med, klarar inte av rea!
- Om det är för många struntar vi idet...
- JA!!

Haha, det måste vara ett teckan på att vi börjar bli gamla. Dock var det inte så mycket folk så vi sprang in på Gina och kom ut med våra nya outfits för morgondagen. Båda två med en varsin svart klänning. Jag köpte även en svärt kjol och en svart tröja. Svart är snyggt!=)
Sen sprang vi som virriga höns ut och in på H&M. Ännu ett tecken på ålderdom kanske?!
Jaja, snyggast imorn blir vi ju iaf=)

Häromdagen upptäckte jag att vi har en (eller flera, jag vet inte...) mus under diskbänken. USCH! Fick panik och ringde Anticimex som kom hit igår. Så nu har vi råttgift under diskbänken istället, men nu tycker jag ju synd om musen. För han var ju lite söt faktiskt...
Kraken. Jag har mördat honom!

NU fixa ngalarna så dom är fina imorn.
Sen träna...
Det tjatas utifrån vardagsrummet.

det går framåt

Idag har jag varit på min praktik. Verkligen jobbigt, haha! Var med på en lektion och presenterade mig för eleverna, samt fick lite material så jag kan sätta ihop ett läxförhör till dom tills på tisdag. Sen åkte jag faktiskt hem. Sitta med på en massa lektioner och inte göra nått har jag fått nog av,
Imorn blir det förresten jobb på Jönsbergska igen. Där har jag mina lektioner. Punkt.

Igår belv det ae med mensvärk. Lika dumt som det låter. Fick ge upp efter 15 minuter när det kändes som att livmodern skulle hoppa ur kroppen. "vad var det jag sa?" fick jag höra när jag kom hem... Ok, liite rätt kanske han hade. Det var nog inte så smart att träna igår.
Men ikväll blir det step. Kommer ihåg lite av koreografin faktiskt. Satt och memorerade vid frukosten.
Blir styrka innan. Det jag skulle kört igår.

Knallar på med maten. Har hittat värdlens bästa blogg där jag får kanonrecept dagligen! Jag tackar och bockar med min dåliga fantasi=)

Har hästen idag, imorn och på torsdag. Men idag får han vila, han har gått riktigt bra senaste veckan! Det är så roligt att rida nu. Måste boka en tid med anna med på tal om det. Hoppas hon är där idag.

Nu är det bara att köra=)

Igår, äntligen!=)
Igår tog jag tag i min kost och har hållt den riktigt bra i två dagar, så nu är det bara att köra på! (snart är det ju dne 25:e med så man kan fylla upp kyl och frys).
Idag startade jag även dagen med en morgonpromenad. Fick bli varvet över jursla och stallet, tog lite längre tid än vanligt idag eftersom jag lyckades få skoskav efter halva vägen. Det var sjukt jobbigt att gå och spänna benen för att inte få mer ont i all snö.
Senare ska jag iväg till gymmet där det blir axlar, biceps  och triceps samt ett ae-pass på det. Hoppas på att min huvudvärk ska släppa tills dess bara för nu dunkar det på rätt bra här inne i knoppen...

Igår var det step som stod på tapeten. Benen var hemskt tunga, men jag lämpade mig igenom hela passet. Kändes som jag hade ramlat i sjön efteråt. Sjukt svettig!

Senare på kvällen, blev det mys i soffan framför en film med världens sexigaste pojkvän. Helt sjukt, jag skulle kunnat titta på honom i timmar igår. Hans timmar i gymmet har satt sina spår vill jag lova!=)

På fredag är det katrineholm med Ida som gäller. Ska bli kul! Måste skaffa tågbiljett på tal om det...

Måste nog vila mitt stackars huvud lite känns det som.

Förresten har jag blekt håret något (är väldigt nära min egen färg nu) och klippt lugg. Blev helnöjd=)

Fucking PMS-skit

Siter hos mamma och pappa och har PMS upp över öronen! Har kännt mig ynklig i flera dagar och varit på sjukt dåligt humör. Började gråta förut när jag insåg att Henke åkte till Loftahammar och jag var kvar hemma. Håller på att börja gråta nu för att jag har tryckt i mig en fet godispåse och inte alls väger dom där 56 kilona längre som jag gjorde för ett tag sen då jag mådde väldigt bra.
Och så börjar jag nästan gråt nu för att Henke och jag varit sura på varandra i typ två dagar utan nån egentlig anledning.
Faan ta mig själv rent ut sagt! Eller jävla PMS!? Får man skylla på det idag? Jag skulle kunne betala DYRA pengar för att slippa allt  vad PMS och mens heter.

Nu har jag sagt i flera dagar att jag ska ta tag i min kost. NU börjar jag. Här och nu och jag ska nog börja med ett glas vatten.

Sandra är iaf glad för att jag är hemma så jag kan ta vår (för lite min är han allt) älskade häst hela helgen när hon jobbar. Och jag är glad för att Sandra är tacksam.
Det är alltid nått. Att bli uppskattad för det man gör!

Here we go again

Nu sitter jag här igen, med hela huvudet fullt av olivolja. Gör det själv den här gången, börjar dock redan att ångra mig duktigt. Får se om jag får ur skiten, annars blir det mössa på och raka vägen hem till mamma.
Tanken är att jag ev ska kunna bleka håret i helgen. Hoppas på det. Min utväxt är inte spec vacker har jag sett...
Är så sugen på att klippa lugg med och det blir ju inte heller så snyggt med utväxten.

Blir nog inget l-hammar för min del, eller jag har inte bestämt mig. Men Henke ska hjälpa massa människor med sina bilar och skit så då känns det som om jag lika gärna kan stanna hemma, rida och hjälpa Sandra att fodra på söndag. Då hinner jag dessutom att gå på stepen på söndag - veckans roligaste pass=)

Idag har Ida och jag plågat benen. Det är helt sjukt hur oliksidig man är! Har redan förberett mig på att vakna med jordens träningsvärk imorn.
Egentligen skulle vi gått runt Ågelsjön imorn, men Ida åkte på att jobba så det får bli en annan gång.

Tackade ju nej till en fest imorn. Hoppas det går att ångra sig om jag blir kvar hemma. Vore himla kul!




Förspelet ska pågå tills man har slut på idéer...
Bästa jag hört på länge!

promenera mera

OH, jag är så dum i huvet! Nu är jag inte lika stolt över mig själv. Bra att kasta bort en hel dag pga lite PMS. Eller så lite var det väl inte, men ändå!
Dum, dum, dum!

I helgen är det jag och Doris som går morgonpromenad.

spöken

Ahh, jag är stolt över mig själv! Det ligger cola i kylen och det står popcorn på bordet, men jag har INTE rört. Det har varit kämpigt som satan, men idag verkar det som om jag har besegrat mina hjänspöken.
YES!
Sommaren 2009, here I come!

nya tag

Gårdagens dåliga karaktär och bitterhet blandat med ett skyhögt sockerbehov är idag som bortblåst! Senare igår kväll fick jag nämlign rycketn och tvingade henke att köra mig till Konsu´m så jag kunde köpa 1,5 liter cola. Den är idag slut och idag mår jag bra, eller ja, bättre iaf!
Såg på nått 500-kilos program igår och fick senare ett mms av Ida med en koloss till kvinna på bild. DÅ kom hälsosamma jag fram igen som ett skott!
Idag blir de träning och bra mat.
Nu ska jag till stallet och titta på sandra och Adom Atic=)

Fuck it

Varför mår jag inget bra för? Huvudet värker, kroppen värker och min stjärt är varm (den blir så när jag får feber). Jag känner mig som en riktig bitter-fitta! Har tjatat på Henke halva em och kvällen "klappa mig i håret..." Han har väl kramp i händerna nu stackarn!

Jag vill ha sommar och sol. Bikini och bad och en sjuhelvetes snygg strandkropp! Får jag det av att sitta hemma, snora och värka med kroppen? Nej verkligen inte!
Får jag det av att stilla mitt sockerbehov genom att äta o´boy med sked direkt ur burken? Nej verkligen inte!
Får jag det genom att äta bra mat och träna? Ja verkligen!
Varför mår jag då inget bra och varför finner jag ingen nmotivation till att äta bra mat? I´m a sucker för socker!


Tänk om jag skulle duscha. Då blir jag ju iaf något fräschare.
Sen ska jag äta popcorn, då blir jag ju iaf något tjockare.
Fuck it!
Idag äter jag vad jag vill!

seghög

Känns som jag inte gjort något i mitt liv på ett par dagar. Ksnek för att jag itne anvånt mig av min älskade kalender på ett tag. Det betyder ju dock bara att jag är LEDIG så det är väl inge att klaga på=)
Har kört på med häst och träning. Mycket kondition har det blivit. Step sönd, ae månd och step igår. Så Idag blir det styrka, likaså imorn och vila fredag.

Hade hästen idag. Vet inte vad han har börjat styra med riktigt. Så fort jag sitter upp blir han kort och kompakt som en fyrkant och går inte under några som helst omständigheter att få framåt!! Antingen börjar han studsa eller så sparkar han mot skänkel/spö. Detta sitter i i ca en kvart innan det är som att trycka på en knapp och allt släpper.
Sandra kom ner och hjälpte mig idag. Tur det, jag höll på att få hjärnspöken och var närme ett sammanbrott än på länge. Då hade jag nämligen "smackat" runt honom i ridhuset åtta varv runt spåret. Dumhäst! Men med lite order från Sandra gick det mycket bättre och han gick så fint framåt på slutet. Jag skulle ju dock vilja ha honom där i från början.
Jaja, Sandra ska rida för Anna imorn och jag har tänkt att vara där för att få lite tips=)

Skit, runierad och punka

Har precis fått en jävla elräkning på dryga 6000 spänn för att e:on inte kan få arslet ur vagnen och skicka ut en faktura i tid! Därför får jag nu betala från september på ett bräde. Tack! Där rök HELA min lön som jag planerat att lägga undan och göra nått roligt för...
Desstuom har jag punktering på biljäveln!
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Den här dagen verkar gå sådär....

Mys

Idag skulle jag egentligen gått till Campus, men jag startade dagen med att försova mig (eller egentligen försov jag mig väl inte, men jag måste hinna med hästen innan campus) + att jag inte har nån bensin i min bil och inte några pengar till att fylla bilen med bensin så jag får snällt vänta tills Henrik kommer hem. Istället ska jag nu bege mig ner till stallet och rida lite. Har ingen bra plan för dagens pass bara. Skulle behöva lite mer fantasi när det gäller det...

Igår var en kanondag! Henrik och jag låg kvar i sängen lääänge på morgonen, sen blev det frukost och 1,5 timmas promenad på det. Resten av dagen bestod mest av mat och mys innan vi båda for iväg till gymmet. Jag på aerobics och han på body pump. Jag måste väl haft hjärnsläpp på ae:n förra veckan?! Det var ju faktiskt inte så svår koreografi kom jag på igår. Kände mig riktigt duktig där ett tag innan jag lyckades klappa till Ida rakt i ansiktet, haha! Förlåt!!!
Ikväll blir det ett nyt försök på step, med Bess. Hon snurrar runt så mycket på sina pass så jag mest blir yr i huvudet!
Måste hinna med ett benpass innan helgen med. Mage får bli innan stepen ikväll. Ben på torsdag då kanske.

I helgen sticker vi till Loftahammar! JAAAA!!=) Ska ta med mig mina stallkläder och praktiskt taget BO ute bland alla djuren. Kanske ska ta ut Frodo på en ridtur också, vem vet.
Nån gång ska vi hinna med att träna också. Usch, jag hatar (älskar) att träna med Henke. Han plågar mig!
Får inte glömma min bikini den här gången, för jag antar att det blir att basta efteråt. Det brukar ju bli så och av nån konstig anledning har jag ALLTID lyckats glömma min bikini hemma och fått låna Christinas som är aningens för liten, haha!
På lördag blir det att fira Christina som fyller år. Christian och Sara skulle komma ner också, kul!

Nej, nu till hästen!

Alla stjärtars dag

Igår var det ju som alla vet Alla Hjärtans Dag, vilket enligt mig skulle kunna vara den mest meningslösa dagen på hela året!
Alla Hjärtans Dag är dagen då alla par har kramp i magen för att man antingen måste köpa nått fint tillvarandra, göra nått vackert tillsammans eller äta en trerätters middag TILLSAMMANS, antingen hemma eller på restaurang. Har man otur finner man tvånget att göra alla tre saker!
Är man där i mot singel får man kramp i magen över alla puttinuttiga gulliga par överallt som utövar dessa tre saker medan man själv mår sämre och sämre, varpå man super ner sig och går till krogen för att finna kärleken och istället kommer hem med ett fult ragg så man nästa morgon hellre skulle hugga huvudet av sig än att inse att man släpade hem honom igår!
Jag hatar verkligen den här dagen!
Därför är det så tacksamt att leva ihop med en person som tycker och tänker precis lika dant.
Igår spenderade jag min dag hos hästen och på saliga munken med mamma och pappa. Medan Henke var hos Sebban, en stund hos mig och hästen, samt på firmafest.
Ingen av oss nämnde ens nån jävla hjärtans-dag. Tack och lov!

Linköping, Harrys, Barbados och kontstaplar

Uppe med tuppen! Vet inte vad som har hänt med mig, vaknar tidigt varje morgon numera. Lika bra att gå upp då annars är jag så jäkla trött nästa gång jag vaknar. Igår vaknade jag dock inte lika tidigt....var ju på Harrys i Linköping med Ida och Emma i fredags och det blev lite senare än beräknat.
Vi började kvällen hos Emma med Tacopaj och en massa godis framför Let´s Dance. Sen blev det vidare ner mot stan, försökte hitta parkering som var lättare sagt än gjort om man inte ville ringa nån jourtelefon mitt i natten och betala 300 spänn för att få komma därifrån. Jävla Linkping! Hittade tillslut en plats borta vid Fille och hittade även tillbaka denna gång. Sist jag skulle hem till Fille efter ett krogbesök gick jag och Sebbe arm i arm runt i Linköping länge och väl utan att ha en aning om var Fille bodde.
Blev attackerade av en massa fulla människor som ville dansa. Nej tack!! Inte när du är asfull, en halmeter lång och skitful, haha! Han blev jättearg när jag inte ville dansa med honom och menade "varför står du här då om du inte vill dansa? Baren är där borta!!!!" Haha, jag är inte det minsta förvånad över att han visste var baren låg, för där hade han nog spenderat ett par timmar! Jag skyllde även på att jag var halt ett par gånger, men jag vet itne om den ursäkten fungerade riktigt...
Magnus (trummisen) lyckades med spektaklet att ramla ner från scnenen mitt i spelningen, haha! Dock missade vi tyvärr det.
När jag senare skulle köra hem Emma svängde jag in i hennes bostadsområde och kärde till hennes dörr. SÅg att jag hade en bil bakom mig och frågade Ida
- vad är det för idiot som förföljer oss halv tre på natten?
- det är polisen...
Jaha, så det var bara att snällt veva ner rutan så den lilla konstapeln kunde trä in huvudet genom fönstert.
- Har du körkort med dig?
Det hade jag ju så det vara bara att hämta väskan dom låg i bagaget (senare visade det sig dock att jag hade körkortet i jackan och inte i väskan, men jag var sjukt trött!)
Under tiden passade konstepeln på att titts in i bilen och fick STORA ögon innan han utropade:
- Har du ett basebollträ i bilen?!?!
- Nej, det är ett järnrör
(svarar jag och Ida i kör som om det vore det mest självklara i hela världen att åka runt med ett järnrör i bilen, varpå konstapeln slänger upp dörren och sluter ut mitt fina järnrör)
- Det är ju handtag på?! (underöker härröret förtfarande med stora ögon)
- Vad har du det här till?! (Här tänkte jag vara lite snabb och säga att det var till för självförsvar men ändrade mig snabbt och sa godtroget att det är till min startmotor som inte fungerar)
Konstapeln fortsatte att vända och vrida på röret innan han fick ett annat larm som han var tvungen att åka på och for iväg med komentaren:
- Vi får skita i det här ikväll!
Haha, på nått sätt så känns det som om han trodde att jag änvände mitt järnrör till nått helt annat än startmotorn. Sen kom Ida och jag på att jag faktiskt har bytt startmotor och inte alls behöver det där röret längre så det var väl kanske tur att den där lilla diskussionen fick sitt slut relativt fort.


Linköping ikväll

Har under förmiddagen spenderat min tid i stallet och uppe på hästryggen. Gick riktigt, riktigt bra att rida idag! Sist jag red försökte den busen slänga av mig rakt ner i spånet så jag fegade ur och släppte istället, men idag var jag mer envis och satt kvar hela tiden. JAG VANN!=)  Ska rida imorn med. Laddad som satan=)

Ikväll ska jag och Ida till Linköping. Närmare bestämt till Harrys för Barbados ska spela (idas svåger är ju trummis!) . Min tanke är att stå nedanför scenen som en liten tonåring och dregla över Björn. Jag kan inte hjälpa det, men jag smälter som smör i ett solarie när han öppnar munnen, haha! Patetiskt I know. Men ingen har väl nånsin sagt nått om att det är förbjudet att titta?!
Henke stod ju och glodde en tjej rakt upp i arslet i klätterhallen häromdagen tills han fick onda ögat av hennes kompis, haha! Det gäller att vara liiite diskret hjärtat;)

Innan Linköping blir det träning. Har inte besämt vad bara. Spelar inte så stor roll egentligen... eller jo det gör det ju! Tänkte att det var torsdag idag, men det är det ju inte... alltså blir det ett armpass dagen till ära.

Jag är så förbannat trött på självupptagna och egenkära människor så jag skulle kunna spy rakt ut!

Hoppas Henke med ska till linköing ikväll, för då kan ju jag och Ida åka med honom...

Seeg

BAAAAAH! Så trött! Nyss  hemkommen från ett bra benpass på Nautilus.
Var och träffade min PT igår och la om schemat lite, samt ändrade om i min kost. Måste äta MYCKET MERA!  Men med maten verkar det än så länge inte vara några problem=) Inte med träningen heller, mer än att jag är utpumpad som en gris nu! Vill bara lägga mig på soffan och bli ompysslad hela kvällen. Men Henke är iväg och klättrar..hoppas han kommer hem snart!
Imorn ska jag nog försökla ge mig ut och springa en sväng. Var ett bra tag sen så får ta det lite lugnt...

Jobbade två onödiga timmar imorse, imorn blir det tre onödiga. Men imorn är det sista dagen, sen är det bye, bye! Tror inte jag kommer fortsätta efter sportlovet faktiskt om det inte går att komprimera mitt shcema mera. Åka fram och tillbaka för två timmar kostar fasen mer i bensinpengar än vad jag får i lön.

HOPPAS på jobb på Kolmården istället och att i så fall få börja tidig säsong i år. Tommy och Johannes har också sökt, vore så kul om vi fick jobba ihop i år igen=) Jisses vad vi slog ihjäl timmar ihop i somras! Och kul var det=)

Känns som om jag har lagt skolan lite "på hyllan"... Men varför plugga när jag ändå inte behöver? Det är tur att jag är så smart=) Nej, men ge mig en anledning att endast lägga två examinerande moment på 10 veckor där vi dessutom får använda oss av all litteratur på tentan?! Hade inte pluggat ett skit till politiktentan och det gick ju bra. Har hört att den här tentan ska vara sjukt enkel, så varför då plugga nu?
Fy faan vad jag hatar campus! Pengatjuvar!

Törstig och trött. Törstig ska jag ta och göra något åt nu.
Puss o kram

Skamsen

Ohh, vad jag har dåligt samvete!!! Igår på eftermiddagen rinde en av Åbys tränare till mig, smått stressad och undrade om jag kunde göra i ordning hennes häst till hennes träning. Först hade hon inte tänkt vara med, men så mumlade hon något om att vi (jag och Emelie) tjatat på henne så nu skulle hon vara med ändå.
Sagt och gjort, 19.45 stod jag redo med hästen som inte kan låta bli att bita på något och om det är möjligt har han svår grad av ADHD. Upp på hästen kom Johanna och sen var träningen igång.
Först slängde hästen av henne 1 gång, sen missförtod dom varandra en gång så hon ramlade av och en tredje gång höll hon på att ramla av och alla pustade ut...tills vi hör ett VRÅÅÅL! Då har hennes hand brutis av på TRE ställen. Förstår ni att jag känner mig en aningens skamsen som tjatade på henne så hon skulle vara med på träningen?!?!!
Särskit när hon har en häst som är drabbad av ADHD och som inte går att lita på en sekund!

Usch, usch, stackars Johanna. Imorn väntar operation för henne.
Själv ska jag nu gå och dra nått gammalt över huvudet och skämmas...

Helgen

Sitter och väntar på att kolckan ska slå 10.00 så jag kan åka till jobbet, mitt "andra jobb" som jag kallar det. Har ingen lust alls! Det är ett sånt "ont i magen jobb" och sånna har jag fått nog av! Är bara några timmar idag iaf. Men jag vill ändå inte...

Hade planerat att ta en promenad i morse eftersom jag börjar så sent. Men mitt knä verkar ha varit ute på eget upptåg i natt. Får nu är det låst och jag kan knappt gå. Mycket spännande! Jag som har planerat aerobics ikväll... Hoppas det går över tills dess!

Helgen var en bra helg. I fredgas var jag bara hemma och kollade på TV och i lördags var det skiva hemma hos Ida med tjejerna. Trevlig kväll även om jag framåt slutet såg dubbelt!
   
 

Livet är grymt

Trillade av en händelse in på en killes blogg här ikväll där han skriver om sin kamp mot den hemska cancern.
Många tankar väktes. Det högg i mitt hjärta!
Jag är idag väldigt lyckligt lottad som fortfarande har min älskade mamma i livet. Hon var stark nog!
Jag hoppas att Jonthe är precis lika stark!

Här kan ni läsa om hans kamp:
Jontheericsson.blogg.se

Girls night tonight

Det var en seg och oengagerad häst jag anlände hos i morse. SÅÅÅ SEEEEEEEEEEEG! Inget egagemang what so ever trots mina flitiga försök att busa upp honom.
Tror han har tröttnat på sin "vilo-vecka" nu. Kanske ska försöka komma ut i skogen och busa nån gång nästa vecka. Då lär det nog bli åka av! Säkerhetsväst på! (Order från Herr Karlsson).
Idag släppte allt. Nu vill jag rida hela tiden!=)

Sitter och väntar på att klockan ska gå. Ska hämta Emelie och vara hos Ida vid sex, men jag blev visst klar fortare än planerat. Sen ska vi till palace och skaka some ass!
Usch vad jag hatar att vänta! O Henke sover lite för omväxlings skull så honom har jag heller ingen nytta av. Kanske får åka upp till Emelie snart och röjja runt lite!=)

Hade vilodag idag. Får nästan lite panik. Det kryper överallt! Men imorn blir det step. KUL! Sista chansen att klara koreografin imorn, för nästa vecka byts det. SKA klara det imorn=)

Nu kan jag inte vara stilla längre!

Trevlig kväll!
Jag ska återskapa gamla minnen!=)

Träning

Sitter och laddar för ett träningspass. Ska träffa Ida vid tre på Nautilus. Då blir det ett armpass. Sen ska jag nog hem och göra ingneting. Eller jo, måla naglarna. Det är ju sånt viktigt vi tjejer har blivit påtvingade att göra. Måla naglarna, sminka oss, fixa håret och grejjer. USCH!
Sen ska jsags nog börja på min tavla med som jag har planerat att göra i en veckas tid...

Imorn blir det utång med mina tjejer, ska bli SÅ KUL! Emelie och jag konstaterade igår att vi dock inte har så många tjejkompisar. Inte så konstigt. Tjejer är enligt oss falska och otäcka och när man minst anar det får man en kniv i ryggen! Just snyggt! Inte konstigt att jag är rädd för dom...


Haha, jag glömmer aldrig den här kvällen! Jag bodde fortfarande hemma och jag och emelie skulle gå ut. Pappa var hemma med sina jobbarkompisar varav en blev störtkär i Emelie. Hon blev dock inte lika hårt träffad av kärleken...haha!

Det är nått bra på gång imorn. Jag känner det i tårna!


Skitmopp!

Pust och stön! Har städat hela lägenheten nu. Var asnöjd med mig själv för en stund sedan för att det gick så fort, hade bara golven kvar att torka. Vad händer då? Jo den förbannade golvmoppen går av!! Längst ner!! Så nu har jag legat på knä och torkat golven med en trasa. Mindre roligt. Ont i knäna fick jag på köpet...

Blir inget seminarie för min del idag. Har som sagt inte läst nått och så tycker jag att träning klingar som en bättre idé i mina öron=)

Det snöar massa! Varför snöade det itne så i december så det kunde bli vår nu istället?

Hårfager

Jag funderar på att gå och lägga mig, men eftersom jag förut somnade sittandes i soffan, med munnen så sexigt öppen  så är jag inte alls trött! Därför måste jag hitta nån bra sysselsättning tills jag blir trött. Typ städa eller nått...

Funderar fortfarande på mitt hår. Det får nog bli rågblont med lugg när min mamma ger klartecken för att mitt hår klarar en blekning. Ska dränka det i olivolja en gång till först.
Ett tips dock! Olivolja är fruktansvärt nyttigt och effektivt för ett slitet och trasigt hår, men ett HELVETE att skölja ur. Så se till att ha starka armar så du orkar ha dem rakt upp i minst en halvtimma, eller be en kompis om hjälp. Jag kommer aldrig att göra det själv...

Emelie var här förut, eller vi var rättare sagt ute och gick med hennes föräldrars ADHD-hund. För nått fel måste det vara där, haha! Han är ju aldrig stilla=)
Men med tanke på hår så har Emelie klippt sig idag och som vanligt när man går till en frisör så får man inget hår kvar!! Varför tror frisörer (nya, unga, dumma eller vad dom nu kan vara?) att TOPPARNA är 5 CM LÅNGA?! Snälla nån! Varje gång kan inte håret vara så slitet så man måste klippa av halva kalufsen!? Det känns som att dom måste "visa" att dom verkligen har klippt något. Nej BUUU för dom!
Vad hände med alla friska, fina och tjocka hår? Numera ska det vara så uppklippt och urtunnat så man ser skalperad ut. Kalla mig gammalmodig, men ett tjockt och friskt hår är faan så mycket finare!

Jag borde gå och lägga mig hos min trötta sambo nu kanske. Han har sovit typ sen han kom hem från jobbet... Igår gick han och la sig vid 23.00 sen ringde jouren 01.00...han kom hem 06.00 och började jobba 07.00. Förstår att han är lite trött idag!

Imorn är jag LEDIG!=) Eller egentligen har jag ett seminarie, men vi får se hur det blir med den saken. Jag har inte hunnit läsa nått till det. Men jag antar att jag kommer förstå seminariet minst lika bra som alla andra ändå imorn om jag nu behagar att gå dit. Våra seminarier ligger ju på lågstadienivå nämligen.

Ska nog börja på min tavla imorn. Behöver köpa akrylfärg dock... Gud det var så länge sen jag målade, vet inte om jag minns hur man gör?!
Har inga av mina tavlor upp nu, det är lite tråkigt. Kanske ska ta ner dem från vinden och damma av dem...

Snart öppnar ansökningen till bildutbildningen. Jag ska vara den första som söker=) Kommer jag in börjar jag redan i höst. Ska skriva uppsats i samband med det, sen ska jag gladeligen vinka HEJ DÅ till Linköpings Universitet och Campus Norrköping.
Frida hade en bra beskrivning av lärarutbildningen och Campus: "Det var dom värsta fyra åren i mitt liv och jag får kramp i magen varje gång jag åker förbi!"
Jag kunde inte sammanfattat det bättre själv.

Nej, god natt på er. Nu ska jag sova och ladda för ett armpass imorn=)

Klippa lugg?

Kom nyss hem från ett ben-styrke-pass. Gick bra! Orkar mer och mer och benen har börjat växa. I like it!=)

Funderar på att bli rågblond och klippa lugg. Nått åt det här hållet kanske, fast inte riktigt så tjock lugg...

Gillar färgen skarpt!


Sån lugg kanske? Lite busig så jag inte ser så snäll ut. Det är ju fult att lura andra människor säger mamma.

Nu duschen!



at work

et tråkiga med att vara vikarie är att jag får ganska så mycket dö-tid eftersom mina lektioner i det stora hela redan är planerade. Så nu sitter jag alltså här och vad har jag att skriva? Hmm, inte mycket egentligen.

Ida och jag försökte oss på spektaklet med ett nytt steppass häromdagen. HAHA! Vilket skämt! Vi stod mer åt fel håll än åt rätt. Till och med hon som hade passet började tillslut skratta åt mig när jag stod nedanför brädan och rev mig i skallen.
Well, med lite mer träning SKA jag klara ett helt pass utan att stå bak och fram...

Igår var det abs och idag blir det benstyrka. Ska satsa hårt nu. Det är bara kosten som behöver en liten knuff i rätt riktning. Men orka ha med sig matlåda til jobbet då? Och kaffemaskinen står ju faktiskt inte så långt bort...
Jävla kaffemaskin!

Jag är trött! Imorn ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon!

Uppdate

Hej!

Mitt liv är ett enda stort stressmoment just nu för att jag ska kunna hinna med allt jag vill och ska göra. Därför hinns det inte med att skriva så mycket här.
Har jobbat heltid på jönsbergska nu ett tag (det är bra med sjuka lärare=)) och idag började jag mitt andra vikariat på vilbergsskolan, får se hur länge det varar. Förhoppningsvis till sommaren!

Skola har det inte hunnits med så mycket på sista tiden, men vi gör ju ändå inget vettigt så den förlusten känns inte så stor... Var dock på min vfu-plats idag och fixade lite inför veckan jag ska ut till dom. Så nu är det färdigplanerat, nu ska det bara göras också.
Jag förstår mig inte på campus. Varför ska jag gå där i 4,5 år när jag ändå inte gör något? Varför inte komprimera det? Och så fort man säger något om det så blir man ju idiotförklarad. Dom är visst inte så bra på att ta kritik dom där som jobbar på campus... Men vi ska kunna ta en massa skit från dom. Det låter ju rimligt, eller?!?
Mitt mål är iaf att vara ifrån den där skolan vid nästa årsskifte. Jag ska FIRA med bravur!!!
På fredag måste jag väl dock gå dit.

Är nere i nån form av "down-period när det gäller hästarna. Tror det beror på att jag vill lägga så mycket krut på styrketräningen nu. Har ÄNTLIGEN (hör och häpna) börjat bygga lite muskler, och då blir det som en drog att fortsätta bygga. Men då gäller det att TRÄNA, ÄTA, VILA och SOVA och det ända jag hinner med är egentligen träna... äta, vila och sova blir det visst inte så mycket av. Idag känner jag mig som en zombie!
Har dock Adde idag. Funderar på om jag ska rida eller tömköra? Får se vad han gjorde igår. För min del får det gärna bli tömkörning idag.

Träffade Chrille och Johannes på gymmet igår, dom slöhögarna, haha!
Fasen vad jag började längta till sommaren och safariparken. Jag hoppas VERKLIGEN att jag får jobba där i år igen. Men rekryteringarna går ju tydligen via Gröna Lund i år... och som Johannes sa "man vet aldrig med dom där.." Och det har man ju fått erfara.

Ska ta med mi kameran till stallet idag. Måste få lite kort på min fiina häst. Kanske ska rida ändå, och be nån fota lite...

Ikväll blir det styrka med Ida. Större armar=)

Puss o kram